Találatok a következő kifejezésre: Többször beütöttem fejem (2 db)

Többször beütöttem a fejem ugyanazon a helyen, és azóta néha nagyon fáj ott. Vmikor tompa fájdalmat, vmikor éleset, szúró fájdalmat érzek. Kialakulhat vérrög, daganat emiatt?

Legjobb válasz: Nem. A koponya nagyon jó kis konstrukció a rugalmas csontrögzítésekkel együtt, pluszban az agy folyadékban - agyvízben - "úszik" benne, tehát borzalmasan nagy ütésnek kell lennie ami odáig elhatol. ( émelygéses, hányásos, eszméletvesztéses tünetei vannak, ha "nagy" ütést kaptásl a fejedre. Ezt nevezik agyrázkódásnak. De még ez is csak a "nagy lötyögés az agyvízben kategória és nem a hozzácsapódott a koponya belsõ falához.. )Viszont egy szekrényajtótól remek csonthártyagyulladást lehet beszerezni. Ez kb. ugyanaz mint mikor a sípcsontod jól odavered valahová. Ez pár nap alatt magától elmúlik, ha nem piszkálod, viszont legalább baromi kellemetlen.

Nem. A koponya nagyon jó kis konstrukció a rugalmas csontrögzítésekkel együtt, pluszban az agy folyadékban - agyvízben - "úszik" benne, tehát borzalmasan nagy ütésnek kell lennie ami odáig elhatol. ( émelygéses, hányásos, eszméletvesztéses tünetei vannak, ha "nagy" ütést kaptásl a fejedre. Ezt nevezik agyrázkódásnak. De még ez is csak a "nagy lötyögés az agyvízben kategória és nem a hozzácsapódott a koponya belsõ falához.. )Viszont egy szekrényajtótól remek csonthártyagyulladást lehet beszerezni. Ez kb. ugyanaz mint mikor a sípcsontod jól odavered valahová. Ez pár nap alatt magától elmúlik, ha nem piszkálod, viszont legalább baromi kellemetlen.
agydaganat
Ha esetleg bevérzett az agyhártya akkor baj is lehet.menj el orvoshoz

Ma tobbszor is beutotte a pici fejét a 7honapos kicsim. Elôl is hatul is. Nagyonn sirt. Ugye nem l esz baja?

Legjobb válasz: Figyeld pár napig. Aggasztó tünet lehet a nagyfokú kancsalság, tehát ha hirtelen összeáll a szeme, vagy szédül, elájul, hányna, rossz a közérzete, és nem lehet semmivel megnyugtatni. De jó eséllyel nem lesz baja, ugyanis neki még nyitott a kutacsa, nincs benõve, így az is sokat elnyel az ütõdésekbõl. Ne aggódj.

Figyeld pár napig. Aggasztó tünet lehet a nagyfokú kancsalság, tehát ha hirtelen összeáll a szeme, vagy szédül, elájul, hányna, rossz a közérzete, és nem lehet semmivel megnyugtatni. De jó eséllyel nem lesz baja, ugyanis neki még nyitott a kutacsa, nincs benõve, így az is sokat elnyel az ütõdésekbõl. Ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Pár perc utan megnyugodott
Valószínû nincs semmi baja, de pár napig figyeld meg. 3-4 nap, agyrázkódásra utaló tünetek: Álmosság, aluszékonyság, hányás, eszméletvesztés, stb. Én mondjuk akkor lennék nyugodt, ha bevinném az ambullanciára, ott csinálnak röntgent, nem repedt-e meg a koponyája. Nekünk volt ilyen, kiesett a babakocsiból 8 hónaposan, ügyelet, kórház, megvizsgálták, minden rendben volt, de én úgy vagyok vele jobb félni, mint megijedni. És persze te tudod, mekkora ütés érte. Jobbulást nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!