Találatok a következő kifejezésre: Túl gyors anyagcserém, (2 db)

Túl gyors az anyagcserém, és a székletem se nagyon akar összeállni. Mi a megoldás? Miket egyek?

Voltam tükrözéseken, és ott minden rendben volt. Az orvos se érti hol lehet a probléma, és csak annyit mondott, hogy szedjek lopediumot amíg helyre nem áll. Több hónapja szedem, de amint kihagyok egyet máris visszaáll az állapot :(

Legjobb válasz: A gyors anyagcsere nem jár hasmenéssel. Élelmiszerallergia-vizsgálat volt?

A gyors anyagcsere nem jár hasmenéssel. Élelmiszerallergia-vizsgálat volt?
Nem vagy tej vagy lisztérzékeny?
A kérdező hozzászólása: a gyomortükrözésbõl kimutatták, hogy nem vagyok lisztérzékeny. Élelmiszerallergia-vizsgálatról szó se esett, nem is tudtam hogy van ilyen. A laktózos dolgokat is kerülnöm kell, de nem csináltunk vizsgálatot ami kimutatja az érzékenységet.
Mit jelent az, hogy nem akar összeállni? Vannak olyan emberek, akiknek a hígabb széklet a normális, pl a férjemnek. Ha egyéb gondod nincs és nincs állandó hasmenésed akkor nem lehet probléma a lágyabb széklet.

Túl gyors az anyagcserém, és emiatt nem tudok hízni. Mivel lehetne ezen segíteni?

21 éves férfi vagyok, 70 kg.

Legjobb válasz: edzés + fehérje + creatin

edzés + fehérje + creatin
21 évesen 70 Kg teljesen rendben van, úgy értem, nem vagy pehelysúly, de túlsúlyos se. Teljesen normális. Egy kicsit megerõsítheted az izmaid, úgy a súlyod is gyarapodik és pesze külsõre is jó lezs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!