Találatok a következő kifejezésre: Túl kicsinek a (426 db)

12-éves leszek májusba és csak kicsit látszik hogy van mellem. Nem gáz? Bár az osztálytársim 0, 5-évvel öregebbek. De nem túl kicsi a melle?

Legjobb válasz: 12 évesen még ne akarj hatalmas melleket. Minden lány más idõben érik és még nagyon sok idõd van, hogy nõjön. De ha felnõtt korodra is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!

12 évesen még ne akarj hatalmas melleket. Minden lány más idõben érik és még nagyon sok idõd van, hogy nõjön. De ha felnõtt korodra is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!
A kérdező hozzászólása: nektek ennyi idõsen mekkora melletek volt?
XeRoX válasza: Hy, látnád az osztálytársaim mármint a lányok mellméreteit huhh elég kicsik és õk 13 évesek :) ne parázz emiatt és én mivel fiú vagyok szerintem mellméretet nem kell mondanom :P
Szia! Ne aggódj, nem annak lesz a legnagyobb melle 18éves korára, akinek már most is nagyobbacska. Ez nem egyformán nõ! Én 12 éves korom körül kezdtem ilyen sportmelltartó félét hordani, ami alatt természetesen nem látszik semmi. Majdnem 14 éves koromig nem volt semmi szinte, aztán lassacskán elkezdett nõni. Sosem voltam a legnagyobbak között, de sokkal formásabbak lettek, mint a nagymellû osztálytársaimé. És most 26évesen 85/C-s melltartót hordok, és akad olyan barátnõm, aki akkoriban, mikor én még nem is hordtam semmit neki már a 70/A-st kellett, és most meg kisebbet hord, mint én. Amúgy meg nem ettõl függ az élet!!!!!! És nem ettõl lesz normális pasid, aki szeret...
kis maroknyi volt... De majd meg nõ neked is! :) Ha túl hamar megnõ, akkor késõbb lógni fog! ;)
Ha merev állapotban kisebb mint 10-11cm akkor tényleg kicsi. A többi dolog a kamaszkor velejárója, nem kell aggódni miattuk.
Ne aggódj! Az elsõ problémádra: az átlag 14-15 cm, nem akkora, mint a pornókban. És egyébként még nõhet, elvégre csak 14 éves vagy, még fejlõdsz. A másodikra: ez teljesen természetes. Ilyenkor megemelkedik a hormonszinted, és mindenre feláll. Mindenki átment ezen az idõszakon. Tehát feleslegesen aggódsz :) ) 18f
Na de mégis mekkora? Ahhoz, hogy hozzá tudjunk érdemben szólni, nem ártana, ha megmérnéd. Meg azt is, hogy milyen gyakran vered ki. Bár ez az utóbbi nem hiszem, hogy probléma lenne. :)
Mi a túl kicsi? Mondta már valaki, hogy neki a tiéd kicsi? :-P Mi a túl sok merevedés? Ha érdekel, akkor szinte csak akkor nincs merevedésem, amikor dolgozom és a munkával foglalkozom, meg részegen ... egyébként szinte folyamatosan van :-P Szoktál maszturbálni? És 14 évesen, tök normális, ha naponta 3-4x is megteszed :-P :-D Ja, de egyébként: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És még egy pár évig állandó merevedés jön!!!!!!

SE XPERIA MINI PRO-nak nem túl kicsi a kijelzője?

Samsungok között melyiknek van ugyanekkora kijelz?je?

Legjobb válasz: Nem túl kicsi... A Samsung Galaxy mininek, illetve a Gionak 3,14 colos a kijelzõje. Amúgy ha nagyon érdekel akkor menny be egy telenor vagy más telefonszolgáltatóhoz és nézdd meg.

Nem túl kicsi... A Samsung Galaxy mininek, illetve a Gionak 3, 14 colos a kijelzõje. Amúgy ha nagyon érdekel akkor menny be egy telenor vagy más telefonszolgáltatóhoz és nézdd meg.
Mielõtt leírnád, hogy "óriási" a különbség, közlöm, hogy tudom!
Ez azt jelenti, hogy nem 2.5, hanem 3.5 milliméter az eltérés ;)
Nem is azért írtam te ész. Hanem azért, mert a 0.1 az 0.254 :) Egyébként 1.14, amirõl beszélsz...
De a 3.1 és a 3 között nem 1 col különbség van, hanem 0, 1 te ész.
1 col 2, 54 cm egész pontosan ;)
0, 1 col az 0, 25 cm ;)
0, 1
Az elõzõ leírta. A Galaxy Mininek 3.14". A Mini Pro 3". Csak a felbontás hozzá a duplája.
A kérdező hozzászólása: Akkora mint a Galaxy Mininek?
Nézd meg, mi úgyse tudjuk megmondani. Valakinek bõven elég, valakinek bélyeg.
Szerintem nem túl kicsi, hanem pont elég a kijelzõ. Ideális méret és minõség, legalábbis nekem. Én mondjuk az sms írás miatt vettem pro-t (a qwerty billentyûzettel), mert a mini próbálgatása közben nehezen kezelhetõnek tartottam a virtuális billentyûzetet a mérete miatt, de mára már azt is megszoktam :) .

Fiúk/Férfiak! Szerintetek baj, ha egy lánynak/nőnek túl kicsi a melle? (nemet, kort írjatok)

Legjobb válasz: Nekem nincs gondom vele. Bele gondolni is rossz, hogy ha a nõnek túl nagy a melle, hogyan ölelem át? Na meg a dolog közben is lehet hogy kicsit távolabb lennénk egymástól. Persze azért ne legyen nagyon lapos, legyen ott valami, amit kézbe lehet venni. Olyan legyen ami úgy kényelmesen el fér az ember kezében. 22/F

Nekem nincs gondom vele. Bele gondolni is rossz, hogy ha a nõnek túl nagy a melle, hogyan ölelem át? Na meg a dolog közben is lehet hogy kicsit távolabb lennénk egymástól. Persze azért ne legyen nagyon lapos, legyen ott valami, amit kézbe lehet venni. Olyan legyen ami úgy kényelmesen el fér az ember kezében. 22/F
Nekem a kissebb mell tetszik.
Volt nagy mellû barátnõm. Akkora mellei voltak, hogy egy elefántot is képes lett volna a mellei közt kielégíteni. Eszméletlenül nézett ki mikor rajta volt a melltartó. Csak amikor levette. - 3 emelet. Akkor már nem volt olyan kívánatos. Most kis mellû a barátnõm. Vagyis szerintem a méreteihez pont megfelelõ. Lehet csak emiatt tûnik kisebbnek az átlagnál. Én nagyon szeretem, mert remek alakja van a melleinek. Szóval szerintem lehet kicsi vagy nagy, nem számít, csak az alakja legyen a toppon ;) ÜDV23F
ha szép a formája és valamennyire kemény akkor tuti sexi. a kis vagy közepes mell nekem személy szerint jobban bejön mint a nagy, lógós, löttyedt... fújj 19/F
Kis, kézreálló formás az igazi. egyezek azzal, hogy ha kicsomagolás után a kerek dinnye átalakul sütõtökké, az nem túl izgató. akkor jó a mell, ha alárakod a ceruzát, és nem tartja meg. ;)
ja... 26/F
Nagyon szép tud lenni a kis cici, sokkal jobb, mint az óriás mell. Bár nekem csak az a lényeg, hogy természetes legyen, ne plasztikázott. 35f.
A kisebb mellû nõk szerintem jobbak, legalabb is nekem, nem beszelve a nagy mellek idõvel maradandó alakvaltozast szenvednek, ami mar csúnya!
Nem a méret a lényeg, hanem, hogy legyen... :-) 30+ f
2. Mekkora egy labda?
Én is kis mell párti vagyok. :) 20F
Szoptatáshoz az "A" méret is jó még, csak a hormonzavarosan kicsi (teljesen fiús) nem elég. Szexhez meg... a férfitól függ. Van, akinél a minimum az "E" méret.
Hát ne borsóméretû legyen, hanem legalább labda. 20/F
perszee 19/L
én is kismell fan vok :D
A kérdező hozzászólása: a zárójelbe csak azt akartam írni hogy kort írjatok:) és ez a kérdés inkább hím nemûeknek szól;)
lesz*rom mekkora. na nem szó szerint sz*rom le :) ez már megint az önbizalom hiány számlájára írható. lányok! örüljetek annak, amit kaptatok! dolgozzatok az alakotokon, ne lustuljatok el, de nem az a megoldás, hogy önsajnálatba menekültök. legyetek büszkék arra, ami van. kész. ennyi. említettem már, hogy lesz*rom mekkora egy lány melle? :)
Efgyáltalán nem baj. A nagy mellel az a bajom, hogy akkor magát a nõt nem tudom megnézni, egy kismellû nõt viszont látok. Látom az arcát, a mosolyát, a szemeit, a haját, a lábait, az alakját, ... Ha összességében szép egy nõ, akkor tetszik nekem. Így a nagymellûnél meg se tudom állapítani sokszor :P 23
20:56: -f :)
A kérdező hozzászólása: 20:52 ! Ez nem önsajnálat, pusztán kiváncsiságból kérdeztem, mert néha nagyon nem lehet kiigazodni rajtatok:) Most lehet épp azok a srácok jártak erre, akiknek nem jön be a nagy mell, de pl, élõben mindegyik azt mondja (fõleg haverjai elõtt)hogy mennyit számít a mell...:) Amúgy meg...a mellméreten nem igazán lehet változtatni:) max plasztikával, de az meg gáz, mert rohadt mû. És amúgy, igen, mindenki fogadja el, amije van:)
Ez kb olyan mint hogy nektek be jön e a nagy fasz?:D

Túl kicsi a petezsák, elkezdhet fejlődni még?

Legjobb válasz: így nem tudunk túl sokat mondani. ha írsz konkrétumokat, úgy egyszerûbb.

így nem tudunk túl sokat mondani. ha írsz konkrétumokat, úgy egyszerûbb.
Annyira sajnálom és nagyon átérzem. Legalább azaz egy maradt volna aki már szívdobogást mutatott. :( Percre pontosan ugyanakkor volt a menzesz a megtermékenyülés okt.7 vagy 10. Nekem se túl nagy sõt nagyon le van maradva. Jövõ hétig kapott idõt nõni. Neki még szívdobogást se láttak. FEL A FEJJEL, SIKERÜLNI FOG!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos a 9.héten elhalatak.
A kérdező hozzászólása: Inseminaciora készültünk, tehát csak a hormon kezelés volt meg, maga az inszem nem történt meg, hanem mi a hagyományos othoni módszerrel próbálkoztunk.:)
Nagyon gratulálok! :) most van aztán öröm biztos. és csak úgy spontán sikerültek?
Szia! Az utolsó válaszolód vagyok. Szívbõl gratulálok, tudtam én, hogy van még remény :) Két hét múlva jelentkezz megint, vissza fogok nézni!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, tegnap voltam dokinál, hát nagyobb volt a döbbenet mint a múltkor ugyanis 3 petezsák van, kettõben sejthetõ szívhang 12 mm petezsák, a harmadikban pedig ott volt a baba élénk szívmûködéssel.Két hét múlva kell vissza mennem.Nem tudom mi lesz próbálom felfogni a dolgot, ráadásul nagyon félek hogy egészségessek legyenek.
Szia! Elõkerestem az ultrahangos papírjaimat és a következõt találtam neked biztatásul: az én babám 2008.04.17.-én fogant (tuti), 05.07.-én (épp 5 hetes terhesen) a petezsák mérete 3 mm. Ma már 22 hónapos rosszcsont kisfiú. Szóval még nincs minden veszve. Ja és tünetem nekem se volt a mellfeszülésen kívül! Ne veszítsd el a reményt és 2 hét múlva feltétlenül jelentkezz!
ha mostanában voltál orvosnál, akkor tényleg kicsik, de mi van, ha mégse akkor történt meg az a tüszõrepedés? látom, nem bizakodsz nagyon, de én azért kívánom neked a legjobbakat! Hátha, történtek már csodák!
Helló! Nekem is szept 17-én volt meg a mensim utoljára, viszont október 6-án volt peteérésem, amit sikerült elcsípnünk. Én szerdán voltam uh-on és 10, 8 mm-es a kicsink. Még szívhang nem volt, tehát csak petezsák. És nekem 3 hét múlva kell mennem megint. A doki azt mondta, hogy kb 3 és fél héttel ezelõtt történt a fogantatás, viszont ha visszaszámolok úgy nem jön ki az október 6.-a. 3 hét múlva már okosabb leszek.
Nyugi, ez a korai orvoshoz menetel átka, hogy lehet hogy alaptalanul is megijeszt téged. Lehet, hogy késõbb fogantak meg, és azért is lehetnek kisebbek mert ketten vannak. Majd számolj be, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Tehát még cska petezsákot látott (ezt azthiszem írtam is)
A kérdező hozzászólása: Szept.17-én volt az utolsó menzim, de én tudom pontosan hogy 8-9 körül volt tüszõrepedésem, mivel inszeminációra készültünk(de az más okokból nem történt meg)tehát tüszõrepesztõt kaptam, ezért tudom hogy mikor volt.Doki is az mondta hogy lehet késõbb fogantak, de sok jót nem mondott.Legjobban az zavar, hogy alig vannak tüneteim.Köszönöm hogy próbáltok segíteni, mást nem tudok csinálni mint várok, és nagyon bízok hogy a pöttyeim megnõnek.
nem, az a baba mérete, de az neked a hét végén, talán 5+6 hetesen lehetett
a CRL az nem a petezsák mérete, ugye? mert az nekem 5 hetesen 2, 9 mm volt. most néztem meg neked.
5. hétben, tehát a 4. hetet töltötted? mert akkor nem biztos, hogy olyan kicsik. még az is lehet, hogy késõbb történt a fogantatás. vagy azt is tudod pontosan? ha írsz nekem egy dátumot a fogantatásra, meg, hogy mikor voltál orvosnál, akkor próbálok neked saccolni, hogy reális, koruknak megfelelõ-e az adat.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, csak véletlenül félre kattintottam és nem tudtam rendesen befejezni a kérdést!5.hétben járok, voltam dokinál, ahol 2 petezsákot látott jó helyen csak éppen koruknak nem megfelelõ mérettel 3mm voltak.2 hét múlva kell vissza mennem, de sok jóval nem bíztatott.Próbálok felkészülni mindenre, de nagyon bízok a pöttyeimben hogy behozzák a lemaradásukat.
Most látom ez egy évvel ezelõtt volt. Talán már boldog kismama vagy. :)

SAMSUNG N145+ Netbook telepítettem a Win 8 rendszert 64 bites verziót és a illesztõ program nem tudja megjeleníteni a Win 8 alkalmazásait mert állandóan azt írja ki hogy túl kicsi a felbontás. Melyik Driver lenne a megfelelõ a Win 8 OPTIMALIZÁLÁSÁRA?

Intel (R) Graphics Media Accelerator 3150 (Microsoft Corporation - WDDM 1. 0) Illesztõ program (8.15.10.2697)

Legjobb válasz: 32bit-essel jobban járnál, 64bit-est csak 4GB RAM felett érdemes felrakni ebben a Samsungban pedig tudtommal 1GB van. A képernyõ felbontása túl kicsi ahhoz, hogy meg tudja jeleníteni az alkalmazásokat. 1024x768 felbontás kell hozzá míg a netbook-ok felbontása 1024x600. Ettõl függetlenül elvileg így megoldható ha nem zavar a két fekete sáv a képernyõn http://www.youtube.com/watch?v=6g2726ACxOk

32bit-essel jobban járnál, 64bit-est csak 4GB RAM felett érdemes felrakni ebben a Samsungban pedig tudtommal 1GB van. A képernyõ felbontása túl kicsi ahhoz, hogy meg tudja jeleníteni az alkalmazásokat. 1024x768 felbontás kell hozzá míg a netbook-ok felbontása 1024x600. Ettõl függetlenül elvileg így megoldható ha nem zavar a két fekete sáv a képernyõn http://www.youtube.com/watch?v=6g2726ACxOk
A kérdező hozzászólása: Hello. Eddig azt gondoltam hogy nagyon egyedi a problemám és nem is lesz rá semmi megoldás. Nem írtam le de memoriát tudtam böviteni de csak ezt is 2 GB-ig lehet. Köszönöm a segitségedet. További szép napot.

Tul kicsi a mellem, mit csináljak?

Tul kicsi a mellem.. de tényleg..elég sok pasi mondta már.. a barátomnál voltam a multkor egy kivágott fels?be.. és takargattam magam..és mondta : hogy ne takargassam , mert ? nem oda néz hanem a szemembe! de a sacinál ezt már nem tudná megtenni..:( Ez egy másik csaj, akinek nagyon szép mellei vannak! Nagyon rosszul esett..eddig egyik barátom sem tudta rolam levenni a melltartót mert szégyenlem..h mivan ha nem tetszik vagy valami? nemsok paism volt még.. és nem is szexeltem.. segitsetek! mit csináljak???:(

Legjobb válasz: Helóka!nem tudom hány éves lehetsz de gondolom ha szûz vagy még akor nem lehetsz túl idõs!a férfiaknál sem a méret a lényeg hanem a teknika!náald mért a méret lenne az?egy férfi csak akor szeret igazán ha a belsõdbe szeret bele és nem csak a külsõdbe!persze az is fontos hogy tetszél neki !!!érted mire gondolok!és ne félj attól ha valaki leveszi a melltartód!ugyanis egyszer mindennek eljön az ideje és jó olyannnal átélni az ilyen kicsike emlékeket is aki szeret és akit szeretsz!!ne szégyelg a tested ez a legfontosabb!

Egyetlen doglot tudsz tenni, elfogadod magad! Komolyan! És onnan kezdve nem lesz problémád. Hidd el, rengeteg pasi a kis mellet szereti. nekem mindig azt mondta a párom hogy nagyok a melleim, pedig nem is voltak nagyok, elfért a tenyerében kényelmesen. Aki meg cukkor szard le, ne foglalkozz vele.Majd megtalálod azt, akinek így tetszel. Szóval fogadd el magad, ez adottság, nem tudsz rajta változtatni. És ha elfogadod magad, megnõ az önbizalmad, ami kisugárzik , és hidd el, meg lesznek bolondulva érted a pasik.-)
Helóka!nem tudom hány éves lehetsz de gondolom ha szûz vagy még akor nem lehetsz túl idõs!a férfiaknál sem a méret a lényeg hanem a teknika!náald mért a méret lenne az?egy férfi csak akor szeret igazán ha a belsõdbe szeret bele és nem csak a külsõdbe!persze az is fontos hogy tetszél neki !!!érted mire gondolok!és ne félj attól ha valaki leveszi a melltartód!ugyanis egyszer mindennek eljön az ideje és jó olyannnal átélni az ilyen kicsike emlékeket is aki szeret és akit szeretsz!!ne szégyelg a tested ez a legfontosabb!
senki sem tökéletes, fogadd el, drága. amúgy meg a barátod téged választott, és nem sacit, a tökéletes mellei ellenére... tehát te tudhatsz valamit, amit saci nem. inkább sacinak kéne depizni és kérdéseket kiírogatni ide, hogy bazinagy melleim vannak, de mégse engem választottak, miért? nah remélem érted...:D lehet h a barátod megnézi, de ennyi... (mellnél) kivágott felsõt viszont tényleg ne hordjál, azt sacinak találták ki. amúgy hajrá:) ne aggódj emiatt, vedd le nyugodtan, nem ez a fontos.
Ajd meg nõ csak az kell h nagyobb legyél!:D
Nem lehet vele mit csinálni. Szilikon, de azt senkinek nem javaslom. Annyi, h akkor ne hord kivágott felsõket szerintem. De a legfontosabb, hogy fogadd el magad. Másokat nem érdekel annyira, mint téged. Sok lány van még ezzel igy.
Szerintem törölgesd a melled közét papírral. Ha a seggednél bevált, most is mûködni fog.
A kérdező hozzászólása: köszönö mindenkinek:)
Elõzõ vagyok, ezt csak találtam, nem tudom h beválna-e..nézz utána fórumokon.
hogyha szeret akkor nem a melleid méretébe szeret bele..hanem beléd...és akkor nem is fogja más nõk melleit nézni...viszont ha nem akkor lehet...
fogj egy motorpumpát vagy kompreszort tedda melbimbódra és fujd fel :) csajomnál garantáltam bevált :) )))
Nem igazán értem, hogy melyik részét mondta a barátod, és melyiket te? Egyébként meg az elsõ lépés valóban az, hogy fogadd el magad! Utána a második lépés már sokkal könnyebb: ugyanis SOK olyan fiú van, aki megtalálja benned a szépséget: jó alakot, szép szemet, vidám természetet - vagy a kíváncsiságot, felfedezõ kedvet az ágyban :-) Sokat számít ám, hogy egy lány játékos kedvû, vagy "fejfájós", ha a fiú szeretné megfûzni valamire :-() Elég sok férfi van, akit magasról nem érdekel, ha nem a Riska jut eszébe rólad. Sõt: nem is szereti azt, ha a nõ nyakon tudja csapni a mellével. Ráadásul olyan szerencséd van, hogy ezt a fiúk már 30 méterrõl tökéletesen felmérik - és leginkább csak az megy oda hozzád, aki így is szeretni fog. Azt viszont NAGYON nem szeretik, ha nincs önbizalmad, és mindent csak rossznak tartasz magadon. Úgyhogy szerintem fel a fejjel - és keresd meg azt a fiút, akinek elnehezedik a lélegzete, ha rádnéz. Nézz csak körül... nem ott áll éppen?
fogadd el! az igazi nem ezért fog nem szeretni!
ne haragudj, de megkérdezhetem pontosan mennyi az kicsi?? csak mert szerintem nem lehet az olyan kicsi, max nem hatalmas, de az még nem baj. a mostani pasid szerintem hanyagold; aki ilyen bunkó, és nem is szégyelli, nem érdemel meg! fiatal vagy még, ezerszer jobb, hozzád méltóbb srácot fogsz találni. nekem semmi mellem sincs, de tényleg, pedig 24 vagyok. a párom mégis szeret, neki én vagyok a legjobb nõ a világon, más mellei egyszerûen nem érdeklik. mindig bókol, és elkényeztet, dícsér, és szex közben is ugyanúgy csókolja, izgatja, ami frenetikus érzés :-) én is féltem i lesz ha lekerül a melltaró, de mire gyengéden "lebeszélte", teljesen odavolt, hogy gyönyörû mindenem, nagyo kíván, s hasonlók :-) a mell csak 1 dolog a sok közül! ez évekkel ezelõtt volt, és ma is ugyanúgy kíván, és tetszem neki, ha nem jobban! lépj ezen túl, így is lehet az ember kívánatos, hogy nincsenek hatalmas melleid, a MEGFELELÕ ÉS MÉLTÓ srácnak pedig te leszel a minden, kis mellel is. A mostanit pedig szerintem tényleg dobd, kár pazarolni rá az éleed, aki csak az önbizalmad teszi tönkre!!! egy igazi pasi sose mondana ilyet, és ha tényleg szeretne, mindened szeretné, a melled is és az lenne neki a legszebb
Ne törõdj vele.A nagyot megnézik, de nem minden pasi vágyik rá.Sok kapcsolatom volt, nekem sincs hatalmas mellem és eddig senki nem panaszkodott.Szerették!Nem fog lógni, könnyebb feszesen tartani.Nagyon sok jó hapsi van a környezetemben aki kifejezetten nem szereti a nagy mellû nõket.Nézd meg a modelleket a kifutón.Többségüknek nincs!Szeresd magad és aki szeret az ilyennek fog.Én is ilyen voltam, küzd le a gátlásaidat.
A kérdező hozzászólása: Amugy 16 éves vagyok! köszönöm mindenkinek a válaszokat. kivéve az utolso válaszadónak..kérem gondolja meg máskor h mit ir, sõt az ilyen ne is irjon! Köszönöm!
Nem a mérete a lényeg, hanem hogy formás legyen. Amugy meg még nõni fog tuti, mert nem vagy túl idõs. Egyes fogamzásgátlók hatására növekszik a mellméret amugy, kérdezd nõgyógyászodat.
Ne hidd el, megsérülhetsz tõle! Az elõzõ húzzon el innen a remek ötletével!

Túl kicsik a melleim vagz okék?

http://sweettinytits.tumblr.com/post/65367900242/a-sexxxy-fo.. EZ NEM ÉN VAGYOK, de kb nekem is ekkorák a melleim..Ezek most túl kicsik..mer én azoknak érzem..Köszi elõre is. :)

Legjobb válasz: Nem kicsik, pont jók.

Nem kicsik, pont jók.
Ezek lényegesen nagyobbak mint egy átlagos férfié, úgyhogy nem túl kicsik. És nem csak párnának használnám õket.
Nekem jobban bejön mint a nagy lógos mellek. Szerintem tökéletes
Az álom mellek! :D Tökéletes! :*
Pizzára feltétnek...is kevés:D
A kérdező hozzászólása: Nincsnek hiányosságaim, már bocs..
akkor nem baj hogy kicsi a melled ha minden mással a maximumot adod pl ennek a nõnek is kicsi a melle de szerintem sokmindenki álma http://25.media.tumblr.com/180709cb2432b620fcae7b2b4fd1ca1b/..
Egyáltalán nem baj, hogy kicsik... ;)
Én tökéletes ciciknek tartom õket... :)
Egyáltalán nem kicsik! Szépek, formásak, csókolni valóak!:)
#21 Azt meghiszem!
ezek remek cicik.
Jóóó!.:DDDDD
ha más tereken jó vagy a szexualítás terén akkor nem baj de ha nem vagy a toppon akkor nagy mell közé betudod fogni a pasi farkát és azzal kiegyensúlyozod a hiányosságokat máshol :)
Nagyon szépek! De tudnám szeretni, dédelgetni õket!
nekem kimondottan tetszik. formás az alakja, meredezõ mellbimbók, az alkathoz tökéletes arány. :-P
Párnának szívesen használnám.
Attól függ, hogy fiú vagy lány vagy :D Amúgy szerintem senki baj velük, sokaknak ez jön be
Kicsik. De ezt mindenki látja.
A kérdező hozzászólása: ezek a válaszok akkora önbizalmat adtak, hogy eret vágok.. :D
Szerintem kicsi. De voltam ennél apróbb mellû nõvel is, az már fájdlmasan kicsi volt... Brrrr... Kinek ez jön be, kinek a nagy, nem vagyunk egyformák
Nem veszélyes. Nem ezen fog múlni. Sokkal több múlik a kisugárzáson és az IQn.
Nagynak nem nagy, de szép mellek, pláne ha még a tested is ilyen. Szóval az összhatás szuper, akárki is van a képen.
nincs vele gond :)
Gyönyörûek! A puncidról nem is beszélve!

Tul kicsi a tököm? Barátnöm aztmondta, kép lent?

http://www.helloinfo.hu/img/upload/200509/fozocske_bodrogim_..

Legjobb válasz: Nem is kicsi

Nem is kicsi
de jopofa XD amugy sztem nem kicsi:p
ez marhajó!:D
nem a méret a lényeg!! :)
Baaaaaazddddmeeeeeeg XDDDDDD
A barátnõd az ejfel tornyot szokta... ehh.. szóval megfõzni magának?
miért, nem láttál még tököt? sztem átlagos, nekem bejön, kóstolnám :p
A brokkolihoz képest kicsi
Nem bírom abba hagyni a röhögést.
kép lent?jaja valószínûleg én nem néztem meg nem is akarom :)
gazsi minek beszéled ki a szerelmi életünket!
ha abarátnõdnek nem kell a tököd, én bevállalnám! :)
EEEZZZ SSZZÉÉÉPPPP!!!! Nagy arc lehetsz!!! És játékos??? Mert a méret az jó!!!
süTve-fõve együtt lenni, szép az élet. neeem kicsi:)
Baaaazzzddmeeeeegggg!!!! XDDXDXXD Ez k.urvajó.XDDD degenerált barom. XDDXDDD
Pedig egész nyáron gondozta :(
A töke
Nem kicsi ez. Én pont az ellenkezõjétõ tartok a barátomnál, túl nagy a töke, és túl kicsi a muffom. :'( http://cache.lionbrand.com/graphics/patterns/klw-feltedMuff4.. Így nem fog beférni és el fog fagyni a pincénkben. :'(
Ez neki kicsi? Tömd ki vele a gatyáját, és akk rájön, h mi a kicsi... XD
Hát... Lehetne nagyobb is! Szerintem vállalj be egy plasztikai mûtétet!! (amúgy a brokkoli a fanszõr?)
XD Na [email protected], ez nagy! XD
De hülye vagy!
XDXDXD

Nem túl kicsi a súlya 9 hónapos fiamnak?

MEG MINDIG CSAK 8 KG

Legjobb válasz: Dehogy kicsi!!

Dehogy kicsi!!
Én lányom 3, 95 kilóbval született, ahhoz képest "csak" 9 kiló 10 hónaposan.
Szia.Igaz hogy az én babám kislány, de õ 14 hónapos és 8kg...
Az enyém 15 hós és 10kg 20dkg.
Képezeld, az én kislányom 8 hós éa alig több, mint 7 kg. Mindenki azt mondja, hogy teljesen átlagos. Egyéves korára nem fogja elérni az átlag 9 kg-ot, örülök, ha lesz 8 kg.
Szia lányom 9 hónapos, pont ma mérte a védõnõ, és 8550 gram! Nagyon sokat mozog!Gondolom a Te fiad is!Ne aggódj! Rendben van!
nõvérem babája 10hónapos múlt és 7.5kg!
Az enyém 7200g mondjuk kislány de nem hiszem, hogy az sokat jelent.
DEhogy kicsi 1 éves korára kell(ene)9-10kg körül lennie. Nekem ezt mondta a doki.
Mekkora a születési súlya attól függ:)
Egyáltalán nem kicsi! :) Én ismerek 16 hónapos kislányt, aki 8, 5 kg.. Bár én meg a másik véglet vagyok, egy éves lányom 11, 5 kg.. (én sokallom, hogy õszinte legyek).
A kérdező hozzászólása: mindenkinek koszonom amugy a fiam 3 kg-val szuletett csak egy gasztroenterologus mondogatja ahanyszor latja hogy tul kicsi a sulya meg hogy nagyon sovanynak tunik de a hossza is meg van 73 cm korul van amugy tenyleg egy orokmozgo meg eves kozben sem all le egy percre sem es rengeteget gagyog is egy kicsit megnyugodtam hogy vannak meg hozza hasonlo kis sulyu babak ja es eleg rossz evo is raadasul de hat nem tudom megtomni es ezt nem erti meg az orvos sajnos de mar kezdek hozzaszokni es nem erdekel a velemenye o ijen es kesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!