Találatok a következő kifejezésre: Több mint éve vágyunk egy babára, (4 db)

Több mint 2, 5 éve vágyunk egy babára, a vizsgálatok mindkettőnknél jók. Viszont van valami ami elég ciki, a párom csak 5 percig bírja a szexet, lehet hogy ezért nem jön a baba?

A gáz az hogy a párom csak 5percig bírja a sexet,és én úgy hallottam hogy ha én nem megyek el akkor nehezebben jutnak fel a spermiumok.Sajna nekem 5perc nem elég,igaz utána a férjem orálisan kielégít de ennyi talán nem elég,mert eltelik tíz perc amíg a f?rd?b?l kijön addig meg kifolyik bel?lem.Van valami praktikátok hogy ne csak eddig bírja szerintem ez miatt nem jön össze a baba mert én nem tudok egyszerre elmenni vele.

Legjobb válasz: Szia....ez nem igaz.Minden nonek lehet gyereke akkor is ha eppen nincs egy idoben orgazmusa a parjaval.Sajna negativ pelda de lasd azokat a helyzeteket amikor valaki terhes marad egy nemi eroszak utan..nehogy mar elvezte volna az egeszet. Szoval...ha korai magomlese van a parodnak akkor keressen fel egy dokit aki segiteni tud ebben..ugyanakkor te is segithetsz...vannak modszerek amik kesleltetik ezt a jelenseget.

Szia....ez nem igaz.Minden nonek lehet gyereke akkor is ha eppen nincs egy idoben orgazmusa a parjaval.Sajna negativ pelda de lasd azokat a helyzeteket amikor valaki terhes marad egy nemi eroszak utan..nehogy mar elvezte volna az egeszet. Szoval...ha korai magomlese van a parodnak akkor keressen fel egy dokit aki segiteni tud ebben..ugyanakkor te is segithetsz...vannak modszerek amik kesleltetik ezt a jelenseget.
Szia!Ha tovább szeretnétek a szexet akkor probáljátok ki a Lidokain kenöcsöt(patikába vény nélkül kaphato nincs 1000ft-t)!!!Kenje be párod a hímveszöjét nem kell sok csak egy picit használjátok mindig belöle és kb. 5-10 percig legyen rajta aztán töröljétek le róla(addig meg kényeztesétek egymást)!Nekünk bevállt és tovább bírja a párom a szexet, de ennek egyébként semmi köze, hogy teherbe esel vagy sem.Nem kell orgazmusnak lennie neked ahoz, hogy teherbe esél.Sok sikert(mind 2-höz)!!!!
Nem szabad elkeseredni!!!! Biztosan összejön!!! Én ugyan más helyzetben vagyok, nálunk sem jött össze a volt férjemmel.Pedig minden rendben volt. Amíg együtt voltunk néha már én is görcsösen akartam. Aztán megromlott a házasságun, NEM EMIATT és elváltunk! Elmúlt a görcs és mikor megismertem a mostani páromat nem is nagyon gondoltam a gyerekvállalásra. És láss csodát , rövid idõn belül terhes lettem. Szinte csak rámnézett!:) Most már hiszek abban, hogy számít bizony, hogy pszichésen milyen állapotban vagyunk. Ha nagyon görcsösen akarjuk, az megnehezíti a dolgokat. Kicsit próbál meg lazítani és a lelkedet is rendbe tenni. Az állandó sírdogálás sem jó!!! Sok sikert és fel a fejjel!
Ne mondjatok olyat, hogy ugyanakkor másodszorra majd sikerül, mert persze másodszorra hosszabban bírják a pasik, de kevesebb spermium ürül. Ez az egész egyébkent egy másik probléma - ha probléma egyáltalán, de ahogy látom, jol megvagytok így és ez a lényeg. Senki sehol nem beszél róla, de miután együtt voltatok - mielõtt kifolyna, ahogy írod - a párod segítsen és gyerünk egy kis idõre GYERTYAÁLLÁSba!!! Sok sikert, a módszer nálunk bevált.
és kihez jársz melyik dokihoz, ?
A kérdező hozzászólása: Minden honapban van pé-sem és már az összes vizsgálatnak vége, mindketten egészségesek vagyunk.Kb 4hónapba telt amire mindketten sorrajutottunk de mondom az összes vizsgálat tökéletes.Volt nálam hormonszint, uhg, röntgen, stb ami ilyenkor szokásos, a férjemnek szintén vérvétel, prosztata vizsgálat, spermavizsgálat, meg még ki tudja mi.Szeptemberben kezdtük a vizsgálatokat és februárban értek véget.Azt mondták ilyen tökéletes párral még nem volt dolguk akiknek minden lelete normális. Úgy hogy csak várunk várunk de már nagyon türelmetlenûl, ez a 2év és 8hónap nagyon hosszú idõ rengeteget sírok miatta lehet hogy nekünk sose fog összejönni.
most késett neked, vagy még nem? és ha nem mikor kellene megjönnie?
bisztos hogy nem ezért nem estél még teherbe.peteérésed minfig van?
Próbálja ki a párod a pasiknak való intim tornát. Az majd megnöveli az idõt. DE szerintem sem az a babavárás ilyen hosszú idejének az oka.
Fordítsátok meg a dolgot!Elõször elégítsen ki orálisan, és utána mehet az aktus.
szia! szerintem sem azért nem jön az a pocaklakó mert a párod 5 percig birja! viszont ha te ennyi idõ alatt nem tudsz elmenni akkor miért nem hosszabitjátok meg az elõjátékot?és csak akkor kerülne sor magára az aktusra ha már te is elég felhevült állapotban vagy!ja és 5 percnek is az a vége meg fél orának is ugyhogy szerintem az idõ egyáltalán nem számit!!!
Vagy szex elõtt õ elégítse ki magát, vagy te õt, és utána már nem lesz gond, hogy 5 perc....
én nemhiszem hogy ezért lenne hogy nem estél még teherbe. én sem mindig megyek el a férjemmel. 34hetes kismama
Csináljátok többször, szerintem a második esetében már nem megy el 5 perc alatt.
Szerintem, amennyiben nem fizikai, akkor biztosan lelki eredetû lehet a problémátok! Egy ilyen helyzet nagyon megviseli az embert. Próbáljatok meg minnél több idõt szentelni egymásnak, például vannak tantra szex tanfolyamok (ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ott helyben kell szexuális aktust létesíteni!), ahová el lehet járni párosan, és pont azt tanítják meg, hogy hogyan lehet késleltetni az orgazmust, és kiélvezni a dolgot. Egy öt perces menet nem adhat túl sok lelki feltöltõdést. Ez biztosan a férjedet is frusztrálja. Szóval, szerintem sokat segíthet, ha a probléma helyett egymással kezdtek foglalkozni! És meglátod, a baba akkor fog jönni, amikor nem is számítotok rá! Sokat olvastam errõl a jelenségrõl, és érdekes adat például, hogy a hasonló problémával küzdõ pároknál, akkor érkezik a pici, mikor már örökbe fogadtak egy gyermeket- ezt azzal magyarázzák a szakemberek, hogy megszünik a stressz, ami akadályozza a fogantatást. Sok sikert nektek! Minnél több babára szükségünk van :-)

19 éves vagyok, és szeretnék babát több mint egy éve. Miért nem jön össze?

medd? vagyok?

Legjobb válasz: Szia! Biztos, hogy 19 évesen babát akarsz? Meg van hozzá a megfelelõ anyagi háttered? A kapcsolatod elég erõs? Nem vagy még te is gyerek? Nem-e akarsz még élni, vagy karriert csinálni, mielõtt a gyerekednek szentelnéd az életedet? Ezeket félretéve: Az, hogy teherbe esel-e a párodtól is függ. Akkor a legbiztosabb, hogy teherbe esel, ha a párodnak 1 hónapig nincs magömlése. (tehát semmi szex, önkielégítés, vagy orális szex 1 hónapig) És te pont a menzeszt követõ 14. napon szexelsz vele. (a 14 nem biztos, ezt kérdezd meg mástól.) Ja, és a póznak is lehet jelentõsége. De a legjobb lenne, ha megbeszélnéd a nõgyógyászoddal.

Szia! Biztos, hogy 19 évesen babát akarsz? Meg van hozzá a megfelelõ anyagi háttered? A kapcsolatod elég erõs? Nem vagy még te is gyerek? Nem-e akarsz még élni, vagy karriert csinálni, mielõtt a gyerekednek szentelnéd az életedet? Ezeket félretéve: Az, hogy teherbe esel-e a párodtól is függ. Akkor a legbiztosabb, hogy teherbe esel, ha a párodnak 1 hónapig nincs magömlése. (tehát semmi szex, önkielégítés, vagy orális szex 1 hónapig) És te pont a menzeszt követõ 14. napon szexelsz vele. (a 14 nem biztos, ezt kérdezd meg mástól.) Ja, és a póznak is lehet jelentõsége. De a legjobb lenne, ha megbeszélnéd a nõgyógyászoddal.
Ne akarj 19 évesen babát. Hidd el, annyira ráérsz még erre! Éld az életet, élvezd minden percét annak, hogy szabad vagy, nincsenek olyan kötöttségeid, amik miatt nem lenne idõd magadra. Foglalkozz magaddal, tanulj, flörtölj, szórakozz. Ez való a 19 éveseknek, nem a gyerek. Most lehet, hogy babát szeretnél, de tuti biztos, hogy pár év múlva (lehet 5 év, lehet 10 év) megbánod, hogy nem élted ki magad. Akkor meg már késõ lesz!!!
Elõzõ válaszoló vagyok! Hozzátenném, én 22 hetes kismama vagyok és 25 éves! Most jutottam el arra az elhatározásra, hogy igen, babát szeretnék. Meg van a megfelelõ háttér, úgy érzem kiéltem magam, tanultam, megvolt a tini korom. Te csak most vagy benne igazán, nehogy elszúrd!!!!!!
Én nem akarlak a tervedrõl lebeszélni, persze nekem is lenne ehhez a témához hozzáfûznivalóm... Szerintem keress fel egy nõgyógyászt, ha veled van a baj, arra õ fényt deríthet. Aztán a párodnak is el kell mennie dokihoz. Ha mindketten rendben vagytok, akkor lehet, hogy csak rossz idõben próbálkoztok, ezért nem fogan meg a baba. Szedhetsz terhes vitaminokat is... de majd a doki részletesen elmondja.
Azt gondolom, gyerek ne neveljen gyereket. Tapasztalat: anyám 17 évesen esett velem teherbe, 18 évesen szült meg engem úgy, hogy lélekben még õ is gyerek volt. Csak hát akkoriban a faluban az a szóbeszéd járta, hogy aki az elsõ gyerekét elveteti, annak soha többé nem lehet. Így születtem meg én. :P Anyám pont emiatt soha nem tudott karriert építeni, manapság ez pedig fõleg nehéz, miután kisgyerekes anyukákat senki nem vesz fel dolgozni! Azóta is a szememre veti néha hogy ha anno nem találkozik apámmal, teljesen máshogy alakult volna az élete. Mindig maradni fog benne egy tüske emiatt, hogy nem bontakoztathatta ki a tehetségét, nem élhette ki magát. Ráadásul õt az anyukája egész életében kisgyerekként kezelte, ezért is mondhatja azt, hogy neki sosem volt rendes fiatalkora, és csak anyukája halála után, 26 évesen lett igazán felnõtt. Én most 22 éves vagyok, és józan belátással tudom mondani, hogy nem tartom magam érettnek az anyaságra sem gondolkodásban, sem más téren, nincs meg az a tapasztalatom a világról, ami elengedhetetlen a gyerekneveléshez, azaz hogy ne csak biológiaileg legyek a gyerekem anyja, hanem érzelmi, erkölcsi és anyagi támaszt is tudjak neki nyújtani. A mai világban azt hiszen, 25 éves kor alatt nem is lenne szeabad szülni engedni a nõket. Lehet, kicsit sarkalatos a véleményem, de szerintem ráérsz még a gyerek-témán agyalni...
Elképzelhetõ, hogy pszichikai tényezõk gátolják a teherbeesést. Lehetséges, hogy tudat alatt te is tisztában vagy azzal, hogy még igazából túl fiatal vagy az anyasághoz, és emiatt nem jön össze.

Nem megy a teherbeesés, több mint fél éve próbálkozunk. Van egy 18 hós babám, õ elsõre összejött, még szopizik, de keveset. Ciklusom rendszeres, nõgyogyi szerint anatómiailag minden rendben. Mi lehet a gond, a szopi, vagy más?

Egy-két hete bélmozgás-lelassulás, gyomorégés, puffadás van, azt hittem összejött, de mensi elõtt 2 nappal 10-es érzékenységû teszt negatív.

Legjobb válasz: Szia probaltad a homerozest? Allittolag segitt hogy megtudd mikor van peteeresed.

Szia probaltad a homerozest? Allittolag segitt hogy megtudd mikor van peteeresed.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet, most ovu tesztet próbálok, hátha az bejön. A reggeli kelések elég hektikusak, nem biztos, hogy pontos eredményt adna. de még megpróbálom azt is.


Ciklus közepén vagyok, szúrkál a petefészkem, a méhem. Szeretnénk babát, már több, mint egy éve. Előző menszi kevés volt. Lehet baba?

Legjobb válasz: persze hogx lehet . de ha kevés volt az elözö mensi, nem csináltál egy tesztet? amugy ma mindenképp legyetek együtt mert ha szur a petefészked akkor pé van.

persze hogx lehet . de ha kevés volt az elözö mensi, nem csináltál egy tesztet? amugy ma mindenképp legyetek együtt mert ha szur a petefészked akkor pé van.
A kérdező hozzászólása: nem mertem tesztelni, mert már olyan sokszor csalódtam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!