Találatok a következő kifejezésre: Túl korai a nagyobb (4 db)

Túl korai megvenni a nagyobb dolgokat a 7. hónap elején?

Babakocsi, ágy, hordozó

Legjobb válasz: Szerintem nem korai (különösen ha az orvos eddig mindent a legnagyobb rendben talált). Késõbb már te is fáradtabb leszel, nem bírod majd annyira a pocakodat, hogy olyan remek élmény legyen végigjárni több boltot is, megterhelõ lenne. Minél hamarabb kezded el a vásárlást, annál hamarabb kiderülhet, hogy mi az, ami még hiányzik. Persze csak egészséges határokon belül, nyilván nem 3 hónaposan kell összevásárolni mindenfélét! =o) Szóval te már nyugodtan elkezdheted!

Szerintem nem korai (különösen ha az orvos eddig mindent a legnagyobb rendben talált). Késõbb már te is fáradtabb leszel, nem bírod majd annyira a pocakodat, hogy olyan remek élmény legyen végigjárni több boltot is, megterhelõ lenne. Minél hamarabb kezded el a vásárlást, annál hamarabb kiderülhet, hogy mi az, ami még hiányzik. Persze csak egészséges határokon belül, nyilván nem 3 hónaposan kell összevásárolni mindenfélét! =o) Szóval te már nyugodtan elkezdheted!
Szerintem nem korai. Olyan jó nézegetni, pakolgatni azokat a holmikat amiket majd a pici fog használni. Egyfajta megnyugvás a léleknek. Meg hát a hetedik hónap már nagyon a vége, és késõbb lehet, hogy nem is lesz kedved kimozdulni otthonról.
Én 21 hetes vagyok, de tegnap megvettük a babakocsit és a hordozót, mivel használtan vettük és találtunk egy olyan jó darabot, amit vétek lett volna kihagyni. Most babonából nem szívesen maradtam le róla! Szerintem a 7. hónapban már ideális megvenni, késõbb (ahogy hallom) nem lesz sok erõ rá.
EGyáltalán nem... Minden irodalom a 20. héttõl javasolja a folyamatos vásárlást, hisz minél nagyobb a pocakod, annál nehezebben mozogsz majd, annál kevesebb kedved lesz "csavarogni". És nem jó mindent egyszerre hagyni, anyagilag sem, és idõvel sok apróság jut majd még eszedbe:-)
Nekem az orvosom azt javasolta, hogy a 7. hónapra vegyünk meg minden alapdarabot, illetve készíttessük el az apasági nyilatkozatot, ha szükséges és legyen nálam mindig, mert ne adj isten, de elõfordulhat egy koraszülés. Az egyik ismerõsõm babonás, és azt mondta, hogy ráér, koraszülött lett a baba, és az apukának kellett mindent egyedül megvennie, plusz a kórházba rohangásznia. Hát az se lehet jó. Szerintem vegyél csak meg mindent, amit gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!Hát akkor hajrá, megveszünk pár dolgot...
Szia. Én 28hetes vagyok, múlt héten vettük meg a babakocsit meg a hordozót és a jövõ hétre tervezzük a többi nagyobb dolgot. Én is vacilálok, de napról napra érzem, hogy kevesebbet bírok csinálni. Ja, és ezen a héten már elkezdtem kimosni és kivasalni a kapott kisruhákat. Mit mondjak, 2 nap alatt még csak egy polcnyival végeztem. Azon is gondolkozom, hogy a csomagomat is össze kellene készíteni.

Ha valaki túl korán kezd el pornót nézni arra mért mondják a Pszichológus hogy lelkileg nem tesz jót neki meg nagyobb korára is más lesz meg stb?

Legjobb válasz: A pszichológusok többsége ostobább, mint a "vendégeik". Logikátlanul, általánosítva gondolkoznak (volt rá példa, hogy "depressziós öngyilkosjelölt" voltam, sõt, gyógyszeres kezelést javasolt, valami hangulatjavító [email protected]). Nekik minden fiatal lány depressziós és öngyilkosjelölt csak azért, mert a fiatalok nagyrésze (divatból) vagdosta az ereit. Nem mindig a pornó vezet "elváltozásokhoz" az elmében. De ahogy elõttem írták, elég érettnek kell ahhoz lenni, hogy el tudja az ember különíteni az oktató- és a szórakoztatófilm kategóriát. :-D Tudni kell, hogy akik pornóznak, azok általában SZÍNÉSZEK. A horrorfilmben sem gyilkolásznak igazából és a Treket is földi stúdióban vették fel. :-D

A pszichológusok többsége ostobább, mint a "vendégeik". Logikátlanul, általánosítva gondolkoznak (volt rá példa, hogy "depressziós öngyilkosjelölt" voltam, sõt, gyógyszeres kezelést javasolt, valami hangulatjavító [email protected]). Nekik minden fiatal lány depressziós és öngyilkosjelölt csak azért, mert a fiatalok nagyrésze (divatból) vagdosta az ereit. Nem mindig a pornó vezet "elváltozásokhoz" az elmében. De ahogy elõttem írták, elég érettnek kell ahhoz lenni, hogy el tudja az ember különíteni az oktató- és a szórakoztatófilm kategóriát. :-D Tudni kell, hogy akik pornóznak, azok általában SZÍNÉSZEK. A horrorfilmben sem gyilkolásznak igazából és a Treket is földi stúdióban vették fel. :-D
Multkor láttam egy filmet ami arrol szol hogy a pszichológusok nem tudnak semmit...csak van egy probléma amire jöttek õk és csak a pénzért csinálják amit csinálnak... lehet hogy tényleg más ember lesz...naés??? szereti a szexet...ez nem bûn
egnapelõtt 21:41 A túlzásb a vitt maszturbáció látáskárosodást okoz! A nickem WorfHadnagy, semmi köze a wolfhoz (sem a farkashoz, sem az orvosi segédeszközgyárhoz). Egy klingon származású Star Trek-karakter (nagy Trekker vagyok, sz'al már becsületbõl illik kicsit értenem a pszichológiához). Ha esetleg megtanulnál olvasni, nyitott szemmel járnál, nem anyáznál, akkor tudnád. Igen, te becstelen, voltam gyerekvédelmi központos pszicho-balfácánnál, aki szakembernek mondta magát! Mivel akkoriban többek között metált is hallgattam, tetszett a fekete szín, feketére volt lakkozva a körmöm. Na, és akkor ez a sokat látott, sok emberrel találkozott, agyoniskolázott nõszemély leemósozott, leöngyilkosozott. (Terepgatyában és Nagy-Magyarország-pulóverben és bakancsban jelentem meg az ominózus beszélgetésen -ma már a Nagy-Magyarországot és a hozzá kapcsolódó eszméket hanyagolom). Na, aki egy nemzeti érzelmû (sõt! náci) rockert leemósoz, azt nem tenném be a 2012-es Trek-filmbe Spock szerepébe. (Meg az "öngyilkosságomhoz" képest most is itt gépezek). A néni logikája valahol a Minecraft nevû játék kõzetrétegei közt megbújó bányászbéka popsija alatt lehet. Nem azt írtam, hogy minden pszichológus/pszichiáter ostoba, hanem a többség. Nem egy ilyen foglalkozású embernõsténnyel beszélgettem és nem is én vagyok egyedül a baráti körben, akit betaláltak ezek a szerencsétlen mûbetazoidok, akik azt hiszik, az ember fejébe látnak a tanártól/szülõktõl kapott elõzetes infók alapján.
A jó édes anyukádat wolf nemtommi meg aki hülyeséget beszél, annak is. Akkor beszéljetek a pszichológiáról, ha tényleg tudjátok mi az. Lehet hogy nem volt épp jó tapasztalatotok, de egy jó pszichológus 20-25 évet is tanul, és nagyon sok mindent látott már. És rengeteg embert meggyógyítottak, és rengetegen szeretik a saját pszichológusukat. De ti, tanulatlan kis gyökerek, életetekben nem fogtok odáig eljutni, hogy ilyen munkátok legyen. Akkor dumáljatok inkább, ha jártatok már egyáltalán ott. Némelyikõtöknek szüksége lenne rá, mert úgy látom, tele vagytok frusztrációval.
A kérdező hozzászólása: jó elírtam bocs..-.- akk pszichológusok boldog vagy?igen?oké..
végülis igaz...de valaki fiatalon is lehet lelkileg érett a dologra :)
"...arra mért mondják a Pszichológus hogy..." Magyar nyelv fail.
attól függ milyen pornó, de alapvetõen szerintem is mindennek meg van a maga helye és ideje. ha egy nagyon fiatal gyerek nézi a pornót, nem biztos hogy érti mit miért csinálnak. hülye példa, de vannak ezek a "keményen szopatós" pornók, amikor is a srác ledugja a csaj torkán a farkát, az meg fulladozik öklendezik és taknya nyála egybefolyik. Na most egy elég érett ember tudja, hogy ez a film kedvéért van, és hogy a bácsi nem megölni akarja a nénit, valamint a kedvesem torkán nem nyomom így le ha nem akarja. de egy tudatlanabb fiatal errõl elkönyvelheti hogy ez rossz dolog, egyik bántja a másikat, és azonosíthatja a normális orális szexel, esetleg szimplán a szexel ami késõbb abnormális szexuális attitûdhöz vezethet... szerintem:D
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam h bûn lenne...1szóval se
Amúgy mi ez a ló[email protected]ó oláh divat, hogy mindenkire rámondjátok, hogy elmebeteg?! Egy ismerõsöm pl. a Rammstein-t elmebetegezte le a Pussy klipje miatt, pedig Till-ék eléggé tanult emberek, van családjuk, a pornóklip pedig egyszerû polgárpukkasztás volt. A másik ismerõsöm -igaz, hogy dicséretképpen- a gyors ütemekkel szórakozó dobosokat nevezi elmebetegnek. Ezek után, az elmeosztály lakóit minek kell nevezni, hogy ne lehessen összetéveszteni õket a polgárpukkasztókkal, vagy a gyorsan zenélõkkel?! Amúgy, tetves, izé, kedves tegnapelõtti! A kérdés fõ témája a pornográfia. Mielõtt leanyázol mindenkit, aki nem te vagy, válaszolj a kérdésre! (Vagy talán az lehet a bajod, hogy túl korán "végzel a dolgoddal", és megpróbálod a pszichológusokat védve a pornóra hárítani a felelõsséget, pedig a saját hibádból nem tanultad meg normálisan az ötcombút használni?!)
Nem értem az ilyen kérdéseket... Ettõl változik a méreted?
Mint a fehér holló :(( Sokkal jobb úgy pedig... (Most megnyugodtál?)
A kérdező hozzászólása: Mit okoskodtok? Inkább a kérdésre válaszoljatok, akkoris ha éppen faszitok sincs, vagy valami kisfarkú quasimodo tömködi a luxit. Különben meg a fenét se érdekel a hülyeségetek.
Ritka, és sokkal jobb. 39/N
Éppen írni akartam neked egy hosszabb, részletesebb választ a kérdésedre. Köszönöm, hogy a # 3. hozzászólásodban leírt megjegyzéseddel ennyi idõt megspóroltál nekem!
A kérdező hozzászólása: Bár engem érdekelne a hosszabb, részletesebb is, illetve a korod :D
Szerintem ritka :D ha az arányokat nézem az eddigi tapasztalataimból. De nem is a méretnek van ehhez köze, hanem ahhoz, hogy tudjatok passzolni az ágyban.
A férjemnek átlagos a mérete és mégis fantasztikus vele az ágyban (is)! Sok fantázia és még több kölcsönös megértés, kompromisszum teszi kiválóvá a jó szexet! Kedvesem pl. élvezettel vonjuk be a mûhavert, akinek adottságai ideálisabbak számomra, mint férjemé. Nem mondanám, hogy rendszeresen, de néha szükségem van arra a méretre. Szerelmem ezt normálisnak veszi, semmi gondja, gátlása nincs ez miatt! Kifejezetten izgatónak tartja. Láttam már ilyen jellegû játékszer prospektusban, kapható olyan mûizé, amit a férfi felhúzhat a szerszámára, kiegészítve a saját méretét. Nekünk ilyenünk nincs, de a cél ugyanaz. Gondolom, ha csupán néhány centi a probléma a házasság/kapcsolat terén, és ezen kívül nincs semmi bajuk, akkor ez lazán áthidalható. Ha más bajok is vannak köztük, akkor errõl felesleges elmélkedni.
8-as vagyok. 42 éves hölgyemény

Ha túl sokszor verem ki a farkam pédául 3-szor egy nap akkor nagyobb koromban nem lesz rossz a sex?

14 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ettõl rossz nem lesz, de ha arra hajtasz, hogy minél elõbb végezz, az már tehet rosszat a késõbbiekre nézve- pl nem tudsz majd annyi ideig szeretkezni, míg a lánynak is jó lesz, mert hozzászoksz a saját tempódhoz ( kvázi minél elõbb legyen vége) így aztán jó eséllyel elsülsz a legelején, ami nem olyan szerencsés. Bár a szexuális életed kezdetén úgyis valszeg ez lesz, de azért próbáld meg (ha van rá módod) maszti közben is tovább húzni az idõt.

Ettõl rossz nem lesz, de ha arra hajtasz, hogy minél elõbb végezz, az már tehet rosszat a késõbbiekre nézve- pl nem tudsz majd annyi ideig szeretkezni, míg a lánynak is jó lesz, mert hozzászoksz a saját tempódhoz ( kvázi minél elõbb legyen vége) így aztán jó eséllyel elsülsz a legelején, ami nem olyan szerencsés. Bár a szexuális életed kezdetén úgyis valszeg ez lesz, de azért próbáld meg (ha van rá módod) maszti közben is tovább húzni az idõt.
Miért lenne rossz? Nem lesz semmi bajod.
nem csak a szexxel lesz gondod. 1-2 éven belül le fog rohadni.
Ezt hogy érted hogy 'lerohad'???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!