Találatok a következő kifejezésre: Többször azt az (1496 db)

Mostanában egyre többször rámjön az az érzés, hogy tiszta szívbõl gyûlölöm az összes embert, szabadulni akarok tõlük, de az öngyilkosság nem megoldás, mert akkor a társadalom nyert. Mit tehetnék ezzel az érzéssel?

Eléggé idegesítõ,egyszer teljesen jól megvagyok,néha meg rámjön ez az 5 perc. Mit tegyek? Pszichológushoz jártam már,[email protected] sem ér.

Legjobb válasz: éreztem és néha még mindig ugyanígy érzek ha gondolod hogy segítsek, akkor írj nyugodtan privátban. teljesen értem mirõl beszélsz. nagyon hasonlóan érzek gyakran. szóval meg tudnánk szerintem beszéni, de rád bízom. :D

éreztem és néha még mindig ugyanígy érzek ha gondolod hogy segítsek, akkor írj nyugodtan privátban. teljesen értem mirõl beszélsz. nagyon hasonlóan érzek gyakran. szóval meg tudnánk szerintem beszéni, de rád bízom. :D
túl sok negatív élményed, tapasztalatod van az emberekkel szemben pedig nem mindegyik tróger, de ahhoz meg kell ismerj sokat és trógereket is sajnos...
Én szeretem az embereket, úgyhogy sajnos nem tudlak megérteni.
keress hozzád hasonló, vagy téged eltûrõ értelmes embereket és beszélgess velük. a pszichológus tényleg nem sok mindenre jó.
Nagyon megtudlak érteni, bàr én nem az összes embert gyülölöm, s akit kellene sem tudom gyülölet nincs a szotàramba, inkàbb megvetés undor. ha van kedved nekem is irhatsz Privibe mi az ok? Azt ha meg lehet szüntetni akkor elmulhat, de ezt neked kell akarni, bàr leginkàbb megtenni tudni tul lépni
menj orvoshoz

Előírtnál többször (jóval) többször használtam az orrsprayt. Nagyon nagy bajt csináltam?

Sterimar, fluimare. 4,5 hós a babám

Legjobb válasz: Én a Sterimart ismerem csak, az ajánlás szerint: "Adagolás:Napi 2-6 bepermetezés orrlyukanként." Azért ezt próbáld ne túllépni. Bár ez csak sós víz, azért nem kéne többször. De amúgy ha sokat használsz akkor az felmarhatja az orrnyálkahártyáját.

Én a Sterimart ismerem csak, az ajánlás szerint: "Adagolás:Napi 2-6 bepermetezés orrlyukanként." Azért ezt próbáld ne túllépni. Bár ez csak sós víz, azért nem kéne többször. De amúgy ha sokat használsz akkor az felmarhatja az orrnyálkahártyáját.
Használj inkább kamillateát, az nem marja fel az orrnyálkahártyát.
A kérdező hozzászólása: Kamillát ugyanúgy cseppentsem az orrába? Az is feloldja a váladékot? köszönöm a válaszokat
Szia! Kamilla teát pici sóval, a védõnõ ajánlotta!

1, 5 éves lányom naponta többször keresi az apját, néha sír is utána. Ez normális? Nem kellene már "tudnia", hogy apa dolgozik?

Legjobb válasz: Nekem 4 és 2 évesek a lányaim, mégis minden nap többször kérdezik, hogy hol van apa:) Hiányzik nekik:)

Nekem 4 és 2 évesek a lányaim, mégis minden nap többször kérdezik, hogy hol van apa:) Hiányzik nekik:)
Nem kell tudni, miért kellene? Arany szíve, hiányzik neki apa. :) Az én lányom 2 éves elmúlt és folyton apa, apa, apa... még a csapból is apa folyik. :)
Az én lányom is 2 éves, de egész nap keresi az apját. Elmondom neki, hogy elment dolgozni, majd ebéd után jön haza. Így megérti és nem sír.

Van olyan, amikor egy megoldatlan feladat többször visszatér az életünkben, szinte ugyanolyan formában azért hogy végre megoldjuk?

Id?r?l id?re olyan helyzetbe bonyolódom, hogy olyan valakihez vonzódom, akivel nem lehetünk egy pár (mert ? is foglalt, házas stb.)Már 4 ilyen eset is volt az életemben, és nem értem, hogy miért akarom vagy miért kell újra és újra megélnem ezt a negatív élményt, hogy nem lehet valaki az enyém?

Legjobb válasz: Van olyan, amikor egy megoldatlan feladat többször visszatér az életünkben, szinte ugyanolyan formában azért hogy végre megoldjuk! Semmi újat nem kellett neked írnom, már leírtad a választ, csak egy másik írásjel kellett:)

Van olyan, amikor egy megoldatlan feladat többször visszatér az életünkben, szinte ugyanolyan formában azért hogy végre megoldjuk! Semmi újat nem kellett neked írnom, már leírtad a választ, csak egy másik írásjel kellett:)
Ez egy érdekes kérdés. Vannak ilyen missionok az életben amik mindig visszajönnek és várják hogy megold õket. Szerintem ez egy teszt az élettõl hogy szintet lépj. Fel kell nõni akkorává hogy ne okozzon gondot a megoldása, ha sikerül akkor túlnõttél régi önmagadon és egy jobb ember lettél:D

Közel két évtizede élek együtt a párommal, többször megcsalt már, többször megbocsátottam. Az elmúlt 3-4 hónapban újra tapasztalom a jeleket:éjszakai gyorsan kitörölt sms-ek, ki-kimaradozások, telefon még a WC-re is. Mit csináljak?

Rákérdeztem:azt mondja, hogy képzel?dök. Sajnos nem hiszem. Próbáltam lekérni a híváslistáját az elmúlt id?szakról, de sajna nem tudom a jelszavát, ezért nem tudtak segíteni. Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan tudok hozzájutni ilyen listához jelszó nélkül is?

Legjobb válasz: Miért vagy vele?

Miért vagy vele?
Mit csinálj? Azt, amit az elmúlt megcsalások alkalmával. Ha akkor szemet húnytál, nyilván most is ezt fogod tenni. Akit egyszer megcsalnak, az sajnálatra méltó. Akit kétszer megcsal ugyanaz a pasi, az magának köszönheti. Rajtad a híváslista nem segít.
ha ezt elfogadod miért zavar? nincs semmi közöd hozzá.. ha nem fogadod el miért vagy még vele?
#3 és #4 elmondta a lényeget. Bárki írjon ezután, ennél jobban és tömörebben nem fogja tudni megfogalmazni.
Csak egy kérdés. Megtudod a jelszót, kiderül, hogy ismét megcsal. Mit teszel?
Próbáld megkeresni a szerzõdést a telefonjához, azon rajta van a jelszó.
Jaj-jaj, ez struccpolitika részedrõl. Nagy eséllyel már megint meg vagy csalva. Egy ideig ne hagyj szabadidõt, szervezz mindig vmi programot, ha mindenáron ki akar bújni alóluk, (mert máshol kell lennie...), bingó.
Sajnos igaza van az elõttem szólóknak, eddig elnézted mind1 hogy megcsal e most is úgyis megbocsátod. Akkor meg minek akarod tudni. Azzal hogy mindent elnéztél eddig nyílt utat adtál neki ahhoz hogy azt csináljon amit csak akar. sajnálom, tudom nem erre vagy kíváncsi. Csórd el a telefonját valahogy, ha ettõl jobban érzed magad.
Hát cicám, jól át vagy b*szva, a jelek szerint ISMÉT...
Én csak azt nem értem, miért akarsz rájönni, ha eddig is megbocsájtottad? Nem sok értelme van. Hacsak nem úgy gondolod, ha újra megtette kidobod.. De amit írtál, az alapján ez nem túl valószínû.
Mi újság Kedves Kérdezõ? Én nem írtam még a kérdésedhez....

Napjában többször vérzik az orrom. Eggyik pillanatrol a másikra. Megfázva nem vagyok és a vérnyomásom is rendben van, többször mértem. Mi bajom lehet?

Legjobb válasz: Nem száraz a levegõ, ahol laksz? Nálunk (panel, 10.em.) nagyon, és nekem ettõl kiszárad és szétpattognak a pici erek. Ha nem, és a vérnyomásod ok, akkor lehet vitaminhiány is, vagy más anyagcsere betegség jele, de azért elõször nem erre kell gondolni.

Nem száraz a levegõ, ahol laksz? Nálunk (panel, 10.em.) nagyon, és nekem ettõl kiszárad és szétpattognak a pici erek. Ha nem, és a vérnyomásod ok, akkor lehet vitaminhiány is, vagy más anyagcsere betegség jele, de azért elõször nem erre kell gondolni.
Még elõzõ vagyok, eszembe jutott, hogy unokatesómnak is ilyen volt és végül "kiégették neki" ilyen kis mûszerrel, de nem olyan fájdalmas volt, csak kellemetlen és azóta nem vérzik neki. Ha nagyon sokat vérzik orr-fül-gégészet, nehogy nagyobb bajod legyen.
nekem is volt ilyen, azt mondták gyenge az orromban egy ér, és ha nem javul ki kell égetni. de végül a gyógyszer is megoldotta, érerõsítõ (rutascorbin).
Lehet, hogy csak érzékenyek az orrodban lévõ hajszálerek, és azok könnyen elpattannak akár egy tüsszentéstõl, vagy magától is.

Naponta hányszor szabad ricinus olajat használni a szempilláimra? Ha egy nap többször használom, az okozhat kárt?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy okozna kárt de ha a szemedbe kerül az biztos nem tesz jót. Szerintem naponta egyszer bõven elég, este lefekvés elõtt jól bekened õket és kész. Vagy reggel és este, de ennél többször felesleges.

Nem hiszem, hogy okozna kárt de ha a szemedbe kerül az biztos nem tesz jót. Szerintem naponta egyszer bõven elég, este lefekvés elõtt jól bekened õket és kész. Vagy reggel és este, de ennél többször felesleges.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:)

5 hónapos kor körül ritkulhat a napi többszöri széklet az anyatejes babáknál?

Legjobb válasz: Ez teljesen egyéni. Nekem a legnagyobbnak csak 2-3-szor volt kakis pelusa az elejétõl kezdve, a kicsinek többször. És az is egyéni, hogy kinek mikor lesz kevesebb.

Ez teljesen egyéni. Nekem a legnagyobbnak csak 2-3-szor volt kakis pelusa az elejétõl kezdve, a kicsinek többször. És az is egyéni, hogy kinek mikor lesz kevesebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Megesett már valakivel, hogy terhessége alatt többször fojt az orrából a vér? Mert nekem már másodszor.

Legjobb válasz: Igen, normalis jelenseg. Nekem is tobbszor verzett az orrom a terhesseg alatt, foleg a vege fele.

Igen, normalis jelenseg. Nekem is tobbszor verzett az orrom a terhesseg alatt, foleg a vege fele.
Szia! Nekem vérzett az elsõ 3 hónapban. Dokim Rutascorbint ajánlott. Napi 3*1 szem hatásos volt, pár nap alatt elmúlott. Utána jött a fogíny vérzés, arra is szedtem a Rutascorbint, és az is elmúlott:) Nem írtad hány hetes vagy... Arra azért figyelj hogy a vérnyomásod nem-e magas, mert az is okozhat orrvérzést!!!
Nekem is vérzett, eddig úgy kb. 4-5 ször. Egyszer éjszaka kellõs közepén ébredtem arra, hogy folyik a vér az orromból, hát jól meg is ijedtem. De legtöbbször akkor fordult elõ, amikor megerõltettem magam, így elpattant gondolom egy hajszálér, és ezért vérzett. Éjszaka is azért vérzett, mert elõtte fújtam ki az orrom, és gondolom erõsebben.
Szió! Velem is sokszor elõfordult, természetesen a legkellemetlenebb helyzetekben, de hozzászoktam. Aztán észre sem vettem, hogy abbamaradt. :) )) Inkább az elsõ trimeszterben volt jellemzõ. Éppen ezért is volt kínos, mert még akkor nem volt publikus a dolog.
Nekem az elején volt többször is, mindig a hányás után :-S
Hajajj!De még hányszor! Volt, h vizsga közben eredt el az orrom vére, de patakokban.Nagyjából úgy nézett ki a vizsgadolozatom, mintha disznót vágtak volna rajta..
Szia! Nekem az elsõ három hónapban szinte minden reggel vérzett az orrom, hol csak gyengén, hol erõsebben. De azt mondta a doki, hogy ez normális, nem kell aggódni miatta.
Nekem szülés elõtt 2nappal vérzett, de akkor rendesen!
a hajszálerek jobban telítettek vérrel + c-vitamin hiány is okozhatja, amúgy terhesen teljesen normális. ha nagyon vérzik vagy nem tudod elállítani, akkor el kell menni vele orvoshoz
Nekem is rendszeresen vérzett az orrom az elsõ 20 hétben.

Nekem olyan problémám lenne, hogy fogyni akarok mily meglepő! Mindig mondják, hogy egyek keveset de többször!Mit jelent az, hogy többször? Mennyi az a kevés?

A többször gondolom, hogy olyan 6szori étkezés naponta! De ebben is vannak szabályok?

Legjobb válasz: Van néhány étel, aminek a megemésztése több kalóriát vesz el a szervezetbõl, mint amennyit tartalmaz. Magyarul fogyaszt. Ilyenek pl: Zöldségek: spárga, cékla, brokkoli, káposzta, sárgarépa, karfiol, zeller, cikória, chili, uborka, zsázsa, fokhagyma, zöldbab, tök, póréhagyma, saláta, hagyma, retek, spenót, fehér répa, cukkini, paradicsom Gyümölcsök: alma, áfonya, sárgadinnye citrom, lime, mangó, narancs, papaya, barack, grapefruit, ananász, málna, eper, mandarin, görögdinnye Pl egy 5 kalóriás zeller megemésztése 150 kalóriát éget el a szervezetben. Ezeket nyersen gyakorlatilag bármikor eheted, amikor csak éhes vagy! Sok sikert!

Van néhány étel, aminek a megemésztése több kalóriát vesz el a szervezetbõl, mint amennyit tartalmaz. Magyarul fogyaszt. Ilyenek pl: Zöldségek: spárga, cékla, brokkoli, káposzta, sárgarépa, karfiol, zeller, cikória, chili, uborka, zsázsa, fokhagyma, zöldbab, tök, póréhagyma, saláta, hagyma, retek, spenót, fehér répa, cukkini, paradicsom Gyümölcsök: alma, áfonya, sárgadinnye citrom, lime, mangó, narancs, papaya, barack, grapefruit, ananász, málna, eper, mandarin, görögdinnye Pl egy 5 kalóriás zeller megemésztése 150 kalóriát éget el a szervezetben. Ezeket nyersen gyakorlatilag bármikor eheted, amikor csak éhes vagy! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettetek!
5x étekezés reggeli kicsit kiadósabb tízórai jugohurt gyümölcs ilyesmi vagyis kisétkezés ebéd normál ebéd kb 4-5 órakor uzsi kisétkezés. Aztán vacsi a mennyisége az ebéd és reggeli közötti. Ez lenne a gyakori kis étkezés. Rendszeres mozgás. Étkezések közt ne egyél ha éhes vagy igyál vizet.
éN NEM nagyion vagyok otthon ebben a témában de kb 10 perce olvastam hogyha sok salátát eszel az megtölti a gyomrot és valamennyire elfedi az éhséget+(EZ NÁLAM IS BEVÁLT) HA ÉHESNEK ÉRZED MAGAD IGYÁL EGY POHÁR VIZET MER SOKSZOR ÖSSZEKEVERED AZ ÉHSÉGET ÉS A SZOMJÚSÁGOT (ELÖSZÖR ÉN SEM HITTEM EL DE RAJOTTEM HOGY IGAZ) JA NEM PONT VIZET HANEM KEVÉS CUKROS ZÖLD TEÁT MELEGEN MERT AZ MÉG HATÁSOSABB
JAM MEG LEHET VENNI ANYAGCSERE GYORSITÓT KEGYETLEN SOKAT LEHET VELE FOGYNI (NEM HAGYJA LERAKODNI A ZSÍRT MEG ILYENEKET)
Ha fogyni szeretnél, napi 1000 kalória körül van az ideális.A mennyiség pedig ez:reggeli 300 kalória, tízórai 100, ebéd 300, uzyi 100, és vacsi 200 kalória.De ha valóban rendszeresen sportolsz, akkor több kalóriára van szükséged.Az éhségroham ezért normális, ha mozog az ember, többet eszik...Egy nagy pohár víz a leghatásosabb, és ha nem eszel gyorsan felszívódó szénhidrátokat(péksüti meg társai), akkor tovább élvezheted a jóllakottságérzetet.Sok fehérje, sok gyümi és zöldség a lényeg!Kitartás!
1000 kalória. Nehogy már valaki tényleg megcsinálja. Tönkretenni magad, arra jó. Maradandó fogyást nem szabad 0, 5-1kg/hét -nél gyorsabban csinálni. Itt kiszámolhatod, mekkora a tápanyagigényed: http://body.builder.hu/prg_bmr.htm4 Ez alá menj kb 500 kalóriával Egyébként szintén itt van egy lap, ahol összerakhatod a napi étkezéseket, hogy egyenletesen legyen elosztva a táplálék mennyisége. http://body.builder.hu/kaloria_kalkulator.htm4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!