Találatok a következő kifejezésre: Több mint hete késik a (66 db)

16 éves lány vagyok. Az a problémám hogy már több mint egy hete késik a menstruációm. Terhes nem lehetek mivel még nem voltam fiúval, és nem is fogyózok. Mennyi idő után forduljak orvoshoz?

Arra már gondoltam hogy a stressz miatt késhet. ha így van, mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem szimplán csak késik. Nem írtad, hogy mióta menstruálsz, de pl nekem is szokott csúszni, mikor még nem régóta volt meg, többet is, egy-két hetet. Egy idõ után majd teljesen rendszeres lesz. De ha nagyon aggódsz, és megnyugtat, akár már most is mehetsz dokihoz. Egyébként ha jól tudom az éghajlatváltozástól (pl ha elutazol), és a stressztõl is késhet. Szerintem most még felesleges aggódni.:)

Szia! Szerintem szimplán csak késik. Nem írtad, hogy mióta menstruálsz, de pl nekem is szokott csúszni, mikor még nem régóta volt meg, többet is, egy-két hetet. Egy idõ után majd teljesen rendszeres lesz. De ha nagyon aggódsz, és megnyugtat, akár már most is mehetsz dokihoz. Egyébként ha jól tudom az éghajlatváltozástól (pl ha elutazol), és a stressztõl is késhet. Szerintem most még felesleges aggódni.:)
1-2 hét késésnél még ne aggódj, ha nem volt szexuális kapcsolatod.
A sztressztõl tényleg késhet.Miért stresszelsz?Suli?Vagy valami más miatt? Nálam tavaly igazolódott be, hogy a stressztõl késhet.Pont felvételi idõszak volt és stresszeltem, hogy felvesznek-e oda, ahova én akarok menni.Aztán nem jött meg.Már egy hete késett.Nagyon aggódtam, még jobban stresszeltem, már ez miatt is stresszetem.Aztán 2hét késéssel, de szerencsére megjött.Mikor már minden rosszra gondoltam. Azóta próbálok kevesebbet idegeskedni:) 15/L
Szia!Ez még nem tragédia, én 20éves vagyok és még most sem rendszeres, úgy értem, kb 3 hónapig beáll a hónapnak ugyanarra az idõpontjára, de utána késik 1-2 hetet és így marad egy darabig.A stressztõl természetesen lehet ilyen.Ha pl kimaradna a hónapban akkor fordulj orvoshoz!(de még az sem feltétlenül kóros, mert ilyen is elõfordulhat-de azért akkor jobb ha lát egy doki)Remélem segíthettem. 20/L
Szerintem még egy-két hónap sem probléma ilyenkor, ha nincs szexuális kapcsolatod. A húgom 20 fölött volt már, amikor elmaradt a mensese, és másfél évvel késõbb állt vissza. Még akkor sem kapott gyógyszereket, csak vitaminokat szedett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) .4 éve menstruálok már, és csak pár napot szokott késni. A stressz a suli miatt van, meg egy komoly kapcsolatom ért véget nemrég, és ez nagyon megviselt.

Tegnap voltam orvosnál, mert több mint 3 hete késik a mensim, teszt negatív, ő sem látott semmit.2 hét múlva kell visszamennem, de nem kaptam gyógyszert sem ami meghozná! Most akkor mire vár?

images/diagramok/87f8c5364934039b0303d711ee0947f3_081211_09

Legjobb válasz: szia. Én ugyanígy vagyok. nekem két hete késik, nem vagyok terhes (sajnos) és az orvos nekem sem adott gyógysezrt. Azt mondta, teljesen egészséges nõ vagyok, és annyira rágörcsöltem erre az egész témára, hogy összezavartam a hormonjaimat "tudat alatt".

szia. Én ugyanígy vagyok. nekem két hete késik, nem vagyok terhes (sajnos) és az orvos nekem sem adott gyógysezrt. Azt mondta, teljesen egészséges nõ vagyok, és annyira rágörcsöltem erre az egész témára, hogy összezavartam a hormonjaimat "tudat alatt".
Kérdezõnek: ez valóban nem "hasonlít" terhesgörbére, de vannak persze ritka esetek... Én akkor lennék nyugodt, ha a doki azért kíváncsi lenne, milyen irányba "zavartam össze" a hormonjaimat a "tudatommal"- és nem intézné el a dolgot ennyivel, ha drága is az ideje, ui nekünk is az... Noha a tudat tényleg mindenre képes...:)
Szia! Én lehet megkockáztatnám azt mondani, hogy 44.napon volt pé-d. Legalábbis a hõd azt igazolja szerintem, mert azóta fent is van. Ha igaz a sejtésem, akkor 7 nappal vagy pé után tehát kb 1 hét múlva lenne esedékes a mensi-nem várása;)Hány napos cilkusaid vannak? Nekem átlag 30-32 napos szokott lenni, de múlt hónapban nem tudom mi oknál fogva, de nekem is csak 35. napomon volt pé, amit a hõm szépen igazolt is és sajna idõben rá meg is jött. Szerintem még ne add fel, és ha voltatok is akkor együtt, akkor még bármi is lehet belõle:)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/87f8c5364934039b0303d7..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A menszeszem össze-vissza szokott megjönni, 1-2 hetet általában késik, de decemberben 1 napos késéssel megjött, ezért reménykedtem h talán 1 év után végre beállt!?Engem csak az zavar h miért vár a doki?!Valami oka csak van h nem rendszeres.Ja és a mostani volt egy év alatt a 3-dik orvosom, mindre azt mondták értik a dolgukat.Ennyire peches lettem volna velük?
Szia.Én szeptemberben jártam hasonlóléppen.Akkor kb 3 hetet késett a menzim, rosszullét, farkasétvágy, derékfájás, minden stimmelt;tesztet csináltam negatívat, pozitívat is, a doki elküldetett kórházi tesztre kijelentette, hogy szerinte semmi, de 2 hét múlva menjek vissza, ha addig nem jön meg.Megjött :(
Szia! Na mi a helyzet? Én írtam, h késõbb volt pé-d, kiváncsi lennék, hogy megjött e rá egy hétre v esteleg teszteltél e már egy pozit? :-)

Több mint egy hete késik a menzeszem. Érzékeny a mellbimbóm és kemény a mellem, ami a férjem szerint nőtt is, és gyakran fáj a hasam alja. Csináltam tesztet, igaz napközben de negatív lett. Ennek ellenére lehet hogy Pocaklakó van?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Mindenek elõtt a hajnali elsõ pisibõl csináld meg azt a tesztet és akkor se ess kétségbe ha negatív kicsi esély akkor is a babára az elsõ gyerkõcömet nekem sem mutatta meg a teszt. Én mégis tudtam, hogy ott van és ezt az orvos is igazolta. Az elején azért fontos a hajnali tesztelés mert abban az esetben van kicsit több hormon, ami az elsõ hetekben még kevés és folyamatosan nõ. Szóval, holnap egy teszt hajnalban és ha még pár napot késik akkor irány a doki.

Elõfordulhat. Mindenek elõtt a hajnali elsõ pisibõl csináld meg azt a tesztet és akkor se ess kétségbe ha negatív kicsi esély akkor is a babára az elsõ gyerkõcömet nekem sem mutatta meg a teszt. Én mégis tudtam, hogy ott van és ezt az orvos is igazolta. Az elején azért fontos a hajnali tesztelés mert abban az esetben van kicsit több hormon, ami az elsõ hetekben még kevés és folyamatosan nõ. Szóval, holnap egy teszt hajnalban és ha még pár napot késik akkor irány a doki.
Az elõbb elfelejtettem írni, hogy ha pozitív akkor már azonnal keresheted is a dokid, de ha negatív akkor várj még pár napot és ha még késik akkor is keresd fel a dokit.
Szerintem is terhes vagy. Lehet hamar teszteltél (mikor is?). Csinálj megint tesztet, de a reggeli elsõbõl. Ne dobd ki, ha negatív, mert azt olvastam, hogy elõfordul a terhesség korai szakaszában, hogy a teszt csak egy óra múlva mutatja a 2. csíkot.Sok sikert!
Én úgy tudom, hogy a teszt csak 10 percig "életképes", hisz hallottunk olyat is, hogy eltûnt a második csík, de a terhesség fennált. Csinálj a reggeli elsõbõl, és menj dokihoz. A tünetek stimmelnek, szerintem is van Pocaklakó:-) sok boldogságot
reggeli elsobol elotte ne igyal es ha a napokaban csinaltad amit vettel varnek a helyedben 3-4 napot.lehet h meg nagyon az elejen vagy es nincs eleg hcg-d

Két hete barnás folyásom volt (nagyon kevés. Csak egy folt). Egy hete késik a menstruációm. Csináltam terhességi tesztet, ami negatív lett. (De nem nyugtatott meg az eredmény. Még mindig aggódok. ) Normális ha egy hétnél többet késik a menstruációm?

A PMS összes tünetét produkáltam már a két hét alatt: ingerlékeny vagyok, megn?tt és feszít a mellem, fehérfolyás, enyhe hasfájás. Csak a vérzés nem jön! :@

Legjobb válasz: Mindenképp keresd fel az orvosodat, mert az egy hetes késés, ha nem is terhességre, de valamire utal. Az már nem nevezhetõ átlag késésnek.

Mindenképp keresd fel az orvosodat, mert az egy hetes késés, ha nem is terhességre, de valamire utal. Az már nem nevezhetõ átlag késésnek.
nyugodj meg, mert meg jobban kesni fog. attol fugg, hany eves vagy? a menstruacio nem egy ora, amit felhuznak, ha lejar, megjon. hat ra a stressz, megfazas, hormonvaltozasok, szex... simogasd a hasad, melyeket lelegezz...1-2nap es megjon...merd a hodet. hirtelen lecsokken ha meg fog jonni
de most latom, barnas folyasod van, jatszanak veled a hormonok...ha a kovetkezo menzesz is ilyen lesz, utana elmehetsz dokihoz..addig felesleges
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok. azért aggódok mert nekem eddig mindig pontos volt (max. 2 nap csúszás -> fogamzásgátló tabi nélkül) Igyekszem megnyugodni, de nem könnyû mert az ember ilyenkor mindenre gondol. Most már lassan másfél hétnél járok ...
Szia! nekem is hasonló tüneteim vannak! attól eltekintve, hogy az én 2 héttel ezelõtti barnás folyásoom 2 napig tartott, elég intenzíven. ma csináltam tesztet, és egyértelmûen negatívat mutatott (reggeli vizelet, Gabriel teszt)...viszont még mindig nem jött meg, már 5. napja késik...:S
A kérdező hozzászólása: szia! Nekem PONT ma jött meg! Hatalmas kõ esett le a szívemrõl! Épp a második tesztet akartam megcsinálni (hátha tévedett az elõzõ ... ) 1 nap híján két hetet késett. Ez idõ alatt volt elég idõm utána járni a dolgoknak, hogy mi is okozhatta. Ha nem terhes az ember, akkor is elég sok más oka lehet a késésnek. Olvastam olyan sztorit, hogy valakinek túlmûködött a pajzsmirigye és azért késett... Az idõjárás is hatással van rá (pl. az elmúlt idõben egyik nap 35 fok - napsütés ... másnap meg 18 fok és esõ... ) Sõt találtam arra is utlásokat, hogy a sok szextõl is késhet - ha mondjuk a megszokottnál többet szexelsz a pároddal akkor a hormonok miatt elõfordulhat. Nem akarlak riogatni, de sok betegség tünete / jele is lehet az hogy ha késik a menstruáció. Igazából ezt egy nõdoki tudná pontosan megmondani! És nem számít, hogy már nekem is megjött ... el fogok menni nõgyógyászhoz, és elmesélem neki hogy jártam...! Mert lehet, hogy volt valami komolyabb oka ennek az egésznek! Remélem segítettem... én azt mondom, hogy ha egy hétnél többet késik akkor irány a doki. Tudom min mész keresztül! igazából arra figyelj, hogy ne aggodalmaskodj miatta mert ha stresszelsz az csak ront a helyzeten! Igyál sok citromos vizet és nyugizz! =)
Szia! 2 nap híján 2 hét késéssel megjött tegnap, csináltam 3 tesztet, mind negatív lett. jövõ héten felkeresem a nõgyógyászt, mert ez kicsit lesokkolt :) a 17:23-as hosszászóló
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor egy cipõben jártunk! ... valami van a levegõben :P :)

Több, mint 2 hete késik a menstruációm. Aggódnom kell miatta?

100% hogy nem vagyok terhes, még miel?tt valaki ezt hinné, mert hónapok óta nem voltam együtt senkivel. Gyógyszert nem szedek, és eddig viszonylag rendszeres volt, pár napos csúszásokkal, hol hamarabb, hol kés?bb jött meg. Most viszont már 17 napja késik....

Legjobb válasz: hát a két hét késés elég sok. én már egy hét után is idegbajt kapok,bár hálistennek szinte mindig pontosan jön meg. nem fogytál mostanában?stressz?attól is késhet. ha nem jön meg pár nap múlva akkor szerintem menj dokihoz.

hát a két hét késés elég sok. én már egy hét után is idegbajt kapok, bár hálistennek szinte mindig pontosan jön meg. nem fogytál mostanában?stressz?attól is késhet. ha nem jön meg pár nap múlva akkor szerintem menj dokihoz.
Nem vagy terhes?
nekem évente elõfordul egyszer hogy 10-14 napot késik, nem tudom mitõl lehet, minden rendben velem amúgy. késhet stressztõl is illetve környezetváltozástól. nekem akkor kimaradt teljesen egy hónap amikor külföldre költöztem.

Mitől lehet, hogy már több, mint egy hete késik a menzeszem?

Terhesség kizárva, és fert?zésr?l sem tudok. És amúgy általában max. 2-3 nap eltéréssel mindig rendszeresen jön. Köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Nekem is már egy hete késik. Volt már olyan, hogy kimaradt egy hónap. :) De azért engem is aggaszt(ott) a dolog. De a válaszoktól megnyugodtam. :D

Nekem is már egy hete késik. Volt már olyan, hogy kimaradt egy hónap. :) De azért engem is aggaszt(ott) a dolog. De a válaszoktól megnyugodtam. :D
Szia! Ha valami stressz ért, lehet hogy attól, de az is elõfordulhat, hogy ez ki fog maradni. Nekem is volt már olyan, hogy március eleje után május végén jött meg, és azóta is van. Van ilyen. De az is lehet, mire elolvasod, már meg is lesz.
nem volt peteérésed ha elöregszik a nyálkahártya, akkor válik le az is lehet, hogy 1 kimarad ez nem baj, de ha ismétlõdik, pedig eddig rendszeres volt, akkor doki, mert a változás intõ jel

Több mint két hete késik a menstruáció. Mitől lehet ez?

Bnőmnek már több mint két hete késik. Kb. 1 hónappal ezelőtt, 3 percig benne voltam gumi nélkül, de ez egyszer fordult elő. Már 4 db terhességi tesztet megcsinált és mindegyik negatív lett. Volt már valakivel ilyen?

Legjobb válasz: Elõfordul ne parázz:) Nekem volt olyan,hogy kimaradt egy hónapot,megesik néha:) De az is lehet,hogy azért is késik,mert most stresszel:) De legközelebb rendesen védekezzetek:)

Elõfordul ne parázz:) Nekem volt olyan, hogy kimaradt egy hónapot, megesik néha:) De az is lehet, hogy azért is késik, mert most stresszel:) De legközelebb rendesen védekezzetek:)
Miért nem megy el nõgyógyászhoz? Tudod vérvétellel terhességi teszt, az biztosabb mint a lepisilõsek. Valamint késhet: stressz, nátha, megfázás, betegség, mûtét, front, erõs meleg, Hold állás, lelki gondok és még kismillió dolog miatt. Jah és fertõzés miatt. Azt sem ártana kiszûrni és így visszakanyarodtunk a nõgyógyászhoz.
Sok közúti balesettõl, melyek dugókat okoznak.
Nekem ebben az augusztusi nagy forróságban 2 hetet késett és nem vagyok terhes. Nézze meg orvos is a barátnõdet és ne stresszeljetek, attól csak rosszabb lesz.
Ha négy teszt negatív, akkor mitõl félsz? Lehet, hogy változó korban van. Annak az az elõnye, hogy innentõl bátran beleélvezhetsz.

Nem vagyok terhes, mégis lassan több mint 1 hete késik a menzeszem. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: A teljesség igénye nélkül pl. stressz, hormonális probléma, ciszta stb. Alkalmankénti egy hét késés még nem feltétlen igényel orvosi beavatkozást, de ha ez rendszeres, vagy több vérzés marad ki, akkor a biztonság kedvéért célszerû lenne orvoshoz fordulni.

A teljesség igénye nélkül pl. stressz, hormonális probléma, ciszta stb. Alkalmankénti egy hét késés még nem feltétlen igényel orvosi beavatkozást, de ha ez rendszeres, vagy több vérzés marad ki, akkor a biztonság kedvéért célszerû lenne orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: 5.ben jött meg elõször...most 8.os vagyok...eddig mindig pontos volt...lehet oka pl hogy a felvételik miatta nagyon stersszeltem ?nemtom mi lehet az oka...kérlek sorolj párat

Már több mint 1 hete késik a menszeszem. De a hasam ugyan úgy görcsöl mint a menszesz előtt szokott, csak nem jön meg. Csináltam 2 tesztet negatív lett mindkettő. Akkor mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nekem is késett, anyukámnak is késett. Nekem is 1 hétig görcsölt elõtte hasam de veszettül. Aztán egy váratlan pillanatban tegnap meg is jött.. Valami van a levegõben..:)

Nekem is késett, anyukámnak is késett. Nekem is 1 hétig görcsölt elõtte hasam de veszettül. Aztán egy váratlan pillanatban tegnap meg is jött.. Valami van a levegõben..:)
Vagy ciszta, vagy felfázás, vagy idegeskedés miatt is késhet....
Mi, hogy késett 2 hetet? Te, még olyan is, hogy egy hónapot.
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam.:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!