Találatok a következő kifejezésre: Túl korai A mai teszt negatív (2 db)

nagyon korán.még egy hetet várj
Nem is tudom hogy jut eszedbe 5 nappal a nemvárt elõtt tesztelni! Sok teszt a nemvárt elsõ napján olyan halvány pozitívat mutat, hogy nagyítóval is alig látni, akkor 5 nappal elõtte mit vársz?!!! Majd akkor tesztelj ha 9-én nem jött meg!
Én 11-én csinálnék. Akk tutkó kimutatja.

Túl korai volt? A mai teszt negatív.

Csütörtökre vártam a nem várt mensit de semmi. Érzékenyek a melleim és enyhe vízszer? folyásom van.

Legjobb válasz: Ja, és a szagokra is érzékeny vagyok.

A kérdező hozzászólása: Ja, és a szagokra is érzékeny vagyok.
hát már ilyenkor kikellet volna mitatnia.
szia.nem akarlak elkeseríteni, de a vizes folyás az a mensi jele.mert elõször a víz távozik el.a teszted is negatív lett, már kimutatná a terhességet.szerintem most nem sikerült, de remélem nem lesz igazam.ha megjönne, ne keseredj el.már kezdetét veszi egy új hónap.úgyhogy mindent bele!!!
még várj egy pár napot, mert lehet, hogy korán teszteltél! az is lehet, hogy pszichés okokból késik! nem idegeskedtél mostanába sokat?
Neken sem mutatta ki 1bol.Sot a mensi utan 1 hettel a reggeli tesztem is halvanyan lett 2 csikos, viszont a delutaniak mar jol latszottak.Nekem is furcsa folyaso volt...nekem is mintha vizes lett volna...es most vagyok 14 hetes es 3 napos pocakos! Szoritok neked!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszadótól kérdezném, sokat teszteltél? Mertén nehezen bírom ki hogy ne vegyek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!