Találatok a következő kifejezésre: Töröltek a Mit tudok (43 db)

Milyen programmal tudom visszaállítani a fájlokat, mappákat mit az elmúlt napokba töröltem a meghajtómról?

Legjobb válasz: Ha az elmúlt napokban törölted, akkor kb. semmivel. Ha az elmúlt percekben törölted volna, akkor talán lenne kb. 20% esélyed. De azért próbáld meg: http://www.piriform.com/recuva

Ha az elmúlt napokban törölted, akkor kb. semmivel. Ha az elmúlt percekben törölted volna, akkor talán lenne kb. 20% esélyed. De azért próbáld meg: http://www.piriform.com/recuva
Ha a lomtárba törölted és nem ürítetted a lomtárat, akkor onnan helyre tudod állítani a fájlokat, mappákat.
A kérdező hozzászólása: Köszi, fut. AMiket egy hete töröltem is visszaadta.
Hibátlanul? Mázlid van.
A kérdező hozzászólása: Ez látod jó kérdés. Még fut, annyi, hogy pár fájlnak elég furcsa nevet adott.

Szerintetek mit rontottam el? Töröltem a sz. Gépemről a vlc lejátszót mert másikat akartam rá telepíteni, de valami más programot is törölhettem, mert most nem tudok telepíteni sem újat és némely ikon is eltűnt.

Pl. Ha a Chrome gombra kattintok, hogy netezzek egy társításos ablak jelenik meg, hogy válasszam ki a megnyitáshoz használni kívánt programot.

Legjobb válasz: simán, törölted? vagy szabályosan eltávolítottad? "Ha a Chrome gombra kattintok, hogy netezzek egy társításos ablak jelenik meg, hogy válasszam ki a megnyitáshoz használni kívánt programot." ekkor Társítás > Program választása:Google Chrome, bejelölöd, hogy ez legyen ennek a proginak az alapértelmezett megnyitója, és OK. ha a többi alkalmazásnál is ez áll fenn, Javasolt egy Windows Javító telepítés, mivel vszínû, hogy a törléssel sérült az Op. Rendszer fájljai is. (én, még azért a telepítés elõtt, megkísérelnék egy Rendszer-visszaállítást a VLC törlésének az idõpontja elé! veszteni nem vesztenék vele...)

simán, törölted? vagy szabályosan eltávolítottad? "Ha a Chrome gombra kattintok, hogy netezzek egy társításos ablak jelenik meg, hogy válasszam ki a megnyitáshoz használni kívánt programot." ekkor Társítás > Program választása:Google Chrome, bejelölöd, hogy ez legyen ennek a proginak az alapértelmezett megnyitója, és OK. ha a többi alkalmazásnál is ez áll fenn, Javasolt egy Windows Javító telepítés, mivel vszínû, hogy a törléssel sérült az Op. Rendszer fájljai is. (én, még azért a telepítés elõtt, megkísérelnék egy Rendszer-visszaállítást a VLC törlésének az idõpontja elé! veszteni nem vesztenék vele...)
Én jártam már így, és rendszer-visszaállítással visszajött a hang xD
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a.. Töldsd le s instaláld fel az hangkártya program ezzel lessz hang.
A kérdező hozzászólása: Deus 88 nagyon szépen köszönöm, sikerült!!!
Csak megjegyzem, hogy a hangkártyát nem lehet törölni, legfeljebb megfogni és kivenni, vagy letörni az alaplapról.
Ettõl még mindenki értette. Csak megjegyzem.


Véletlenül töröltem a twwallpaperchooser alkalmazást és most nem tudom lezáróképet választani. Mit tegyek, hogy újra jó legyen?

Már próbáltam letölteni a twwallpaperchooser.apk-t, be is volt pipálva, hogy idegen alkalmazásokat is telepíthessen, de nem engedte lecserélni, mivel nem is volt felrakva ilyen alkalmazás.Remélem érthet?. samsung galaxy ace-em van.

Legjobb válasz: nem tudok*

A kérdező hozzászólása: nem tudok*
A kérdező hozzászólása: vagy nem lehet valahogy átlátszóvá tenni, hogy a hátterem legyen az ami látszódik? olyan felesleges ez az opció...:\\

Tesóm windows 7 témát telepített a gépemre. Mikor észrevettem minden ehhez tartozó programot töröltem. Az kurzor hangja azonban nagyon furcsa. Amikor rá kattintok valamire. Mit tudok csinálni?

Legjobb válasz: Szia! Amennyiben van rendszervisszaállító dátum az ezelõtti idõpontra, állítsd vissza és nagy valószínûleg ez a "rémálom" elveszik:-)

Szia! Amennyiben van rendszervisszaállító dátum az ezelõtti idõpontra, állítsd vissza és nagy valószínûleg ez a "rémálom" elveszik:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ! :)

Mit tegyek, ha a letöltött dolgokat töröltem a torrentből? Hogyan tudok így visszatölteni? Mi ilyenkor a teendő?

Legjobb válasz: Letörölted amit letöltöttél? Mit tudnál tenni, letöltöd újra...

Letörölted amit letöltöttél? Mit tudnál tenni, letöltöd újra...
Ha csak a torrent fájlokat törölted (nem az adatot), akkor pl utorrent-ben hozzáadás(nem alapértelmezettbe), ekkor ellenõrzi a gépen az adatokat, más torrenten más lehet, lehet hogy valamelyik automatikusan ellenõrizni fogja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket!

Töröltem a profilomat microsoft.com-on és most nem tudom újra regisztrálni, mert azt irja ki hogy foglalt. Mi van ilyenkor?

Ha meg megpróbálok belépni az irja, ez a név nem létezik. Próbáltam már hívni az ügyfélszolgálatot, de nem válaszoltak a kérdésemre.

Legjobb válasz: Várni kell X napot - általános szerzõdési feltételekben, amiket soha senki nem olvas el benne van, hogy mennyit - utána kerül tényleges törlésre a profilod.

Várni kell X napot - általános szerzõdési feltételekben, amiket soha senki nem olvas el benne van, hogy mennyit - utána kerül tényleges törlésre a profilod.
akár lehet fél év vagy akár sosem lehet újra regisztrálni ezt az azonosítót adatvédelmi okokból. mert ugye ha mondjuk nem te akarnád, hanem egy rosszakaród, aki tudja, hogy anno hova regisztráltál ezzel az e-mail-el, akkor újracsinálná, és tudna a nevedben érdekes dolgokat csinálni. anno mi is kipróbáltuk ezt iwiw-en. ha valaki elfelejtett belépni e-mailjébe 3 hónapig, és ugye kitörölték, akkor újra lehetett regisztrálni. onnantól csak egy jelszóváltoztatást kell kérni, és máris küldi az újraregisztrált e-mailre. gondolom az ilyesmik miatt kellett az újraregisztrálható azonosítókat letiltani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!