Találatok a következő kifejezésre: Törvényszerű terhesség a (9 db)

Törvényszerű terhesség esetén a mellfájás?

7 hetes terhes vagyok, és nem fájnak,nem feszülnek a melleim. Annyi az egész, hogy nehéznek érzem ?ket és ritkán égnek egy picit a mellbimbóim.

Legjobb válasz: Ez mindenkinek más, 5 hetes vagyok nekem sem fájnak elviselhetetlenül a melleim, tényleg csak olyan nehezebbnek érzem, és a mellbimbóim érzékenyek... ennyi!

Ez mindenkinek más, 5 hetes vagyok nekem sem fájnak elviselhetetlenül a melleim, tényleg csak olyan nehezebbnek érzem, és a mellbimbóim érzékenyek... ennyi!
Nem hiszem, hogy törvényszerû lenne, hiszen mindannyian mások vagyunk... Nekem 10-15 hét között fájt úgy rendesen!, feszült, viszketett. Aztán már csak a mellbimbó maradt érzékeny. Most pedig nem fáj folyamatosan, csak amikor úgy gondolja... A tapasztalt barátnõim szerint végigkíséri a terhességet, de változó intenzitással, no és egyénfüggõ! 23 hetes pocakos
nekem az elsö kettövel semmi cici tünet nem volt na meg más se, most a harmadikal ezzel fáj, meg meg vannak a terheségi tünetek,

Méhszájat fedő méhlepény okozott valamilyen problémát nektek terhesség alatt? Ha igen milyet, milyen előjelei voltak. Problémamentesen is eltelhet a hátralevő idő, nem törvényszerű a vérzés és a görcs?

21 hetes vagyok, eddig semmi gondom nem volt, kivéve a méhlepény, próbálok pihenni, de a fiam most 16 hós, aki mellett nem egyszer?, szedek magnéziumot. Miyen tanácsotok lenne?

Legjobb válasz: Amikor vérzéssel voltam kórházban a szobatársamnak volt a lepény a méhszájon. Ha minden jól megy akkor a terhesség elõrehaladtával fölszáll és nem lesz gond. A szobatársamnak fölszállt õ akkor 18 hetes volt, vérzett és ezért kellett befeküdnie. Sajnos a kímélet addig is nagyon fontos. Szerintem nem törvényszerû, hogy gond legyen.Az orvos utasításait be kell tartani. Akkor nem lesz gond.

Amikor vérzéssel voltam kórházban a szobatársamnak volt a lepény a méhszájon. Ha minden jól megy akkor a terhesség elõrehaladtával fölszáll és nem lesz gond. A szobatársamnak fölszállt õ akkor 18 hetes volt, vérzett és ezért kellett befeküdnie. Sajnos a kímélet addig is nagyon fontos. Szerintem nem törvényszerû, hogy gond legyen.Az orvos utasításait be kell tartani. Akkor nem lesz gond.
Idõvel felhúzódhat.Sógornõmnek 21 hetes terhesen ez megtörtént.Azt tudom, hogyha nem húzódik fel, akkor csak császárral szülhetsz.Szorítok, hogy minden okés legyen.
Nekem ilyen volt, és huszonvalahányadik hétre tényleg elindult onnan, a 30. heti uh-n már mondta a doki, hogy ettõl lehetne term. szülés (sajna a babó nincs befordulva, szóval egyelõre még mindig császárnak néz ki) Nekem nem volt vérzés se, de doki mondta, hogy ilyen esetben sokszor elõfordul és nem jelez különösebb bajt. Remélem nálad sem lesz! 32h km

Törvényszerű hogy 4-5 hetes terhesség esetén a hő 37 fok körül mozogjon? Volt már olyan, akinek alacsonyabb volt? (pl.36.2? )

Legjobb válasz: Nem törvényszerû egyáltalán!! Én kiváncsiságból tovább méregettem onnantól h terhes lettem és 36.5-36.6 volt szóval közel se 37...

Nem törvényszerû egyáltalán!! Én kiváncsiságból tovább méregettem onnantól h terhes lettem és 36.5-36.6 volt szóval közel se 37...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Csak azért kérdem, mert a mensim 24-26 napra szokott megjönni, ami 4-5 napig szokott tartani, most meg 28 napra jött meg és 2 napig tartott. Soha nem volt még ilyen velem, azért tarom furának. Csak a hõm 36.7-rõl 36.2-re esett vissza, de mindennek ellenére nagyon furcsának tartom. Azt hiszem megér egy tesztet. Köszi!

Törvényszerű a hányás terhesség esetén mik lehetnek az első tünetek?

Terhesség

Legjobb válasz: Nem mindenki szokott hányni! Nõvérem úgy vette észre, hogy reggelente kicsit megszédült és a szagok is zavarták!

Nem mindenki szokott hányni! Nõvérem úgy vette észre, hogy reggelente kicsit megszédült és a szagok is zavarták!
Nem törvényszerû, de elég gyakori a hányinger, hányás. http://www.webbeteg.hu/cikkek/terhesseg/164/a-terhesseg-jelei
Nem törvényszerû, egy tünet sem az. Elsõ igazi tünet, ha nem jön meg a mensi, a második meg a doki gratulációja :-D

Törvényszerű a kávéundor a terhesség elején?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem.

Egyáltalán nem.
Szerintem semmi nem törvényszerû. Én nem undorodtam a kávétól, nem volt hányingerem soha, viszont a húst nem bírtam megenni...
nem. nekem volt/van hányingerem, de esküszöm a kávé illata enyhíti. kifejezetten szeretem az illatát. (de nem iszom) a húst én se bírom megenni.
szia! én a terhességem alatt egy kávézóban dologztam végig! szülés elõtt 3 héttel mentem táppénzre.elõtte én is ittam napi 1-2 kv-t de utána már nem kívántam!nem volt undorom tõle de nem kívántam szerencsére!viszont az összes szagot 100x jobban éreztem!
Én kifejezettem kívántam a kávét terhesen, pedig terhesség elõtt nem ittam egyáltalán. Így muszály volt meg meg kóstolnom...
Nem! Én pl. egész terhesség alatt nem undorodtam semmitõl, és nem is kívántam semmit jobban.
Nálam a kávé volt az egyetlen dolog amitõl undorodtam, sõt megfõzni sem birtam mert felfordult a gyomrom!

Szeptemberben elvetéltem most újra terhes vagyok az 5. hétben járok ugye most nem törvényszerű, hogy megint elveszítsem, megmarad a terhességem?

Nagyobbik lányom szopizik még mindig.

Legjobb válasz: nem törvényszerû, én drukkolok, hogy megmaradjon. De azt tudnod kell ,hogy a szoptatás méhösszehúzódásokat okoz, ha volt már egy vetélésed, akkor én nem kockáztatnék Mindenképp beszélj a dokiddal mielõbb errõl, lehet, hogy nem szoptathatsz az elején.

nem törvényszerû, én drukkolok, hogy megmaradjon. De azt tudnod kell , hogy a szoptatás méhösszehúzódásokat okoz, ha volt már egy vetélésed, akkor én nem kockáztatnék Mindenképp beszélj a dokiddal mielõbb errõl, lehet, hogy nem szoptathatsz az elején.
Ha még szoptatsz akkor nagyobb az esély a vetélésr :(
Szoptatás közben oxitocin termelõdik a szervezetben, ami méhösszehúzódásokat válthat ki.
A kérdező hozzászólása: November 29.-én megyek a nõgyógyászhoz.Szorítsatok!!!
Dehogy törvényszerû! Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Gratulálok!!!!!
"Ne aggódj, nem lesz semmi baj! " Ezt nagy bátorság kijelenteni :S
A nõgyógyászoddal beszéltél errõl?

Törvényszerű a reggeli rosszullét a terhesség kezdetekor?

Van olyan, akinek egyáltalán nem volt? Most a hányingerre gondolok.

Legjobb válasz: Egyátalán nem. Nekem az elsõ terhességemnél egyátalán nem volt, a másodiknál pedig végig hánytam az elsõ három hónapot!

Egyátalán nem. Nekem az elsõ terhességemnél egyátalán nem volt, a másodiknál pedig végig hánytam az elsõ három hónapot!
Nekem szinte semmi bajom nem volt. Hányinger egyszer sem. Terhességben semmi sem törvényszerû. :) 34 hetes pocakos
Nem. Második terhességemet taposom és egyetlen alkalommal sem volt még csak émelygésem sem. Annyi a terhestünetem, hogy nõ a pocim.. :) ))) Van ilyen...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Nem törvényszerû, sõt, csak kialakulhat. Nekem nem volt hányingerem és nem hánytam szerencsére.
Én sem voltam rosszul, icipic émelygéseket leszámítva. :-) szerintem örüljünk neki ;-)))
Mindenkinél más. Nekem nem volt egyáltalán rosszullétem az elején, viszont ahogy nõ a kislányom és egyre kevésbé fér, annál inkább nyomja a gyomrom és most már elõfordulnak rosszullétek. 31h km

Terhesség esetén a méhszájnak mindenképpen fent a helye már nem várt előtt egy nappal, vagy ez nem törvényszerű?

a kérdés inkább azokhoz szól akik vizsgálják magukat és kitapasztalták.én érzek terhességre utaló jeleket de a méhszájam nincs felhúzódva,akkor biztos,h nem vagyok terhes ugye?

Legjobb válasz: ja,voltam már terhes és akkor nekem fel volt húzódva a méhszájam nem várt napján már.

A kérdező hozzászólása: ja, voltam már terhes és akkor nekem fel volt húzódva a méhszájam nem várt napján már.
Én is ennyit tudok írni, hogy nekem is fel volt húzódva a nemvártkor, ebbõl is meg a hõmbõl tudtam, hogy most összejött! Ez a folyamat elvileg a baciktól védi a babát, hogy felhúzódik és zárt lesz! Azért még ne add fel! Csináltál már tesztet?
szerintem is felhúzódik a méhszáj. Pontosan tudod mikor volt ovu-d? Mert ha lehet pár nap eltérés, akkor mgé simán lehet baba. Ha nem jön meg, csinálj tesztet :)
A kérdező hozzászólása: nem tudom mikor volt ovum, épp mára nem várom :) utána tesztelek ha nem jön meg.

A terhesség kezdetén a hőnek mindenféleképpen emelkednie kell, vagy ez nem törvényszerű?

Legjobb válasz: Hát ugye eredetileg a peteérés után emelkedik. Ha terhes vagy fent is marad. Nem feltétlenül muszáj még fentebb mennie. A lényeg,hogy ne essen le!

Hát ugye eredetileg a peteérés után emelkedik. Ha terhes vagy fent is marad. Nem feltétlenül muszáj még fentebb mennie. A lényeg, hogy ne essen le!
A kérdező hozzászólása: Vagyis rosszul tettem fel a kérdést, hogy fent kell lennie a hõnek? Vagyis lehet terhes az is akinek alacsonyabb pl. 36, 2 a hõje a nem vár napon?
Mennyi az alaphõd? Vezetsz hõgörbét? Én is pont ebben a kérdésben keresem a választ, mert nem emelkedik a hõm, elméletileg volt peteérésem, de nem biztos, és ilyen még nem volt.
A peteérés akkor történt meg, ha az alaphõ fölé megy legalább két fokkal a hõd és ott is marad!
A kérdező hozzászólása: Nem vezetek, sok értelme nem lenne, mert mindig máskor kelek fel. Pl. ha lányom felébred éjszaka, vagy a férjem megy dolgozni, emiatt nem mérem. Csak kíváncsi voltam, mert tegnapra nem vártam, nem jött meg (29-31 napos a ciklusom), majd a hét közepén tesztelek, ha nem jönne meg, nem akarok teszteket pocsékolni. Ma is mértem és 36.2 volt. A lányomat amikor terveztük eszembe sem volt, hogy mérjem, hiszen õ egybõl összejött. Nem tudom vele mennyi volt a hõm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Sajnos nem tudom mennyi az alaphõm. :-( Majd kiderül, hogy baba van, vagy nincs, csak kíváncsi voltam.
A kérdező hozzászólása: Hónaljban mértem, nem szájban.
36, 2 az nagyon alacsony, hacsak nem 35 körüli az alaphõ. Így sajna ebbõl nem derül ki semmi.
nekem az alap olyan 36, 4 körül van.2 hete vagyok 37 felett minden nap, remélem baba van a dologban :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!