Találatok a következő kifejezésre: Több pontot ha a kérdés (4 db)

Több pontot ér-e, ha a kérdés feltevője ítéli hasznosnak a választ, mint a mások értékelése?

Mert, ha komoly a kérdés, akkor a lényeg azon van, hogy a kérdez? megkapta-e a kell? információt!

Legjobb válasz: Én is sajnálattal látom, hogy a kérdezõk el sem olvassák a választ, legalábbis se ponttal sem kommenttel nem jelzik, hogy olvasták volna. Természetesen nem a váleménykutató kérdésekre gondolok, hanem a hol van, mennyiért, meddig, kicsoda, mi az elérhetõsége? témákra.

Én is sajnálattal látom, hogy a kérdezõk el sem olvassák a választ, legalábbis se ponttal sem kommenttel nem jelzik, hogy olvasták volna. Természetesen nem a váleménykutató kérdésekre gondolok, hanem a hol van, mennyiért, meddig, kicsoda, mi az elérhetõsége? témákra.
Azt nem tudhatod, hogy a kérdezõ pontozta-e a választ, mert amíg csak õ pontozza, addig az nem látszik... Valami olyan gomb kellene, hogy "Köszönöm, a választ megkaptam, a kérdést bezárom!" :) S abból lehetne látni, hogy a kérdezõ elégedetten távozott a tudatlanság mezejérõl:)
Jelenleg nem. A pontozás azonban már több mint egy éves szisztéma alapján mûködik, s azóta az oldal sokat változott, épp ezért lehetséges, hogy hamarosan változtatunk majd rajta.
Mit értesz az alatt, hogy 'a kérdést bezárom'? ha arra, hogy többet nem lehet rá válaszokat írni, akkor szerintem az rossz ötlet, mert miért ne lehet még írni válaszokat késõbb, akár egy hónap múlva? pl.ha valakinek ugyanaz a kérdése, akkor az is olvashatna minél több választ.

Lehet buta kérdés! Mit jelent ha valaki a mondat vagy szó után több pontot tesz?

Mondjuk így hogy. szeretlek....

Legjobb válasz: Hármaspont… …több dolgot is jelenthet. Ha így látod, ahogy elõbb írtam, kihagyást jelez egy idézetben. Jelezhetõ így az is, hogy a beszélõ nem fejezi be a mondatot, mert mondjuk felesleges, s jelezni akarja ezzel. – Tanárnõ, megbukok év végén? – Matekból csak egyesed van, töribõl csak az évszámokat tudod, de hogy mi történt akkor, nem is kapiskálod. Akkor… (mégis mire gondolsz?) Nem csinos a példa, de jobb most így este nem jut eszembe jobb.

Hármaspont… …több dolgot is jelenthet. Ha így látod, ahogy elõbb írtam, kihagyást jelez egy idézetben. Jelezhetõ így az is, hogy a beszélõ nem fejezi be a mondatot, mert mondjuk felesleges, s jelezni akarja ezzel. – Tanárnõ, megbukok év végén? – Matekból csak egyesed van, töribõl csak az évszámokat tudod, de hogy mi történt akkor, nem is kapiskálod. Akkor… (mégis mire gondolsz?) Nem csinos a példa, de jobb most így este nem jut eszembe jobb.
A kérdező hozzászólása: úgy értem azzal mit fejezünk ki?
elfelejtette mit akart mondani
sok mindenre utalhat, nyomatékosíthat, iróniát sugallhat... a "szeretlek..." olyan, mintha a fogadó félnek ez a szó kevesebbet jelentene, mint annak aki írja. de akár önmagán is szánakozhat, ezt tényleg nehéz megmondani.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm.érdekeseket írtatok.ezeket így még nem is hallottam.

Nem idegesítő a sok kérdés boltban? Áfás számla? Kártya vagy készpénz? Klubkártya van? Pontokat gyűjti? Szeretne adományozni? (ha nem akkor meg hallja a többi vásárló) miért nem csak fizetek és hagyjanak a hülyeségeikkel.

a másik meg hogy annyira gyorsan húzzák le a cuccokat hogy nincs idő hogy elpakold mert fizetned kell, kifizeted,pakolnád már jön a következő vásárló cucca aki meg mérgesen néz hogy a cucca keveredik a tiéddel....

Legjobb válasz: Nem a szerencsétlen pénztáros a hibás, hogy ezeket a hülye kérdéseket fel kell tennie, hanem lebasszák szerencsétlent ha nem kérdezgeti. Nem jó kedvébõl gürcöl ott egész nap a sok paraszt emberrel. amúgy meg nem lehet elaludva lehúzni a cuccokat, nem olyan munka. el is lehet választani azzal a vacakkal az árukat egymástól, hogy ne keveredjenek. Nem anyum ilyen helyen dogozott, szóval ha még nem dolgoztál élelmiszer boltban, gõzöd sem lehet róla mik mennek ott!

Nem a szerencsétlen pénztáros a hibás, hogy ezeket a hülye kérdéseket fel kell tennie, hanem lebasszák szerencsétlent ha nem kérdezgeti. Nem jó kedvébõl gürcöl ott egész nap a sok paraszt emberrel. amúgy meg nem lehet elaludva lehúzni a cuccokat, nem olyan munka. el is lehet választani azzal a vacakkal az árukat egymástól, hogy ne keveredjenek. Nem anyum ilyen helyen dogozott, szóval ha még nem dolgoztál élelmiszer boltban, gõzöd sem lehet róla mik mennek ott!
Vagyis ilyen helyen dolgozott, és nem szórakozásból kellett kérdezgetnie az emberektõl. Az a baj, hogy minden hülye a szerencsétlen eladókkal balhézik holott nem õk tehetnek róla, ami ott van. Az ember kevés, nincsen idõ arra, hogy megaludjon a tej a szájába, miközben húzza le a cuccokat. De a sok kertén türelmetlenkedik meg balhézik csak. ki lehet próbálni beállni a kasszába napi 12 órában, alig lehet kimenni enni meg még wc-re sem!
Ha tudod, hogy elõírás (amit be is kell tartaniuk), akkor meg miért teszed fel a kérdést. Idegesítõ, de elõ van írva. Pont.
De Ha meg gyûjti a pontokat akkor kezd még el vakarózni, hogy merre lehet a kártya :(
A kérdező hozzászólása: attól még kérdezni meglehet itt, nem kell hõbörögni... Sosem értettem ezeket az embereket itt akik beírkálnak mindenfélét csak nem arra reagálnak ami éppen a kérdés. Szerinted én nem tudom hogy ez elõ van írva nekik? Nem haragszok nyugi :)
Az eladóknak, pénztárosoknak és a postai dolgozókank is elõ van írva, de akkor is idegesítõ. Legalább annyira mint amikor hivogatnak, hogy szervízben volt az autód éss elégedett vagy e velük stb.


Miért van az hogy ha minél több kérdésre válaszolok, akkor csak lefelé mennek a pontjaim?

Legjobb válasz: Ha az utolsó 30 napos listát nézed, és normális válaszokat adsz, akkor ez csupán annyit jelent, hogy 30 nappal ezelõtt aktívabb voltál.

Ha az utolsó 30 napos listát nézed, és normális válaszokat adsz, akkor ez csupán annyit jelent, hogy 30 nappal ezelõtt aktívabb voltál.
Gondolom m lepontoznak...
A kérdező hozzászólása: Nem szoktak lepontozni, szóval szerintem nem ez a probléma. 2.lehet hogy igazad van:S
hát lehet, hogy sokan lepontozzák a válaszadat :/ amúgy nemtudom..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!