Találatok a következő kifejezésre: Töröljem a levő (5 db)

Töröljem a karanténban levő vírusokat vírusokat?

van 7 fert?zött fájlom a karanténban,ha a törlésre megyek,akkor a gépr?l törli a cuccokat,v.csak a karanténból?bocsi a laikus kérdésért...

Legjobb válasz: jajj .. dupláztam a címben....

A kérdező hozzászólása: jajj .. dupláztam a címben....
Törli a meghajtóról a file-okat.

SOS! A fényképezőmben a memókártya azt írja, ki, hogy írásvédett. Hogy töröljem a rajta levő dolgokat?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ. Vedd ki a memóriakártyát a fényképezõgépbõl, és az oldalán van egy kis pöcök, vagy hogy írjam... na azt húzd vissza, és a probléma megoldva. Nálam is elõfordult, olyan kis kapcsoló szerûség, azt kell visszatolni. Remélem megértetted, Isten bizony nem tudom hogy írjam le másként. Aztán törölhetsz:)

Kedves kérdezõ. Vedd ki a memóriakártyát a fényképezõgépbõl, és az oldalán van egy kis pöcök, vagy hogy írjam... na azt húzd vissza, és a probléma megoldva. Nálam is elõfordult, olyan kis kapcsoló szerûség, azt kell visszatolni. Remélem megértetted, Isten bizony nem tudom hogy írjam le másként. Aztán törölhetsz:)
A kérdező hozzászólása: nem jött be a dolog :/
Próbáld meg másik felhasználó fiókkal bejelentkezve , vagy egy fájl megsemmisítõvel.http://www.windowsmix.com/load/biztonsag/a_teljes_megsemmisi..

A HDD-en lévő bad sectorokat mivel javítsam/töröljem ki?

Nem nagyon értek a gépekhez, tehát olyan programot keresek ami javítaná/törölné/helyrehozná a bad sectorokat, és ingyenes. Eddig csak a hdd regeneratort találtam, de az nem ingyenes.

Legjobb válasz: partition magic

partition magic
****** Automatikusan eltávolított tartalom.


A sims 3 m szigetvilág kiegészítõ az 1.57. javítócsomaggal mûködik? És ha igen hogy tudom letörölni az elõzõ javítócsomagot, mert az 1.63. van fennt mert letöröltem az elõre a jövõrét. Mert azt írja ki h. töröljem le az elõtte levõ javítócsomagot.

a sims 3 m szigetvilág kiegészítõ az 1.57... javítócsomaggal mûködik? És ha igen hogy tudom letörölni az elõzõ javítócsomagot, mert az 1.63... van fennt mert letöröltem az elõre a jövõrét.... mert azt írja ki h. töröljem le az elõtte levõ javítócsomagot.

Utorrent . Honnan tudom meg, hogy éppen töltik e a seedben lévő fájlomat? / törlésnél nehogy akkor töröljem, ha valaki pont tölti /

Legjobb válasz: A torrent az Aktív kategóriában van, van feltöltési sebesség jelezve, a Peerek oszlopban nullánál nagyobb szám van a boly elõtt jelezve, például 2(10) - a tíz peerbõl kettõ tölt tõled. A torrent infójában a Peer fülön van kapcsolódó peer jelezve annak minden statisztikai adatával. Nehéz nem észrevenni hogy töltenek tõled.

A torrent az Aktív kategóriában van, van feltöltési sebesség jelezve, a Peerek oszlopban nullánál nagyobb szám van a boly elõtt jelezve, például 2(10) - a tíz peerbõl kettõ tölt tõled. A torrent infójában a Peer fülön van kapcsolódó peer jelezve annak minden statisztikai adatával. Nehéz nem észrevenni hogy töltenek tõled.
Ha töltik, akkor van feltöltési sebességed.
A kérdező hozzászólása: Feltettem 1 képet: http://kepfeltoltes.hu/130602/uttorent1_www.kepfeltoltes.hu_.. A feketével nyilazott és x -elt részeknél lehetne látni, hogyha valaki tölti a torrenteimet ?
Igen, emellett bal oldalt az aktív torrentek közé is bekerül, mert ott most 0 van. De elég, ha csak a feltöltési sebességet figyeled, nem kell olyan részletesen nézni. Ha meg kivágsz valakit, aki rólad tölt sincs tragédia, mert akkor auto tölti másról ugyan azt a filet. Szinte észre sem veszi, ha te kilépsz.
A kérdező hozzászólása: Most már értem. És ez mit jelent:http://kepfeltoltes.hu/130602/uttorent_2_www.kepfeltoltes.hu.. Mert ezek a számok sûrûn változnak, de az elõbbi képen jelzett helyeken nem változik semmi.
Az nem jelent semmit, mindig van az utorrentnek egy alap "rezonanciája", ami ír minimális fel és le töltést, akkor is, ha se le se fel nem töltök. Nálam is van jelenleg, de nem számít semmit sehova.
Az a sebesség a kliens-tracker közötti kommunikációból ered, nem random számok ugrálása. De valós adatforgalmazáshoz tényleg nincs köze.
A kérdező hozzászólása: ok. köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!