Találatok a következő kifejezésre: Többszöri próbálkozás sem tudtunk (2 db)

A laptopomat ma többszöri próbálkozás után sem tudtam bekapcsolni. Mi lehet a probléma?

Benyomtam a bekapcsoló gombot, mint rendesen, és meg is szólalt az a kis pittyegés, ami bekapcsoláskor szokott, de a képerny?jén nem jelent meg semmi. Ezután hosszan megnyomtam a ki/bekapcs gombot és kikapcsoltam, majd 2x újra próbálkoztam, de semmi.

Legjobb válasz: Ez hardverhiba lesz. Vidd el szervizbe.

Ez hardverhiba lesz. Vidd el szervizbe.
vlmit hallasz h felpörög? lehet leesett és kilazult vlmi. ha nem értesz hozzá, go a szervíz
A kérdező hozzászólása: Ugyanolyan hangokat hallat, mint szokott, amikor bekapcsolom, nem azzal van a gond, csakhogy éppen a képernyõje marad sötét... Azt hiszem, tényleg elviszem szervízbe... Köszi!
akk videókari vagy lcd csatlakozó hiba lesz.!hajrá:)
monitort esetleg nem tudsz rákötni? van erre lehetõséged? mert akk kideülne h az lcd, vagy a videókari döglött be,
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy nem nagyon értek hozzá... :$
Próbáld ki a következõt ami 1 hardresetet csinál a laptopnak. Kiveszed az akksit és csak az adapterrõl töltöd. kb fél perc és 1perc közötti idõtertemre folyamatosan nyomod a power gombot. Visszarakod az akksit és bekapcsolod. Ha szerencséd van kb 1percig megint sötét képet fogsz látni de utána elindul ha nincs szerencséd akkor vagy az alaplapod vagy a kijelzõd vagy a kettõ közti csatlakozás megadta magát tehát irány a szervíz.
A kérdező hozzászólása: Na most meg újra megpróbáltam és most már mûködik rendesen... :O Nem tudom, h mi lehetett, de elég ijesztõ volt! Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :)

Többszöri próbálkozás után sem tudtunk lefeküdni egymással, ennek párom korábbi veseműtéte az oka, vagy lehet más is?

A barátom 1 éve túl esett egy vesek? m?téten, azóta nem volt együtt lánnyal úgy...Benne volt a pakliban, hogy eztán sem lesz könny?, de mi megpróbáltuk.És hát merevedett is, minden jól ment, de egyszer csak egy szúrást érzett ott és lelankadt! Maradandó ez, vagy még változni fog? A szörny?, hogy nem 1x történt ez! Vagy csak én nem vagyok eléggé vonzó?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem veled nincsen semmi baj hiszen merevedett rád ugyhogy ne aggódj, de szerintem akármilyen nehéz is MINDENKÉPPEN MENNYETEK EL ORVOSHOZ mert ez elég komoly bajnak tûnik, ez nem normális!!! Az én páromnak is volt vesekõmûtéte de a szexulis életével nem volt utána semmi baj

Szia! Szerintem veled nincsen semmi baj hiszen merevedett rád ugyhogy ne aggódj, de szerintem akármilyen nehéz is MINDENKÉPPEN MENNYETEK EL ORVOSHOZ mert ez elég komoly bajnak tûnik, ez nem normális!!! Az én páromnak is volt vesekõmûtéte de a szexulis életével nem volt utána semmi baj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!