Találatok a következő kifejezésre: Töltöttem le és lehet (55 db)

Ha gta san andreas rip-be töltöttem le és ha akarok játszani multiplayeron az lehet rip-be vagy töltsem le rendesen?

Legjobb válasz: töltsd le innen: http://sa-mp.com a san andreasnak nincs beépített multiplayere

töltsd le innen: http://sa-mp.com a san andreasnak nincs beépített multiplayere
A kérdező hozzászólása: de ha winrar-ba van akkor is tudom használni a multiplayert?
csomagold ki -.-

Hogy lehet megtanulni vidokártya és alaplapi driverket letölteni? és honan tudom hogy jót töltöttem le? és ha nemjó nem gyilkolja le a gépemet? és csak drivereket kell letölteni azokban minden bene van az alaplaphoz illetve a videokártyákhoz?

Legjobb válasz: Ha ismered a google nevû oldalt, akkor már tudsz is mindent. A legegyszerûbb, ha felmész az alaplapod gyártójának a honlapjára, és letöltöd a nekedvaló drivert (kiválasztod az alaplapod). Sokszor egy pakkban adják az összes szükséges drivert. (lan, hangkártya, usb stb) De ha nem, akkor is egy kupacba rakják általában, elég egy keresés a modellszámra az oldalon. VGA-hoz pedig az ati (amd) vagy nvidia oldaláról tudsz leszedni drivereket. Elrontani nem tudod, mert olyat nem tudsz feltenni, amihez nincs hardvered.

Ha ismered a google nevû oldalt, akkor már tudsz is mindent. A legegyszerûbb, ha felmész az alaplapod gyártójának a honlapjára, és letöltöd a nekedvaló drivert (kiválasztod az alaplapod). Sokszor egy pakkban adják az összes szükséges drivert. (lan, hangkártya, usb stb) De ha nem, akkor is egy kupacba rakják általában, elég egy keresés a modellszámra az oldalon. VGA-hoz pedig az ati (amd) vagy nvidia oldaláról tudsz leszedni drivereket. Elrontani nem tudod, mert olyat nem tudsz feltenni, amihez nincs hardvered.
Megtanulni nem lehet, max. rutint szerezni benne. Általában a termék gyártójának az oldaláról tudsz letölteni drivereket. Ehhez jó ha tudod, mi az alaplapod pontos típusa (ha az alaplapodhoz akarsz drivert). Pl. Asus alaplap esetében http://www.asus.com Alaplaphoz több driver is van, külön az USB-nek, hangkártyának, IDE, RAID, SATA vezérlõnek stb. Videókártya esetén vagy ATI vagy nVidia lehet. http://ati.amd.com/support/driver.HTML http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us A legnagyobb segítség ezen kívül a google http://www.google.com ahol is beírva a pontos típust + "driver" szót kiad jópár találatot, amelyek között lehet keresgélni. Esetleg még segíthet ez a segédprogram is, nem tudom nem ismerem: Driver Detective http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Általában ha sikeresen telepedik a diver, nem jelez hibát, akkor valószínû, hogy jó volt a driver, meg természetesen ha az elvártnak megfelelõen mûködik az eszköz is. A Vezérlõpult/Rendszer/Hardver/Eszközkezelõ -nél nincsenek piros x-ek vagy felkiáltójelek esetleg sárga kérdõjelek az adott eszköznél, aminek feltetted a driverét. Ha rosszat tennél fel, legfeljebb nem mûködik az eszköz, de elrontani a géped talán nem fogod vele.
Nekem sokat segített az Everest nevû diagnosztikai program, amely megmutatja konkrétan milyen eszközök vannak a gépben. Elvileg el is dob a gyártó honlapjára...


Mit tegyek? A Datáról Win-rar fájlokat lehet letölteni, de én most valami "ismeretlen formátumú fájlt" töltöttem le, és ezt nem lehet kicsomagolni.

Legjobb válasz: Akkor lehet, hogy nem is kell kicsomagolni, hanem csak össze kell illeszteni total commanderrel! Az elsõ részre jobb klikk, majd fent Fájl és ott Fájlegyesítés! Itt biztos sikerül!

Akkor lehet, hogy nem is kell kicsomagolni, hanem csak össze kell illeszteni total commanderrel! Az elsõ részre jobb klikk, majd fent Fájl és ott Fájlegyesítés! Itt biztos sikerül!
A kérdező hozzászólása: KÖSSZ!!! =D SIKERÜLT!!!
Nincs mit! :)
iGO nem fizetõs véletlenül?
Volt frissitve a telód?
A kérdező hozzászólása: igen, volt. 2.2androidra
A kérdező hozzászólása: nem
Lehetséges problémák: - Nem a kártya fõkönyvtárában van az iGO mappa. - Nem az a kártya van behelyezve Sejtem melyiket töltötted le, nekem is megvan és mûködik.

Ha egy filmet 13 zip fájlban töltöttem le, és kiírom dvd-re, akkor a film folyamatosan fog menni, ha lejátszom, vagy 13 részre osztja és mindet egyenként lehet csak megnézni?

Legjobb válasz: A .rar tömörítéseknél van olyan, hogy darabolva van, és amikor az elsõt kicsomagolod, automatikusan kibontja a többit is, így végül egyetlen nagy fájlod lesz. Zipnél nem tudom, van-e ilyen, de szerintem itt is lehetséges. Ha pedig 13 külön videofájlt kapsz, akkor az asztali lejátszód szinte folyamatosan fogja õket játszani, ha ugyanabba a mappába helyezed. Legalábbis az enyém így tesz, amikor ugrik a következõre, csak egy pillanatnyi akadás van a lejátszásban.

A .rar tömörítéseknél van olyan, hogy darabolva van, és amikor az elsõt kicsomagolod, automatikusan kibontja a többit is, így végül egyetlen nagy fájlod lesz. Zipnél nem tudom, van-e ilyen, de szerintem itt is lehetséges. Ha pedig 13 külön videofájlt kapsz, akkor az asztali lejátszód szinte folyamatosan fogja õket játszani, ha ugyanabba a mappába helyezed. Legalábbis az enyém így tesz, amikor ugrik a következõre, csak egy pillanatnyi akadás van a lejátszásban.
A kérdező hozzászólása: És hogy lehet a 13 zip fájlból egyet csinálni?
Total commanderben jobb katt a zip-re--fájl menü--kicsomagolás
Sims 2 demó? mert akkor nem is fog mûködni ugyanis akkor te csak a Body Shopot töltötted le:)

A searchmp3. mobi-ról töltöttem le zenét és google chroommal nem jön le egy zene se, de megpróbáltam internet explorer-rel és ott lejött 1 szám, de tovább már nem jön le. Mi lehet az oka?

internet explolerrrel ha most rákattintok hogy download akkor megnyitja vlc-médialejátszóüban a számot és ha rákeresek a gépen a helyi lemez c-n és beírom a szám címét a keres?be akkor nem ad ki semmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!