Találatok a következő kifejezésre: Túl gyorsan a (140 db)

Aki olyat kérdez, hogy "nem túl gyors a fejlődése" meg "nem túl korai ez", az tulajdonképpen milyen választ vár?

Elég sokszor bele lehet futni olyanba, hogy "már nyolc hónaposan felállt, nem korai ez" meg "két hónaposan beszél, nem túl gyors a fejlődése" (nyilván sarkítok). Aki ilyet kérdez, milyen választ vár? Hogy hogyan kötözze le a gyereket? :D Értem én, hogy aggódnak, hogy "normálisan" fejlődik-e a baba, de nem működnek az anyukák kicsit túlságosan a könyv szerint, nem koncentrálva eléggé az egyéni jellemzőkre?

Legjobb válasz: 3 és fél éves a Fiam most vagyunk szopó ágon a gyors fejlõdés miatt... 8 hetesen forgott 4 hónaposan kúszott, 5 hónaposan állt akkor kezdett mászni is amibõl 2 hét jutott nekünk. 8 hónaposan ment 9 hónaposan szaladt és 1 évesen motort kapott szülinapra. Most ezer orvost végig jártunk mindenki szerint minden oké (70 szavas a szókincse alig beszél és azt se értelmesen) kórházból kórházba vittem mert tudtam, hogy valami nem jó ezt egy anya érzi. Mindenhol én voltam a h.lye neurológián konkrétan meg se vizsgálták csak mondták, hogy anyuka ne sokkoljon már hüly..égen... Elmentünk bhrg alapítványhoz (úszásról küldtek át minket) és a gyerekemnek csecsemõreflexei visszamaradtak a gyors fejlõdéstõl... pl négykézláb áll és nem bír úgy a plafonra felnézni hogy a karjai ne essenek össze. ugyanígy négykézláb áll és ha jobbra fordítja a fejét a bal keze összecsuklik és fordítva is... Elküldtek minket magánklinikára hallásdiagnosztikára és kiderült, hogy a Fiam túlhallásos (google jó barát akit érdekel, hogy mi az :) ) és emiatt hogy nem mászott ennyi nyûgje van... Menni kell hallásébresztõ terápiára (google) és folyamatosan tsmt-tornáznia kell... Úgyhogy nem olyan jó ha szuper gyorsan fejlõdik...

3 és fél éves a Fiam most vagyunk szopó ágon a gyors fejlõdés miatt... 8 hetesen forgott 4 hónaposan kúszott, 5 hónaposan állt akkor kezdett mászni is amibõl 2 hét jutott nekünk. 8 hónaposan ment 9 hónaposan szaladt és 1 évesen motort kapott szülinapra. Most ezer orvost végig jártunk mindenki szerint minden oké (70 szavas a szókincse alig beszél és azt se értelmesen) kórházból kórházba vittem mert tudtam, hogy valami nem jó ezt egy anya érzi. Mindenhol én voltam a h.lye neurológián konkrétan meg se vizsgálták csak mondták, hogy anyuka ne sokkoljon már hüly..égen... Elmentünk bhrg alapítványhoz (úszásról küldtek át minket) és a gyerekemnek csecsemõreflexei visszamaradtak a gyors fejlõdéstõl... pl négykézláb áll és nem bír úgy a plafonra felnézni hogy a karjai ne essenek össze. ugyanígy négykézláb áll és ha jobbra fordítja a fejét a bal keze összecsuklik és fordítva is... Elküldtek minket magánklinikára hallásdiagnosztikára és kiderült, hogy a Fiam túlhallásos (google jó barát akit érdekel, hogy mi az :) ) és emiatt hogy nem mászott ennyi nyûgje van... Menni kell hallásébresztõ terápiára (google) és folyamatosan tsmt-tornáznia kell... Úgyhogy nem olyan jó ha szuper gyorsan fejlõdik...
3-4. válaszolókkal értek egyet, nem hiszem, hogy aggódás lenne az oka. A lányom mindent nagyon korán csinált, kicsit fárasztó volt, de egy percig sem gondoltam, hogy bármi okot adna az aggodalomra. Fordított esetben el tudom képzelni, ha szegény anyuka mindenhol azt hallja, hogy mások gyereke ilyen, meg olyan szuper gyorsan mindent csinál. Pedig igaziból akkor se kellene. Meg kell végre érteni, hogy nem egyformák a babák, más a fejlõdési ütemük. Ezt is minden könyvben leírják, nemcsak azt, hogy átlag(!) mit mikor csinálnak. :)
megnyugtatást.
Szerintem is csak dicsekedni akarnak.
nekem néha olyan érzésem van mintha, csak dicsekedni akarnának, -és csak azt várják, hogy:csodálkozzanak rajta, hogy miket tud már az õ gyerek.. (nyilván nem mindenkire értem)
Szerintem dicsekedni akar. A gyors fejlõdéssel mit lehetne csinálni, lekötözni a gyereket?
Tuti hogy csak dicsekedni akarnak! Elnézést az offért, de én meg azt nem értem, miért kell "közvélemény-kutatást" tartani arról, milyen eredményei voltak más gyerekeknek az egy éves státuszvizsgálatkor. Mit számít ez? A gyerekek testileg, szellemileg másként fejlõdnek. Közhely, de igaz, hogy nincs két ugyanolyan. Nem értem miért kell stresszelnie saját magát azzal, ha esetleg kiderül, hogy a hozzászólók gyermekei magasabbak, vékonyabbak stb. voltak ennyi idõsen. Ha a védõnõ és az orvos egészségesnek találja azt a gyereket, mit számít a többi millió...
azt megértem ha valaki azért aggódik, mert még nem csinál meg valamit a gyereke, amit kéne, -de hogy azért aggódjon, mert gyorsabban fejlõdik-azt nem tudom elhinni. én inkább büszke voltam rá, hogy korán mászott/felült/járt
tényleg túl aggódosak mostanában az anyukák , néha én is, de mondjuk amiatt nem aggódok , ha a gyerek a tankönyvnél hamarabb csinál valamit :) ennek inkább örülni kell szerintem, baja nem lesz tõle. Nekem nincs sok baba a környezetemben, nem tudok gyorsan tanácsot kérni, anyukám segít sokszor, de azért õk se emlékszenek mindenre pontosan.
szerintem aki gyorsan fejlõdik-azzal nem lehet mit tenni..-hiába mondta volna a doki, hogy ne hagyjam hogy ezt meg azt csinálja. mégis hogyan akadályoztam volna meg? persze-persze ültessem vissza. az enyém nem az a fajta volt aki szót fogadott, és aztán soha többet nem akart volna fel állni.
16- os vagyok Tehát ha valaki aggódik, akkor doki, gyógytornász, ha dicsekedni akar, akkor Gy.K. Amúgy a legtöbb ilyen kérdésnél hamar kiderül, hogy csak dicsekvés-e, és a legtöbbnél az. Aki pedig tényleg aggódik, attól sorry.
Végigolvastam a hozzászólásokat! Egy kérdés most Tõlem is: És ha a szó szoros értelmében DICSEKEDNI akar? Akkor mi van? Ez egy anonim oldal, mindenki azt csinál amit akar. Spec. nekem ezekkel a kérdésekkel nincs bajom. Azokkal már annál inkább, hogy: ihat-e csapvizet, lesz e baja mert rászállt egy légy.... stb.
Én tanító és gyógypedagógus vagyok.Sok évet dolgoztam már mindkét területen és nagy szerepe van annak, hogy mikor mit csinált a gyerek, mert a késõbbiekre nézve vissza lehet keresni az okokat, ha gond van valamilyen területen.Az én lányom ettõl függtlenül, hogy hagytam, s nem érdekelt a szakmai tudásom, szóval már néhány naposan hasra téve felemelte a fejét és oda vissza oldalra fordította, és 8 hónapos még nem volt, mikor felállt az ágy mellett, s néhány nap múlva lépkedett az ágy mellett, beszédben is elõrébb volt. Most 9 és fél hónapos és pl.:állatinkat próbálja nevezni, cica, kutya, csirkék, tyúkok, lepkébõl csak a ke-t mondja, szóval próbálkozik.De miden gyerek más, nekem szerencsém van.
22-es! Akkor sincs semmi, ha dicsekedni akar valaki. A kérdés az volt, hogy milyen választ vár. Aki dicsekszik, az vállveregetést, aki meg nem, az tanácsot. Nem az a lényeg, hogy kit zavar ez, vagy kit nem.
HI-HI akkor kérdezzük meg a 23-astól milyen válaszokat várna a kommentjére :D
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok. Kedves 8as. Most megijesztettél.:/ Annyit figyelgetem én is a lányomat mostanában. Annyira kis örökmozgó egész nap meg sem áll, de komolyan. Sokszor nem értem honnan van ennyi energiája. Bevallom õszintén, hogy mikor elõször 4és fél hónaposan négykézlábra állt és kiült oldalra tök egyedül saját magától akkor én nem örültem, hanem megijedtem. Tudom furcsa ez meg nehéz elhinni, de azóta fokozódott a félelmem. Vajon minden rendben van-e vele. Amit leírtál kb. úgy fejlõdött az én lányom is. 5 hónaposan teljesen együl áll fel.9 hónaposan elindult. Most 15 hónapos és ugrál egy helyben, lépcsõzik és szalad, mint a nyúl. Nagyon félek, hogy bármi bajunk lehet ebbõl még a késõbbiekben, mint ahogy te is írtad.:(
Az a baj, hogy nagyítóval figyeljük a gyerekeinket, hogy jól fejlõdnek e? Iskolás korban, meg azt mondják, hogy, mert kihagyta, késõbb csinálta, elöbb csinálta azt a bizonyos mozgásformát, azért van tanulási nehézsége. Van százezer más ok is, hagyni kellene a gyerekeket saját ütemükben fejlõdni. Persze vannak kirívó esetek, de már túlzás, hogy minden 2. Gyerek a Dévény tornán köt ki.
Kedves 16-os ha olyan a probléma jellege, akkor el lehet vinni gyógytornászhoz.
Akkor meg mi a gond? Te sem ültetted le, mert tudtad, hogy nincs értelme. Ha menni akar, menni fog, ha mászni, akkor mászik.
Aggógnak, mert biztos hallották hogy a túl gyors mozgásfejlõdés hátterében, akár izomfeszesség is állhat, vagy amit egy korábbi válaszoló írt. Én ilyen kérdést még csak a korai mozgásfejlõdéssel kapcsolatban olvastam, pl. beszéddel kapcsolatban nem.
Szerintem a kérdezõ általánosságban kérdezte, nem hinném, hogy mindenkinek hasonló okai vannak (bár valóban, elõfordul ilyen eset is). Legalábbis amikor személyesen beszélek anyukákkal, nem ezt tapasztalom, inkább burkolt dicsekvést. Azt várják, hogy megdicsérjük a babát.:)
Vannak olyan esetek, amikor tényleg érthetõ a kérdés, fõleg a mozgásfejlõdés kapcsán, mert annyi helyen hallani, hogyha bizonyos dolgokat túl hamar csinál egy gyerek, az sem jó. De aki azt kérdezi, hogy "Másfél éves gyerekem már tud 20 mondókát, ez baj?", az nyilván vállbaveregetést vár, hogy milyen szuper gyereke van, és ennek az a nyilvánvaló oka, hogy õ szuper anyuka.
A "csak dicsekedni akarnak" válaszolóknak üzenem! Az Én orvosom spec. azt mondta nekem hogy a túl korai mozgásfejlõdés sem jó, az sem jó ha kimaradnak mozzanatok pl. kúszás vagy a mászás, és hogy nem tesz jót a gerincüknek stb. ha túl gyorsan fejlõdnek. Mindez 1 éve volt. Amikor megmondtam neki hogy a Fiam 8 hónaposan kapaszkodás nélkül!!!!! a folyosó közepén felállt, azt mondta hogy nagyon korai és hogy figyeljek oda rá , ne csinálja túl sokszor nehogy a gerincének rosszat tegyen hogy már álldogál! Na ezt üzenem a "mit csináljanak? kötözzék le" hozzászólásokra.
Még mielõtt mindenki nekem esik, gyorsan leszögezném, hogy az én babám tankönyv szerint fejlõdik és nekem olyan kérdéseim voltak inkább, hogy miért nem mászik még.. DE! A túl gyors fejlõdés is utalhat rendellenességre, izomproblémára, neurológiai panaszra. És a késõbbiekben is merülhetnek fel problémák. Valóban vannak olyanok, akik dicsekvésbõl írnak ki, de azért szerintem nem kéne ilyen rosszindulatúnak lenni. Úgy gondolom, hogy a mozgásfejlõdéssel kapcsolatos kérdések 99 százalékban valódi aggodalmat tükröznek. Ilyenkor az édesanyák megnyugtatást várnak, vagy történeteket, ahol a baba szintén hasonló ütemben fejlõdött és mégsem volt semmi probléma.
Kedves 13! És az orvosnak mi volt a tanácsa, hogyan vigyázz, hogy ne csinálja gyakran? Mellesleg a kérdésbõl egyértelmû, hogy milyen típusú kérdésekre gondolt a kérdezõ, nem véletlenül sarkított.:) A kérdés hangnemébõl, megfogalmazásából látszik, hogy ki akar dicsekedni és kinek van komoly kérdése. Nyilván nem rólatok szól, akinek nem inge, ne vegye magára. Kár ezen háborogni. Bizony sokan dicsekednek, és van aki nem. Ennyi.
Még egyszer megkérdezem, mit csinálsz, ha túl gyors a mozgásfejlõdése? Amúgy, ha nem dicsekedni akar vele valaki, akkor megkérdezi az orvostól.
16-os! Én annak idején, nem is olyan hû de régen, 1 éve MEGKÉRDEZTEM az ORVOST! A Fiam 8 hónapos volt amikor felállt minden segítség nélkül. Akkor Õ le volt döbbenve és azt javasolta h ilyenkor ne hagyjam, magyarul ha meglátom, hogy feláll, ültessem le. Elárulom, a büdös életben nem ültettem le, hagytam mindent a maga ütemében. Most már 20hónapos és semmi baja :)
23-s vagyok, nem azért írtam, hogy lepontozzatok, csak õszinte akartam lenni, ráadásul még értek is hozzá.Kár, hogy ilyenek néhányan.

Kertből házba majd panelba (végleges helyre), túl gyors a változás, mire számíthatok?

5hónapos kandúrka és kis húga,szombaton hoztam be a kertből a házba őket ahonnan rálátnak a kinti helyükre(a húgicát csapdázva)ő jobban tűri a bent létett a kandúrka még eleinte nagyon szökni akart és nyávogott, de mostanra már jókat játszanak a házba és az első pill.fogva alomra járnak :-)Jövőhét végén vinném a panelba "haza" nagyon megfognak őrülni, túl gyors a változás?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy túl gyors, itt is bent van, ott is bent van. Amúgy emlékszem a régi kérdésedre, amikor azt kérdezted, hogy tudnád õket bevinni, örülök, hogy azóta sikerült:)

Nem hinném, hogy túl gyors, itt is bent van, ott is bent van. Amúgy emlékszem a régi kérdésedre, amikor azt kérdezted, hogy tudnád õket bevinni, örülök, hogy azóta sikerült:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, tudod amikor mondták, hogy röpködni fognak a mínusz tízen fokok, még macska csapdát is béreltem, kerül amibe kerül, de be jönnek :-)
Eleinte elõfordulhat, hogy nyávogni fognak, de néhány nap alatt megszokják majd. Vigyétek magatokkal a cicák fekhelyeit, pokrócait, játékait, amijük csak van.

Nem túl gyors a tempó?

Sziasztok! A barátommal 1hónapja vagyunk együtt, és a múltkor, illetve pontosabban tegnap, mikor náluk voltam, smároltunk meg minden, és egy kicsit belemerültünk, és az lett a vége, hogy megujjazott, meg kinyalt... isteni volt, nagyon jó volt...de az lenne a kérdésem,hogy ugye ez így nem túl gyors? nem szeretnék 3-4 hónapnál hamarabb lefeküdni vele, szeretném, ha meglenne a varázsa.. Tippeket, NORMÁLIS válaszokat légyszi :/

Legjobb válasz: De gyors, vonasd vele vissza...

De gyors, vonasd vele vissza...
Nem. Ne aggódj. Nem gyors.
Szia! Nem minden esetben számít ez gyors tempónak hiszen az függ attól, hogy a kettõtök kapcsolata milyen ütemben fejlõdik és hogy mennyire találjátok a másikat vonzónak.
ez valoszinüleg egy jobb pillanat lett volna a szeretkezéshez hiszen váratlanul ért éppen ezért lett volna meg a varázsa. Az eltervezett szex sosem olyan jóizü, mint a váratlan öröm. :) nem vagytok gyorsak mert én pl exbarátnömmel 9 nappal az összejövetelünk után feküdtem le elöször.


Miért túl gyors a játék?

Legjobb válasz: Nem a játék gyors, hanem te vagy lassú.

Nem a játék gyors, hanem te vagy lassú.
Tehát se a processzor típusával, se a videokártya típusával nem lettünk okosabbak, úgyhogy megérte zsinórban négy hozzászólást írni.
Édes Bogaram, 3600GT nevezetû videokártya nem létezik, csak hogy tudj róla. Utolsó, a Te válaszodból se tudtam sokat kivenni, magyar vagy? Tényleg, nem bántásból. Ha szlovák vagy más, akkor nem szóltam. Kérdezõ, te pedig kutakodj a játék beállításaiban, ha van FPS limiter, kapcsold be.
Tiszta gta:) játék beálitásaival probálkoztál? . video kártya beálitásaival is? . pl v-sync et bekapcslolni 16 bit es szinel ha lehet 3d mód közt váltani akor ugy: directx opengl . miben mutatkozik meg a gyorsaság? olyan mintha rohana az ember meg minden? és menyire gyors? nem lehet hogy játék beálitásoknál lehet a game speed et álitani?
A kérdező hozzászólása: 160giga bájz wincseszter
A kérdező hozzászólása: 512 memoria, 160 giga bájt, nvidia 3600gt video kártya van benne,
A kérdező hozzászólása: ja és nem millios gép cak tudjatok rolla nem aza baj hanenem valami más
A kérdező hozzászólása: a játék cime: marc ecko's getting up
Te is nagyon vices vagy kérdezö titok leirni info kat? játék neve gépedröl adatok operációs rendszeröl? . amugy ez senkinél se probléma hogy túl gyors a játék egyéni eset vagy:) (nem kelet volna egy milliós gépet veni akor talán tudnál játszani:p)
Pár év múlva azt fogod megkérdezni, hogy miért ilyen lassú a játék. Esetleg, ha kifejtenéd a kérdésedet értelmesen akkor válaszolnánk is rá.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ebbõl bármi is képes választ faragni, okoska?
lõjj ki egy proci magot és úgy próbáld ki. Persze ha multi core cpu-d van.
Melyik játék?
A kérdező hozzászólása: nagyon vicces vagy
van nvidia 3600 gt laptopod van nem? proceszor is jó lett voln igen hogy milyen.
Szájrapuszi, készfogás, a mai világban a szexhez ti már túl idõsek vagytok!
* kézfogás
szerintem a szex is belefér bigott konzervativ népek, nyugodtan pontozzatok le

Elkezdtem egy játékról videót készíteni, de úgy esett hogy túl gyors a videó. Mit tegyek?

A hang teljesen normális, ahogy eredetileg volt, de a videó sokkal gyorsabb. A használt program a HyperCam2. Nem tudom hogy/mit kéne átállítanom, hogy jól menjen, aki tud, legyen szíves írja meg mit tegyek.

Legjobb válasz: Ne hypercamot, hanem FRAPS-ot használj

Ne hypercamot, hanem FRAPS-ot használj

8 hónapig nem volt sexuális kapcsolatom senkivel, most pedig az új barátnőmmel túl gyors a dolog, nem bírok csak kb.4-5 percet! Mit tegyek h ez változzon? Van valami megoldás vagy gyógyszer?

Legjobb válasz: nekem volt olyan barátom akinek szintén ilyen gondjai voltak kb 3 perc alatt elélvezett, engem nem zavart mert utána nyelvel kielégített.és egy idõ után ez elmúlt neki magától csak az elsõ pár hónapban volt ilyen. L/22

nekem volt olyan barátom akinek szintén ilyen gondjai voltak kb 3 perc alatt elélvezett, engem nem zavart mert utána nyelvel kielégített.és egy idõ után ez elmúlt neki magától csak az elsõ pár hónapban volt ilyen. L/22
gyakorlat teszi a mestert remélem elég érthetõ :)
Lidokain spray, asszem szex boltban lehet kapni. ( asszem ) Kérdezz rá ilyen helyen h mit tud ajánlani...
nem hinném hogy egy 60 éves orvos éppen a gyakorikérdések szex-szerelem részlegét olvasgatná...
Doki! Akkor ilyen alapon mindenkinek 4-5 percig kéne dugnia? Kicsit irreálisan kevésnek hangzik. Én ugyan csak 25 vagyok, de barátom aki 30 elmondása szerint sose fejezi be ilyen rövid idõ alatt. Illetve miért vezetne ez impotenciához nem értem?
csak furcsának tartom, de ha tévedek, elnézést kérek.
22:12 Mibõl gondolod, hogy orvosként nem írhatom le azt a szót, hogy beteges?
egy orvos nem írna olyat, hogy "beteges" nevetséges :) egyébként természetes, idõvel visszaszoksz. :)
21:51 - Hatvan éves vagyok, urológus orvos. További kérdésekkel privát levélben érdeklõdve, szívesen várom a szakrendelésen is.
"Ha négy-öt percnél tovább bírnád, mert visszatartod, az beteges lenne. A visszatartósok harminc éves korukra eljutnak a havi egy aktusig, és végül már nem is akarnak szexet. " ------>te ezt komolyan gondolod? hány éves vagy? 10? esetleg 12? vagy több, csak nem érdekel hogy az akivel lefekszel az is élvezze a szexet? és hogy van pofád odaírni mögé hogy orvos válaszolt????
Normális. Ha négy-öt percnél tovább bírnád, mert visszatartod, az beteges lenne. A visszatartósok harminc éves korukra eljutnak a havi egy aktusig, és végül már nem is akarnak szexet. Kialakul az impotencia, és erre szoktak gyógyszert adni. Sajnos sokszor nem igazán segít. /orvos válaszolt/
Van olyan gyógyszer amit cukorbetegek részére fejlesztettek ki, a vérellátást javítja "lent". 72 órás készenléti állapotot okoz, azaz 72 óráig könnyebb használni, de ha nem akarod nem veszed észre a hatást. Remélem érted... És patikában érdeklõdj. Sok patikában van betegsarok vagy mi a szösz ahol a többi betegtõl félrevonulva kérhetsz tanácsot a gyógyszerkiadótól.

Nem fejlődnek túl gyorsan a yorkijaink?

2en vannak,minden ok velük!

Legjobb válasz: Semmi baj, erõs egészséges kiskutyák:))))

Semmi baj, erõs egészséges kiskutyák:) )))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Szerintem sincs velük semmi baj, erõs csontozatuk van és egészségesek.Jobb elõbb mint utóbb.
ja és ha értelmes lány, akkor nem fog töketlennek tartani..
na ilyet se hallottam még :D
Milyen 16 éves srác vagy te :D ? Bezzeg ha nekem lett volna ilyen nõm 16 évesen :D Hol van a teszetoszószteron szinted ? Mínuszban ? Fiam kapd össze magad és mutasd meg a csajnak mi a magyarok istene :D És tedd össze két kezed mert mákod van :D
elsõ, mégis miért mondasz ilyet? én sem voltam szûz, amikor a jelenlegi párommal összejöttünk (már másfél éve). õ pedig még az volt (17 éves fiú volt akkor). egyáltalán nem siettettem semmit, szerettem volna, ha akkor történik, amikor õ akarja. mondd meg neki, hogy Te még várni szeretnél. ha nem érti meg, akkor hagyd ott, hidd el, akkor nem érdemel meg..
Pedig annak fog tartani, bármit is mondasz neki, vagy csinálsz. Pláne ha õ már nem is szûz...
nem veled van a baj, a barátnõd egy kis ribi 15 éves 2en már átmentek rajta, és 1 hónapos kapcsolatában újra szét tenné a lábát, itt nem veled van gond hanem az önértékelési zavarokkal küszködõ barátnõddel akinek sem önbecsülése se tartása nincsen, szerintem többet érdemelsz 15 éves csitrinek még baromira nem kéne szexelni, nem hogy a 3. pasival..
15 éves és már 2 sráccal volt? nem rossz. akkor kösd fel a gatyát ;)
A kérdező hozzászólása: 15 éves, és természetesen gumival.
nyugi, nem lesz baj ;) hány éves a barátnõd? zavar, hogy tapasztaltabb, mint te? gumival tervezitek az elsõt?
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja vagyunk együtt én a 3. lennék neki. köszönöm a bíztató válaszokat mert egyébként pont ömbizalmi okokból nem állok még készen rá ....:D
fura sztori ;) hány éves a barátnõd és hanyadik lennél neki?
100-ból 99-szer fordítva szokott ez lenni.
ja elég furi, dehát mindig vannak kivételek
bocs, de ez nem az nem tudom mennyi ideje vagytok együtt, de amikor egy lány kérdez ilyet mindenki mondja, hogy ráérsz, hát Neked is ezt mondom, ha Te így érzed, tartsa tiszteletben, ennyi elvárható, ha szerelmes beléd ill. szeret N
Figyi pont lehetne önbizalmad. Anno nekem azért nem volt mert keresztülnéztek rajtam a nõk tinikoromban :) Neked meg olyan csajod van aki nem teketóriázik, Tetszik ? Akkor meg ? Védekezz hogy ne kúrd el mindkettõtök életét, meg hogy ne kapj el semmit. Az hogy elõtted volt párja... Régen is voltak 15 évesek akik már aktívak voltak... csak kisebb volt a világ :D Nem lehetett ezekrõl annyira tudni :D

Nem túl gyors a tempó?

Kb egy hete elkezdett mászni 5 és fél hós kisfiam. Már el?tte az ujjammal ülésbe és utána állásba húzta magát. Most hogy letettem aludni azt vettem észre, hogy próbálkozik feltolni a popsiát, és 4kézláb állni. Nem fog ez neki ártani? Egyáltalán nem er?ltetek neki semmit, de "visszanyomni" nem tudom. Különben 9kilós és 72centi.

Legjobb válasz: Valszeg azért ilyen ügyes, mert már szép súlya van, gondolom erõsek a csontjai és az izmai. Egy barátnõm kisfia hasonló kaliberû volt még babaként, úgy értem, jó nagy súlya volt, de nem volt kövér, csak az izmai/csontjai voltak súlyosak, és Õ 9 hónaposan önállóan és stabilan járt.

Valszeg azért ilyen ügyes, mert már szép súlya van, gondolom erõsek a csontjai és az izmai. Egy barátnõm kisfia hasonló kaliberû volt még babaként, úgy értem, jó nagy súlya volt, de nem volt kövér, csak az izmai/csontjai voltak súlyosak, és Õ 9 hónaposan önállóan és stabilan járt.
Azért csinálja mert neki ez a tempója.A teste meg õ is már fel van készülve erre, szerintem ez így ok.Én is hamarabb kezdtem járni mint az átlag pedig 7 hós koromig kengyelben voltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!