Találatok a következő kifejezésre: Töltöttem le és (295 db)

Az F-secure 2010 verzióját töltöttem le és nem találom az előfizetői kulcsot?

Legjobb válasz: letöltötted vagy megvásároltad? Ha a weboldalukról töltötted le, akkor korlátozott ideig használhatod csak ingyen.

letöltötted vagy megvásároltad? Ha a weboldalukról töltötted le, akkor korlátozott ideig használhatod csak ingyen.

Most töltöttem le és telepitettem a Wotot de azt irja amikor futtatni akarom hogy "A program nem indul el, mert d3dx9_43. dll hiányzik a számitogépröl. A probléma megoldásához probálja meg ujratelepiteni a programot. ". ez mi? Mi rá a megoldás?

Legjobb válasz: Nekem is ez volt a baj egy másik játékkal. Próbáld meg újratenni egy másik helyre, vagy töltsd le azt a dll-t ami hiányzik. (amikor én letöltöttem azt a dll-t amit kért kiadott egy másikat hogy töltsem le és a végén crash miatt nem indult a játék, nem a WoT)

Nekem is ez volt a baj egy másik játékkal. Próbáld meg újratenni egy másik helyre, vagy töltsd le azt a dll-t ami hiányzik. (amikor én letöltöttem azt a dll-t amit kért kiadott egy másikat hogy töltsem le és a végén crash miatt nem indult a játék, nem a WoT)
Telepitve van a gépeden a DirectX? Lehet ez a gond, de ha még is van telepitve akkor frissicsed a DirectX -et .
töltsd le a legújabb drivert a videókártyádra, vagy ha nem segít akkor keress rá az adott .dll fájlra (vsz. le lehet ingyen tölteni)

Ha gta san andreas rip-be töltöttem le és ha akarok játszani multiplayeron az lehet rip-be vagy töltsem le rendesen?

Legjobb válasz: töltsd le innen: http://sa-mp.com a san andreasnak nincs beépített multiplayere

töltsd le innen: http://sa-mp.com a san andreasnak nincs beépített multiplayere
A kérdező hozzászólása: de ha winrar-ba van akkor is tudom használni a multiplayert?
csomagold ki -.-


Van valakinek a Sony Ericsson Xperia X8-as telefonján Instagram? Ha igen, hogyan töltötted le és honnan?

Legjobb válasz: X8-ra nincs, ha gyári 2.1-es android van rajta. Nem hivatalos, fõzött 2.2-es vagy 2.3-as romokra le lehet tölteni...

X8-ra nincs, ha gyári 2.1-es android van rajta. Nem hivatalos, fõzött 2.2-es vagy 2.3-as romokra le lehet tölteni...

Hogy lehet megtanulni vidokártya és alaplapi driverket letölteni? és honan tudom hogy jót töltöttem le? és ha nemjó nem gyilkolja le a gépemet? és csak drivereket kell letölteni azokban minden bene van az alaplaphoz illetve a videokártyákhoz?

Legjobb válasz: Ha ismered a google nevû oldalt, akkor már tudsz is mindent. A legegyszerûbb, ha felmész az alaplapod gyártójának a honlapjára, és letöltöd a nekedvaló drivert (kiválasztod az alaplapod). Sokszor egy pakkban adják az összes szükséges drivert. (lan, hangkártya, usb stb) De ha nem, akkor is egy kupacba rakják általában, elég egy keresés a modellszámra az oldalon. VGA-hoz pedig az ati (amd) vagy nvidia oldaláról tudsz leszedni drivereket. Elrontani nem tudod, mert olyat nem tudsz feltenni, amihez nincs hardvered.

Ha ismered a google nevû oldalt, akkor már tudsz is mindent. A legegyszerûbb, ha felmész az alaplapod gyártójának a honlapjára, és letöltöd a nekedvaló drivert (kiválasztod az alaplapod). Sokszor egy pakkban adják az összes szükséges drivert. (lan, hangkártya, usb stb) De ha nem, akkor is egy kupacba rakják általában, elég egy keresés a modellszámra az oldalon. VGA-hoz pedig az ati (amd) vagy nvidia oldaláról tudsz leszedni drivereket. Elrontani nem tudod, mert olyat nem tudsz feltenni, amihez nincs hardvered.
Megtanulni nem lehet, max. rutint szerezni benne. Általában a termék gyártójának az oldaláról tudsz letölteni drivereket. Ehhez jó ha tudod, mi az alaplapod pontos típusa (ha az alaplapodhoz akarsz drivert). Pl. Asus alaplap esetében http://www.asus.com Alaplaphoz több driver is van, külön az USB-nek, hangkártyának, IDE, RAID, SATA vezérlõnek stb. Videókártya esetén vagy ATI vagy nVidia lehet. http://ati.amd.com/support/driver.HTML http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us A legnagyobb segítség ezen kívül a google http://www.google.com ahol is beírva a pontos típust + "driver" szót kiad jópár találatot, amelyek között lehet keresgélni. Esetleg még segíthet ez a segédprogram is, nem tudom nem ismerem: Driver Detective http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Általában ha sikeresen telepedik a diver, nem jelez hibát, akkor valószínû, hogy jó volt a driver, meg természetesen ha az elvártnak megfelelõen mûködik az eszköz is. A Vezérlõpult/Rendszer/Hardver/Eszközkezelõ -nél nincsenek piros x-ek vagy felkiáltójelek esetleg sárga kérdõjelek az adott eszköznél, aminek feltetted a driverét. Ha rosszat tennél fel, legfeljebb nem mûködik az eszköz, de elrontani a géped talán nem fogod vele.
Nekem sokat segített az Everest nevû diagnosztikai program, amely megmutatja konkrétan milyen eszközök vannak a gépben. Elvileg el is dob a gyártó honlapjára...
lehet hogy gyenge a géped
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem mert már megoldottam és a bf4 is mûködik

Counter Strik -ot töltöttem le és gond van vele?

http://kepfeltoltes.hu/view/130925/Counter_Strike_www.kepfel.. ezt a kis ablakot adja ki amikor telepítésnek a végére ér. Nem tudom mi a gond! Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Hiányzik valami .dll fájl... Javaslom keress egy másik fajta CS-t, töltsd le máshonnan...

Hiányzik valami .dll fájl... Javaslom keress egy másik fajta CS-t, töltsd le máshonnan...
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi!

Overmax OV TB 08 III tábletre keresek új recovery progit és custom ROM-ot? Akinek sikerült az írja már le, hogy honnan töltötte le és mi a telepítés menete!

Legjobb válasz: Gyári 4.0.4: http://www.overmax.org/md/termekkatalogus,p8/tablet,c14/tb-0.. Leírás a recovery indításhoz: http://www.conflex.hu/docs/OVERMAX_OV_TB08III_jelszo_minta_f..

A kérdező hozzászólása: nem sikerül.Lehet az a baj hogy áthelyeztem?
Állj rá, hogy azon a torrenten legyen a kijelölés, és indítsd el felül a "play" (torrent indítása) gombbal.
Igen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!