Találatok a következő kifejezésre: Tök szarul magam (3 db)

Tök szarul érzem magam mert én kapus vagyok és elveztettem a kesztyűmet persze kaptam másikat de az nem nike meg adidas hanem vmi protachs nincs kapusmezem de szeretek védeni és a többikapus lenéz micsinályak?

Legjobb válasz: Az elõttem szólóval teljesen egyetértek. Mielõtt viszont visszamennél a pályára focizni, egy kicsit gyakoroljál helyesírást. Gondolom ilyen 12-13 éves kissrác vagy, sokkal többnek gondolnálak, ha rendesen írnál.

Az elõttem szólóval teljesen egyetértek. Mielõtt viszont visszamennél a pályára focizni, egy kicsit gyakoroljál helyesírást. Gondolom ilyen 12-13 éves kissrác vagy, sokkal többnek gondolnálak, ha rendesen írnál.
szard le h mit gondolnak. ha jó kapus vagy tök mindegy h milyen a cuccod. és tanulj meg helyesen írni...
Az!
Mi az hogy lenéznek? Mond nekik hogy menjenek divatbemutatóra ha nekik ez a legfontosabb. Ha meg neked is akkor te is tarts velük...
Védd ki a társaid szemét XD Nem attól leszel jó kapus, hogy a márkáskesztyûd van.Ha így lenne hitelt vennék fel 1 többszázezer ft-os csukára és elmennék a Liverpoolba.a többiekkel meg ne foglalkozz, csak védjél meg edzzél becsületesen és minden rendben lesz, és utánna nevesd ki azt akinek márkásabb kesztyûje van, de nem jobb nálad(persze csak azt aki leszólt emiatt)
hát figyelj, én tapasztalatból mondom, h a nike ill. adidas kesztyûk nem is a legjobbak. én pl mindig Sells-ben védtem, az a legjobb, és az ára is megfelelõ. a kapustársaid meg (már megbocsáss) de tök hülyék, ha azért lenéznek mert nike-ban védesz. nem a ruha teszi az embert---nem a kesztyû teszi a kapust. én pl egyszer elfelejtettem levinni edzésre a kesztyûmet(ez már majdnem télen volt), és egy sima kesztyûben védtem(amit a mezõnyjátékosok szoktak hordani, ha hidegebb van), és simán kibírtam. azt ajánlom vegyél egy kesztyût, ami olcsó, de azért jó(pl Sells), és tedd oda magad rendesen az edzéseken, és ztán mondhatod majd a többi kapusnak, h igaz h nekem nincs nike kesztyûm, mégis jobba vagyok, mint ti. ennyi. szentem. üdv: orsi
Nemtom ott mi a szokás, de mifelénk a focihoz csak egy labda kell, semmi egyéb. Javaslom gondold át miért is játszol, mert ha jobban érdekel a külsõd, mint maga a játék akkor divatbemutatón a helyed, enm a pályán. Egyébiránt, ha kínonak érzed a noname kesztyûd, akkor védj nélküle, a kezed senki nem szólja le a minõsége miatt. Harmadik megoldás, hogy menny el nyári melóra, és akkor azt veszel a saját pénzedbõl amit akarsz. Egyébként meg ha kapsz valamit, azt nem illik lefikázni, örülj hogy kaptál...
Ne bántsátok ezt a fiút... Ugyan a sportolásnál tényleg nem a külsõ számít, viszont biztosan nagyon rosszul esik neki, amikor csúfolják. Itt nem a sráccal van a baj, hanem a társaival. A szüleiknek el kéne magyarázni nekik, hogy nem a külsõségek alapján kell megítélni a másikat. Szerintem ne foglalkozz a srácokkal, próbáld meg elengedni a füled mellett a megjegyzéseket. Egy idõ után abba fogják hagyni. Próbálj meg a focira koncentrálni, semmi másra, mert ha nagyon jól teljesítesz, akkor hamarosan tisztelni fognak és nem a kesztyûd márkáját figyelik majd, hanem a bravúros védéseidet! Ha meg már teljesen elviselhetetlen a csúfolódás, szólj a szüleiddel, hogy beszéljenek a többi szülõvel. El kell nekik magyarázni, hogy nem szabad így viselkedni. Sok szerencsét!
Köszönöm igazatok van de nem én fikázom le a kesztyût hanem a töbi kapus . Nekem a kezem gyenge és kell kesztyû. Köszönöm szépen!
Már megint a helyesírás!?
basszus ez most divatbemutató vagy foci? nekem is nevenincs kapuskesztyûm van... és egy libafoszöld, turkálóból sezrzett kapusfölsõben védek, mégse piszkállnak régen piszkálltak haverok miko bõrkesztyûben védtem XD de az vicces is volt. szal nem a felszerelés adja a játékost.

Szeretek egy fiút már több mint, fél éve. De nem tudom hogy hívjam fel a figyelmet magamra. Van hogy tök jól el tudunk beszélgetni meg minden, puszit is ad, de máskor le se szar még köszönni is luxus. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mond meg neki. Mást nem nagyon tehetsz. Vagy tûröd, ahogy majd más lányokat puszilgat, vagy elmondod neki, még akkor is, ha tudod semmi esélyed nincs. És a negyedik lehetõség elfelejteni( én ezt ajánlom). Bocs, hogy elszomorító választ adtam.

Mond meg neki. Mást nem nagyon tehetsz. Vagy tûröd, ahogy majd más lányokat puszilgat, vagy elmondod neki, még akkor is, ha tudod semmi esélyed nincs. És a negyedik lehetõség elfelejteni( én ezt ajánlom). Bocs, hogy elszomorító választ adtam.
Ja. a harmadik lehetõség.
mondd el neki, 90%ig biztos vagyok benne hogy összejöttök komolyan mondom
Szia! :) Szerintem is mond meg neki! Mi is így voltunk... De már egy fél éve hogy együtt vagyunk. :) Biztos hogy össze fog jönni, hidd el :)
Nem igazán értem a helyzetet...
énis szatul érzem magam
A pontokkal hadilábon állsz, az tuti.De a fogalmazással is.
HE???
elõször tanulj meg helyesen gépelni, aztán elmondhatod, hogy a másik fiú bunkó. Pff.... Magyarország, én így szeretlek téged.
A kérdező hozzászólása: Kösz az értelmes válaszokat.Telefonon nem olyan könnyû írni.
Figyi szerintem, ha jól értem még a lány sem döntött igazán! Hagyj neki idõt, és ha azt a másikat szereti akkor se keseredj el nagyon, az se tart örökké! Tehát legyél vele türelmes, de nem engedd kihasználni se megad, és kérlek egyszer géprõl is gépeld be a kérdést!
A kérdés ez lenne? : Az a lány, aki tetszik nekem szerelmes egy másik fiúba, aki tök bunkó. Ma meg elmondta, hogy õ szereti a fiút./->Ezt nem annyira értem./ De azt mondta, hogy nincs más aki tetszene neki, pedig nagyon jóban vagyunk. Gyakran néz mélyen a szemembe. Mit tegyek? Szarul érzem magam. Hát tényleg jó lenne egy magyar helyesírási szótárt beszerezned.
ti vagytok kiseszüek nem helyesen foglmazott de én értem A lány aki neki tetszik szerelmes egy fiuba de a fiunak valoszinüleg nem jönbe a csaj mivel bunkó, ök mikor ketten eggyütt vannak mondja h a fiu bunkó akit szeret stb és mondta a csaj neki h nincs másik fiu aki tetszik neki csak ez a bunko gyerek és a ö meg aztérdezi h mitcsináljon mert néha mélyen a szemébe néz nem tudja eldönteni h mivan mert ugy néz rá mint ha szeretnééé de viszont mondja neki a csajj h nincs más aki tetszene neki és nemérti h akkor miért néz ugy 50% azthiszi h tetszik a lánynak mert ugy néz ugybeszél 50%ba nem mert aztmondta h nemtetszik a bunkogyereken kivül más neki értitek:) ?? Am probáld meg mondani nekikomolyan h szereted:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!