Találatok a következő kifejezésre: Több terhes van az (35 db)

Ha terhes egy nő, a mellfeszülés végig megmarad a kilenc hónap alatt? A hőmérséklettel mi van? Az első hónapban térnek el a megszokottól? A többiben megint úgy működik a mellfeszülés jelentkezése mintha nem lenne terhes?

Legjobb válasz: Mellfeszülés nincs végig vagyis nekem nem volt csak a 15. hétig, de a 12. héttõl sokat enyhült. A hõ általában 37 fok körül van + - pár tized. Változó, hogy kinek milyen tünetei vannak és meddig!

Mellfeszülés nincs végig vagyis nekem nem volt csak a 15. hétig, de a 12. héttõl sokat enyhült. A hõ általában 37 fok körül van + - pár tized. Változó, hogy kinek milyen tünetei vannak és meddig!
Nekem is csak az elsõ trimeszterben feszült a mellem, nõtt is 2 méretet. Aztán szülésig olyan is maradt. Szülés után nõtt megint vagy 2 méretet.

7 hetes terhes vagyok. Az elmult 2 hetben a merleg tobb mint 2 kiloval tobbet mutat. Nem eszek tobbet. Mitol lehet? Pajzsmirigy alulmukodesem van. Lehet attol? Eddig nem volt semmi gondom vele.

Lehet attol hogy no a mellem,mehem?

Legjobb válasz: És még az is lehet,hogy hormonális alapon elkezdtél tartalékolni.A sógornõm mindíg hízott az elsõ 6 hétben 5 kg-ot.

És még az is lehet, hogy hormonális alapon elkezdtél tartalékolni.A sógornõm mindíg hízott az elsõ 6 hétben 5 kg-ot.
A mell és a méh növekedése sem akkora mértékû ilyenkor, hogy két kilóval nehezebb lehetnél emiatt.Lehet, hogy nem eszel többet, viszont több folyadékot iszol, ami egyébként kell is.Észre sem veszed, de a magasabb testhõmérséklet miatt az ember automatikusan több folyadékot kíván és az is meglátszódhat a mérlegere állva.

20 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor többet és van amikor egész keveset (bár gondolom ezt a kánikulát Õ is másként viseli). Már azt is éreznem kellene, hogy megfordul?

20 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor többet és van amikor egész keveset (bár gondolom ezt a kánikulát Õ is másként viseli). A párotok érzi már ha a pocitokra teszik a kezüket? Ma megijesztett egy kismama, hogy már azt is éreznem kellene, hogy megfordul!? De szerintem én csak kapálódzást érzek.

Legjobb válasz: Dehogy kéne még érezned hogy megfordul! Konkrétan még nem érzed csak hogy csinál vmit. Nekem is össze vissza van, van hogy napokig alig mozog, utána meg beindul. a melegben nekem is kevesebbet mozog. Nekem már érzi a párom egy egy rúgást:) 21 hetes kismama

Dehogy kéne még érezned hogy megfordul! Konkrétan még nem érzed csak hogy csinál vmit. Nekem is össze vissza van, van hogy napokig alig mozog, utána meg beindul. a melegben nekem is kevesebbet mozog. Nekem már érzi a párom egy egy rúgást:) 21 hetes kismama
Én is 20 hetes vagyok, és én pár hete már érzem a babát, szinte minden nap érzem, hogy mozog, de hogy megfordul, azt nem, csak hogy kaparászik, kopogtat, nyomkod, meg ilyenek. Nagyon jó :) és érdekes, kánikula ide vagy oda, ma nagyon sokat mozgott. Talán mert egész nap jó zenét hallgattam? :) És a párom érzi, bár õ nem olyan erõsen, ha a hasamra teszi a kezét. Boldog babavárást!
Én 20 hetesen éreztem elõször a baba mozgását, a párom 24 hetesen. Most 35 hetes vagyok állandóan nyomja magát hullámzik a hasam de fogalmam sincs mikor fordul meg. Pedig már megtette egy párszor, de ezt csak Uh- n láttam.Hol fejfekvéses, hol farfekvéses :)
A kérdező hozzászólása: minketto malacka lany.
A kérdező hozzászólása: es egy tenyesztotol hoztuk oket ahol tobben voltak
Hogy lehet 1 hónappal "kisebb" testvére??? Legfeljebb féltestvére, nem? Az apjuk közös...Ha valóban tenyésztõtõl és nem valami buta szaporitótól hoztad, akkor nem lehet vemhes egyik sem. Egyébként milyen fajtájúak? Mennyi idõsek? Származási lapuk is van? A tenyésztõ azt is ad, tudod?
Számít az egy hónap, de ha testvérek, akkor nem lehet, hogy csak egy hónap a különbség köztük, ugyanis a vemhességi idõ annál sokkal több a tengeri malacnál
A kérdező hozzászólása: Nem tudok semmit roluk itt ahol en élek vagyis egy kis varos egy kisallat uzlet van komolyabb és a malackak attol a tenyesztotol vannak aki viszi oda is. Feltesok, egyiknek szore sima masiknak sok forgos mint mikor valakinek hajat felzselezik sokfele. Nagyon aranyosak mostmar biztosra tudom h igen terhes.mit kell csinalni mikor szul mik a tunetei?visit?mikor megszulte kolykokkel kell csinalni valamit?

Akinek több gyermeke van (3, 4 stb. ) mennyinél "állt meg"? Elmúlt vha az az érzés, hogy babára vágysz és szeretsz terhes lenni?

A harmadik babát várjuk, de már most tudom,hogy még egyet szeretnénk. Szerencsére a férjem is így gondolja, komoly anyagi nehézségeink nincsenek sose. Én imádok terhes lenni, és minden életkorukat szeretem a gyerekeimnek ( a kamaszt még nem tudom mert kamaszom még nincs:)).

Legjobb válasz: Szia! Nálunk 4 gyerkõc van, és a két nagyobbik (ikrek) is csak 5 éves, úgyhogy mi gyorsan letudtuk :-), de egyszerûen úgy éreztem, éreztük, hogy nem vagyunk még elegen. Most 6-an vagyunk, sosem éreztem még ilyen teljesnek, tökéletesnek a családomat. Nincs hiányérzetem 5. után (már az is fura volt, hogy a harmadikat és a negyediket akartam, hisz a nagyfiaim védekezés mellett "csúsztak be", nem terveztük õket), mi így vagyunk kerek egész :-) Sok sikert nektek is!

Szia! Nálunk 4 gyerkõc van, és a két nagyobbik (ikrek) is csak 5 éves, úgyhogy mi gyorsan letudtuk :-), de egyszerûen úgy éreztem, éreztük, hogy nem vagyunk még elegen. Most 6-an vagyunk, sosem éreztem még ilyen teljesnek, tökéletesnek a családomat. Nincs hiányérzetem 5. után (már az is fura volt, hogy a harmadikat és a negyediket akartam, hisz a nagyfiaim védekezés mellett "csúsztak be", nem terveztük õket), mi így vagyunk kerek egész :-) Sok sikert nektek is!
21 hónapos ikreink vannak (fiú-lány), most vagyok terhes a 3. babánkkal. Mi mindig is 3-4 gyereket szerettünk volna, így nem volt kérdés (mint szinte mindenkinek a környezetünkben), hogy az ikrek után vállaljuk-e még gyereket. :) Nem tudom, hogy fog alakulni a jövõnk, de a szívem mélyén azt érzem, hogy 4 gyermekkel lesz teljes a családunk. Remélem megadatik és mindegyikõjükbõl egy értelmes, rendes emberkét faragunk majd. :) Sok sikert, szeretetet, egyetértést és kitartást kívánok mindenkinek!
Nekünk még csak 2 gyerekünk van, de szeretnénk harmadikat, hogy utána mi lesz, azt még nem tudom. Most a nagy 27, a kicsi 4 hónapos. A harmadikat is ilyen kis korkülönbséggel szeretnénk. Jó az a megfogalmazás, amit az egyik válaszoló írt, hogy õk így egy kerek egész. Én is ezt érzem, hogy mi most négyen is kerek egész vagyunk, de még jobb lenne, ha öten lennék kerek egész :) Ránk is sokan furán néznek, hogy minek nekünk harmadik gyerek, mert hogy az már gombócból is sok. Szerintünk nem sok, mi szeretnénk. Régen én se voltam anyuka-típus, konkrétan 27 éves koromig egyáltalán nem is akartam gyereket. Aztán úgy megváltoztam, kb gyökeresen fordultam ki magamból. Nagyon jól érzem magamat a gyerekeimmel és a férjemmel, nagyon boldog vagyok.
Mindenk magadöntseel, mennyi gyereket mer bevállalni, mennyit tud eltaratni... (itt nem arra gondolok, akik azt írják, hogy mindent meg akar majd neki késõbb is adni, támogatni akarja anyagilag felnõtt korában is!)... Nálunk 4 gyerek van. Soha nem terveztük elõre, hányat szeretnénk, de tudtuk, hogy egy nem elég :) Aztán, mikora 3 nagy egymás után megszületett, úgy éreztük, elég... zépen eltelt 10 év és ismét hiányzott a kicsi a családba... Beszéltünk róla, hogy 1-2 év múlva talán, jöhet... De hamarabb érkezett, gyógyszer mllett maradtzam vele terhes... Egyáltalán nm bánjuk! Nélküle üresebb lenne az életünk :) Úgy gondolom, így, hogy sok év van a nagyok ésa kicsi között, mindegyikre a neki megflelõ idõ, figyelem tud irányulni. Nem csinálnám másképp akkor sem, ha újra tehetném.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: pontosan ezt hallgatjuk évek óta:) )) Szerencsére nem csak a "vágyakozás" része van meg bennünk a dolognak, épp ezért kérdeztem olyan szülõket akiknek több gyermekük van hiszen pont ezt látom én is, hogy akinek nincs gyereke vagy 1-2 is sok neki az ezt nem érti.
Már babára vágyni, szeretni terhesnek lenni és más valóság, vagyis fel is kell nevelmi.És itt nem az elsõ 1-2 évre gonolok, hanem késõbbre. A mai világban, meg amúgy is bõven elég a 2 gyerek (nekem legalábbis)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek:) Örülök hogy más is így van, nemcsak én:)
Két gyermekem van, a vágyakozás meg van, de anyagiak nincsenek és ha max 3 hó lenne a terhesség talán lenne több is. Nagyon nehezen viseltem sajnos mentálisan és fizikálisan is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Igen én is így éreztem hogy valahogy nem teljes a kép:) Nekem is az elsõ baba volt aki védekezés mellett sikerült és hát nem akartunk volna még babát pedig már annyira nem is voltunk fiatalok (én 27 a férjem 30). De azóta õ már 6 éves, a kisebb 3 és most jön a legkisebb, és még egy tervben:) Sok boldogságot nektek is! Szia!
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Én is biztos meggondolom hogy legyen e még baba, ha mondjuk problémás terhességeim lettek volna.:( Szerencsére semmi ilyesmi nincs.Mindenkinek sok erõt ahhoz amit és amennyit vállalt! :)

Miért van az hogy megvan a menstruációm de mégis olyan érzésem van mintha terhes lennék? Szédülök, többet járok pisilni a megszokotnál, ég a gyomrom, és még a mellem is nőtt! Stb. ! és ilyenek még nem nagyon voltak velem! Pedig nem beképzelem!

egyépként a menstruációm is eltér? a megszokotnál!!menszesz el?tt 2 napal csak pecsétel? vérzésem és barnázgatás volt!!pedig el?te nekem soha nem volt ilyen!!

Legjobb válasz: nem stresseled rajta magad? akkor észre sem vetted volna, és nem írtál volna ide. azt mondtad volna biztos valami lappang bennem, lehet elkaptam valamit. amit leírtál sok sok másnak lehet a tünete. pl hormon probléma. felfázás, a melleid a felvizesedéstöl is nönek. a hormonzavart sok minden elöidézheti, pl stress.

nem stresseled rajta magad? akkor észre sem vetted volna, és nem írtál volna ide. azt mondtad volna biztos valami lappang bennem, lehet elkaptam valamit. amit leírtál sok sok másnak lehet a tünete. pl hormon probléma. felfázás, a melleid a felvizesedéstöl is nönek. a hormonzavart sok minden elöidézheti, pl stress.
Szia! Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: még nem!!és nem tom hogy csináljak-e!!???
Pszichológus! Régóta akarsz már babát? Mert akkor lehet produkálni a tüneteket simán anélkül, hogy terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: nem!!én nem stresszelek rajta!!ezért nem értem a dolgot!

Késik a menstruációm (pár napja), de még a terhesség egyéb jelei nem jelentkeztek. (Kicsit feszült a mellem, több folyásom van, néha szúró fájdalom az alhasamban, de ennyi.) Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem minden terhesség során vannak tünetek - hányinger, fejfájás -, én egyiket sem tapasztaltam. Minden esetre érdemes elvégezned egy terhességi tesztet, ami általában már három napos terhességet ki tud mutatni. Ha az negatív és pár nap múlva még mindig nincs vérzés érdemes csinálni még egyet és orvoshoz fordulni. Lehet más oka is a vérzés kimaradásának nem csak a terhesség. Jók már a mostani terhességi tesztek, ha nem akarsz tovább izgulni, akkor vegyél egyet a gyógyszertárban.

Nem minden terhesség során vannak tünetek - hányinger, fejfájás -, én egyiket sem tapasztaltam. Minden esetre érdemes elvégezned egy terhességi tesztet, ami általában már három napos terhességet ki tud mutatni. Ha az negatív és pár nap múlva még mindig nincs vérzés érdemes csinálni még egyet és orvoshoz fordulni. Lehet más oka is a vérzés kimaradásának nem csak a terhesség. Jók már a mostani terhességi tesztek, ha nem akarsz tovább izgulni, akkor vegyél egyet a gyógyszertárban.
Szia! Ha pár napot késik az még nem biztos jele...én pl egybõl tudtam hogy terhes vagyok...hányinger, szédülés, émelygés...stb.és négy hetesen mentem el a dokihoz...azt mondta hogy nagyon ritkán szokták ilyen hamar észre venni-- De pl a sogornõm egyátalán nem vette észre csak akkor mikor már 3 hetet késett neki..úgy hogy szerintem várj még egy kicsit..és ha akkor sem hát akkor vegyél tesztet vagy menj orvoshoz:)

Több terhes guppi van az akváriumban, a hímek üldözik őket és a hasukat csípkedik. Miért?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy közel az ellés ideje, és a lányok a hátuk közepére nem kívánják az amúgy is elég rámenõs hímeket! Elõttem válaszolónak: hát amíg meg nem szül!:)

Valószínû, hogy közel az ellés ideje, és a lányok a hátuk közepére nem kívánják az amúgy is elég rámenõs hímeket! Elõttem válaszolónak: hát amíg meg nem szül!:)
Különítsd el õket sürgõsen, ha nem akarod hogy az összes kicsihalat felzabálják.
Nekem is van egy terhes guppim, az én himem is csipkedi a nöstény hasát.Tegnap raktam be egy szülö ketrecbe.Már csak az nem világos hogy meddig kell ott tartani 1hét 5 nap vagy mennyi?
Az én guppiim is csipkedik, nem szoktam külön tenni õket, így is megmarad 6-8 kishal nekem.

Mikor érett a méhlepény a szülésre? Nekem Római kettes van az ultrahangos papíromon, 36hetes 6napos terhes vagyok. Az orvos szerint C1:2100 volt 33hetesen. Sokat keményedik a hasam és egyre többet szúrkál odalent.

Legjobb válasz: III-as érettség a max. 2100 jó érték, a külsõ méhszáj nyitott 1 ujjnyira. A terhesség C3000-rel indul. Még nem jelent szülést.

III-as érettség a max. 2100 jó érték, a külsõ méhszáj nyitott 1 ujjnyira. A terhesség C3000-rel indul. Még nem jelent szülést.
De 3-as érettségnél már indítanak úgy tudom.
Nem a III. érettség miatt indítanak, ha indítanak, az nst és a flowmetria értékek alapján, ha az még megfelelõ, akkor nem indítanak, csak ha a baba nem kap elég tápanyagot vagy nem jó az nst, ilyenkor gyakrabban, 2-3 naponta kell járni nst-re. Nekem a 30. hetin II-érettségû volt a lepényem, a baba rendesen fejlõdik, az áramlások jók voltak. Holnap megyek a 36 hetesre, 32. héten még 2000 volt a méhszáj értékem, ezzel még a végéig is húzhatod. 35 hete kismama
Elsõ vagyok. Tök érdekes, mert én túlhordtam a babámat, befektettek kórházba, délelõtt flowmetria vizsgálat, minden ok volt. Délután beindult a szülés, másnapra lett meg a fiam, és a szülész orvos el volt borzadva, hogy milyen csúnya a lepény. Ott kérdezgetett, h vizsgálatokkal minden rendben volt? Mondtam h igen. Csodálkozott...

6 hetes terhes vagyok és minden pihenés és vitamin ellenére négy napja tart az egy-két cseppes barnázásom, sőt erősödik - egyre több csepp van. Meddig tart még ez? Rosszat jelent?

szedjem az Urogestant?

Legjobb válasz: A gyógyszert mindenképpen szedd, és menj dokihoz. Ki kell deríteni pecsételés okát mindenképpen. Hívd a dokidat, és lehetõleg járjatok utána holnap, vagy ha fogad a kórházban akkor még ma. Nagyon vigyázz a picire!

A gyógyszert mindenképpen szedd, és menj dokihoz. Ki kell deríteni pecsételés okát mindenképpen. Hívd a dokidat, és lehetõleg járjatok utána holnap, vagy ha fogad a kórházban akkor még ma. Nagyon vigyázz a picire!
A barnázgatás lehet bajmentes is, de persze jobb kivizsgálni. Lahet, a menseses lenne most, és azt érzi a szervezeted. Nézesd meg magad, és pihenj sokat.-)
Nem írod, hogy voltál-e már dokinál ezzel a problémával? Mert, ha nem, akkor ne itt kérdezz, hanem menj el a dokihoz!!! Ha voltál és õ írta fel az Utrogestant, akkor pedig nem értem miért gondolkozol rajta, hogy szedd-e, vagy sem. Nem akarok nyersnek tûnni, de azért vannak olyan panaszok, amikre nem itt kellene keresni a választ. Ha arra vagy kíváncsi, hogy másoknak is volt-e ilyen és kell-e aggódnod, akkor a válaszom az, hogy a legtöbb kismamánál elõfordul, de MEGFELELÕ ORVOSI KEZELÉS mellett nem lesz gond.
Ne aggódj, szedd a gyógyszert és menj dokihoz, minden redben van/lesz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!