Találatok a következő kifejezésre: Több mint éve volt abortuszom, (3 db)

Több mint 1 éve volt abortuszom és attól lehet még kisbabám?

Legjobb válasz: Nekem volt, és van gyerekem, a barátnõmnek még komplikációi is voltak, azóta két véletlen gyereke van, amiért kicsit el is ítélem, mert ezek után sem vigyázott, egy vkit ismerek akinek ezután soha nem lett, de az abortusza nem most volt, hanem 17éve!

Nekem volt, és van gyerekem, a barátnõmnek még komplikációi is voltak, azóta két véletlen gyereke van, amiért kicsit el is ítélem, mert ezek után sem vigyázott, egy vkit ismerek akinek ezután soha nem lett, de az abortusza nem most volt, hanem 17éve!
Ha minden rendben zajlott, nem volt semmi szövõdmény, akkor az esélyeid gyakorlatilag ugyan akkorák, mintha nem lett volna. Sokszor egészségügyi célból is végeznek ilyen beavatkozást.
50% igen 50%nem
az abortusszal vigyázni kell!ez nem komplikáciok kérdése!!!!!!ha megsértett valamit a méhben akkor már nincs vissza ut!lehet észre sem vette az illetõ

Több mint 3 éve volt abortuszom, mert gond volt a babával. most ismét gyermeket szeretnénk. de nyár óta hiába próbálkozunk. Lehet hogy nem lehet már babám?

Az orvos szerint nincs akadálya a babavállalásnak,mégis félek.Minden praktikával próbálkozom.most 3 napig volt csak mensim, és er?ssen fáj a hasam, de más tüneteket nem tepasztalok.

Legjobb válasz: Szia. Ha örcsösen akarod,az is gond lehet.A baba jönni,fog,mikor tudja,hogy itt az ideje.Ne aggódj,biztosan semmi baj nincsen.Nekünk 11 hónapra volt szükség. 38hetes kismama.

Szia. Ha örcsösen akarod, az is gond lehet.A baba jönni, fog, mikor tudja, hogy itt az ideje.Ne aggódj, biztosan semmi baj nincsen.Nekünk 11 hónapra volt szükség. 38hetes kismama.
Nyár óta még csak fél év telt el, az orvos 1 évig nem is foglalkozik a "meddõséggel". Az abortusz miatt még nyugodtan lehet babád, ne izgulj. Azzal egyetértek, hogy ne akard görcsösen, mert akkor nem fog menni. Éljetek nyugodtan, felejtsd el a babát és akkor mikor nem is gondolod, sikerülni fog:-)
Én 2 éve próbálkozom, túl vagyok, egy spontán vetélésen, egy méhen kívülin, és most 4 napja késik, de nem poz.a tesztem.De nem esek kétségbe, mert másnak is volt már ilyen, ha a doki azt mondja, hogy lehet babád, akkor ez így is van, 6 hónap az gyerekcipõ, egy nõ átlagban 3 havonta tud teherbeesni, ha minden tökéletes.Nagyon akarásból nem lesz bébi.Szeressétek egymást, ne azon rágódjatok, hogy mi lehet.Ha továbbra is fáj, akkor menj orvoshoz, ha más tünetek is vannak, csinálj tesztet.Sok sikert attól függetlenül.Ja az elõttem íróhoz csak annyit, hogy nekem 2 év várakozást mondtak.1 év után kezdenek csak hõmérõztetni talán.

A 1970-80-as években miért volt sokkal több abortusz, mint manapság?

Minek a hatására csökken most a számuk? Nem lett könnyebb a megélhetés és több család esik szét...

Legjobb válasz: Azert volt tobb abortusz, (legalabbis Erdelybe) mert nem lehetett ovszert kapni, gyogyszert is csak a 4. gyerek utan irtak fel. Igy maguknak csinaltak a nok, volt akinek sikerult es volt akinek nem, en az utobbinak koszonhetem az eletem :))

Azert volt tobb abortusz, (legalabbis Erdelybe) mert nem lehetett ovszert kapni, gyogyszert is csak a 4. gyerek utan irtak fel. Igy maguknak csinaltak a nok, volt akinek sikerult es volt akinek nem, en az utobbinak koszonhetem az eletem :) )
Tökéletlenebb fogamzásgátlási technikák voltak még akkor, illetve talán ma már azért mégis kicsivel jobban fel vannak világosítva az emberek.
Nem csak erdélyben, mindenhol nehezebb volt fogamzásgátlóhoz jutni, és drága is volt. Meg a régi tablettáknak azért voltak mellékhatásai is ezért féltek a nõk szedni. Aztán akkor volt a szexuális forradalom is, hippi életérzés vagy valami ilyesmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!