Találatok a következő kifejezésre: Törött Feng béka (1 db)

Törött Feng shui béka hatásos még?

Sajnos levertem a Feng Shui 3 lábú békám,és letört egy pici darabka a szemér?l,amit megragasztottam,meg egy icipici darab a jobb széls? lába alatt lév? érmér?l.Hatásos még,vagy ujjat kell vegyek.És akkor a régivel mit tegyek?Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Amikor még nem volt eltörve hatásos volt?

Amikor még nem volt eltörve hatásos volt?
a népi hiedelmek ugye, ami törött az már nem jó... itt is mint minden a HIT-en alapul és müködik, a HIT ereje hatalmas gyógyitásra képes bármit elérhetsz vele.. ha most te azt hiszed, hogy nem hatásos, mert eltört akkor vegyél újat! de, ha már most feltetted a kérdést és megingott a hited, akkor vegyél újat! ha most azt irom neked, hogy ne vegyél, mert igy is müködik, akkor nem veszel? igy is úgy is tõled függ, hogy te mit döntesz, vagyis a hitrendszered!
igazad van elöttem szoló. ezért is kérdeztem, hogy elötte m´üködött? mert ha valami m´üködik akkor érezni kell vagy látni hogy most nem müködik. ha meg hit kérdés csak akkor ahogy elöttem szoltak.
Ezt komolyan kerdezed? Az csak egy targy. Valoban, hittel sok minden mukodhet, akar egy vasszoget is odatehetnel, ha abban hiszel, hogy mukodik... Amugy ez a Feng Shui is csak egy szimpla divat, semmi tobb. En semmi valtozast nem lattam azok eleteben, akik teljes erobol hisznek benne. Semmit!
Nem! Fõleg, ha komolyan veszed a feng shuit. Ez a lakberendezési módszer azon alapul, hogy jól érezd magad a lakásodban. Ha téged boldoggá tesz egy törött, elromlott tárgy látványa. . .akkor még hatásos is lehet xD Üdv.


Hasonló válaszok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!