Találatok a következő kifejezésre: Túl alacsony mit (15 db)

Virtualis memoria tul alacsony. Mit lehet tenni?

Mostanaban sokszor kiirja ezt a gepem, azota be is van lassulva rendesen. Hogy tudnek ezen segiteni ?

Legjobb válasz: control alt del folyamatoknál megnézed mi foglalja annyira.. valószinû a firefox van tul hosszu ideje megynyitva...saját gépem és céges gép is ezzel szenved azt fogod,leállitod,és kész

control alt del folyamatoknál megnézed mi foglalja annyira.. valószinû a firefox van tul hosszu ideje megynyitva...saját gépem és céges gép is ezzel szenved azt fogod, leállitod, és kész
A kérdező hozzászólása: Nincs firefox-om. :S De azert koszi a tippet!
Növeld a virtuális memóriát (vagy a fizikai memóriát!) http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/Change-the-..
Azon a meghajtón amin a windows van, mennyi szabad hely van?
Nekem is ez volt a problémám vagy két éve, megdupláztam a RAM-ot, és gyors lett a gép, meg elmúltak az ilyen hibaüzenetek.
A kérdező hozzászólása: 5, 5 GB szabad a 37-bol.
A kérdező hozzászólása: Amugy koszonom az elozo valaszolonak is, de sajnos nem hasznal
Használd a CCleaner, DiskCleaner programot, illetve a CCleanernél nézd meg az automatikusan induló programokat, és távolítsd el a listáról aminek felesleges szerinted futnia! Többek között töröld ki a Temp mappa tartalmát! (elérési útvonal hozzá: C:\Documents and Settings\(Felhasználói fiókod)\Local Settings\Temp. {rejtet mappa }.
Akkor nem jött be azon tippen, hogy nincs elég hely. Próbáld meg a virtuális memória kezelését automatikusra állítani.

Nem vagyok túl alacsony? Mit tehetek ellene?

13 éves vagyok, de csak 134cm magas. Mindenki csúfol miatta, hetedikesként els?snek néznek, nagyon megalázó, kisebbségi érzésem van mindig, és úgy tesznek, mintha én egy els?s intelligencia szintjén állnék. Mit tehetek ez ellen?

Legjobb válasz: Igen változó, ki mikor "ugrik meg" a növésben. Próbáld rájuk hagyni, ezzel kompenzálják, hogy másban nem tudnak "nagyok " lenni mint a centizésben.. :)) És lehet, hogy 3-4 év múlva, Te leszel a magasabb..

Igen változó, ki mikor "ugrik meg" a növésben. Próbáld rájuk hagyni, ezzel kompenzálják, hogy másban nem tudnak "nagyok " lenni mint a centizésben.. :) ) És lehet, hogy 3-4 év múlva, Te leszel a magasabb..
13 évesen nem is szokás, cska a nagyon retardáltak körében. majd ha középsulis leszel..
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, akkor szinte biztos hogy kiírom ide, de most még mindig azon az állásponton vagyok, hogy az életben nem fogok cigizni. Még ha a legjobb barátom kínálna, ha egyáltalán cigizne, akkor sem szívnék bele egyet sem.
most teheted az okosat. de késöbb minden más lesz hiddel:)
A kérdező hozzászólása: Egészségedre!
13 évesen énis ezt mondtam...:D mostmeg cigizek
O.K. Okos vagy. Mondtam én! :-))))))
A kérdező hozzászólása: Eszembe nem jutott cigizni! Mindig is cigaretta ellenes voltam, remélem abbahagyják, ha meg nem, akkor a tüdõrákban majdcsak megfogyatkoznak... Nem vagyok akkora hülye, hogy tönkretegyem a szervezetemet füsttel és nikotinnal.
Fiam 15 éves korában, a nyári szünidõ alatt 10 centit nõtt, egyébként az ész a fejedben van, nem a magasságodban, aki csúfol, annak fent nincs semmi. Egyébként egy hormonális kivizsgálás nem árt, menjetek el a háziorvoshoz. Aludj minél többet és ne cigizz, mert az is hatással van a növekedésre.
A kérdező hozzászólása: Most is gimibe járok :)

Túl alacsony vagyok. Mi lehet a gond? (a többi alul)

14 éves vagyok 163cm és fiú.A sulinkban még a hatodikosok is nagyobbak nálam ,az osztályomban minden fiú nagyobb mint 180.Mondtam anyámnak hogy forduljunk orvoshoz de ? azt mondta hogy kés?n ér? tipus vagyok.Mi lehet a gond?Mikor kellene tényleg orvoshoz fordulni.

Legjobb válasz: a fiúk általában 15-16 éves korukra nyúlnak meg hirtelen és kb 21 éves korukig nõnek, amúgy én se vagyok túl magas, 20 leszek és 172 vagyok, de engem nem zavar

a fiúk általában 15-16 éves korukra nyúlnak meg hirtelen és kb 21 éves korukig nõnek, amúgy én se vagyok túl magas, 20 leszek és 172 vagyok, de engem nem zavar
Ha van vagy volt a családodban olyan, akit alacsonyabbnak áldott meg az ég, akkor lehet, hogy te is azokat a géneket örökölted. Nekem pl a szüleim 160 centik, mind a ketten, én sem lettem nagyobb, bár én lány vagyok. És amúgy tényleg ne keseredj el ezen, még bõven van idõd megnõni.
én 158 centis vagyok és 2 éve nem nõttem..ezzel orvos sem tud mit csinálni, a kóros alacsonyság különben is 140 alatt kezdõdik ha jól tudom. bátyám 16 éves kora után nõtt még 10 centit a 165-jére, úgyhogy nem hinném, hogy ennyi idõsen ezen kéne aggódnod..(18/L)

Túl alacsony vagyok, mit csináljak?

Legjobb válasz: Hordjál olyan ruhákat amik nyújtják az alakot (pl. ne viselj hosszított fazonú felsõrészt, bõszárú nadrágot, hanem maximum csípõ-középig érõ felsõt/blézert, szûkszárú nadrággal, ez utóbbit inkább akkor ha emellett vékony testalkatú vagy.) , hordjál magassarkú cipõt (de inkább csak közepes magassúgút, kb. 5 cm-es sarokkal, mert az sem biztos hogy jól áll ha láb- és bokatörõentörõen magas, nem beszélva arról, hogy az nem is túl egészséges...), hordjál karcsúsított fazonú kabátot, blézert, kardigánt. Ezek mind nyújtanak optikailag.

Hordjál olyan ruhákat amik nyújtják az alakot (pl. ne viselj hosszított fazonú felsõrészt, bõszárú nadrágot, hanem maximum csípõ-középig érõ felsõt/blézert, szûkszárú nadrággal, ez utóbbit inkább akkor ha emellett vékony testalkatú vagy.) , hordjál magassarkú cipõt (de inkább csak közepes magassúgút, kb. 5 cm-es sarokkal, mert az sem biztos hogy jól áll ha láb- és bokatörõentörõen magas, nem beszélva arról, hogy az nem is túl egészséges...), hordjál karcsúsított fazonú kabátot, blézert, kardigánt. Ezek mind nyújtanak optikailag.
Genetikától (családi örökség) és a növekedési hormonoktól (ezért kisgyermekkorban a pajzsmirigy a felelõs, most nem részletezném) függ, hogy ki, milyen magas. Természetesen ez lehet zavaró, mint egyeseknél a testsúlygyarapodás, amelyen szintén csak úgy lehet javítani - ha az ember nem akar diétázni és tornázni -, hogy úgy öltözködik az ember, hogy az elõnyeit takarja, a hátrányait hangsúlyozza. Felnõttkorban nõni nem fog az, aki genetikailag alacsony, mert a növekedés gyermek, - és serdülõkorban következik be.
Bocsi! Most vettem észre, hogy az elõbb hülyeséget írtam. Tehát úgy lehet rajta változtatni, ha az ember az elõnyeit hangsúlyozza, ha hátrányait pedig takarja. :) Tehát azt a mondatot felejtsétek el, amiben pont fordítva írtam. :)
:DDD van ám jó oldala is, 10cm-es magassarkúban sem vagy magasab a pasiknál olyan nadrág, ami mezítláb a földig ér, bõ vagy egyenes szárú, ez szépen eltakarja a magassarkút, szoknyában lehetõleg mini, szép harisnyával, akkor nem a "magasságoddal" lesznek elfoglalva, hanem a lábaiddal a lényeg, hogy azt hangsúlyozd, ami szép, és senkit nem fog érdekelni, milyen magas vagy, pl: õzike szemeket még jobban kiemelni, ha hajzuhatagod van, kibontva hordjad, ha szépek a melleid, dekoltázst nekik, ha karcsú a derekad és kerek a csípõd, akkor csípõnadrág és rövid felsõ etc..te tudod, mik az elõnyeid :DD egy 155cm-es csaj
Ha valaki azzal basztat hogy kicsi vagy csak azért csinálja mert látja rajtad hogy zavar.. Én is elég alacsony vagyok.. de senki se azért szeret amekkora vagyok vagy ahogy öltözködöm hanem mert mindig magamat adom.. De ha téged nagyon zavar ez.. akkor a magassarkú cipõket ajánlom.. és ne válasz olyan párt magadnak aki sokkal nagyobb nálad (ez nagyon kellemetlen/ zavaró tud lenni) További szép napot;)
Szedj földiepret.
Törõdj bele.
nõjjé' meg !
Nõjj meg. Állj hokedlire. Barátkozz alacsony emberekkel. Miért lenne ez gond?
Olyan nincs, hogy túl alacsony. Ez csak viszonyítás kérdése.
Mit kell itt oltani az alacsony lányokat??? Sztem tiszta hülyék azok akik másokat minõsítenek a magassága miatt! Én is 155 -cm vagyok és a pasik azt mondják hogy az alacsony csajok aranyosak meg szeretetre méltók:ennyi Én magassarkút és olyan ruhát szoktam viselni ami az alakom kiadja! Ha ilyet hordasz nem azzal fognak foglalkozni hogy mekkora vagy hanem hogy milyen csinos!!:D
Hát ismerkedj hozzám hasonló fiúkkal. :) Nálam pl egy 150-160 cm magas lány nagyobb elõnnyel indul mint egy 180 cm magas. Mondjuk én is szoktam alacsonyabb lány ismerõseimet ugratni a magasságukkal, de attól még nagyon bejönnek az alacsony nõk.
öltözz stílusosan, legyél egyedi, hord azt amit szeretsz, és mindenki leszarja azt hogy mekkora vagy. nekem mindig elmondják a haverok, hogy magasan elképzelhetetlen lennék. és a fiúknál sincs gond:3 143 vagyok, és istenkirály:D
hordj magas sarkú cipõt;) 21/l
03-20 18:18 ez a beszéd. Attól, hogy egy nõ alacsony semmi hátrány nem éri. Sõt kimutatták, hogy az átlagnál alacsonyabb nõk hamarabb mennek férjhez. Meg a férfiak nagy része azt szereti, ha a nõ alacsonyabb.
Szerintem sem kell minõsíteni senkit sem a magassága miatt. Én 163 cm vagyok fiú létemre és 21 éves. Valószínûleg már nem fogok nõni. Régen zavart, de most már elfogadtam. Ez genetikai adottság, akárki csesztet vele, csak magát minõsíti, mert ezen nem tudsz változtatni. Próbáld meg a pozitív oldalát nézni. Nálam sem jöhetnek szóba a 180 centis csajok, a szemükben kis csíra vagyok. Hozzám is csak 160 cm körüli lányok illenek :)
2010-03-20 18:18 143 cm magas vagy? Te tényleg isten király vagy :D Hol vannak az ilyen nõk? Állítólag magyarországon a nõk átlag magassága 160 körül van. Ehhez képest a magam 182 cm-vel is fel kell sokszor néznem a nõk arcába.

Mi a teendő túl alacsony vércukorszintnél? Miből kell többet enni? Mit kell hanyagolni? Mik a vércukorcsökkentő szerek?

S.O.S!!!!!! Normális válaszokat várok!!!!! Köszi

Legjobb válasz: Szénhidrátot kell enni. De leginkább orvoshoz kell menni. Vércukorcsökkentõ szerek nincsenek, az inzulin tartja "kordában" a vércukorszintet, de az nem szer, hanem hormon.

Szénhidrátot kell enni. De leginkább orvoshoz kell menni. Vércukorcsökkentõ szerek nincsenek, az inzulin tartja "kordában" a vércukorszintet, de az nem szer, hanem hormon.
Gyorsan igyál gyümölcslét, egyél szõlõcukrot. Normál esetben nem esik le a cukrod hacsak nem éhezted magad, vagy nem vagy cukorbeteg, szóval következõnek menj szépen orvoshoz. Honnan vagy ilyen biztos, hogy a cukrod alacsony?
A kérdező hozzászólása: Konkrétan mit kell ennem? Gyümölcs( milyen?)? Rizs? Krumpli? Honnan tudom, hogy alacsony?! Mert megmértem... nem érzem magam rosszul, csak néha fáj a fejem, pl. ma is fájt, de már elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint akkor súlyosan cukorbeteg vagyok??????
Bármit eszel emeli a vércukrot, a szénhidrát és a gyümölcselevek azok, amik gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaznak vészhelyzetben. Nem feltétlenül súlyos, de mindnképp menj orvoshoz ezzel, lehetõleg még a héten. Amúgy nézz utána a glikémiás indexnek.
A kérdező hozzászólása: És az orvos mit fog csinálni különben??? Vért vesz? Ad valami gyógyszert? vagy mit???
Elküld éhgyomri vérvizsgálatra és cukorterhelésre. Ha nem jó onnantól a diabetológusra vagy bízva. Hány éves vagy amúgy? Van cukorbeteg a családban?(fõként 1-es típusú) Gondolom igen, különben nem lenne otthon cukormérõtök.
Mennyire alacsony, milyen értéket mértél? Terheléses cukorvizsgálatot fognak csinálni, aztán majd kiderül, cukorbeteg vagy-e. Egyáltalán nem biztos.

A barátom a nők terén mindig túl alacsonyra teszi az igényeit és emiatt nincsen soha jó csaja, mit tehetnék érte?

A barátom, aki 18 éves, szóval az a baj vele hogy ha csajozik akkor abszolút nem arra megy hogy szép, igényes, jó csaj legyen neki, hanem arra, hogy lány legyen és kész semmi más igénye nincsen szinte! Éppen ezért, a majdnem egy évig tartó kapcsolata sem volt jó neki, mivel csak szenvedett benne a n? miatt! És még MINDIG nem az a célja hogy a lehet? legjobb n?t megszerezze, ellenkez?leg, majdhogynem nem is foglalkozik ezzel! Mit tehetnék érte?

Legjobb válasz: semmit ne tegyél...neki lehet azok a csajok jönnek be éppenséggel....mi közöd van hozzá amúgy is?nem értem...

semmit ne tegyél...neki lehet azok a csajok jönnek be éppenséggel....mi közöd van hozzá amúgy is?nem értem...
Te a saját csajaiddal foglalkozz tesó. Ha neki ez jön be akkor mi van? A görényfejû lányoktól nem kap visszautasítást. Ennyi.
Aki válogat, az nem [email protected] és ezt õ is tudja! Szerintem vagy keríts neki jó nõt, vagy hagyd õt élni!
Én is egy átlagos, semmi extra csajnak tartom magamat. Nem hinném hogy ronda vagyok, de a párom ezerszer jobbat is megkaphatna ha csak a külsõ jegyeket figyeljük, neki még is én kellettem/kellek, nekem pedig õ. Ezen egyelõre nem fog semmi változtatni, az sem ha ezren rondáznak le, vagy 5 bombázó típusú kiscsajszi mászik rá... Én spec. hálát adok az égnek, hogy léteznek még olyan srácok, akik a belsõ értékeket is figyelembe veszik és nem a divatmajmok után rohannak... Neked miért fáj az, hogy a barátod nem top 10-es csajjal jár? Neked pont hogy el kéne fogadnod a párjait úgy ahogy vannak és együtt örülni a barátoddal, amiért õ boldog!! Az ég világon SEMMIT ne tegyél érte, hiszen õ nyilván így érzi jól magát!
A kérdező hozzászólása: Teljes mértékben igazat kel adnom nektek!
teljesen jól teszi hogy nem válogat...neki legalább jut a farkára pi.na nem úgy mint neked aki csak otthon álmodozik és veri a farkát...neki legalább van hova dugni és nem a kezével kell szórakoznia...inkább dugok egy kevésbé jó csajjal mint hogy otthon álmodozzak és várjam a tökéletest és minden nap a farkamat kelljen vernem...

Segitséget szeretnék kérni mert van egy pici azaz nekem egy nagy gondom hogy tul alacsony vagyok és szeretnék ugy divatosan öltözködni hogy a fiúk észre vegyenek, mit tegyek? TÖbbi lentebb .

Mit tudnék én tenni hogy kiemeljem az alakom és ne kislányos legyek ha nem nőies és a fiúk is figyelembe vegyenek hogy azért nem vagyok annyira kislány, mitcsináljak hogy a fiúk felfigyeljenek rám? vagy hogy jobban megforduljanak utánam hogy azért ne csak a magasabb csajok tünjenek fel nekik

Legjobb válasz: állj létrára

állj létrára
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a segitséget :)
Enis 156 cm vagyok sajnos. 15 eves vagyok, szoval ritkan hordok magassarkut. Alacsony letemre megszoktak nezni a fiuk ( egyesek szerint nagyon csinos , jo alakom van) de szerintem a kisurgarzas is nagyon fontos. Altalaban nyaron majokat hordok ezzel is kihangsulyozva melleimet es a vekony derekamat. Nincsenek hosszu labaim , viszont edzek-ra es nagyon szep formasak lettek, hidd el a fiuk nagyon birjak a szep kidolgozott labakat , nem muszaj hosszuak legyenek, ha szep feszes es kicsit izmos. ha erdekel valami esetleg irj privit
Magassarkú, csak ne k.rvásan.Hordj nõies rucikat, ne kislányosat.
A kérdező hozzászólása: 17
Hany eves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ és hát nem vagyok tul magas 154cm :(
hány cm vagy? én 174 és szeretnék csökkenni legalább 156 cm-re :( öltözködj színesen, gondolj bele, hogy japánban az átlag nõi magasság 157 cm, viszont semmiképp se hízz el, mert akkor kis tömzsi leszel, öltözz divatosan és ne érdekeljen az, hogy alacsony vagy!
A kérdező hozzászólása: nem poénból irtam ki -.-
Én pl. nem szeretem a magas lányokat. Sokkal bájosabbak a picit alacsonyabb lányok szerintem. Hordj gyakrabban szoknyákat magassarkúval (persze ne 15 centissel) és máris csini leszel és biztosan felfigyelnek majd rád. 22/f

Egy cpu-nál a túl alacsony feszültség miben árthat a gépnek?

Ha a húzott proci nem fagy le, hanem simán megy akkor a beállított fesz az jó, és nem teszi tönkre a procit? laptopnál ez a beállításom: mind a 4mag 1600MHz , 0,950 a fesz. Szerintetek ez ideális? nem rontja a procit élettartamát?

Legjobb válasz: nem lesz baja , sõt kevesebbet fog fogyasztani ha alulfeszeled

nem lesz baja , sõt kevesebbet fog fogyasztani ha alulfeszeled
Nem rontja az élettartamot, de ha túl alacsony a feszültség, akkor ugyanazok a tünetek jelentkeznek, mint túlhajtásnál. Fagyás, újraindulás, kékhalál és társai.

Mi a véleményetek erről a görbéről? Nem túl alacsony az alaphőm?

http://ciklus.hu/images/diagramok/50d84945909f262fcd38002611..

Legjobb válasz: Nem, az alaphõd rendben van, viszont ovu után nem ment fel nagyon magasra, de ez lehet alkati is.

Nem, az alaphõd rendben van, viszont ovu után nem ment fel nagyon magasra, de ez lehet alkati is.
Tökéletes az alaphõd, nekem is ennyi volt. :) Pár nap, és kiderül, sikerült-e! 26 hkm
Teljesen jó az alaphõd, és teljesen jó görbe:) Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!