Találatok a következő kifejezésre: Több mint hete folyamatosan (16 db)

Kb. 5 hetes terhes vagyok, de már több mint 2 hete folyamatosan vérzem. Nem túl erős, de folyamatos. Van minimális esélye annak, hogy megmarad a kicsi?

Voltam orvosnál ? azt mondta várjunk és menjek vissza 1 hét múlva, ha nem múlik a vérzés. Próbálok pihengetni, de nagyon félek, hogy elmegy a baba.

Legjobb válasz: Szia! Huhh! Hát ez nem túl biztató,de csak azt tudom mondani, hogy ne izgulj, és próbálj meg jó dolgokra gondolni, beszélgess a picikének, bár még nem hallja, de tudat alatt lehet hogy segít. Én nagyon szurkolok neked, hogy minden rendben legyen és minél elõbb múljon el a vérzés. 9 hetes kismama

Szia! Huhh! Hát ez nem túl biztató, de csak azt tudom mondani, hogy ne izgulj, és próbálj meg jó dolgokra gondolni, beszélgess a picikének, bár még nem hallja, de tudat alatt lehet hogy segít. Én nagyon szurkolok neked, hogy minden rendben legyen és minél elõbb múljon el a vérzés. 9 hetes kismama
Szia! Hát nem akarlak sem elkeseríteni, sem bíztatni, az nem jó ha folyamatosan vérzel, csak azt nem értem a doki miért nem írt fel rá gyógyszert , pl. Duphastont.Lehet hogy nem tud rendesen megtapadni a babó, és azért vérzel, de szurkolok neked, hogy mielõbb elmúljon, pihenj nagyon sokat.Most írok valamit, ami talán kegyetlen, de jobb felkészülni rá, ha esetleg nem maradna meg, azt mondják ilyenkor a folyamatos vérezgetésre, hogy fejlõdési rendellenesség van a babánál, ezért nem marad el a vérzés, reméljük nálad nem így van, de ha mégis, gondolj arra , hogy inkább most, mint betegen szülessen.Ne haragudj, de én olyan ember vagyok, aki nem szokta ámítgatni magát, és felkészül mindig a rosszra is.Tényleg ne haragudj, és veled vagyunk.
Szia! Csak pihenj sokat! Én se akarlak biztatni, se elkeseríteni, de nekem az egyik barátnõm végig menstruálta a terhességét és egészséges kisfia van.De a természet azért tudja a dolgát (már amikor tudja), ne keseredl el! Nagyon szorítok neked!!!!
Én sem akarlak elkeseríteni, de inkább most, mint nagyobb korában.Most még könnyen helyrejön a méhed, és akár a következõ hónapban is megfoganhat egy egészséges kicsi.Sajos a folyamatos vérzés nem jó.Szerintem a doki azért nem adott gyógyszert, hogy lássa, meg tud-e tapadni magától.Valószínûleg õ is azon a véleményen van, h lehet beteg, és akkor neked is jobb így. Ha az én magzatomról lenne szó, akkor is ezt mondanám.Néhány hetem20 hetesen átestem azon, hogy lehet beteg a kicsi, akkor azt mondtam, hogy ha tényleg beteg a kicsi, akkor szakítsuk meg a terhességet!
Menj el másik orvoshoz azonnal!!!! Ilyenkor progeszteront szoktak adni a kismamáknak (ultrogestan kapszula) mert nem termel a szervezeted elég mennyiséget! Nekem is ez volt a legelején, s én egybõl kaptam rá gyógyszert. Most 13 hetes kismama vagyok!!
Ugyanebben a cipõben jártam, de az én történetem sajos rosszul végzõdött... Én elõször barnázgattam, utrogestant kaptam, de ennek ellenére erõsen véreztem... Szerintem hallgass a dokidra, de én azt tanácsolom neked, hogyha nagyon elkezdenél vérezni, akkor mielõbb menj el a dokidhoz! Szorítok neked, hogy a vérzésed ellenére megmaradjon a babád! Pihenj sokat!!!
Szia!Ne hari de hogy lehet az hogy kb 5 hetes a baba és te 2 hete vérzel?Ha jól gondolom ezt végig akkor mióta megfogant azóta folyamatosan van ez a probléma....Vagy én értettem félre valamit ha igy van akkor elnézést kérek és szurkolok hogy minden rendben legyen...de ezek a számok szöget ütöttek a fejembe...
A kérdező hozzászólása: Hát megfogtál ezzel a számolásos dologgal. De sajnos ez van. 2 kerek hete vérezgetek. Elõszõr csak azt hittem megbojdult a szervezetem aztán kiderült, hogy a végre tehes vagyok. Ma voltam dokinál és sajnos nem látott semmit a petezsákban.:( De a remény hal meg utoljára. Tudom hogy nem jó jel, hogy vérzem de én reménykedek. Jövõ héten megyek hüvelyi ultrahangra, ott minden kiderül. Köszi mindenkinek a válaszokat, bíztatásokat! Nektek is minden jót!
Szia!Én is hasonló cipõben jártam.Az elején nem jött meg, de azért picit "pecsételtem".Aztán volt egy-két nap, amikor olyan volt, mintha mégis megjött volna, de el is múlt.Aztán megint egy picit... Elmentem nõgyógyászhoz és akkor tudtam meg, hogy 5 hetes kismama vagyok.Írt fel nekem gyógyszert vetélés ellen, amit ha jól emlékszem 3 hétig kellett szednem és el is múltak a vérzéseim.Hála Istennek azóta sincs semmi gond!A kis pocaklakóm egészséges és most vagyunk 35 hetesek! :) Remélem nálatok is minden ilyen jól fog alakulni!A tanácsom nekem is az lenne, hogy próbálj meg minél többet pihenni és nem idegeskedni!!!Szorítok Nektek!

Miért nem érzem a baba mozgását már 4. napja? Már több mint egy hete, hogy elöször megmozdult, akkor éreztem is folyamatosan 5 napon keresztül, de ma már a 4. nap, hogy semmit nem érzek.

Valami baj lehet?Most vagyok a 20.hétben.19.hét elején kezdtem érezni kis csikit,vibrálást belülröl,de most már kételkedek,hogy a baba lehetett-e az.Miért nem érzem azota?Ez normális?Pedig 5 napon keresztül elég sokszor éreztem napközben is.

Legjobb válasz: Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!

Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!
Ne aggódj, biztosan elfordult azért nem érzed. Azért a biztos egy uh lenne.
Szerintem is csináltass egy UH-t, ami valószínûleg megnyugtat. Biztos ami biztos! Azért leírom, ilyen is van: A várandósság alatt végig alig-alig éreztem mozgásokat, csak néhányszor a 9 hó alatt. Pedig a végefelé minden nap kellett volna a leírások szerint. A nõgyógyászom megnyugtatott: biztos éjjel mozog többet, nappal alszik, és mondta, hogy a sétálás, ritmikus mozgás hatására gyakran jobban alusznak már a hasunkban is. Kisbabám nem fordult meg, és valóban, születése után felcserélte a nappalokat-éjszakákat! Minden a legnagyobb rendben volt és van, egészséges, jól fejlõdik.
Szia, Nekem a picike 4hete ficereg folyton, ma a második nap, hogy nem érzem, és ott tartok, hogy vagy a védõnõ, vagy a doki nézze meg, ha csak a szívhangját nézik az sem érdekel, csak legyen valami... Lehet picike, 19heteske, de a folyamatos mozgása után két nap semmi, azért ijesztõ... Azért nyugodj meg, picike, úgyis bejelentkezik, ha máskor nem a wctõl legmesszebb:) (nekem a hólyagomat találja meg elsõnek egy lustább napon, és olyan erõvel...:) )
Nem kell annyit zabálni mint egy víziló.
Àllj le a zabálással, mozogj.Egy hét alatt nem hinném, hogy híztál 5 kg. Szerintem 1-2 hét és vissza áll a súlyod.
1 hét alatt 5 kg nem is olyan sok, én mikor egyetemista voltam és karácsony idejére hazamentem mindig híztam kb 3 kilót, pedig nem is zabáltam mindent össze. amúgy 5 kilót könnyû leadni, állj le a zabával és menj futni párszor.
Simán lehet hízni egy hét alatt öt kilót, mondjuk sokat számít az is, hogy amikor méred magad, lehetõleg ugyanúgy mérd, tehát reggel, kevés ruhában, wc után stb. 1-2 kilós különbségek lehetnek. Szerintem ennyi evés után az is jót tesz a szervezetednek, ha csinálsz egy tisztító kúrát, akár léböjtöt is, ha bírod persze.
red4me már kb 3. helyen látom tõleg, betûre pontosan ezt a választ.. unatkozol? -.- kérdezõ: nem híztál ennyit.. az 5 kilóból kb 2-3 között lehet a kaja meg stb... nagyjából... de valamennyi biztos hogy raktározódott el, ha töb mint egy hétig folyamatosan zabáltál, fõleg ha nem gyümölcsöt meg zöldséget.. pár napon belül kiürül belõleg a kaja, utána látod majd mennyit híztál tõle.. de amúgy, az sem mindegy mikor állsz mérlegre.. lehet mikor 59et mutatott, akkor éhgyomorra, wc után álltál rá, mikor meg 64et kaja után, úgy hogy nem sokra rá rohantál is a wcre.. ezt nem tudhatjuk, te tudod, de ha így volt, akkor bõven nem szedtél fel ennyit :D

Lassan több hónapja abbahagytam a szoptatást, de még nem jött meg. Viszont több mint egy hete fáj az alhasam, folyamatosan peteérésre utaló jelek vannak, csak erősebbek a szokásosnál. Te jártál már így?

Elég kellemetlen, már jó lenne ha elmúlnának ezek a tünetek.

Legjobb válasz: szoptatás abbahagyása után fél évig normális ha nem jön meg(álítólag).nekem sem jött meg utána.nekem 5 hónapra rá jött meg ugy,hogy elkezdtem szedni a fog.gátlót és az meghozta.hogy tüneteim voltak e arra már nem emlékszem sajnos,lassan már 1 éve volt.ha aggódsz csinálj egy tesztet hogy nem vagy e terhes(én azt tettem),majd menj el a dokihoz.nekem egyszerûen nem vastagodott meg a nyálkahártyám és nem volt mi leváljon igy nem véreztem.

szoptatás abbahagyása után fél évig normális ha nem jön meg(álítólag).nekem sem jött meg utána.nekem 5 hónapra rá jött meg ugy, hogy elkezdtem szedni a fog.gátlót és az meghozta.hogy tüneteim voltak e arra már nem emlékszem sajnos, lassan már 1 éve volt.ha aggódsz csinálj egy tesztet hogy nem vagy e terhes(én azt tettem), majd menj el a dokihoz.nekem egyszerûen nem vastagodott meg a nyálkahártyám és nem volt mi leváljon igy nem véreztem.
A kérdező hozzászólása: Nem azért aggódok, hogy terhes vagyok-e, (csak felismerném a tüneteket, meg védekezünk is) hanem csak egyszerûen érzem, hogy "próbálkozik" a szervezetem. Közben pedig a tüszõrepedés nem történik meg. Szurkálnak a petefészkeim, van, hogy az egész alhasam fáj. Meg van az arra jellemzõ folyás, az is több, mint egy hete... alapesetben ezek a tünetek 1-2 napig szoktak lenni.
Az én dokim szerint a szoptatás befejezése után 3 hónapon belül meg kell jönnie, ha nem jön meg, akkor valami hormongond van, és meg kell nézni. Mikor hagytad abba a szoptatást? Én 1 hónapja, még nem jött meg, de nekem is sokszor fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, mintha peteérésem lenne, de semmi. Elsõ babám szoptatás-befejezése után is 2 hónappal jött meg, de akkor nem voltak ilyen fájdalmaim. Most várok még, hogy mi lesz, kíváncsi vagyok, mikor fog megjönni.
Szia! Velem ugyan ez van, megvannak ezek a tünetek, csak én még szoptatok, de a múlt hónapban megjött. Most valahogy nem akar megjönni, már tesztet is csináltam, persze - lett.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 2 hónap, nem tudom pontosan, de kb. annyi ideje hagyhattuk abba. Ha letelne a 3 (bár remélem nem fog), akkor megyek dokihoz. Ugyanaz van most is, ebben a pillanatban is úgy szurkál az oldalam. Nem irigylem azt aki minden hónapban érzi a peteérést. Ezek szerint nem vagyok egyedül. Nektek is biztos ez van, ezek szerint több idõ kell, hogy helyreálljon a szervezet, mint gondoltam

A 115-ös pulzus és a 135/80-as vérnyomás baj, vagy még belefér a határértékbe? A 20. hét óta folyamatosan emelkedik a pulzusom és a vérnyomásom is több, mint a terhesség elején.

A pulzus 90 és 100 között volt eddig,a vérnyomásom pedig 115/70 körül mozgott.Most 26 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A vérnyomásod még nem vészes. A pulzus már kicsit magas. Bár a terhesség elõrehaladtával nõ is. Azért itt egy oldal, ahol a pulzusra több válasz van. Amúgy mit mond a doki?

A vérnyomásod még nem vészes. A pulzus már kicsit magas. Bár a terhesség elõrehaladtával nõ is. Azért itt egy oldal, ahol a pulzusra több válasz van. Amúgy mit mond a doki?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek hozzá, a vérnyomásra azt mondta, hogy 140/90-ig elfogadható, de a pulzusom legutóbb még nem volt ilyen magas, úgyhogy nem tudom, arra mit mond majd?!
Ez amúgy egyszeri mérés volt? Vagy folyamatosan ennyi a pulzusod? Nekem akkor van magasabb vérnyomásom, pulzus meg aztán pláne, amikor felmászom a 3. emeletre (ott lakunk). Nos a doki majd úgyis elmondja, hogy miért is van. agy mia teendõ.

Két hete folyamatosan hányingerem van. Többet eszek mint szoktam meg persze szédülöl néha. Meg a többi jelek. Olyan mintha terhes lennék. De a teszt azt mutatja nem vagyok terhes. Akkor ez mi?

Legjobb válasz: Szia. A menstruációd mikor maradt el?Ezek olyan 6-8 hetes terhességi tünetek,tehát augusztus óta nem kellett volna menstruálnod.Ha mostanra várod,akkor még túl korai volt a teszt,és túl koraiak a tünetek.Ámbár a teszt is lehet rossz,vagy még kevés a hormon a szervezetedben.Írj pontosabb paramétereket a mensidet,hõdet illetõen.A tünetek tényleg babára utalnak.LIzy

Szia. A menstruációd mikor maradt el?Ezek olyan 6-8 hetes terhességi tünetek, tehát augusztus óta nem kellett volna menstruálnod.Ha mostanra várod, akkor még túl korai volt a teszt, és túl koraiak a tünetek.Ámbár a teszt is lehet rossz, vagy még kevés a hormon a szervezetedben.Írj pontosabb paramétereket a mensidet, hõdet illetõen.A tünetek tényleg babára utalnak.LIzy
A hányinger a 6-7. héttõl kezdõdik, az étvágy növekedése pedig jóval késõbb, a 18. hét környékén. Szerintem csak nagyon szeretéd, és a szervezeted produkál ehhez tüneteket. :(
Nincs eljegesedve?
A kérdező hozzászólása: Kettõ napja engedtem le.

Már több mint egy hete magasan van a méhszájam, alig elérhető, és folyamatos folyásom van. Egyből a fogamzásgátló után kezdtem el szeretkezni a párommal, és lehet h még nem fejtette ki a kellő hatást. Elkezdtem aggódni h terhes vagyok?

Semmi más jele nincs, csak még az h nagy mértékben megn?tt az étvágyam. De se mellfeszülés, se semmi alap tünet. Csak ez a méhszáj dolog, ez erre utalhat?

Legjobb válasz: Most kezdted el szedni a fogamzásgátlót, ez az elsõ hónapod? Védekeztetek gumival ebben a hónapban? Ha most kezdted el szedni, akkor az elsõ hónapban védekezni kell még mellette, mert az elsõ hónap UTÁN fejti ki hatását,de ez mind benne van a HASZNÁLATI UTASÍTÁSBAN, amit valószínûleg magasról lesz*rtál. Simán lehetsz terhes. Tényleg nem értem az ilyen embereket. Nehéz lenne elolvasni azt a rövid kis leírást??!!

Most kezdted el szedni a fogamzásgátlót, ez az elsõ hónapod? Védekeztetek gumival ebben a hónapban? Ha most kezdted el szedni, akkor az elsõ hónapban védekezni kell még mellette, mert az elsõ hónap UTÁN fejti ki hatását, de ez mind benne van a HASZNÁLATI UTASÍTÁSBAN, amit valószínûleg magasról lesz*rtál. Simán lehetsz terhes. Tényleg nem értem az ilyen embereket. Nehéz lenne elolvasni azt a rövid kis leírást??!!
én is úgy tudom, hogy az elsõ hónapban kell mellette védekezni. én azt javaslom mielött tovább szeded a gyógyszert menj el dokihoz beszéld meg vele hogy szedd e tovább a gyógyszert szerinte lehetsz e terhes, mert azt ne felejtsd el, nem biztos hogy van olyan szerencséd, hogy szakember válaszol itt neked. és ha véletlen terhes lettél, akkor inkább egészséges babád legyen mint beteg a fog.gátló miatt. én minden hónapba a fog.gátló szünetében mielött újra szedném vagy tesztet csináltam, vagy dokihoz mentem el, hogy kizárja a terhességet, nem azért mert aggódtam, hogy terhes leszek, hanem mert aggódtam, ha terhes vagyok és tovább szedem a gyógyszert beteg lesz a baba. úgyhogy jó tanácsként javaslom, hogy most mindenképp beszélj a dokival, és beszéljétek meg hogy havonta egyszer megnéz a fog.gátló szünetében amikor még vagy már nem vérzel és utána szeded be a következõ adagot, nekem van hogy csúszik a bevétel, de szerintem az kisebb baj mit egy váratlan baba.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak üzenném h azt mondta a nõgyógyászom h Lindynette 20-nál nem kell várni b+!Ehhez alkalmazkodtam.Engem csak az érdekelt h a méhszáj elhelyezkedésének köze lehet-e a terhességhez.Vagy az is lehet h még ovulálok, mert az 1-7 napig tarthat elvileg.És nyitott a méhszájam, és puha!!!!Szal ha csak paraszt stilusban tudnak egyesek válaszolni, akkor inkább megkérném õket, h jelentkezzenek a Mónika show-ba, ne pedig itt osszák a nem létezõ eszüket!!!thx....a 2. válaszolónak köszönöm!
Szerintem nem válaszoltam paraszt stílusban, te viszont annál inkább! Kül.sajnos nem olyan világot élünk, hogy az a szent amit az orvos mond, szóval én akkor is elolvastam volna az utasítást pusztán kíváncsiságból. Az észt nem csak úgy osztom, mivel sajnos van tapasztalatom terhesség, inszem, lombik és egyéb téren... A méhszáj tényleg fent van és nyitott peteérés esetén, DE ha szedsz fogigátlót és ezt tapasztalod, akkor még nem hat a bogyó, mivel a tabletta lényege, hogy ne legyen peteérés ergo ne legyen mit megtermékenyíteni. Szóval csak valami nem stimmel és peteérésed volt, ha nem védekeztetek akkor bizony terhes is maradhattál. Várd ki az esedékes mensit (megvonásos vérzést) és lõjj el egy-két tesztet a biztonság kedvéért.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm!Sajnos eléggé zavaros a mensim alapból is, volt már h 40 valahányadik nap jött meg, holott az már elég súlyos csúszás sztem!...Amúgy sztem már lejjebb jött, tegnap könnyebben el tudtam érni.Meg van valami rózsaszines nyák is, bár tudom ez semmit nem jelent.
Kül.sajnos a magasan lévõ méhszáj sem jelent már semmit. Múlt hónapban én is nagyon bizakodtam, nagyon fent volt a méhszájam, néha el sem értem, késett is, már totál elvoltam hogy sikerült. Nekem mensi elõtt 3-4 nappal már nagyon lent van és kemény, azaz zárt. Végül megjött és még aznap is fennt volt... Csinálj hétvégén egy tesztet, esetleg rá egy hétre is, hogy nyugodt legyél. Ha már rózsaszínezel, akkor valószínûleg meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Igen egyébként én is rájöttem, h számolgatás, stbstb...nagyon kevés esetben jön be...abszolút szervezet függõ&egyén függõ, kinek mit merre-meddig....ezért is mondja mindenki h hiába kérdezel, max az alap dolgokat tudod meg úgyis....már úgy vagyok vele amúgy, átgondoltam ha be is csúszott a baba, megtartom :) ...bár anyagilag nem állok jelenleg fényesen, de nem számit...25 vagyok, és lehet a sors akarja igy :) párom is támogatná sztem, már beszéltünk róla, még ezt a hetet megvárom, aztán tesztek =) neked pedig drukkolok h összejöjjön :)
A kérdező hozzászólása: Nah ennyit arról h hol van a méhszáj....elérhetetlen volt újra, majd reggelre megjött :)
Na ugye mondtam, hogy nem tuti a helyzete... Eddig mindig megbíztam benne, de múlt hónapban még a mensi elsõ napján is nagyon fent volt. Azóta nem is nézem. Te is így jártál most, becsapott a méhszájad.
Mennyi idõs a gyerek? Az sokmindent befolyàsol...
idézni csak pontosan, ha kérhetem: "24. § A házastársak hûséggel tartoznak egymásnak és egymást támogatni kötelesek." a többi egy jogi fórumból lett ollózva. a törvény nem ír ilyet, amit te.
Hivatalosan nem sok esélyed van, de ha esetleg megegyeztek abban, hogy közösen nevelitek /nálad és nála is ugyanannyit lenne a gyermek/, akkor jobban járnátok. A gyereknek viszont nem túl jó ez a tingli-tangli életforma.
Attol, hogy megcsalt, nem lesz tobb eselyed.
A hûtlenség önmagában még nem ok, hogy elvegyék az anyától a gyerekeket.
A megcsalás nem jogellenes, a bíróságot egyáltalán nem érdekli.
d)A Csjt. 24. §-a szerint a házastársak hõséggel tartoznak egymásnak, és egymást támogatni kötelesek. A házastársi hõséget sértımagatartás akkor értékelhetıa gyermek elhelyezése körében, ha az a családdal szembeni felelıtlenséget, önzést, közömbösséget juttatja kifejezésre. A családi élet felelıtlen megbontása, a házastárs, a gyermek indokolatlan elhagyása kétségessé teszi, hogy ez a szülırendelkezik-e a gyermek neveléséhez szükséges személyi, erkölcsi tulajdonságokkal.
Legfelsıbb Bíróság 17. számú IRÁNYELV a gyermek elhelyezésével kapcsolatos szempontokról1
Bocsi OFF Egyre több ilyen kérdés van hogy a nõk lépnek félre, miközben itt szídják a férfiakat hogy milyen mocskok...még is csak igaz a kutatás hogy több nõ lép félre és tart szeretõt mint férfi.
elõzõ két válasz enyém, hasonló cipõben járok.
hiteleink fele is õt illeti amibõl az Õ része kb 1, 2 millió
januári keresete vállalkozóként kb 20 ezer volt tehát költségeire nem volt elég, több kifizetetlen rendõrségi bírsága van tõkeszámla felszólítása van ..most tán van egy kéthetes munkahelye
Maximum akkor van esélyed ha tudod bizonyítani hogy az édesanyja nem alkalmas a gyermek nevlésére, ezt anyagi háttér miatt, illetve pszichológiai tényekre tudod alapozni vagy pl. alkoholista pista, meg ilyenek. megcsalás miatt nem fogják elvenni tõle.
A megcsalás nem befolyásolja a gyerekelhelyezést. Mennyi idõs a gyerek? 3 éves kor alatt szint esélytelen a dolog. De ha idõsebb és te vagy jobb anyagi helyzetben, esetleg több segítõt(pl.:nagyszülõt) tudsz felmutatni vagy a pszichológus szerint hozzád kötõdik jobban a gyerek, akkor van esélyed. (legalábbis az én környezetemben ilyen helyzetben ítélték az apának a gyereket)
Csak ezen okok miatt nem.
anyagiak környezet segítõk nálad jobb lehetõségek jó ügyvéd szerencsés Bíró választás
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedjünk, hogy mégsem. :)
peteérés
A kérdező hozzászólása: Értem én, hogy peteérés de ez az érzés már 10 ik napja tart. Lehetséges?
nálam is ugyan ez van, kitart szerintem addig mikor kiderül, hogy megjön e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Valószínû, még van 3 nap, és kiderül. Csak remélni merem, hogy nem hiába kínoz lassan 2 hete.
nekem is 3 nap van vissza.Szerdára nem várom, de nekem szerintem meg fog jönni sajnos.
Én is ugyanígy vagyok.Nekem mióta peteérésem volt azóta éreztem a mindjárt megjön érzést.Általában csak a menszi elött 5 nappal szoktam érezni.Holnapra nem várom amugy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!