Találatok a következő kifejezésre: Túl gyorsan a szivem (3 db)

MAM 4 cseppes szívóka a cumisüvegre, tejhez nem túl gyors? Nem híg főzelékhez való?

Legjobb válasz: De gyors.. tejhez teához az egyes való kettes - hármas már hig péphez v. rostos léhez való a négyes fõzelékhez de nem javasolt fõzeléket cumisüvegbõl adni... inkább kanállal. valahogy igy:... http://www.brendon.hu/Products/List/etet%C5%91cumi_128/Mam ha rákatt. leirja mihez ajánlja a gyártó.

De gyors.. tejhez teához az egyes való kettes - hármas már hig péphez v. rostos léhez való a négyes fõzelékhez de nem javasolt fõzeléket cumisüvegbõl adni... inkább kanállal. valahogy igy:... http://www.brendon.hu/Products/List/etet%C5%91cumi_128/Mam ha rákatt. leirja mihez ajánlja a gyártó.
bocs. szivóka!!! nem cumi... elnézést. akkor is gyors mindenképp nagy babának való ha kicsi baba iszik belõle nagyok a kortyok neki.
A kérdező hozzászólása: 6 hónapos a baba. Akkor neki tényleg gyors a tejhez? (Köszönöm a választ!)
Igen. 6 hósnak inkább az egy v. két cseppeset vedd és abból add. a többibõl szinte dõl a folyadék még kicsiket nyelnek a picik.

Túl gyorsan ver a szivem ettől néha úgy érzem magam mintha vizsga drukk lenne bennem, olyan általános nyugtalan állapothoz hasonlítanám. Mi okozhatja és van -e valamilyen gyógynövény készítmény ami segíthetne?

Legjobb válasz: szerintem ezzel mihamarabb el kellen menned orvoshoz, mert ez nem normális dolog, szívritmuszavar. Ebbõl komolyabb gondjaid is lehetnek, szóval egyenlõre hagyd a gyógynövényeket.

szerintem ezzel mihamarabb el kellen menned orvoshoz, mert ez nem normális dolog, szívritmuszavar. Ebbõl komolyabb gondjaid is lehetnek, szóval egyenlõre hagyd a gyógynövényeket.
A normális szívverés 65-80/min. Ha a pulzus 100/min feletti, akkor beszélünk tachycardia-ról. (magas pulzusszám) Én egy 20 éves lány vagyok, tavaly nekem is hasonló problémáim voltak, nagyon magas pulzusszámom volt (160/min) emellett ritmuszavar. Kiderült, hogy a gyors szívverésemet egy plussz ideg okozta a szívemben. Ezért szívkatéterezést csináltak, és elégették azt a felesleges ideget. Ez úgy zajlott, hogy a combomnál egy nagyobb artérián keresztül felvezettek 4 katétert, a szívem felöntötték kontrasztanyaggal, hogy a monitoron jól látható legyen, ezután a katétereken keresztül drótot vezettek fel, amivel elégették az ideget. 1 napig voltam csak kórházban, és 1 hónapig gyógyszert kellett szednem utána. Azóta a szívverésem 70-75/min körül mozog. Bár, ritmuszavarom most is van, de azt mondták, hogy nõknek amúgy is szokott lenni. De feltétlenül menj el kardiológushoz, nem lehet tudni, hogy nálad mi áll fennt.
Nekem is ilyen tünetem volt , de nekem az idegesség okozta.Engem depresszióval és pánikbetegséggel kezeltek.

Félek a korosztályomtól. Elkezdek remegni, a szívem gyorsabban ver, ideges leszek . Akkor is ez történik, ha pl. telefonon kellene vkivel beszélnem. Gyorsan elpirulok és nem merek beszélni. Túl félénk vagyok. Hogy lehet ezen változtatni?

Szeretnék ezen változtatni, de nem tudom hogy lehetne.. Mit csináljak? 15/l

Legjobb válasz: Ha vannak barátaid, akkor lógj velük sokat, hogy társaságban legyél. Ha valaki elhív új ismerõsökhöz, menj vele, barátkozz minél többet. Azért mondom, hogy a barátaiddal és az õ ismerõsükkel kezd, mert így nem vadidegenekkel kell dumálnod. Szép lassan kialakul a magabiztosságod, csak ne add fel, és tudd, hogy ugyanolyan vagy mások számára, mint õk neked. :)

Ha vannak barátaid, akkor lógj velük sokat, hogy társaságban legyél. Ha valaki elhív új ismerõsökhöz, menj vele, barátkozz minél többet. Azért mondom, hogy a barátaiddal és az õ ismerõsükkel kezd, mert így nem vadidegenekkel kell dumálnod. Szép lassan kialakul a magabiztosságod, csak ne add fel, és tudd, hogy ugyanolyan vagy mások számára, mint õk neked. :)
velem ugyanez van csak én nem csak a korosztályomtól félek hanem mindenkitõl ami a munkakeresésben is nagy hátrány. nekem azt mondják h bátorodjak meg, más sztem nem nagyon tudsz tenni
De jó lenne ha tudnám a választ. Középiskolás koromban én is ilyen pirulós voltam, ha új emberekkel kellett megismerkedni. Fõsulin ez valahogy teljesen elmúlt, ott nem volt semmi ilyen gondom. Most már hogy dolgozom, csak a fõnök elõtt pirulok el :(... de az is épp elég. Ja és telefonálni is utálok :) mert nekem is elcsuklik a hangom olyankor :(
Ja igen, meg állásinterjún volt még baromi nagy hátrány :(
Én a korosztályommal nem jövök ki gyerek koromban és most se. Nem tudom ha most 19 éves vagyok a legfiatalabb haverom 27 éves. Gyerek koromban is inkább a felnõttekkel jöttem ki jól.közép iskolában volt 4 haverom, de mióta vége a sulinak azóta nem is beszéltem velük. Telefonálni én is utálok, de nem azért mert félek, hanem mert nem látom azt akivel beszélek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!