Találatok a következő kifejezésre: Túl kicsinek a mellem. Van (6 db)

Nem merek lefeküdni mert túl kicsi a mellem. Van valami megoldás?

Legjobb válasz: Attól még lefeküdhetsz. :) Ezt elírtad picit. Na viccet félre téve, ha szeret az illetõ, akkor úgy szeret, ahogy vagy!

Attól még lefeküdhetsz. :) Ezt elírtad picit. Na viccet félre téve, ha szeret az illetõ, akkor úgy szeret, ahogy vagy!
hány éves vagy ? -.-"
Miért, a pasid eddig nem tapizott meg itt-ott? Gondolom, észrevette már, hogy nem vagy bögyös maca, mégse szaladt el. Ha a mellméreted miatt parázol, akkor jobb is, ha még nem fekszel le...
Már a kérdés is marhaság. Egy nõ max. nemet mondhat, amikor a férfi kicsomagolja. Ha nem kíván a hapsi, nem ffog hozzádnyúlni.
Igen, így elég vicces a kérdés :) ) Amúgy biztos nem véletlenül van veled az illetõ, valószínûleg te így tetszel neki. A nõk sokkal nagyobb problémát csinálnak a testükbõl, mint amennyit kellene. Sõt, vannak férfiak, akiket kifejezetten riaszt/taszít a nagy mell.
Eddig hogy feküdtél le? Tényleg félreérthetõ a kérdésed!
miért mekkora?
Nem a melleddel dugsz ! :) és van aki a kicsiket szereti, pl. én :9
kérdezõ, itt a hiba! egyébként ki is tömöd? nekem is kicsi melleim vannak, sokáig az önbizalmam is hazavágta, de soha sem hordtam nagyobb melltartót. az elsõnél magamon hagytam a melltartót, annyira szégyelltem XD 2. alkalommal erõt vettem magamon és levettem. vártam a kiábrándító reakciót, de ez elmaradt. nem igazán törõdött a melleim (méretével). a kérdésedhez visszatérve, fontos tudni, hogy: hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt? 24/l
A kérdező hozzászólása: Mindig két számmal nagyobb melltartót hordok.
Nem tudom, milyen megoldásra gondolsz. Ne feküdj le például!
Én szeretem a kis mellû lányokat. Mondjuk elég csúnya vagyok. Á, nem amúgy jóképû vagyok, mint egy busz. Tényleg szeretem a kis mejjû lányokat. :)
Feküdj le nyugodtan, csak ne hasra, mert még jobban összemennek! Bocsi :*
és ha kicsi akkor mivan? nekem az is elég ha épp, hogy domborodik a lány, mert a picicicit szeretem.

12-éves leszek májusba és csak kicsit látszik hogy van mellem. Nem gáz? Bár az osztálytársim 0, 5-évvel öregebbek. De nem túl kicsi a melle?

Legjobb válasz: 12 évesen még ne akarj hatalmas melleket. Minden lány más idõben érik és még nagyon sok idõd van, hogy nõjön. De ha felnõtt korodra is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!

12 évesen még ne akarj hatalmas melleket. Minden lány más idõben érik és még nagyon sok idõd van, hogy nõjön. De ha felnõtt korodra is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!
A kérdező hozzászólása: nektek ennyi idõsen mekkora melletek volt?
XeRoX válasza: Hy, látnád az osztálytársaim mármint a lányok mellméreteit huhh elég kicsik és õk 13 évesek :) ne parázz emiatt és én mivel fiú vagyok szerintem mellméretet nem kell mondanom :P
Szia! Ne aggódj, nem annak lesz a legnagyobb melle 18éves korára, akinek már most is nagyobbacska. Ez nem egyformán nõ! Én 12 éves korom körül kezdtem ilyen sportmelltartó félét hordani, ami alatt természetesen nem látszik semmi. Majdnem 14 éves koromig nem volt semmi szinte, aztán lassacskán elkezdett nõni. Sosem voltam a legnagyobbak között, de sokkal formásabbak lettek, mint a nagymellû osztálytársaimé. És most 26évesen 85/C-s melltartót hordok, és akad olyan barátnõm, aki akkoriban, mikor én még nem is hordtam semmit neki már a 70/A-st kellett, és most meg kisebbet hord, mint én. Amúgy meg nem ettõl függ az élet!!!!!! És nem ettõl lesz normális pasid, aki szeret...
kis maroknyi volt... De majd meg nõ neked is! :) Ha túl hamar megnõ, akkor késõbb lógni fog! ;)

Önbizalomhiányom van, mert szerintem túl kicsik a melleim és emiatt egyáltalán nem érzem magam nőiesnek. Mit lehet ellene tenni?

Plasztika kizárva, inkább az elfogadásra adhatnátok tippeket.

Legjobb válasz: engem meg egy lány azért szekált, mert van mellem.. akkor most légy okos :D amúgy van push-up melltartó is, azok felnyomják :)

engem meg egy lány azért szekált, mert van mellem.. akkor most légy okos :D amúgy van push-up melltartó is, azok felnyomják :)
Adok rá puszit azt elfogadod? :D
Utolsó nagyon jól mondta! Gyerünk lányok, TOPPOT MELLTARTÓ NÉLKÜL! :P
A push up csak átverés.Szerintem csak megnehezíti az elfogadást.Nyilván nem azt mondom, hogy járj meztelenül, csak azt, hogy ne tömd ki magad feleslegesen.Ha egy fiú közelít majd hozzád, akkor tudni fogod, hogy úgy tetszel neki, ahogy vagy..
én azt szeretem az apró mellû lànyokon , hogy sokkal szebb a fenekük mint a nagyciciseknek.
Tipp No. 1.: Allj minden nap meztelenul a tukor ele es mosolyogj sajat magadra! Nezd vegig a tested, keresd meg azokat a reszeidet, amik tetszenek neked, keress a melleiden is olyan reszeket, amik szepek! Dicserd magad, tekints magadra ugy, mint egy kedves ismerosre! Tipp No. 2.: Valtoztass a megjeleneseden! Keress magadnak noies ruhakat, amik illenek az alakodhoz! Valtoztass a frizuradon, vegyel valami finom noies parfumot es kozben erosen gondolkodj el azon, hogy vajon a noiesseg tenyleg a mellmeretbol fakad-e! Tipp No. 3.: Ha annyira magad alatt vagy es egyedul nem megy, beszelgess a baratnoiddel, ismerosokkel, anyukaddal es mondd el nekik a felelmeidet, beszeld ki magadbol! Tipp No. 4.: Ha ez sem megy, fordulj szakemberhez (pszichologus)! Tipp No. 5.: Ez talan a leghatasosabb: ismerkedj uj emberekkel, baratkozz, legyel nyitott es ha sikerul osszejonnod valakivel, aki szeret es elfogad teged, attol rogton elkezded majd nonek erezni magad!
Nekem sincs nagy mellem, de nem zavar:) Aki szeret így fog szeretni, aki nem, az meg akkor sem, ha nagy mellem van:)
Írj nekem privátot, van egy jó módszerem. (nem, nem kell hozzá szexelni)
én imádom a kismellû lányokat, szóval emiatt felesleges paráznod! ;)
termeszetesmellnoveles.blogspot.com ;)
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Teljes garancia! Sikertelenség esetén az eljárást azonnal megismétlem! Jelentkezés privátban.
hat en világéletemben sportoltam, és mégis nagyok a melleim, úgyh ennek az utolsó kommentnek aztán semmi értelme nem volt..
pedig nem vagy te olyan elveszett. határozottan kijelenteted, hogy plasztika kizárva. ez már egy jó gondolat. kezdj el sportolni. a sportos csókák a sportos csajokat kedvelik többnyire, a sportos csajoknak meg alacsonyabb a testzsírszázalékuk, így a cicijük sem tejcsárda.
De biztos van rajtad olyan is, ami tetszik. Helyezd ezeket elõtérbe, nem vagyunk egyformák, de épp ez a jó, mindenkinek megvan a maga egyénisége és kisugárzása. Ettõl még nem vagy alacsonyabb szinten, mint egy olyan lány, akinek nagy mellei vannak. Lehet, hogy neki meg más nem tetszik magán, vagy éppen az, hogy nagyok a mellei. Szóval a hibákat könnyebben észrevesszük magunkon, de a többi értések dolgot meg kevésbé. Pedig pont ez lenne a lényeg.
Tipp: Keress vissza az ilyen jellegû kérdésekre(elég sok van) :) Amúgy ha már itt tartunk nekem spec nincs semmi problémám a kis mellekkel, aláírom szebb egy közepes méretû formás mell de egyáltalán nem befolyásoló tényezõ hogy egy csajnak mekkora melle van, nálam legalábbis.
én nem szeretem a túl nagy melleket :) mégis milyen? Mondjuk egy 75B az már jó :)
Srácoknak a legfontosabb az arc! Hallod én olyan deszka 9.eseket néztem ki magadnak, hogy ne tudd meg :D Sztem az alig létezõ mellnek is megvan a maga bája, de a nagyobbnak is. F18

2éve van barátom de valahogy nem merek vele lefeküdni mert nem vagyok megelégedve a testemmel, szerintem túl kicsi a mellem és picit kövérnek is látom magam és mit tegyek?

17 éves lány vagyok és még sz?z a barátomat pedig nagyon nagyon szeretem meg skan mondják,hogy majd jön magátol ,hogy mit kell csinálni szex közben de szerintem én teljesen lefogok blokkolni és nem tudom,hogy mit kell tenni a szexet pedig nagyon kívánom

Legjobb válasz: hát ha két éve együtt vagytok,akkor nem hiszem, hogy aggódnod kéne a tested miatt.Õ úgy szeret ahogy vagy.

hát ha két éve együtt vagytok, akkor nem hiszem, hogy aggódnod kéne a tested miatt.Õ úgy szeret ahogy vagy.
Nem kéne egy kicsit felnöni? Ha szeret, szereti a kicsi melleidet is. Ha nem fogad el, akkor meg el kellene válnod töle. Késöbb még rosszabb lesz!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat nagyon jok és bíztatok :)
Az elsõnek ugyan igaza van, de ha még nem érzed magad késznek, akkor nem kötelezõ vele lefeküdni. Ahogy szex közben is minden jön magától, majd a szex is jön magától, mikor mindketten úgy érzitek.
Ha nem tetszenél így neki, nem lenne veled együtt 2 éve. :) Igazából én is nagyon szégyenlõs voltam, de én túlsúlyos vagyok ráadásul, +20 kiló van rajtam sajnos..De pici melleim vannak.Póló volt rajtam elõször.. :D Aztán feloldódtam és következõnél szó nélkül lekerült rólam.. Pedig együtt se voltam a sráccal túlzottan, tudtam, hogy nem leszünk együtt, mert más az ideálja. :/ 18L
JUST DO IT!
Ha a barátod két éve veled van akkor biztos , hogy szeret téged és hidd el , hogy neki jól vagy úgy ahogy vagy. Amúgy meg általában szeretjük ha van mit fogni a lányon és ha ennyi ideje veled van akkor biztos nem jelent neki problémát a mellméreted ami valószínûleg amúgy sem az. A másik dolog pedig ha akarod a szexet és a barátod már nem szûz akkor õ tudni fogja mit kell csinálni ezen nem kell parázni , ha meg õ is szûz mint te akkor meg közösen felfedezitek mi mennyire jó , ráadásul nem is kell rettegni h "beégsz " elõtte. De azt amúgy se kell. Plusz nálam bevált módszer:boroskóla!!!!:D ellazít jó a kedv nincs stressz nincs aggódás toljuk a bulit!!!
A kérdező hozzászólása: a boroskola pedig szerintem is jo ötlet!
Szerintem kérd meg barátaidat, barátnõidet is, hogy segítsenek a témában. Csak akad olyan aki ezekben segít.
gondolom más dolgok már voltak. ha akkor tetszettél neki, akkor szex közben is fogsz:D

Túl kicsinek találom a mellem. Van valamilyen természetes anyag, amivel nagyobb lehetne?

Legjobb válasz: nincs! be ne dõlj a reklámoknak, az csak a csalók pénztárcáját növeli, a melleidet nem! a mell zsírból áll, ha nem vagy zsíros, akkor a melled se nagy (kivéve néhány génhibás mázlistát :D) mell leginkább úgy növelhetõ, ha hízol (gondolom, ezt nem akarod), ill terhesség alatt is megnõ (gondolom, még ez se aktuális) jó tanáccsal szolgálhatok: tornázz, ami a mellett körülvevõ mellkasi izmokat feszesíti, és így nem engedi megereszkedni a melleket, hordj jó(!) melltartót, lehet sima fazonú v pushup-os, szivacsbetétes, és húzd ki magad! hasat be, mellet ki, járj egyenes testtartással, ezt még a gerinced is meghálálja

nincs! be ne dõlj a reklámoknak, az csak a csalók pénztárcáját növeli, a melleidet nem! a mell zsírból áll, ha nem vagy zsíros, akkor a melled se nagy (kivéve néhány génhibás mázlistát :D) mell leginkább úgy növelhetõ, ha hízol (gondolom, ezt nem akarod), ill terhesség alatt is megnõ (gondolom, még ez se aktuális) jó tanáccsal szolgálhatok: tornázz, ami a mellett körülvevõ mellkasi izmokat feszesíti, és így nem engedi megereszkedni a melleket, hordj jó(!) melltartót, lehet sima fazonú v pushup-os, szivacsbetétes, és húzd ki magad! hasat be, mellet ki, járj egyenes testtartással, ezt még a gerinced is meghálálja
Szia!szerintem nem olyan kicsi az csak te gondolod kicsinek:) fereteve a hujeseget ma mar lehet vasarolni olyan melltartokat ami pl.szivacsbetetes, kosaras..stb .szerintem a kello nagysagot igy eltudod erni ami neked tetszik! probald meg hatha jobban tetszel magadnak! ez enyem meg nagy es a nagyot azt nem lehet ugy eltuntetni mint a kicsit hejrehozni!ugyhogy ense tetszem magamnak, de masoknak igen es ez a fontos!pl.a ferjemnek!
Én még nem hallottam ilyesmirõl. De ha valaki tud ilyet, akkor engem is feltétlenül értesítsen!
Nagyon sok terméket reklámoznak erre vonatkozólag.Csak az a gondd, ha a mell nem nött nagyobbre 17-18 éves korig, akkor már terme´szetesen nem is fog, csak ha teherbe esel.nem is régen láttam olyan müsort a tv-ben, lányok próba´ltak ki kre´meket, tablettákat, és semmi hatás.Rejtett kamerával bementek az irodába ahol megvették, e´s egy normális választ sem kaptak, se pénzt vissza.kutatók, orvosok szerint sincsen olyan szer, ami növelheti a mell méretet, csak a szilikon. Fogadd el magad úgy amilyen vagy, és utánna te is boldogabb leszel.
Szerintem törölgesd a melled közét papírral. Ha a seggednél bevált, most is mûködni fog.
2007-10-10 09:39 egyet értek
2009-08-08 01:10 Mit szedtél? Most éppen ezért én is elkezdenék szedni mercilont, úgy tudom az jó rá.
szerintem legyél öngyilkos, a kis mellû nõk a társadalom selejtjei.
:) hát ez igazán vicces, , mármint, elsõsorban az, hogy szerintem, ha egy mell nagy része zsírszövet, akkor az illetõ hölgy túlsúyos. Olyankor a mell igaz, hogy nagy, de a sok zsírszövettõl lógós, folyós, nem pedig kemény és feszes. Ha fogamzásgátlót szedünk és nõ a mellünk, az attól van, hogy a nõi hormonok határása, megnõ a mirigyes állomány az emlõkben. Ennek köszönhetõ, hogy a nõknek alapbõl vannak emlõi, , nem úgy mint a férfiaknak :) Sajnos ezidáig nincs semmi olyan csodaszer, ami természetes úton megnövelné a melleket (látványosan) csak az orvosi szike.. Igazából, a lényeg, hogy fogadd el magad kis mellekkel is, , , hidd el a nagy cickó nem minden, , vannak ennél sokkal fontosabb értékek. Tudom könnyû ezt mondani, (nekem sincs nagy mellem) de, amikor lesz egy párod, aki teljesen oda van a Te kissebb cicidért, egyszer azt fogod észre venni, hogy ez az egész mell mizéria már nem is köt le annyira..sõt..egészen meg lehet barátkozni a szituval..:) Üdv.: egy leendõ doki.
vannak olyan növények, magvak amik sok ösztrogént tartalmaznak, talán ezek segíthetnek :)
Görögszéna, csak ne nyáron mert erõs a szaga ;)
de jó az elõbbi válaszolónak :)
nem tudom hány éves vagy, de nekem pl. 20 éves létemre napról napra nõ a mellem, és ezt a barátnõm, a párom és az anyukám is megjegyzi, mikor néhány-hetente találkozunk(fõleg 3hónapja, mióta az új párommal vagyok, és rendszeresebb a szexuális életem). A párom (aki nagyon ott van a testet érintõ és fõként a homronos témákban), hogy biztosan a sok szextõl nõ, mert az fokozza az ösztrogén szintet! Emellett én a nõgyógyimtól egy éve olyan fogamzásgátlót kértem amitõl megnõ a mellem-erre õ elkezdett kiabálni, hogy nem lehet megmondania hormonoknak hogy hova menjen a zsír, de azt mondtam, nem érdekel ha hízok is-és híztam is(nem sokat, pláne elõtte túl sovány voltam), de a mellem is kétszer akkora lett!
Nos, nekem eleve sem volt kis mellem, de miután magamra szedtem plussz 5 kg-t, így szerencsére a cicik is megnõttek! Mint tudjuk a cici leginkább zsírszövet, így a legtermészetesebb mellnövesztõ a hízás :) ! Ha nõ a test zsír%-a akkor remélhetõleg nõ a cici is...nálam legalabbis így volt, pedig a hízás ne, volt szándékos, de legalább öröm az ürömben :)
Az utolsó válasz vicc volt. Csak azért mertem megejteni, mert ahogy ti a melletek méretével foglalkoztok, mi a farkunkéval. És azt hiszem egyik nem se a másik adott testrésze alapján válogat, úgyhogy semmi okod az aggodalomra.
Igen! Van! Párnázott melltartó!
Én pár hónapja elkezdtem bebeszélni magamnak, hogy nõ a mellem, és bármilyen hihetetlen, nõtt is!De ha nem hiszel az öngyógyitásban, nem megy. Az 18éves osztálytársnõm mellei kurvára megnõttek a citromax nevû fogamzásgátló tablettától.Egyébként a fogamzásgátló tabetták mellékhatásai közt külön szerepel a mellnövekedés, és a súlygyarapodás, úgyhogy szerintem nem mindenesetben függ össze a 2 dolog. Az erdic-et próbálta már valaki?Én úgy gondoltam, az jó lehet.És talán azért nem munkanélküliek a plasztikai sebészek, mert a természetes mellnövesztö szerek csak picit növelik, a szilikon pedig nagyon!!!
a kérdezo valoszinuleg tudja, hogy léteznek szivacsos melltartok.meg nem erre volt kíváncsi, hogy hogyan fogadja el magát.nekem is kicsi mellem van és szereti a párom.mégis zavar.én is probáltam már érdeklodni.olyat is halllottam, hogy a fogamzásgátlo szedésétol is nohet, persze ez nem mindenkinél van igy. de ha beirod a keresobe akkor biztos ezer féle terméket kidobna neked.bár én ilyeneket nem szednék mert nagyon drága, és szerintem nem is hat. szép napot!
Kb. 1 éve írtam levelet egy újságnak ugyanezen probléma miatt. Ott azt válaszolták, nincs ilyen anyag.
Ezt írd be a keresõdbe: "mellnagyobbítás saját zsírral". Én sokáig azt hittem, hogy felszívódik. Aztán kiderült számomra, hogy 60-70% zsírsejt megkötõdik. Mondjuk én szeretem a lógósabb melleket, természetesebbnek néz ki, mint a kerek, feszes szilikon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!