Találatok a következő kifejezésre: Több mint éve próbálkozunk a (24 db)

Több mint 1 éve próbálkozunk a babával sikertelenűl, mi a teendő?

én 20 a párom 22 éves,hova menjek,milyen kivizsgálások lesznek?h?görbét is vezetek,az els? kivizsgálásra vigyem azokat is?

Legjobb válasz: Azt mondták hogy a pajzsmirigyeddel lehet gond? Csak mondták és kész, nem küldtek tovább???? Egy egyszerû vérvétellel kimutatható hogy van-e pajzsmirigy problémád. Ha túl magas, vagy túl alacsony befolyásolja a ciklusod is, és minden más problémát okoz. Mi 6 (!) évig vártunk babára, minden vizsgálaton túl voltunk, és minõ véletlen hat év után jutott az orvos eszébe hogy nézzen egy TSH-t (pajzsmirigy), aminek az értéke magas lett. Elmentem endokrinológushoz, kaptam gyógyszert, és három hónap múlva lett egy szép pozi tesztem. Mióta kiderült mi a problémám, és szedem a letroxot nagyjából beállt normálisra a ciklusom is. A háziorvos is el tud küldeni TSH-ra. KÉrj egy beutalót, mond hogy endokrin magánrendelésre mész, és kérik hogy friss TSH-t vigyél. Ha nomális a dokid elküld. Az értéknek 2 alatt kell lenni . Minden jót!

Azt mondták hogy a pajzsmirigyeddel lehet gond? Csak mondták és kész, nem küldtek tovább???? Egy egyszerû vérvétellel kimutatható hogy van-e pajzsmirigy problémád. Ha túl magas, vagy túl alacsony befolyásolja a ciklusod is, és minden más problémát okoz. Mi 6 (!) évig vártunk babára, minden vizsgálaton túl voltunk, és minõ véletlen hat év után jutott az orvos eszébe hogy nézzen egy TSH-t (pajzsmirigy), aminek az értéke magas lett. Elmentem endokrinológushoz, kaptam gyógyszert, és három hónap múlva lett egy szép pozi tesztem. Mióta kiderült mi a problémám, és szedem a letroxot nagyjából beállt normálisra a ciklusom is. A háziorvos is el tud küldeni TSH-ra. KÉrj egy beutalót, mond hogy endokrin magánrendelésre mész, és kérik hogy friss TSH-t vigyél. Ha nomális a dokid elküld. Az értéknek 2 alatt kell lenni . Minden jót!
El kell menni dokihoz és megmondani. A görbét vidd. (Egyébként megmutathatnád, hátha mi is tudunk vmi okosat mondani). Elõször vszínûleg a párodat fogják kivizsgálni, mert az egyszerûbb. Ha nála minden rendben, akkor nálad megnézik a hormonokat, hogy van-e peteérés.
A kérdező hozzászólása: ez itt a múlthavi görbém http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?0, userid=1048.. linkeljek régebbit is?
Ez szép görbe. A többi is ilyen?
A kérdező hozzászólása: nem sajnos csak a mostani lett ilyen, azelõtti görbéimre nagyrészt azt mondták hogy pajzsmirigyemmel lehet gond itt van pár görbe: ez a legelsõ amit mértem http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?0, userid=1048.. itt biztos nem volt pém: http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?0, userid=1048.. itt pedig ittam a cickafark és palástfû teát http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?0, userid=1048..
Hát menj el kivizsgálásra, de a négy görbédbõl csak egy-kettõn volt peteérés. Ha régebben sem volt, akkor nem csoda, hogy nem lettél még terhes. Mindenképp vizsgáltasd ki magad.
Más valamit?

A hsg vizsgálatot csak akkor végzik el, ha több, mint egy éve próbálkozik a pár?

Nekem most derült ki, hogy szinte biztos, hogy összenövések vannak a kismedencémben (nõgyógyász mondta tünetek és tapintás alapján). Petefészek, petevezeték, méh. Egy éven belül tervezünk babát, de félek, hogy nem lehet. :(

Legjobb válasz: Tapintás alapján?? Ha ennyire biztos benne, akkor miert akar hsg-t, hisz azzal nem tud mit csinálni az összenovesekkel. Laparoszkopiaval tobbet

Tapintás alapján?? Ha ennyire biztos benne, akkor miert akar hsg-t, hisz azzal nem tud mit csinálni az összenovesekkel. Laparoszkopiaval tobbet
Nem a doki akar küldeni hsg-re, csak én olvastam róla, hogy talán... Tapintás alapján mondta, hogy nagyon köteges és 30 év tapasztalat alapján mondta, hogy összenövések lehetnek. :( Azt is mondta, hogy a legjobb kezelési mód a kihordott terhesség, de nehéz lesz. Tudom, nem nekem kellene tippelgetnem, hogy mit csináljak, de nagyon megijedtem. :(
Nekem megcsinálták, de nekem azért mert endometriózisom volt. Magánorvos megcsinálja.

A sulyfeleslegtõl nem tud a feleségem teherbe esni? Már több mint év éve próbálkozunk a babával.

szex után általában 5 perce rá elmegy mosdani , ugyanis irritálja a sperma nemtudja elviselni, lehet ez a gond? 25 KG Sulyfeleslegt van rajta, jelenleg is fogyúkurázik, tudotok valami "csoda szert" ajánlani? valakmi segitséget??? köszönöm. a feleségemmel minden rendben egyébként , leszámitva hogy néhány pici apró cisztája van a petefészkében , de az elvileg nem befolyásolhatja, s én is teljesen rendben vagyok, elsõ baba lenne.

Legjobb válasz: Hát ha babát szeretnétek ne menjen el 5 perc után mosdani. Hagyományos póz, majd párna alá popsi, lábakat felemelni és akár 15-20 percig is így maradni. Igen a súlyfelesleg is befolyásolhatja a teherbeesést, mindenképpen érdemes leadnia és egészséges életmódra váltania. Szedjetek mindketten vitaminokat ami segíti a teherbeesést és a szervezetet felkészíti a baba kihordására (c vitamin, e vitamin, folsav, d vitamin, b vitamin komplex, szelén, CINK, tökmagolaj).

Hát ha babát szeretnétek ne menjen el 5 perc után mosdani. Hagyományos póz, majd párna alá popsi, lábakat felemelni és akár 15-20 percig is így maradni. Igen a súlyfelesleg is befolyásolhatja a teherbeesést, mindenképpen érdemes leadnia és egészséges életmódra váltania. Szedjetek mindketten vitaminokat ami segíti a teherbeesést és a szervezetet felkészíti a baba kihordására (c vitamin, e vitamin, folsav, d vitamin, b vitamin komplex, szelén, CINK, tökmagolaj).
Nem a mosdás a lényeg, mikor mi összehoztuk a pociban lévõ babánkat kb 3 percre bújtunk össze utána, aztán közös fürdés. A többi a gond, ahogy elõttem is írták.
A kérdező hozzászólása: pedig voltunk orvosoknál.. 3 nál is
http://www.mensmentis.hu - Nagyon ajánlom!!! http://www.pco-szindroma.hu - minden egyéb információ pedig itt.
Nekem is van 2o kg sùlyfeleslegem sajnos de rendszeres a ciklusom ès itt a hangsúly, fèl èv alatt sikerült is a pici.
A kérdező hozzászólása: szivbõl gratulálok
a feleséged valszeg pcos-eses egy jó endokrinológus kéne neki.
Ha valaki kezeletlen PCOS/inzulinrezisztenciában szenved, akkor az akarat vajmi keveset ér a súlyproblémák terén. Tudom, mivel én is leadtam a magam 25kg-ját, csak épp kezeléssel és nem koplalással (ami még súlyosbította is a problémát, amikor az olyanokra hallgattam, akik azt mondták, hogy csak kitartás kérdése és nemevés). Ajánlom, hogy keressetek fel egy endokrinológust, a nõgyógyászom szerint velem sem volt gond, nevetséges. A MensMentisben segítettek nekem is (ha nem vagytok budapestiek akkor is megér egy kört, a másodiktól már lehet távkonzultálni is!). Sok sikert!
31es, a kérdés azzal kezdõdik, hogy súlyfelesleg, és még egyszer megemlíti a kérdésben. szerinted õ nem tudja, hogy kövér? ahhoz tényleg nincs közöd, hogy tetszik-e a férjének, vagy sem. viszont igen, én is úgy tudom, hogy befolyásolhatja a súlyfelesleg (értsd, nehezíti) a teherbeesést.
Próbálj meg a normális válaszokra reagálni. Mint írtama felségednek egy specialista endokrinológus kéne, aki segít neki sepciális étrendet összeállítani, ami a hormonjai rendbetételéhez kell. Ha írsz privit szívesen adok tanácsot.
Csak ismételni tudnám az elõttem szólók által leírtakat. Valószínû a PCOS. Keressetek egy jó endokrinológust. Ha tudtok, gyertek el Pestre a Mensmentisbe. Semmiképpen ne bízzátok magatokat nõgyógyászra e tekintetben.
én is 85kg-mal estem teherbe még pajzsmirigyes is vagyok és én is lefürdök kb 5perc után.18 hetes boldog kismama vagyok.Ja és egy pici cisztám nekem is van.Szerintem ez nem nagyon függ össze csak ne görcsöljetek rá.Sok sikert
Menjetek el egy jó endokrinológushoz! Vagy próbáljátok ki a Barátcserje kapszulát! Ezen a linken utána tudtok olvasni és rendelni is. :) [link] Sok sikert a babásodáshoz! :) "K"
A kérdező hozzászólása: magándokihoz fogunk fordulni
Nem vagyunk orvosok, de én is úgy tudom, hogy a ciszták, a súlyfelesleg és az hogy nem esik teherbe PCOs gyanús. Keressetek egy jó orvost, ki kellene vizsgálni, még az is lehet hogy nincs komoly gond, de mindenképp utánajárnék.
A kérdező hozzászólása: 21.29 szivbõl gratulálok!!
tudtommal befolyásolhatja a súlyfelesleg, de nem tudom, hogy mekkora felesleget kell ezen érteni.
A kérdező hozzászólása: ha elmegy mosdani akkor semmi esély??? köszönöm szépen a válaszodat!!ezek a vitaminok segithetnek? a ciklusa is rendszertelen, nem is mert ide irni...
"feleségemmel minden rendben egyébként , leszámitva hogy néhány pici apró cisztája van a petefészkében , de az elvileg nem befolyásolhatja" Dehogynem befolyásolja! Valószínûleg PCOS-s és IR-je is van, és ezzel nem könnyû teherbe esni, sõt a terhességet fenntartani sem. A javaslatom, hogy menjen el endokrinológushoz, és csináltasson cukorterheléses vizsgálatot inzulinszinteket is nézve.
A kérdező hozzászólása: 85 kg a sulya
4-es vagyok. Nem a mosdáson van a lényeg, hanem a rendszertelen cikluson, a cisztákon és a súlyfeleslegen, ami a kezeletlen IR-bõl adódhat. A javaslatomat olvashattad!
A kérdező hozzászólása: voltunk vizsgálaton, azt mondták azok az apró ciszták amik nem befolyásolják mert annyira kicsik. esetleg valami tabletta? vagy hormon kezelés? valamit nemtudtok??
A kérdező hozzászólása: kezeletlen? ezt hogy értsem?? segitsetek kérlek...:(
A pici ciszták PCO-ra utalnak.Ami gátolja a peteérést.Peteérés nélkül meg elég nehéz teherbe esni.
igen, én is igy tudom, hogy a sulyfelesleg és a ciszták is befolyásolják a teherbeesést, nekem is voltak ilyen cisztáim, amik aztán felszivodtak. sulyfelesleg nekem több, mint 25 kg, ezek ellenére, amikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk rá 2 hétre már pozitiv volt a teszt. (alig akartuk elhinni..5 honapos terhes vagyok
A cisztak a PCOS-tõl vannak! Azok olyan tüszõk, amik nem tudtak megrepedni, vagyis nem volt ovulacioja, így a petesejt nem szabadult ki a tüszõbõl vagyis nincs ami meg tudjon termekenyulni. Ezek a meg ne repedt tüszõk alakulnak cisztava. Csodálkozom h az orvosotok azt mondja ez nem gond! Szerintem keresessetek máesikat, aki jobban foglalkozik a problémával, vagy megjobb ha endokrinologushoz megy a parod! A fogyas jótékonyan befolyasolja a tüszõrepedést és segítene neki teherbe esni. De mindenképp vizsgaltassa ki magát újra, alaposan! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen igen mi is olvasgattunk neten, de az orvos ugytett, hogy ez nem befolyásolhatja. forduljon magándokihoz?
A kérdező hozzászólása: köszönjük szépen a segitséget
szerintem van vele gond, nem is kicsi, abból amit leírtál, nagy valószínûséggel PCO-ja van (nekem is az van, nem a levegõbe beszélek) a pici apró ciszták pedig igenis lehetnek "okai" nézzétek meg [link] oldal, gyorsan észre fogja venni magán a jeleket sok sikert

Több mint fél éve próbálkozunk a babával. 2 hónapja ovu teszttel. Az időpont is mindig ki van használva, de sajna ismét menstruálok. Hormonzavarom lehet? Mit tegyek?

Kétségbe vagyok esve. Annyira kilátástalannak látom az egészet.

Legjobb válasz: Ha már szabályosak lettek a ciklusaid, az ovutesz pedig szépen mutatja a peteérést, akkor nem hinném, hogy hormonbaj lenne! Esetleg a párodat elküldhetnéd vizsgálatra! ha vele nincs gond, akkor sajna "csak" a várakozás marad!

Ha már szabályosak lettek a ciklusaid, az ovutesz pedig szépen mutatja a peteérést, akkor nem hinném, hogy hormonbaj lenne! Esetleg a párodat elküldhetnéd vizsgálatra! ha vele nincs gond, akkor sajna "csak" a várakozás marad!
Nagyon sajnálak.Igaz nekem van már egy 4 éves kislányom, de megértem az elkeseredésedett.Mivel kislányom születése óta mi 3 hónapig védekeztünk/bogyott szedtem/nem sikerült teherbe esnem.Nehéz szülésem volt, terheségi toxémiám lett.Az orvosoknak köszönhetem, hogy mindketten életbe maradtunk.2005-be kiderült pajzsmirigy alultermelésem van, aztán negyedévente nögyógyászhoz jártam mert hol volt cisztám hol nem.Tavaly az orvosom írt fel/3 hónapra/ costit meg valami másik gyógyszert, hogy megfoganjon, persze vissza nem hivott.Nem sikerült.Hozzá teszem magánrendelöbe jártam.Év végén orvost vátoztattam /SZTK tök normális olyan mintha magánrendelésre járnék/.Januárba megmüttött cisztával, megnézte nincs-e összenövésem és átfulyást is csinált.Írt fel clostit.Elözö hónapba volt peteérésem úgy nézet ki sikerült, de semmi.Tegnap voltam nála nagyon kicsi még a petém.Most tartok úgy elegem van.Feladom.Ne haragudj hogy ennyire részleteztem de már nagyon tele vagyok.Ha gondolod irj privát.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom. És tényleg az ember úgy el tud keseredni annyi próbálás után. Fõleg hogy nekem mostanában a szervezetem annyi jelet ad mensi elõtt. Ami nem pszichés. Mell eresedés, bõ krémes nyák, szuper hõ. Az ember lánya kezd reménykedni, aztán bõgés a vége. én azt hiszem most teszem le a hõmérõt a figyelést mindent, bár tudom hogy ha túl leszek a pén megint mindent kezdek elölrõl mert nem tudom megállni. Szívesen beszélgetek Veled. Írj nekem. Üdv
Szia! Nekem is volt cisztám, mûtöttek is miatta. Az ovutesztek nem mutattak peteérést. Egy meddõségi intézetben csináltak hormonvizsgálatot és tökéletes lett. Ezután átjárhatósági vizsgálaton azon az oldalon ahonnan kivették a cisztát nem volt átjárható a petevezeték. Lehet, hogy nálad is ez lehet. Ha szeretnél még tudni errõl valamit szívesen várom a leveled:) Kitartást
Milyen az az átfújás?
2.válaszoló vagyok.Utoljára nekem is minden megvolt még hánytam is.Az orvosom biztat, de nekem már elég.Orvosnál nem voltál?Párodat nem vizsgálták?Én nem hömérözöm meg nem csinálok ovu tesztet, mert azt mondta doki ha visszajárok tüszöérést nézetni ultrahangra akkor felesleges.Végül is igaza van ez biztosabb.Pénteken megyek megnézi nõt-e a tüszöm.Ha most nem sikerül akkor emeli a costit, ha utána se sikerül valami más modszert mondot.Valahol bizok benne, hogy összejön mivel többre jutottam, mint az elözö orvossomal.Jelöld be, hogy privát e-mail és irok oda.Kitartás
Én vagyok a harmadik válaszoló. Már nincs átfújás. Én magán klinikán voltam. Átjárhatósági vizsgálatot végeztek. Nem volt kellemes. Egy hete kb.
A kérdező hozzászólása: Én voltam az orvosomnál mielõtt eldöntöttem a babát. Annál aki mûtött. Azonkívül hogy rákszûrést csinált nem csinált semmit. De közölte jövõ héten magánrendelõje nyílik ahol szívesen csinál uh. 15.000 Ft-ért.:( Pedig régen annyira lelkiismeretes volt. én nála szerettem volna szülni majd meg minden, de benne is nagyot csalódtam.Így igazából rendes orvosom most nincs is. Szívesen beszélgetek Veletek privát. Bejelöltem hogy tudunk írni. Sikert mindenkinek..

Kedves doktor úr? 25 éves nő vagyok, már több mint fél éve probalkozunk a babán, még nem sok sikerrel. Nekem a menstruációm rendszertelen, már egy áve abbahagytam a fogamzásgátló használatát, gondolom nem ettől lehet rendszertelen. A nőgyógyászom azt mond

Kedves doktor úr? 25 éves nő vagyok, már több mint fél éve probalkozunk a babán, még nem sok sikerrel. Nekem a menstruációm rendszertelen, már egy áve abbahagytam a fogamzásgátló használatát, gondolom nem ettől lehet rendszertelen. A nőgyógyászom azt mondta, nincs problema, mondjuk nála is tavaly júliusban voltam. Lehetséges, hogy a férjemmel van a gond? A sógornőmnek (a férjem testvére) nem lehet babája, nem tudom pontosan az okát, de nem volt neki soha menstruációja. Lehetséges, hogy a férjem is örökölt valamit? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A meddőségi kivizsgálás mindig kétirányú, hiszen a férfipartnert is vizsgálni kell – urológiai/andrológiai vonalon. Amennyiben a vérzései rendszeresek, akkor mindenképpen javaslok egy mielőbbi hormonvizsgálatot Önnél. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A meddőségi kivizsgálás mindig kétirányú, hiszen a férfipartnert is vizsgálni kell – urológiai/andrológiai vonalon. Amennyiben a vérzései rendszeresek, akkor mindenképpen javaslok egy mielőbbi hormonvizsgálatot Önnél. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr? 25 éves nő vagyok, már több mint fél éve probalkozunk a babán, még nem sok sikerrel. Nekem a menstruációm rendszertelen, már egy áve abbahagytam a fogamzásgátló használatát, gondolom nem ettől lehet rendszertelen. A nőgyógyászom azt mond

Kedves doktor úr? 25 éves nő vagyok, már több mint fél éve probalkozunk a babán, még nem sok sikerrel. Nekem a menstruációm rendszertelen, már egy áve abbahagytam a fogamzásgátló használatát, gondolom nem ettől lehet rendszertelen. A nőgyógyászom azt mondta, nincs problema, mondjuk nála is tavaly júliusban voltam. Lehetséges, hogy a férjemmel van a gond? A sógornőmnek (a férjem testvére) nem lehet babája, nem tudom pontosan az okát, de nem volt neki soha menstruációja. Lehetséges, hogy a férjem is örökölt valamit? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A meddőségi kivizsgálás mindig kétirányú, hiszen a férfipartnert is vizsgálni kell – urológiai/andrológiai vonalon. Amennyiben a vérzései rendszeresek, akkor mindenképpen javaslok egy mielőbbi hormonvizsgálatot Önnél. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A meddőségi kivizsgálás mindig kétirányú, hiszen a férfipartnert is vizsgálni kell – urológiai/andrológiai vonalon. Amennyiben a vérzései rendszeresek, akkor mindenképpen javaslok egy mielőbbi hormonvizsgálatot Önnél. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Több mint egy éve próbálkozunk a babával. Miért nem jön?

Az andrológiai laboreredményeim a következők: LH:4,25 mU/ml, FSH: 13,30 mU/ml, Prolaktin: 105 mU/l, Progeszteron:1,11 nmol/L, Testosteron: 12,1 nmol/L, szexhormont kötő fehérje: 24, 00 nmol/l. Eltérés az FSH-nál van,11,1 volt a felső referenciaérték. A spermiumszámom 1 millió/ml. Az alacsony spermaszámnak vajon hormonális okai vannak-e és hogy lehet-e ezen javítani valamiképp. A hormonpanel alapján szükség lehet-e valamilyen hormonkészítmény alkalmazására, vagy a probléma megoldását máshol kell keresni? Milyenek a kilátásaink a fenti eredményekkel a gyerekvállalást illetően? Tapasztalataitok alapján a Fer14 nevű készítmény hozhat-e jelentős változást? 31/F

Legjobb válasz: A spermiumszám sajnos elég alacsony. Esetleg herevisszér-tágulat lehetõsége nem merült fel? Annak mûtéti kezelése után várható, hogy javulnak az eredmények. Ezen kívül azonban rengeteg mindentõl lehet még alacsony a szám. Szakemberrel kellene konzultálni. Amúgy, ha nem javulnának az eredmények, lombik biztosan szóba jöhet, lehet, hogy inszem is.

A spermiumszám sajnos elég alacsony. Esetleg herevisszér-tágulat lehetõsége nem merült fel? Annak mûtéti kezelése után várható, hogy javulnak az eredmények. Ezen kívül azonban rengeteg mindentõl lehet még alacsony a szám. Szakemberrel kellene konzultálni. Amúgy, ha nem javulnának az eredmények, lombik biztosan szóba jöhet, lehet, hogy inszem is.

Már több mint másfél éve próbálkozunk a babával, de eredménytelenül. Ciklusaim 31-32 naposak. Peteérésem 21-22 napon van. Mi baj van a ciklusommal?

Nem kés?i ez egy kicsit az átlag félid?höz?

Legjobb válasz: Orvosnál jártál már kivizsgáláson? Mit mond? Egyébként nem késõ, szerintem, Én egy olyan ciklusomban estem teherbe, ahol a 27. napon volt peteérésem.

Orvosnál jártál már kivizsgáláson? Mit mond? Egyébként nem késõ, szerintem, Én egy olyan ciklusomban estem teherbe, ahol a 27. napon volt peteérésem.
Szia! Ha a ciklusod 31-32 napos, akkor a peteérésednek a 07-08. napon kell lennie, hisz a pé után 14 nappal jön meg a menszi.
nem jól írtad! normál esetben ha 31 napos a ciklusod, akkor a 17.-18 .napon kell lennie. Nekem általában 12-13 napos a luteális fázisom, sott volt már 11 napos is. Akor van baj, ha 10 nap alá esik ez a pé utáni idõszak.Sztem menj dokihoz.10 nap a pé érés és a mensi között lehet hogy kevés. de vannak neten orvos válszol oldalak...kérdezd meg ott egy doit

25 eves vagyok. Tobb, mint 1 eve probalkozunk a babaval.1 hete hagytam abba a premens tablettat (ciklusproblemara szedtem). Januar 15- en volt meg utoljara, es mar 8 napja kesik. De elotte megjott 28 napra. Lehet meg baba?

Lehet meg baba a dologban? Van barnafolyasom 4 napja.

Legjobb válasz: minél elöbb tezstelj mert ha baba van akkor a barnázásra kell progezsteron pótlás hogy elkerüld a vetélést. Viszont lehet csak hormonprobléma okozza, ha nem vagy babaás érdemes lenne elmenni endokrinológushoz. nagy a valószinûsége hogy van valami hormonális problémád. Ciklus probléma csak emiatt lehet.

minél elöbb tezstelj mert ha baba van akkor a barnázásra kell progezsteron pótlás hogy elkerüld a vetélést. Viszont lehet csak hormonprobléma okozza, ha nem vagy babaás érdemes lenne elmenni endokrinológushoz. nagy a valószinûsége hogy van valami hormonális problémád. Ciklus probléma csak emiatt lehet.

Több napos lázzal járó mumpszom volt 14 éves koromban.1 éve próbálkozunk a babával a feleségemmel, de nem jön. Andrológián voltam, kivizsgáltak, és elvileg rendben van minden. Ez a vizsgálat kimutatná, ha a mumpsz okozott volna bajt?

Az andrológián nem említettem ezt a betegséget, mert nem jutott akkor eszembe, csak most, pár hónappal később.

Legjobb válasz: volt minta vetel ?ha igen renben vagu es felesegeddel van baj

volt minta vetel ?ha igen renben vagu es felesegeddel van baj
A kérdező hozzászólása: volt igen. Köszi a választ!
szivesen tehat egészséges vagy szval feleséged vizsgaltasa ki magt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!