Találatok a következő kifejezésre: Több mint hetes késés után (4 db)

Egy hetes késés után a tesztem negativ lett. Hasszurka meg fehér folyás van, mellérzékenység minimális. Kicsit több mint egy hónapja hagytam abba a gyógyszert. Korai volt még tesztelni vagy nem is baba van a dologban hanem a gyógyszer abbahagyása?

Legjobb válasz: szia! Egy hetes késés után szerintem már pozitív lenne a teszt, ha terhes lennél. Én 4 évig szedtem fogamzásgátlót, és a gyógyszer abbahagyás után majdnem 6 hónap volt, mire sikerült. De ez változó. Van akinek már az elsõ hónapban sikerül. Legyél türelmes...:))

szia! Egy hetes késés után szerintem már pozitív lenne a teszt, ha terhes lennél. Én 4 évig szedtem fogamzásgátlót, és a gyógyszer abbahagyás után majdnem 6 hónap volt, mire sikerült. De ez változó. Van akinek már az elsõ hónapban sikerül. Legyél türelmes...:) )
igen egyetértek az elõttem szólóval, sajnos annak a tesztnek már mutatnia kellett volna

Több mint egy hetes késés után mi lehet egy kis barnás-pirosas pecsét (vérzés)?

Még nem tudom, hogy terhes vagyok-e, várok még a teszttel, két negatív után. Ez a vérzés csak egy kis pötty volt. Mi lehetett?

Legjobb válasz: Ha többször nem jelentkezik, lehetett a beágyazódás jele is.Többet tudsz Te is ha majd tesztelsz.Drukk!

Ha többször nem jelentkezik, lehetett a beágyazódás jele is.Többet tudsz Te is ha majd tesztelsz.Drukk!
1. Nem állítom, hogy ez a baj, de lehet, hogy a szervezeted nem képes fent tartani a sárgatestet, ami szükséges volna a terhesség fentartáshoz. Mivel nincs orvosi diplomám csak laikusként mondhatom ezt. :) , de ha kiderül hogy baba miatt van amit a teszt egy idõ után csak kimutat akkor, azonnal menj dokihoz és említsd meg, mert akkor felír egy gyóygszert ami elvégzi "helyetted" a feladatot. (Én is szedtem, épp e miatt.) 2. Ugyanakkor lehet, "csak úgy is"... minden magyarázat és negatív tényezõ nélkül is. Azt írják a szakkönyvek, hogy a terhesség elsõ-második hónapjában ez akár természetes dolog is lehet. Még nem fogta fel a szervezet a változásokat. 3. pedig lehet nem vagy terhes, bár mi neked szurkolunk, és csak szimplán késik. Nekem idáig mindig kimutatta már azon a napon a dolgokat amikor meg kellett volna jönnie, persze ez nem törvény.. csak megjegyzés. Szép napot!
Menj el orvoshoz, õ ilyenkor már megállapíthatja a terhességet. A vérzés ilyen mennyiésgben normlis a terhesség alatt, de szólj az orvosnak.
Szia!Nekem volt méhen kívülim, azalatt rendes vérzésem volt, mintha a mikim lenne, ezért nem vettem észre, most 4 napja késik, de a teszt negatív.A barátnõm menstruált, de gyengébben mint szokott, már 7 hónapos a babája. A vérzés lehet akár fenyegetõ vetélés, de lehet méhen kívüli is sajna, ha egy hetet késik csinálj még egy tesztet, aztán irány a Dottore, én is ezt teszem.De lehet hogy nem is terhesség csak vmiért késik.Benne van a pakliban, hajrá, szorítok!!!!

Több mint két hetes késés után negatív teszt, de mégis terhesség? Tapasztalatok?

Két hete késik. Az els? teszt negatív. Azóta nem mertem csinálni. Tünet-félék: pisilési inger, érzékeny mellbimbó, hasfeszülés, kicsi fájás, h? 37-37,2 között. Pénteken orvos, de kíváncsi lennék a tapasztalatokra:)A tesztem 2 papírcsíkos X-epil. Mennyire jó?

Legjobb válasz: tuti terhes vagy. érzem. leesett volna a hõd ha nem. reggel tesztelj és írj hogy mi lett. 2 kisfiú anyuja

tuti terhes vagy. érzem. leesett volna a hõd ha nem. reggel tesztelj és írj hogy mi lett. 2 kisfiú anyuja
Mikor teszteltél? Majd írd meg mi lett. Én holnap megyek orvoshoz bár nekem pozitív is lett a tesztem. Majd gondolok rád pénteken. :)
A kérdező hozzászólása: Hétfõn teszteltem reggel. A hõm ma is 37, 2 volt reggel. Digitálissal tudok mérni, nem tudom mennyire megbízható. Ma beszélek egy védõnõ barátommal, hátha tud valamit mondani. Pénteken este írok, hogy mi a helyzet. A tesztet nem ismeritek véletlenül?
A kérdező hozzászólása: 3 cm-es cisztám van, de a doki szerint ne izguljak, jól kezelhetõ.

Mi van velem? .2 napja voltam dokinál barnázás miatt. (több mint egy hetes késés és egy halvány pozitiv teszt után. ) ő beüldött a kórházba UH-ra.

Ott azt mondta a doki nincs terhesség csak egy 8mm.es nyálkahártya. Ha volt is baba akkor elment.Elküldött vér hcg-re akkor az eredményem azt mondták telefonba másnap hogy 2 alatti így nem kell érte bemennem nincs terhesség. Azóta nagyon minimális vérzésem van(rószaszín) ,de a hányinger megmaradt. Szerintetek lehet még baba? Ha van esély akkor mikor csináljak tesztet?Februárba volt egy hasonló ,de akkor er?s görcseim voltak és darabos vérzésem, de rá 5 látták a petezsákot.Majd 1 hét múlva felszívodott. Ha most nem baba akkor mit a baj velem? Mit csináljak? Babát szeretnék :(

Legjobb válasz: Sajnálom, biztosan nincs baba. Hányingered szinte bármitõl lehet. Drukkolok, hogy legközelebb sikerüljön!

Sajnálom, biztosan nincs baba. Hányingered szinte bármitõl lehet. Drukkolok, hogy legközelebb sikerüljön!
Fel voltam készülve támadásokra, de erre nem számítottam :) Köszi kedves utolsó! (a 12:34-es)
Nem tudom, hiszel-e abban, hogy mindennek lelki oka van? A vetélés azt jelenti, hogy még nem vagy IGAZÁN felkészülve....(olvass utána, ha bõvebben érdekel.) Én ugyanígy voltam, egy éven keresztül többször is elment a baba, hol elõbb, hol késõbb... rá kellett jönnöm, hogy a lelkem mélyén sok sok dologgal küszködöm... Mostmár tiszta vagyok és valóban érzem, hogy babát szeretnék. Szerintem fog is jönni mostmár hamar :) Drukkolok neked is!!!
szerintem menj el egy olyan orvoshoz, akiben megbízol, és küldjön el vérvételre, hogy lássa a hormonszintjeidet. ha szükséges, akkor tudnak olyan gyógyszereket írni, amik segítenek, hogy terhes tudj maradni.
s igen, a 12:34-es válaszolónak igaza van. zárj ki minden zavaró körülményt az életedbõl, és csak a gyermek maradjon, ha igazán szeretnéd:-)))
ugyanígy voltam...9 évig szerettem volna gyereket, egy vetélésen kívül semmi nem történt. volt egy nagyon mély lelki dolog, amit el kellett " engednem " ahhoz, hogy megfoganhasson a Kisfiam.Én sem hittem benne, egészen addig, amíg meg nem történt velem. természetesen voltunk sokszor orvosnál is, kivizsgálások is megtörténtek, aztán amikor már jogerõs határozatunk lett örökbefogadásra, két hónap múlva Kismama lettem. Szerintem pusztán azért, mert TUDTAM, hogy így --vagy úgy, de lesz Gyermekem. Úgyhogy együtt tudok érezni Veled, hidd el...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!