Találatok a következő kifejezésre: Töltöttem le pár (15 db)

Format factory http://www.formatoz.com/
Akkor most jön a leg alapabb kérdés: És milyen formátumban van most? ...
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válasz adó! Mp4 formátumba van. :)

Ez miért van, töltöttem le pár videót, ami FLV formátum, át konvertáltam aviba FormatFactory konvertálóval hogy ki tugyam irni a klipeket, de a házimozim csak zenét ad le, képet nem ad, miért?

Legjobb válasz: Nyilván nem támogatott kodekeket használsz. Mondjuk már az csoda, hogy nem csak átnevezted, mint sokan. Nahszóval ismerni kéne a házimozid specifikációit és a videóidat az alapján konvertálni.

Nyilván nem támogatott kodekeket használsz. Mondjuk már az csoda, hogy nem csak átnevezted, mint sokan. Nahszóval ismerni kéne a házimozid specifikációit és a videóidat az alapján konvertálni.
A kérdező hozzászólása: De a házimozim lejátsz mindent, és aviba irtam ki akkor képet is adni kellenem, ezt hogy érted hogy át irtam? a file címét? mert azokat nem.ismerem mert ha át irok valamit akkor egy üres lapot ad helyette.

Nem rég töltöttem le pár filmet és nem akarja le játszani őket, és nem tudom miért! Mi az oka neki és ilyenkor mit tudnék csinálni?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem telepítetted a filmek kódolásának megfelelõ kodeket. Telepített és az adott filmhez szükséges kodekekrõ gspot program: http://www.headbands.com/gspot/ Ha nem akarsz egyenként bajlódni, telepíthetsz valamilyen kodek packkot. Egyszerûbb megoldás, ha olyan lejátzsóval próbálkozol, ami megoldja a lejátszást önálóan. Pl: http://www.videolan.org/

Valószínûleg nem telepítetted a filmek kódolásának megfelelõ kodeket. Telepített és az adott filmhez szükséges kodekekrõ gspot program: http://www.headbands.com/gspot/ Ha nem akarsz egyenként bajlódni, telepíthetsz valamilyen kodek packkot. Egyszerûbb megoldás, ha olyan lejátzsóval próbálkozol, ami megoldja a lejátszást önálóan. Pl: http://www.videolan.org/
Próbáld meg Vlc média lejátszóval.. ingyenes program.. http://www.videolan.org/vlc/
VLC.


A kérdező hozzászólása: A sumbit, alá lehetett írni valamit. Mikro elinditottam a régi-t az volt a baj, hogy nem jött be a progi.
szerintem "demó" vagy ingyenes verzió volt, idõkorláttal.
A kérdező hozzászólása: Az lehet, de legalább 4-et megpróbáltam, és mindnél ez volt:S V
Hogy van szétszórva? Mi van?
Nem letölteni kell újra a filmet, hanem kicsomagolni....
A kérdező hozzászólása: Mar megtettem es ugyanugy jon le!
Igen. Beírod winrar free download és utána ki bírod csomagolni. De ahonnan letöltöd a filmet, onnan ezt is le tudod tölteni.
A kérdező hozzászólása: nem csomagoltam ki semmit igy jott le az ncorerol.
A kérdező hozzászólása: Melyik winrarat? vagy csak egy falyta van?
Jaja, töltsd le a winrart és már meg is van oldva a probléma.:) )
kicsomagoltad?
A kérdező hozzászólása: win rar regisztralast ker meg ilyenek. sok mappabol all es nem lehet nezni a filmet , nincs mit megnyitni !
du ju szpík the Magyar nyelv?mert nem úgy tûnik!majd ha normálisan leírtad, szólj!
A kérdező hozzászólása: Rajottem, koszi mindenkinek!

Nokia 701 telefonom ha lezárom akkor is világit a kijelzõ kb 1 napja csinálja, pár alkalmazást töltöttem le a telora talán virust kaphatott?

Legjobb válasz: Szia! A letöltött pár alkalmazás között volt-e esetleg téma,(vagy képernyõ..."valami":))aminek van képernyõkímélõ beállítása?Lehet, az tartja aktívan a kijelzõt. Ha ez nem...akkor tippem szerint sorban távolítsd el róla azokat az alkalmazásokat amik telepítése után észrevetted ezt a bibit.

Szia! A letöltött pár alkalmazás között volt-e esetleg téma, (vagy képernyõ..."valami":) )aminek van képernyõkímélõ beállítása?Lehet, az tartja aktívan a kijelzõt. Ha ez nem...akkor tippem szerint sorban távolítsd el róla azokat az alkalmazásokat amik telepítése után észrevetted ezt a bibit.

CS:GO eredetibe steam-ről töltöttem le és pár óra után ezt csinálja!?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: VGA tippelnék.

VGA tippelnék.
A kérdező hozzászólása: Újra töltöttem és jó lett :)

Wildlife park 3 nem eredeti úgy töltöttem le!? (több lent a kérdés is)

tehát ez a wildlife park 3 nem redeti és 1.04-es verziójú és ezt hogyan tudnám frissíteni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!