Találatok a következő kifejezésre: Többszöri próbálkozás sem (17 db)

küldenek egy e-mailt, és abban kell egy linkre kattintani a megerõsítéshez

WIN7 Home Premom van. Többszöri próbálkozásra sem sikerül a frissítéseknél telepíteni a "Misrosoft Visual C++2008 Service Packot". Mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Eredeti a Windows a gépeden? Ha nem, akkor az a baj, egyes frissitéseknél és letöltéseknél ugyanis a Microsoft szervere ellenõrzi az eredetiséget.

Eredeti a Windows a gépeden? Ha nem, akkor az a baj, egyes frissitéseknél és letöltéseknél ugyanis a Microsoft szervere ellenõrzi az eredetiséget.
A kérdező hozzászólása: Eredeti a windowsom a többi frissítés rendben jõn.
Nekem is Windows7 Home Premium 64 bites van a gépemen. Megnéztem, milyen Visual van rajta? 2010-es és 2012-es, 2008-as nincs. Ezek szerint nincs rá szükség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Ezzel megnyugtattál.
izgasd fel
[email protected] ez a szöveg XDDDDDD
Kitágítsam neked?
Síkosító?
Te sem lehetsz egy nagy lyukvadász Adonisz! XD
Hajolj kozel a puncijához és határozottan mond azt hogy "Luk én vagyok az apád" ettõl eltátja a szájátés talán beférsz :)
Luka?:-D Ne b--assz?XD
Akkor azért, mert nem tudod rendesen felizgatni és fél is még. Ha te nem vagy... csak fel tudod izgatni normálisan...
A kérdező hozzászólása: A barátnõm igen
Legalább szüzek vagytok? Úgy még érteném...
Mi a f asz.... "luka" sírok a nevetéstõl Inkàbb ne szexeljetek... Ha màr úgyse fér be....
Ne a hugycsõvébe akard bedugni bakker :)
legyen jó hosszú az eleje, hogy biztos beinduljon. Ne akard elsietni, és hagyd, h kicsit õ irányítson. :)
iTunes
A kérdező hozzászólása: Es azt hogy tudom elérni? Sajnos nem vagyok egy telefon zseni! Szeretném a zenéimet a gépemrol a telefonomra tenni!!
szerintem ez nem fog menni.. az iTunes az fizetõs! igaz minden fent van ott
Idióta! Az itunes egy program amit a pcre kell telepiteni és azzal szinkronizálni.

Többszöri próbálkozásra sem sikerült megcsinálnom a spárgát, az alsó része fás és rágós maradt, mit csináljak, mi a megoldás?

Összevágtam kisebb darabokra, főztem, sütöttem, de az alsó része fás maradt, mit csináljak. Ha meg tovább főzöm,akkor a felső része túl puha lesz és szétesik. Hogyan kell normálisan spárgát csinálni?

Legjobb válasz: Az alját hámozd meg.

Az alját hámozd meg.
vannak direkt spárgafõzõ fazekak, amik keskeny hosszúak. nem darabolják fel, hanem a vége a vízben fõ alul, felül a teteje meg a gõzben, de így nem fõ szét annyira. Brig. Johnes kék spárgával fõzi, na, az nem kell bele!
Németországban nekem az a 2 dl-es dobozos hollani szósz volt a kedvencem spárgával .... :) azzal tényleg jó!
Kavarj hozzá almát, vagy bármilyen gyümölcsöt. Nyers almát lereszeled és hozzákavarod.
Én tettem bele ici-pici sót, mivel minden élõ szervezetnek szüksége van rá, még ha az itt író anyukák hevesen tiltakoznak ellene. Vajon õk is só nélkül táplálkoznak??? Nekem a védõnõ és a gyerekorvos is tanácsolta a sót és a cukrot. Az üveges bébiételekben sokkal több van, mint amit mi itthon teszünk bele.
Szia, én is próbáltam csak hozzáreszelni, de úgy nem ette meg, ezért én is hozzáfõztem.Mindenképp édeskés almát válassz, pl. starkingot.Ill. megpróbálhatod, hogy fõzöl krumplit, almát és hozzáfõzöl egy-vagy két kocka sütõtököt.Na nálunk ez volt a nyerõ.Az almának és fõleg a töknek édeskés íze van, ami finomabbá teszi az ételt.Egy próbát mindenképp megér.
az almát ha gondolod megfõzöd a krumplival együtt és egyszerre összenyomkodod a 2-t vagy turmixolod, vagy a fõtt krumplihoz lereszeled almareszelõn a nyers almát és hozzákevered.sót egy picit nyugodtan rakhatsz bele. egyébként a fiam 15 hónapos és a mai napig nem eszi meg csak a krumplit, de bármi más kajába van akkor megeszi.
Nem kell megfõzni az almát is, mert kifõ belõle a vitamin. Nyersen keverd hozzá.
Úgy ahogyan írod. A fõtt krumplihoz hozzákevered a lereszelt almát.
A kérdező hozzászólása: És ha az almát is megfõzöm a krumplival és úgy nyomkodom össze? (Anyosom mondta ezt hogy így kell)
Félsz, és/vagy nem izgultál fel. Talán nem is akarod még igazán ezt az egészet.
lehetséges, de inkább elképzelhetõnek tartom azt hogy nem pettingeltetek (tágítottatok) elõtte eleget
Szia! 18 éves lány vagyok. 15 évesen vesztettem el a szüzességem, de hasonló problémákkal küzdöttem elötte mint te. Nem biztos, hogy azzal van a baj, hogy nem vagy teljesen felizgulva, vagy a barátod pénisze túl nagy. Az én esetemben a szûzhártyám volt túl erõs. Elmentem orvoshoz és egy körülbelül 15-20 perces kis mûtét során helyrehoztak mindent. 2 napomba telt, de nagyon sok szenvedéstõl kíméltem meg vele magam a késõbbiekre nézve. Tanácsolom, hogy számolj ezzel is és látogasd meg a nõgyógyászod.
A kérdező hozzászólása: nem féletem/izgultam és szerettem volna meg minden, viszont akkor múlt el és nemtudom hogy az elején ez számít e meg én elég kicsi vok és õ meg nagy és ezek is lehetnek a problémák?
Szia! Lehet hogy te éppenazok alányok körébe tartozol akik nehezen tudják elveszíteni és az átlagosnál fájdalmassabb lehet.Javaslom elöbb petingeljetek használja az ujját és ha már úgy nem fáj akkor lehet pénisszel de ne hadjátok abba csak álljatok meg ha fáj egyszer végig kell menni!kis erõfeszítés és ne izgulj mert lehet már elõre félsz hogy megint fájni fog ez nem jó. lazúlj el!
Nekem már volt barátom, mikor mentem nõgyógyászhoz, aki szerint szûz voltam. Pedig nem egyszer voltam, és akkor már 3 barátom is volt. 23 voltam :D Én csak néztem, hogy visszanõtt?

Mi lehet a megoldás? Windows8.1 van a gépemen -legális, géppel együtt vettem. Nem lehetett bekapcsolni, ill. kikapcsolni sem, csak többszöri próbálkozásra. Ha sikerült bekapcsolni, utána már ment.

Próbáltam minden variációban -csak akkuvak hálózat nélkül és fordítva is.

Legjobb válasz: Sajnos egy rendszer visszaállítás megérett nálad. De ne aggódj csak a beállítások vesznek el a fájlok (pl videók, képek stb) nem vesznek el. 1, A csempéknél menj be a Beállításokra (fogaskerék ikon) 2, Frissítés és helyreállítás 3, Ott találsz elvileg egy teljes rendszervisszaállítást +1 ha ez nem oldaná meg a problémádat ellenõrizd a bekapcsológomb állapotát ;)

Sajnos egy rendszer visszaállítás megérett nálad. De ne aggódj csak a beállítások vesznek el a fájlok (pl videók, képek stb) nem vesznek el. 1, A csempéknél menj be a Beállításokra (fogaskerék ikon) 2, Frissítés és helyreállítás 3, Ott találsz elvileg egy teljes rendszervisszaállítást +1 ha ez nem oldaná meg a problémádat ellenõrizd a bekapcsológomb állapotát ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azzal is próbálkoztam. Sajnos újra kellett telepíteni.

Édesanyám haláláról csak annyit tudok, hogy állítólag meghalt. Sajnos többszöri próbálkozásom ellenére sem adtak felvilágosítást a haláláról. Hol tudnék utána járni, hogy mikor, hol és miben halt meg?

Azért állítólagos a halála, mert amikor meghalt, én még kiskorú voltam, állami gondozott, húgom (akivel anyáról vagyunk testvérek) az apjával élt, de állítólag õ sem tudott semmit. Anyai nagymamám halálakor keresett meg bennünket a hagyatéki ügyintézõ, akkor tudtuk meg, hogy anyukánk már nem él.

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy úgy rendelkezett, hogy soha ne tudja meg a gyermeke a kilétét.Úgy tudom, lehet kérni ilyet.Talán egy jogi személy, ügyvéd tudná a legmegfelelõbb tanácsot adni.

Elképzelhetõ, hogy úgy rendelkezett, hogy soha ne tudja meg a gyermeke a kilétét.Úgy tudom, lehet kérni ilyet.Talán egy jogi személy, ügyvéd tudná a legmegfelelõbb tanácsot adni.
Sztem ha a nagyszülö halalakor a gyerekek örökölnek, akkor az anya mar nem el, különben ö lenne az örökös, ill. illetekes hagyatek-ügyben. (? sztem.) De sztem is egy jogi szemely tudna a legjobban tanacsot adni ebben. Regebben a megyeszekhelyeken heti 1-szer ingyenes fogadoorak voltak, ahol lehetett ilyesmit is kerdezni hozzaertöktöl (nem tudom, most van-eilyen??), ill. a neten is talan van jogi Forum. Sok sikert!!!
itt esetleg? [link] 2.
A kérdező hozzászólása: Feltettem a kérdést, várom a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!