Találatok a következő kifejezésre: Töröljem a levő vírusokat vírusokat (1 db)

Töröljem a karanténban levő vírusokat vírusokat?

van 7 fert?zött fájlom a karanténban,ha a törlésre megyek,akkor a gépr?l törli a cuccokat,v.csak a karanténból?bocsi a laikus kérdésért...

Legjobb válasz: jajj .. dupláztam a címben....

A kérdező hozzászólása: jajj .. dupláztam a címben....
Törli a meghajtóról a file-okat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A deaktivált facebook fiókat le tudja nyomozni a rendőrség?

Tehát ha valaki névtelenül ír valakinek az Ask.fm-re és utána az Ask.-ot letiltja majd letiltja a facebookot is ami segítségével bejelentkezett az ask-ra, azt letudja nyomozni a rendőrség? Fontos!

1

Vettem egy Asus laptopot, windows 8-ast. Hogyan lehet a microsoft felhasználó fiókból kitörölni a jelszót hogy ne kérje állandóan?

Olvastam valahol, hogy hozzak létre egy másik felhasználó fiókot és azt használjam, de az is jelszavas. Most már azt a fiókot ki sem tudom törölni. :(

1

Lehetséges, hogy fertőzött windowst használok, de nem biztos. Biztonságos-e erről a géperől internetes átutalás végezni Portable Linux alatt, amit egy pen-driveról futtatok?

Ezt csak azért szeretném tudni, mert irtózatos mennyiségű lementendő adatom van, és a számítógép újratelepítése előtt már szeretnék utalni.

2

Mitől zörög a gépem?

egy ideje nagyon kellemetlen, zörgős recsegős hangja van közvetlenül bekapcsolás után és még 1-2 percig, aztán megszűnik. nem a portól van, rendszeresen takarítom, és nem is a ventilátor a hunyó (hiszen az folyamatosan adná ki a hangot). aggódom, nehogy fogja magát és kifulladjon (egyszer már volt ilyen és minden adatomat elvesztettem.amatőr vagyok ilyesmikkel kapcsolatban, válaszokat előre is köszönöm!

8

Hogyan lehet letiltani a másik fiókot, hogy megnézze a merevlemezem?

Van 1 tesóm aki szokott a gépemen böngészni, van egy c (rendszer), d, e meghajtóim. És a D-n vannak a cuccaim, hogy lehet megcsinálni, hogy ne érje el a d meghajtót csak a c-t meg az e-t?

1

Windows 8 vendég fiók jogosultságát hogyan tudnám beállítani?

hogy ne kelljen minden programhoz jelszót beírni

1

Mi a francot csináljak? Megkértem a szüleim h korlátozzák a gépem mert nehezen keltem fel regel, de most már nem akarom mert már eltel egy félév, de ezek meg nem oldják fel.

nah szal feltudnék húzni rá egy új wint de akkor eltűnnek a beállításaim, meg a cuccaim. mit tehetek? mert értitek, nagyon nehezen keltem fel suliba időben, mert hajnalig gépeltem, aztán mondtam h ez szar és h nem jó hogy hulla vok egfész nap, nah és mondtam, hogy akkor korlátozzanak le. na most tom idióta vagyok, de azthittem ez a legjobb, de erre meg már nem hajlandóak visszatenni a fiokom, és nemtudom a jelszavűt az adminnak. na most micsináljak? mert pl most hétvégén gépeznék de nemadják meg és 10:30 kor takarodó :S

14f

3

Lenne egy Genius eye 110 webcamom és szeretnék egy webcam felvevő programot ami ingyenes és webkamerámmal felvételt tudjak késziteni?

2

Ingyenes és hatékony vírusírtó?

5

Eltűnt a vírusirtó a gépemről?

Szóval!
Volt Windows Defender a gépemen, ( windows 7-em van)
Ma reggel bekapcsoltam a laptop-om és nem kapcsolt, be a program.
Megkerestem a prog. files-ban, rákattintottam, hogy futtatás, jó öt percig töltött és utána kiírta, hogy a program szolgáltatása leállt. Próbáltam megint, nem ment.
Szedtem le avastot,( mert defender-t nem sikerült, nem vagyok a technika ördöge) feltettem a programot, és közölte, hogy van másik vírusirtó a gépen.
Mit tegyek?
Jobban szeretném a defendert, visszalehet állítani?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!