Találatok a következő kifejezésre: Több terhes van (95 db)

Csqjok ti nem féltek hogy terhesek lesztek egy laza kapcsibol v. Egyéjszakásból? Ill ha tóbb palitok van hogy kitöl van a gyerek? 4 verzió van és nem tudom mit tegyek

1. Komoly kapcsi óvszerrel mindig így kizarva

Legjobb válasz: gordiuszi csomó? javaslom az abortusz-vágást!

gordiuszi csomó? javaslom az abortusz-vágást!
A kérdező hozzászólása: Anyam azt mondta el kell vetetni de az apatol kell elkerni a lóvét az abortuszra de én megakarom tartani
Hogy még sok ilyen gyökér szülessen mint te és a bandád?
Küldj majd képet, szeretem a terhes csajokat.
Mit akarsz megtartani? A lóvét?
A kérdező hozzászólása: A babát voltam ultrahangon és vert a szíve meg mutattak a képen igaz az csak egy folt volt de olyan jo erzes fogott el hogy az enyem es nennem can nem akarok gyilkos lenni. Csak azt néztem egy mûsorban hogy a spermak versenyeznek egymassal ha tóbbfajta van es vsz. Meg kiszamolas szerint is ez arra az idõre is teheto mikor a 3 as volt. De mind a 4 el voltam azokban a napokban amúgy és ha cigány lesz anyam kiakad mert mint mondja köztiszteletben allunk es az is szegyen lenne ha lany fejjel szülnék mert õ iskolaigazgato a faluban es megszolnanak es csak 1 cigany csalad van a faluban amugy akiket mindenki utal mert putrisok afalu vegeben. Amugy meg a srac az a varosbol való és ott is tórtent az eset. Mindegyik a varosbol való így nem tudjak eddig a faluban a dolgokat
gyógyszert szedek nem félek
remélem kamu a kérdés, mert ha nem, akkor ásd el magad.
Gondolom terhes vagy, vagy félsz, hogy az vagy. 4 (!) pasid volt nagyjából 1 hónapon belül, és minddel szexeltél? Megérdemled, hogy nem tudod, kitõl van a gyerek...
Ha kokeró lesz, akkor a 4-es az apja. Egyszerû.
Én nem félek, mert nem vagyok k...a. De te félhetsz, mert a jelek szerint eddig több f...t fogtál, mint kilincset...
Tanulj meg írni!
Szerintem lõdd le magad... Buta r*banc
k.rválkodás helyett inkább tanulj meg írni rib.nc
Én elmondom mit tegyél ha elõbb én is elmehetek benned.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyokrib csak ez a 4 pasim volt ósszesen pedig már 19 vagyok
"Mi a f...t csinaljak? Kösd fel magad, írástudatlan idióta!
......
Azt hiszem, te csak egy nagy nemiszerv vagy. Más tulajdonságod nincs?
utolsó vagyok. bocsi, a második oldalt nem olvastam végig...

20 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor többet és van amikor egész keveset (bár gondolom ezt a kánikulát Õ is másként viseli). Már azt is éreznem kellene, hogy megfordul?

20 hetes terhes vagyok és vannak napok amikor többet és van amikor egész keveset (bár gondolom ezt a kánikulát Õ is másként viseli). A párotok érzi már ha a pocitokra teszik a kezüket? Ma megijesztett egy kismama, hogy már azt is éreznem kellene, hogy megfordul!? De szerintem én csak kapálódzást érzek.

Legjobb válasz: Dehogy kéne még érezned hogy megfordul! Konkrétan még nem érzed csak hogy csinál vmit. Nekem is össze vissza van, van hogy napokig alig mozog, utána meg beindul. a melegben nekem is kevesebbet mozog. Nekem már érzi a párom egy egy rúgást:) 21 hetes kismama

Dehogy kéne még érezned hogy megfordul! Konkrétan még nem érzed csak hogy csinál vmit. Nekem is össze vissza van, van hogy napokig alig mozog, utána meg beindul. a melegben nekem is kevesebbet mozog. Nekem már érzi a párom egy egy rúgást:) 21 hetes kismama
Én is 20 hetes vagyok, és én pár hete már érzem a babát, szinte minden nap érzem, hogy mozog, de hogy megfordul, azt nem, csak hogy kaparászik, kopogtat, nyomkod, meg ilyenek. Nagyon jó :) és érdekes, kánikula ide vagy oda, ma nagyon sokat mozgott. Talán mert egész nap jó zenét hallgattam? :) És a párom érzi, bár õ nem olyan erõsen, ha a hasamra teszi a kezét. Boldog babavárást!
Én 20 hetesen éreztem elõször a baba mozgását, a párom 24 hetesen. Most 35 hetes vagyok állandóan nyomja magát hullámzik a hasam de fogalmam sincs mikor fordul meg. Pedig már megtette egy párszor, de ezt csak Uh- n láttam.Hol fejfekvéses, hol farfekvéses :)

Akinek több gyermeke van (3, 4 stb. ) mennyinél "állt meg"? Elmúlt vha az az érzés, hogy babára vágysz és szeretsz terhes lenni?

A harmadik babát várjuk, de már most tudom,hogy még egyet szeretnénk. Szerencsére a férjem is így gondolja, komoly anyagi nehézségeink nincsenek sose. Én imádok terhes lenni, és minden életkorukat szeretem a gyerekeimnek ( a kamaszt még nem tudom mert kamaszom még nincs:)).

Legjobb válasz: Szia! Nálunk 4 gyerkõc van, és a két nagyobbik (ikrek) is csak 5 éves, úgyhogy mi gyorsan letudtuk :-), de egyszerûen úgy éreztem, éreztük, hogy nem vagyunk még elegen. Most 6-an vagyunk, sosem éreztem még ilyen teljesnek, tökéletesnek a családomat. Nincs hiányérzetem 5. után (már az is fura volt, hogy a harmadikat és a negyediket akartam, hisz a nagyfiaim védekezés mellett "csúsztak be", nem terveztük õket), mi így vagyunk kerek egész :-) Sok sikert nektek is!

Szia! Nálunk 4 gyerkõc van, és a két nagyobbik (ikrek) is csak 5 éves, úgyhogy mi gyorsan letudtuk :-), de egyszerûen úgy éreztem, éreztük, hogy nem vagyunk még elegen. Most 6-an vagyunk, sosem éreztem még ilyen teljesnek, tökéletesnek a családomat. Nincs hiányérzetem 5. után (már az is fura volt, hogy a harmadikat és a negyediket akartam, hisz a nagyfiaim védekezés mellett "csúsztak be", nem terveztük õket), mi így vagyunk kerek egész :-) Sok sikert nektek is!
21 hónapos ikreink vannak (fiú-lány), most vagyok terhes a 3. babánkkal. Mi mindig is 3-4 gyereket szerettünk volna, így nem volt kérdés (mint szinte mindenkinek a környezetünkben), hogy az ikrek után vállaljuk-e még gyereket. :) Nem tudom, hogy fog alakulni a jövõnk, de a szívem mélyén azt érzem, hogy 4 gyermekkel lesz teljes a családunk. Remélem megadatik és mindegyikõjükbõl egy értelmes, rendes emberkét faragunk majd. :) Sok sikert, szeretetet, egyetértést és kitartást kívánok mindenkinek!
Nekünk még csak 2 gyerekünk van, de szeretnénk harmadikat, hogy utána mi lesz, azt még nem tudom. Most a nagy 27, a kicsi 4 hónapos. A harmadikat is ilyen kis korkülönbséggel szeretnénk. Jó az a megfogalmazás, amit az egyik válaszoló írt, hogy õk így egy kerek egész. Én is ezt érzem, hogy mi most négyen is kerek egész vagyunk, de még jobb lenne, ha öten lennék kerek egész :) Ránk is sokan furán néznek, hogy minek nekünk harmadik gyerek, mert hogy az már gombócból is sok. Szerintünk nem sok, mi szeretnénk. Régen én se voltam anyuka-típus, konkrétan 27 éves koromig egyáltalán nem is akartam gyereket. Aztán úgy megváltoztam, kb gyökeresen fordultam ki magamból. Nagyon jól érzem magamat a gyerekeimmel és a férjemmel, nagyon boldog vagyok.
Mindenk magadöntseel, mennyi gyereket mer bevállalni, mennyit tud eltaratni... (itt nem arra gondolok, akik azt írják, hogy mindent meg akar majd neki késõbb is adni, támogatni akarja anyagilag felnõtt korában is!)... Nálunk 4 gyerek van. Soha nem terveztük elõre, hányat szeretnénk, de tudtuk, hogy egy nem elég :) Aztán, mikora 3 nagy egymás után megszületett, úgy éreztük, elég... zépen eltelt 10 év és ismét hiányzott a kicsi a családba... Beszéltünk róla, hogy 1-2 év múlva talán, jöhet... De hamarabb érkezett, gyógyszer mllett maradtzam vele terhes... Egyáltalán nm bánjuk! Nélküle üresebb lenne az életünk :) Úgy gondolom, így, hogy sok év van a nagyok ésa kicsi között, mindegyikre a neki megflelõ idõ, figyelem tud irányulni. Nem csinálnám másképp akkor sem, ha újra tehetném.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: pontosan ezt hallgatjuk évek óta:) )) Szerencsére nem csak a "vágyakozás" része van meg bennünk a dolognak, épp ezért kérdeztem olyan szülõket akiknek több gyermekük van hiszen pont ezt látom én is, hogy akinek nincs gyereke vagy 1-2 is sok neki az ezt nem érti.
Már babára vágyni, szeretni terhesnek lenni és más valóság, vagyis fel is kell nevelmi.És itt nem az elsõ 1-2 évre gonolok, hanem késõbbre. A mai világban, meg amúgy is bõven elég a 2 gyerek (nekem legalábbis)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek:) Örülök hogy más is így van, nemcsak én:)
Két gyermekem van, a vágyakozás meg van, de anyagiak nincsenek és ha max 3 hó lenne a terhesség talán lenne több is. Nagyon nehezen viseltem sajnos mentálisan és fizikálisan is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Igen én is így éreztem hogy valahogy nem teljes a kép:) Nekem is az elsõ baba volt aki védekezés mellett sikerült és hát nem akartunk volna még babát pedig már annyira nem is voltunk fiatalok (én 27 a férjem 30). De azóta õ már 6 éves, a kisebb 3 és most jön a legkisebb, és még egy tervben:) Sok boldogságot nektek is! Szia!
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Én is biztos meggondolom hogy legyen e még baba, ha mondjuk problémás terhességeim lettek volna.:( Szerencsére semmi ilyesmi nincs.Mindenkinek sok erõt ahhoz amit és amennyit vállalt! :)

Méhszájsebem van (nagy, régi), 5 hetes terhes vagyok, a babát nem terthatom meg. Végeznek így is abortuszt? Fájdalmasabb? Több esélye van kockázatoknak?

A köv héten keresem fel a véd?n?t, de a ráksz?r?s leletem csak egy hónap mulva jön meg

Legjobb válasz: szia! Nem ezen akarok elmélkedni, mert bizonyára fájdalmas számodra ez a "döntés", de egész bizti, hogy a babót el kell vetetni? Nincs vmi antibiotikum, vagy más lehetõség?

szia! Nem ezen akarok elmélkedni, mert bizonyára fájdalmas számodra ez a "döntés", de egész bizti, hogy a babót el kell vetetni? Nincs vmi antibiotikum, vagy más lehetõség?
Szia! Nekem is van méhszájsebem, már 22 éve megvan.A rákszûrésem P5volt, nekem is el akarták vetetni az elsõ babát!Elmentem egy citológus professzorhoz, aki javaslatára megtartottam a babát és nem lett semmi baj!A terhesség hatására még javult az eredményem és P3 lett.Azóta szültem még 3 gyereket és a rákszûrésem azóta is P2.Szüléskor a méhszáj eltûnik és azért nem fertõzõdik meg a baba!Szerintem nyugodtan tartsd meg a babát, ha ragaszkodsz hozzá, ne hagyd magad!Keress fel egy cytológust akár maszekon is és kérd ki a véleményét!Sok sikert!
nagyon sajnállom hogy nemtarthatod meg a babát, gondolom a méhszájseb végett!kitartást és jobbulást!7 hetes kismami
Szia! Biztosan el kell venni:(? Nekem anno le fagyasztották a sebet.El sem kellett altatni nem is fájt! Nem lehet neked is? És akkor esetleg megtarthatnád? Remélem van megoldás.
Szia Kedves Kérdezõ!Ugye megtartod a babát és felkeresel egy citológust?Vagy mit döntessz?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok és köszönöm a válaszokat! A babáról párommal együtt döntöttünk a saját és a másik gyerekünk(2év) jövõje érdekében.Most nem menne még egy....Ajjjh.... A doki szerint fagyasztani nem lehet, és a terhesség alatt végig fájna vérezne stb.Már egy éve lehet ott és rettentõ görcseim szoktak lenni...Nem gondoltam volna hogy bibim van odalent!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok már túl vagyok rajta. csak azért írok ha valakinek hasomlója volna... Elõbb a baba a fontosabb és csak utánna csinálnak bármit a sebbel, szövetminta tudatában. Egyébként nem fájt, a szövõdmények késõbb derülnek ki...rem nem lesz ilyen...
Szia! Örülök, hogy jól vagy! Hogy érted azt, hogy a baba a fontosabb?Meg kellett volna inkább tartanod?
Köszi a lezáró kommentet.

Késik a menstruációm (pár napja), de még a terhesség egyéb jelei nem jelentkeztek. (Kicsit feszült a mellem, több folyásom van, néha szúró fájdalom az alhasamban, de ennyi.) Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem minden terhesség során vannak tünetek - hányinger, fejfájás -, én egyiket sem tapasztaltam. Minden esetre érdemes elvégezned egy terhességi tesztet, ami általában már három napos terhességet ki tud mutatni. Ha az negatív és pár nap múlva még mindig nincs vérzés érdemes csinálni még egyet és orvoshoz fordulni. Lehet más oka is a vérzés kimaradásának nem csak a terhesség. Jók már a mostani terhességi tesztek, ha nem akarsz tovább izgulni, akkor vegyél egyet a gyógyszertárban.

Nem minden terhesség során vannak tünetek - hányinger, fejfájás -, én egyiket sem tapasztaltam. Minden esetre érdemes elvégezned egy terhességi tesztet, ami általában már három napos terhességet ki tud mutatni. Ha az negatív és pár nap múlva még mindig nincs vérzés érdemes csinálni még egyet és orvoshoz fordulni. Lehet más oka is a vérzés kimaradásának nem csak a terhesség. Jók már a mostani terhességi tesztek, ha nem akarsz tovább izgulni, akkor vegyél egyet a gyógyszertárban.
Szia! Ha pár napot késik az még nem biztos jele...én pl egybõl tudtam hogy terhes vagyok...hányinger, szédülés, émelygés...stb.és négy hetesen mentem el a dokihoz...azt mondta hogy nagyon ritkán szokták ilyen hamar észre venni-- De pl a sogornõm egyátalán nem vette észre csak akkor mikor már 3 hetet késett neki..úgy hogy szerintem várj még egy kicsit..és ha akkor sem hát akkor vegyél tesztet vagy menj orvoshoz:)

Több terhes guppi van az akváriumban, a hímek üldözik őket és a hasukat csípkedik. Miért?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy közel az ellés ideje, és a lányok a hátuk közepére nem kívánják az amúgy is elég rámenõs hímeket! Elõttem válaszolónak: hát amíg meg nem szül!:)

Valószínû, hogy közel az ellés ideje, és a lányok a hátuk közepére nem kívánják az amúgy is elég rámenõs hímeket! Elõttem válaszolónak: hát amíg meg nem szül!:)
Különítsd el õket sürgõsen, ha nem akarod hogy az összes kicsihalat felzabálják.
Nekem is van egy terhes guppim, az én himem is csipkedi a nöstény hasát.Tegnap raktam be egy szülö ketrecbe.Már csak az nem világos hogy meddig kell ott tartani 1hét 5 nap vagy mennyi?
Az én guppiim is csipkedik, nem szoktam külön tenni õket, így is megmarad 6-8 kishal nekem.

Olvastam itt több helyen, hogy sok terhesnek van gombás fertőzése. Olyankor lehet nemi életet élni?

21 hetes vagyok, tavalyi vetélés és rossz helyen fekv? lepény miatt mi eddig nem éltünk, de most már kezdenénk, mert minden rendben. 12. hét óta kétszer is kaptam kúpot, ken?csöt gomba miatt. Pici viszketésem most is volt,semmi más tünet, Canesten ken?csöt használtam (erre dokim azt mondta, nyugodtan használhatom), most úgy érzem, rendben vagyok. De nem tudom, merjek-e már szexelni, félek, nehogy mégis valami baj legyen.

Legjobb válasz: Ha a doki nem tiltja a szexet, akkor szerintem nyugodtan. Esetleg a fertõzések elkerülése miatt használjatok óvszert.

Ha a doki nem tiltja a szexet, akkor szerintem nyugodtan. Esetleg a fertõzések elkerülése miatt használjatok óvszert.
Szia! Nekem is folyamatosan gombás fertõzésem van, és én is canestennel kezelem. Nekem a dokim azt mondta, hogy nyugodtan lehet szexuális életet élni, csak a partner nemi szervét is gondosan be kell kenni canestennel. 25 hetes kismama
A gomba makacs dolog, én azt mondanám, ha mindenképp szeretnétek addig együtt lenni, használjatok óvszert, míg meg nem bizonyosodsz a gyógyulásról.Mert ide-oda adogathatjátok egymásnak, lehet kezeled a párod is(vagyis õ magát:-))de inkább gumi, így könyebben megszabadulsz a gombától.
Ha elmúlt akkor lehet nemi életet élni, de ha még nem teljesen akkor vagy óvszer vagy várjatok még elmúlik, mert könnyen visszafertõzhetitek egymást. A babának nem lesz baja ha nincs nyitva a méhszáj.
Szia! Nekem is sokszor volt az elõzõ terhességem alatt. Azt mondta a doki, hogy nem ajánlatos a nemi élet, tovább terjedhet a fertõzés, és koraszülést okozhat.Ki kell kezelni rendesen, és pár hetet várni tünetmentesen. Zárt méhszájjal is felfertõzõdhet, és akkor veszélyben lehet a baba is.Azt meg ugye nem is lehet vizsgálat nélkül tudni, mikor nyílasz ki. Szerintem semmiképp ne hagyd kezeletlenül, még ha csak kicsit is érzed, mert baj lehet.És ugye nem véletlen az sem, hogy szülés elõtt mindenképp kezelendõ, mert megfertõzné a babát. Jó egészséget, boldog babavárást.
Ja, és szerintem eléggé kellemetlen is úgy a szeretkezés nem? Legalábbis a beteg félnek. Gondolom a párod megértõ, elvégre az õ gyereke is. Elõzõ hozzászóló. Üdv

6 hetes terhes vagyok és minden pihenés és vitamin ellenére négy napja tart az egy-két cseppes barnázásom, sőt erősödik - egyre több csepp van. Meddig tart még ez? Rosszat jelent?

szedjem az Urogestant?

Legjobb válasz: A gyógyszert mindenképpen szedd, és menj dokihoz. Ki kell deríteni pecsételés okát mindenképpen. Hívd a dokidat, és lehetõleg járjatok utána holnap, vagy ha fogad a kórházban akkor még ma. Nagyon vigyázz a picire!

A gyógyszert mindenképpen szedd, és menj dokihoz. Ki kell deríteni pecsételés okát mindenképpen. Hívd a dokidat, és lehetõleg járjatok utána holnap, vagy ha fogad a kórházban akkor még ma. Nagyon vigyázz a picire!
A barnázgatás lehet bajmentes is, de persze jobb kivizsgálni. Lahet, a menseses lenne most, és azt érzi a szervezeted. Nézesd meg magad, és pihenj sokat.-)
Nem írod, hogy voltál-e már dokinál ezzel a problémával? Mert, ha nem, akkor ne itt kérdezz, hanem menj el a dokihoz!!! Ha voltál és õ írta fel az Utrogestant, akkor pedig nem értem miért gondolkozol rajta, hogy szedd-e, vagy sem. Nem akarok nyersnek tûnni, de azért vannak olyan panaszok, amikre nem itt kellene keresni a választ. Ha arra vagy kíváncsi, hogy másoknak is volt-e ilyen és kell-e aggódnod, akkor a válaszom az, hogy a legtöbb kismamánál elõfordul, de MEGFELELÕ ORVOSI KEZELÉS mellett nem lesz gond.
Ne aggódj, szedd a gyógyszert és menj dokihoz, minden redben van/lesz!

Szerintetek mi lehet ez? Terhes lettem? Vagy csak azért van, mert most az elmúlt pár napban többet voltam együtt a párommal? A többi lent!

A párommal nem védekezünk, de a rizikós napokon nem voltunk együtt. Mégis furcsán érzem magam. Reggel biciklivel vittem a gyereket oviba, s mire hazajöttem egy kis hányingerem volt. Kb. egy hete fájnak a cicijeim (el?ször csak oldalt fájt) de most egyre jobban, illetve szakaszosan, hol fáj, hol nem. Mensi el?tt is szokott, de csak egy héttel el?tte, utána miel?tt megjön nem fáj 3-4 napig se. Remélem nem beszélek nagyon össze-vissza. A petefészkem szúrkál. Valamelyik nap a párom rácsapott a fenekemre, (de nem verésként, csak úgy) és annyira belenyilalt a bal petefészkembe, hogy hirtelen egy lépést sem tudtam tenni, azért egy segreütést?l ennek még nem kellene szerintem fájnia. Azóta felváltva fáj a két oldalam. Folyásom nincs. szept. 29-én jött meg utoljára 3 napig tartott, ahogy szokott. 6-án voltunk együtt a párommal, elvileg 12-én volt peteérésem, bár 14-én nagyon fájt a bal petefészkem. 15-16 körül voltunk utána megint együtt, illetve utána viszont szinte minden nap. Tehát elvileg kizárt, hogy terhes legyek. Most 26-ra kellene megjönnie.

Legjobb válasz: hát sose tudhatod:-) barátnõm igy lett terhes hogy a kritikus napon nem voltak együtt aztán mégis lett egy lányuk:-) Ha nem jön meg 26-án mondanom sem kell a tesztet:-)

hát sose tudhatod:-) barátnõm igy lett terhes hogy a kritikus napon nem voltak együtt aztán mégis lett egy lányuk:-) Ha nem jön meg 26-án mondanom sem kell a tesztet:-)
A kérdező hozzászólása: bocsi, igen elírtam, okt. 29. (csak siettem)
lehet összejött a baby! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy írtatok. Persze, ha nem jön meg 26-án akkor veszek tesztet, ezt én is így gondoltam, csak annyira kevés esélyt látok rá, mégis olyan furcsán fájnak a melleim, máskor nem szoktak így fájni csak mensi megjövetele elõtt kb. egy héttel, aztán elmúlik. majd meglátjuk akkor csütörtökön, még két nap.
szeptember 29 az utolsó mensi? akkor már vagy 8 hetes lehetsz, hiszen november van. mikor tesztelsz?
Biztos elirta a honapot...

Terhes vagyok, vagy cisztám van? Ma voltam a dokinál mert több mint egy hónapja késik a mensim.

El?sször megvizsgált,aztmondta terhes vagyok.Aztán csinált hüvelyi ultrahangot,és azt mondta lát valami 17 miliméterest,de nem biztos,hogy terhesség.Elküldött vérvételre,meg vizeletvizsgálatra,holnapután lesz eredmény.Egyébként nem védekezünk a barátommal(kiszállt a végén).És csináltam tesztet,ami negatív lett,és semmi terhességre utaló jel nincs,csak az,hogy nem jött meg.

Legjobb válasz: Azért 1 hónapos késésnél már többet tud mondani egy orvos, mint hogy " 17 mm-es valami" . Ilyenkor már petezsák látható, ha más nem is, hiszen kb 8 hetes lennél, ha terhes vagy. Szerintem már miatt késik.

Azért 1 hónapos késésnél már többet tud mondani egy orvos, mint hogy " 17 mm-es valami" . Ilyenkor már petezsák látható, ha más nem is, hiszen kb 8 hetes lennél, ha terhes vagy. Szerintem már miatt késik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!