Találatok a következő kifejezésre: Több mint hete szedek (32 db)

Pár perccel telt el több, mint 12 órája, hogy be szedtem az elmaradt 5. bogyómat. Előző héten volt nemi életem, de nem ment el belém. Amúgy rendszeresen szedem a bogyókat ez talán a 2. hibázásom. Lehet belőle bármi problémám?

Körülbelül egy éve szedek fogamzásgátlót(egyszer volt hogy kb fél évig nem szedtem)De azóta viszont most már huzamosabb ideje szedek újból fogamzásgátlót(7 hónapja.)Ezenkívül volt,hogy egyszer kihagytam egy utolsó el?tti el?tti bogyót,de akkor utána elolvastam a leírást és egyb?l a zöld bogyit kezdtem szedni és pár nap múlva meg is jött.(Reziát szedek)

Legjobb válasz: Nem ismerem a terméket, de nem hiszem, hogy bármi gond adódhatna ebbõl. Már elég régóta szeded ahhoz, hogy nyújtson ennyi védelmet. Már eleve van egy olyan dolog a betegtájékoztatóban is, ha pl. a 2. héten hagysz ki egy szemet, akkor nem gond ha a 12 óránál tovább késlekedsz, a lényeg, hogy amint észreveszed bevedd. Ez az egyfázisú tablettára vonatkozik, azt nem tudom, hogy a többfázisúnál mi a helyzet. Egyébként teljesen lényegtelen a dolog. Úgy értem, hogy nem tudsz mit tenni. 72 órásat egyébként sem vehetsz be, ha a dokit megkérdezed, akkor meg õ is csak annyit tud mondani, hogy legközelebb figyelj oda és imádkozz, hogy ne legyen baba. De mint mondtam, kétlem, hogy ennyi idõ után bármi gond lenne azzal a pár perccel.

Nem ismerem a terméket, de nem hiszem, hogy bármi gond adódhatna ebbõl. Már elég régóta szeded ahhoz, hogy nyújtson ennyi védelmet. Már eleve van egy olyan dolog a betegtájékoztatóban is, ha pl. a 2. héten hagysz ki egy szemet, akkor nem gond ha a 12 óránál tovább késlekedsz, a lényeg, hogy amint észreveszed bevedd. Ez az egyfázisú tablettára vonatkozik, azt nem tudom, hogy a többfázisúnál mi a helyzet. Egyébként teljesen lényegtelen a dolog. Úgy értem, hogy nem tudsz mit tenni. 72 órásat egyébként sem vehetsz be, ha a dokit megkérdezed, akkor meg õ is csak annyit tud mondani, hogy legközelebb figyelj oda és imádkozz, hogy ne legyen baba. De mint mondtam, kétlem, hogy ennyi idõ után bármi gond lenne azzal a pár perccel.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen a válaszodat!:)
Ha szedsz tablettát akkor miért nem megy el benned?
No para, ha csak pár perc, akkor semmi gond sincs. :) Én több mint 12 óráig nem szedtem be, a sok eszemmel a barátommal lefeküdtünk és belém élvezett, mégsem lett semmi bajom... :) Bár ilyet sose csinálj, mint én...! Szóval: pár perc nem gond. De legközelebb mindenképp próbáld meg idõben bevenni! :) L/20
A kérdező hozzászólása: Hát van olyan amikor pl. mennünk kell valahova, de közbe jön egy gyors numera.És ilyenkor meg kéne fürödni, hogy..érted..És ezért ilyen esetekben nem mindig élvez belém. tüptürüp93nak köszönöm a választ!:)

Több, mint 1 éve Lyndinette 20-t szedek, minden nap ugyanabban az időpontban be is szedem. Kérdésem, h kb 1 hete eléggé érzékeny nyomásra a mellem, ez mitől lehet? Ilyet előtte még nem tapasztaltam.

Legjobb válasz: Szerintem most telítõdött a szervezeted a káros anyagokkal, és ezért. Vagy túlpörög a hormonhatás.. Kb. irány a nõgyógyász (férfiként nem ismerem a terméket, de remélem recepteset irattál fel, és nem magadtól szeded csak úgy).

Szerintem most telítõdött a szervezeted a káros anyagokkal, és ezért. Vagy túlpörög a hormonhatás.. Kb. irány a nõgyógyász (férfiként nem ismerem a terméket, de remélem recepteset irattál fel, és nem magadtól szeded csak úgy).
A kérdező hozzászólása: Persze, h orvos irta fel, nem magamtól szedem :)
Nálam is volt ilyen yasminell-nél, bár nálam az elsõ 2hónapban kezdõdött a mellérzékenység, nõtt 1 számbéli és 1 kosárbeli méretet a mellem :S féléven érzékenyek voltak, a mellbimbóm is nagyobb lett és állandóan feszült, olyan volt mintha mindig izgalmi állapotban lenne....Kb abbahagyás után félévvel múlt el ez az érzés...és 10hónap alatt eresztettek le a melleim :)
Több infó kéne. A ciklus elsõ napjától szedi e? Mit ír a tájékoztató.
Gyógyszerenként változik, hogy melyik mikortól véd, de ettõl függetlenül az elsõ hónapot általában ki szokták várni.
Semmi eselye en ugyanigy szexelek 4 eve baratommal..
Szerintem nem nagy, de szerintem akkor szexelj, ha az infók a birtokodban vannak, és ne utána gyere kérdezõsködni, már TELJESEN FELESLEGES
Nincs nagy esélye. Ha a ciklus elsõ napján kezdte szedni akkor már véd (hülyeség, hogy 1 hónapot kell várni, bele van írva a tájékoztatóba, hogy ha 1. naptól szeded akkor rögtön véd), ha pedig nem akkor 1-2 hét... Ha nem is élveztél el benne akkor ne aggódjatok szerintem...
@5: Egy szóval nem mondtam, hogy 1 hónapot KELL várni, azt mondtam, hogy KI SZOKTÁK VÁRNI, mert akkor biztos a védettség.
A kérdező hozzászólása: Igen ciklus elsõ napjától szedi

Több mint 1 hete szedek fogamzásgátlót. Létezhet az h nem kívánom már annyira a pasim mint régebben?

Tök furcsa.. mielött nem szedtem tabit állandóan feltudott izgatni.. most meg csinálja nekem a dolgokat nem tudok beindulni. Pedig akarom!! :(

Legjobb válasz: Az bizony lehet.Én is emiatt hagytam abba azta rohadt gyógyszert, ha tudom soha el nem kezdem szedni, de hát ez volt az utolsó, amire gondoltam. Utánaolvastam, és elég gyakori, hogy a fog. gátló okozza a libidó hiányt/csökkenést. Mióta nem szedem, azóta megint olyan vagyok mint egy pornós ribanc.... LOL

Az bizony lehet.Én is emiatt hagytam abba azta rohadt gyógyszert, ha tudom soha el nem kezdem szedni, de hát ez volt az utolsó, amire gondoltam. Utánaolvastam, és elég gyakori, hogy a fog. gátló okozza a libidó hiányt/csökkenést. Mióta nem szedem, azóta megint olyan vagyok mint egy pornós ribanc.... LOL
Igen, sajnos rám is ilyen hatással volt a bogyó.
Akkor ez a fogamzásgátló ha úgy vesszük duplán fejti ki hatását, lecsökkenti az együttlétek számát, egyben ellehetetleníti a megfoganást. ^^
Szia!Nekem ez benne van a gyógyszer tájékoztatójában is, bár nekem változás van írva, tehát nõhet is. Ez gondolom gyógyszer, s alkat függõ... Bár szerencsére magamon nem vettem észre semmijen változást, bár mi nem sokáig mertük csinálni tabi nélkül
Igen, lehet, de nem tudom mindegyik gyógyszernél-e, nézd meg a mellékhatásoknál. Bár nekem ez fordítva sült el. :)
Nekem szokott olyan lenni h nem kívánom 1-2 hétig utána meg bevadulok nem tudom hogy a gyógyszer miatt van-e mondjuk több mint 1 éve szedek gyógyszert elõtte meg csak egy hónappal vesztettem el szal nem tudom.De ez sztem természetes.
A kérdező hozzászólása: Szal akkor a tabitól van.. Fog ez változni? Úgy értem várjak még 2-3 hetet és ha akkor sem jobb akkor váltsak tabit? Amúgy lehetséges h csak a szervezetemnek "hozzá kell szoknia" azért reagál így?
Nekem is volt ilyen problémám akkor, amikor elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, de szerencsére csak az elsõ levélnél!! Amikor elkezdtem a másodikat minden a régi volt:) Szerintem csak meg kell szoknia a szervezetednek. Türelem:)

14 honapos kisfiamnak tobb mint egy hete megy a hasa valamit megeszik azonnal kikakallja semmi nem allitja meg neki, szedunk orvossagot az sem hasznall! zold szine van nagyon hig nyalkas kocsonyas valakinek tapasztalat? Mi segithet?

Legjobb válasz: Hétfõn reggel vidd be ezt az orvosnak, küldjétek be kivizsgáltatni, mi van benne! Milyen orvosságot szed? Antibiotikum? Probiotikum? Folyadék megmarad benne? Legyengülve nincs? Nehogy kórház és infúzió legyen a vége!!

Hétfõn reggel vidd be ezt az orvosnak, küldjétek be kivizsgáltatni, mi van benne! Milyen orvosságot szed? Antibiotikum? Probiotikum? Folyadék megmarad benne? Legyengülve nincs? Nehogy kórház és infúzió legyen a vége!!
Már mint a székletét vidd be az orvoshoz!
Probiotikumot adsz neki? Milyen orvosságot szed? kedve, közérzete? Nekünk hasonló volt a kaki, amikor campylo-s volt a fiam. Gyógyszer rendbe tette.
bélgyulladásra utalo jel amit irtál...az antibiotikum elég jol kikésziti a beleit ha azt kap.ProKid-et vettünk ilyenkor antibio után ezt javasolta a doki.
A kérdező hozzászólása: mar szekletvizsgalat megvolt nem mutattott semit az eredmeny...korhazban is voltunk mar infuzion utanna ugyan ugy viszajott....most azt mondja a doki hogy oszerinte a fogaitol van a hasmenes!szerintem fogaitol nem lehet h enyire minden kijojjon miutan megeszik valamit vagy iszik!mar nemtudom mire gondoljak..
Probiotikum nem segit? Normaflore vagy mas szeles spektrumu? Tenyleg gaz fogzastol ennyire... es veszelyes is.
hát nem tudom milyen kórház ha infuzio után nem marad meg benne semmi és ennyire nem törödnek vele...ki is száradhat!! a kocsonyás széklet mint irtam bélgyulladás(volt nekünk is) Ami még bevált:reszelj le répát, fõzd meg hogy teljesen zselés legyen, annyira pépesre fõljön.és ezt add neki, ez is segit.Egy probát legalábbis megér.

Fogamzásgátlót szedek már több mint egy éve de mielött megjön elötti héten leszakad a derekam meg a melleim fájnak. Nektek nem szokott eltöte vmi tünet lenni?

Legjobb válasz: én nem szedek fogamzásgátlót, de nekem fájni szoktak a melleim, de nagyon, és a hátam is...

én nem szedek fogamzásgátlót, de nekem fájni szoktak a melleim, de nagyon, és a hátam is...
Szia! 19/L Nekem a melleim szoktak a 14. nap környékétõl feszülni.. Más problémám nincs, ahogy megjön a menstruációm, azonnal abba marad, akkor már csak a görcseimmel van probléma, hiába szedek fogamzásgátlót, ugyanúgy megmaradtak...
nekem mielõtt megjön fáj a hasam, onann tudom, h most jönni fog, aztán elmúlik. néha feszül a mellem is, de nem mindig.

Fogamzásgátlót szedek már több mint egy éve! Viszont múltkori mensim elõtt erõs hasmenés kapott el egy hétre. Terhes vagyok?

Még az utolsó pár tablettám volt csak hátra utána volt a tabletta megvonás. Pont erre az idõszakra esett a hasmenés. Ez alatt együtt voltam a barátommal több alkalommal is. De utána megjött a bajom. Vizsont fura (terhességre utaló) dolgok történtek velem. hányingerem volt, rengeteget járok pisilni, undorodok egyes ételektõl, és nagyon lobbanékony és hisztis lettem!

Legjobb válasz: Talán csak valami betegség+bebeszéled magadnak. DE 2 héttel az aktus után már lehet tesztelni, az majd megmondja. Egyébként lehetséges, igen, úgyhogy tesztelj!

Talán csak valami betegség+bebeszéled magadnak. DE 2 héttel az aktus után már lehet tesztelni, az majd megmondja. Egyébként lehetséges, igen, úgyhogy tesztelj!
Kérdés, hogy az eset után mennyivel jelentkeztek ezek a "furcsa" tünetek? Ha minimum 2 hét eltelt, csak akkor okozhatja terhesség. Ha kevesebb, mint két hét, akkor "bebeszéled" magadnak, nem attól van. Ettõl függetlenül lehetsz terhes, ha -nem pótoltad a kifo.ott tablettát; -nem a tájékoztató szerint jártál el a kihagyás után (általában ilyenkor az a teendõ, hogy vagy nem tartasz szünetet, vagy a kihagyást is beleszámolva tartod meg a 7 napot).
A kérdező hozzászólása: Háát eltelt a 2 hét , nem bebeszéltem magamnak ugynis mások hívták fel a figyelmemet rá, hogy elég fura vagyok mostanában! Azért nem is figyeltem rá mert egyszerûen ki is ment a fejembõl hogy ez problémát okozhat, csak utólag... hát mindegy ma esedékes a mensi, ha nem jön meg akkor jön a teszt!
Szerintem is várhatsz 1-2 napot, de ha gondolod, akár már ma tesztelhetsz, de mondjuk igaz, a reggeli vizelet a tuti (koncentráltabb).
inkabb az orvost kérdezd meg
én is jangeet szedek, sztem ha a kihagyás elõtt votlatok együtt, semmi gond nem lehet. én nem aggódnék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
szerintem vegyel tesztet, foleg ha egymas utan maradt ki a 3 tabletta. nem oszt nem szoroz, hogy a kimaradas elott vagy utan szexeltetek mivel a spermak akar 8 napig is eleldegelnek benned varva a megfelelo pillanatra.
A kérdező hozzászólása: Igen egymás utann maradt ki 3 tabletta 3-4-5. az elsõ héten!Csinálok majd tesztet!Köszönöm a választ!
Pont ugyan így jártam múlthéten, kimaradt a szerda és a csütörtököm. azóta már eltelt 8 nap.. várom hogy a gyógyszer ismét megbízható legyen. :)

Már több mint fél éve szedek fogamzásgátlót, de a minap, az első héten kimaradt egy tabletta. (csak 10-13óra rá vettem be, majd tovább szedtem rendszeresen) Rá 3napra mégis egyéb védekezés nélkül voltam együtt a párommal. Teherbe eshetek így is?

Legjobb válasz: A tájékoztatót olvasd át, le szokták írni, ilyenkor mia teendõ. Általában az elsõ hét a gyógyszerszedésbõl, amibõl ha kimarad egy szem, gond lehet, de a rendszertõl való eltérés meggyengíti a védelmet. Érdemes utánaolvasni a gyógyszerednek, hogy hat.

A tájékoztatót olvasd át, le szokták írni, ilyenkor mia teendõ. Általában az elsõ hét a gyógyszerszedésbõl, amibõl ha kimarad egy szem, gond lehet, de a rendszertõl való eltérés meggyengíti a védelmet. Érdemes utánaolvasni a gyógyszerednek, hogy hat.
A kérdező hozzászólása: Ott azt írták, hogy ha 12órán belül vettem be, akkor nincs gond, de sajnos nem vagyok benne biztos...az orvosom pedig 200km-re van.:(
Nem írják, mi van ha 12-t túllépted? Ilyenkor az írják, hogy "kiegészítõ fogamzásgátlás szükséges a köv. 7 napban". Nálad is ez a jellemzõ? Mert akkor gond lehet... Esetleg nem tudod a dokid telefonszámát? Érdemes lenne megkérdezned. Nem tudom, mit tennék a helyedben. 72 órással erõsen felborítod a ciklusod, és lehet, hogy feleslegesen. Benne lennél még egyáltalán a 72órában? Mert ha nem, akkor már nincs is más teendõ, mint várni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!