Találatok a következő kifejezésre: Töröltek a Mit tudok tenni (6 db)

Mit tudok tenni ha videókat töröltem a géprõl és még nagyon fontosak lennének? Hogyan tudom õket visszahozni? A többi lent! Fontos'

Van egy program amivel vissza lehet hozni a törölt videókat/képeket/programokat , na annak mi a neve? köszönöm a segítségeteket!

Legjobb válasz: Elég sok ilyen porgram van. Elégg lett volna beírni a googleba: "törölt fájlok visszaállítása" és már válogathatsz is. 1. lehetõség: [link] 2. lehetõség: [link] 3. Pandora Recovery 4. Diskdigger stb.

Elég sok ilyen porgram van. Elégg lett volna beírni a googleba: "törölt fájlok visszaállítása" és már válogathatsz is. 1. lehetõség: [link] 2. lehetõség: [link] 3. Pandora Recovery 4. Diskdigger stb.
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Töröltek a Youtuberól! Mit tudok tenni?

Több videómat szerz?i jogok miatt törölték és most mikor be akarok lépni azt írja ki hogy "your account is disabled" mit tudok ilyenkor tenni hogy visszakapjam? fontos lenne mert nagyon sok videó volt a favoritesbe:S

Legjobb válasz: írsz egy szívhez szóló mailt a youtube-nak, hogy "sajnálom, belátom, hogy rosszat cselekedtem, többé nem fordul elõ, csak nagyon sok videóm van a kedvenceknél, kérem aktiválják újra a felhasználómat akár csak kis idõre is, hogy kimenthessem a linkeket. tengermély tisztelettel: xy"

írsz egy szívhez szóló mailt a youtube-nak, hogy "sajnálom, belátom, hogy rosszat cselekedtem, többé nem fordul elõ, csak nagyon sok videóm van a kedvenceknél, kérem aktiválják újra a felhasználómat akár csak kis idõre is, hogy kimenthessem a linkeket. tengermély tisztelettel: xy"
Regisztrálj újra, és vedd fel megnit kedvencekbe a vidiket.
Ja kedves elso "felhasznalo" es mindezt magyarul .... En egyetertek a halalra lepontozott masodik hozzaszoloval. Sajnos elofordul, hogy szerzoi jogat serto dolgok miatt letiltjak az embert. regisztralj ujra, azok a videok meg ott lesznek es ujra a kedvencek koze rakhatod.
ki mondta, hogy magyarul írja? szerintem egy szóval nem említettem a hozzászólásomban, való igaz azt sem, hogy angolul, de gondoltam ez magától értetõdik
A kérdező hozzászólása: csak az a baj hogy tényleg elég sok videó volt ott na mindegy, megpróbálom összegyûjteni õket újra, na mindegy köszönöm a válaszokat.


Van egy sony ericsson 10x pro és nem tudom a vibert rá tenni mikor meg vettem volt rajta de le töröltem és most nem joo van marketem de az nem agya be a vibert most mit csinájak?

Legjobb válasz: Szerintem túl régi szoftver van rajta. Ne a playbõl szedd le hanem a googlebõl. Méghozzá így: Sony x10 mini viber bla bla leszedsz egyett telepíted az apkt és kész.

Szerintem túl régi szoftver van rajta. Ne a playbõl szedd le hanem a googlebõl. Méghozzá így: Sony x10 mini viber bla bla leszedsz egyett telepíted az apkt és kész.

Nem tudok helyet csinálni a helyi lemezen, hiába töröltem le a szükségtelen programokat, mit lehetne tenni?

10 gigás a helyi lemezem, fel volt telepítve a sims 3 de nem használtam így letöröltem, 5 giga körül foglalta a helyet, de miután letöröltem nem szabadult fel hely. már nem tudom mit tegyek használtam a CCleaner programot, de így sem sikerült helyet csinálnom. fontos lenne mert már csak 800 mb van szabadon és minden program kell. kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: dede van a másik két partíción hely de elvileg több hely kell ahhoz h zökkenõmentesen menjen a rendszer, nem? mert jól mûködik, de azért mégis para

A kérdező hozzászólása: dede van a másik két partíción hely de elvileg több hely kell ahhoz h zökkenõmentesen menjen a rendszer, nem? mert jól mûködik, de azért mégis para
Rendszer legyen a C-n, minden mást pakolj át pl. a D-re. Aztán ami nem kell naponta, fõleg a saját mappáidat másold ki CD-re. Ha kell, ott is megtalálod és nem foglalják a helyet. Nekem a régi gépem volt ilyen, a sok fotó miatt. És futtasd le nemcsak a Ccleanert, hanem a Lemeztöredettség mentesitõt is. Fel fog gyorsulni a géped.
Szia! Lomtárat törölted? Mert ha nem szabadult fel hely, ez lehet a gond. Az alábbiak is mehetnek törlésre: c:\document and settings\user\local settings\temp c:\document and settings\user\local settings\temporary internet files c:\windows\temp mármint a tartalma windows könyvtárból a $jellel kezdõdõ könyvtárak
A másik partíción sincs már hely?
Doc.and Settings/user/local settings/temp ennek a tartalmát cakk-pakk törölheted. Be kell kapcsolni a rejtett fájlok megjelenítését. Lemezkarbantartónál töröld a rendszer-visszaállítási pontokat az utolsó kivételével.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!