Találatok a következő kifejezésre: Több mint éve együtt vannak, a (32 db)

Aki több, mint 3 éve együtt van a párjával:Mennyit szeretkeztek/szexeltek?

A korotokat is írjátok le légyszi,ill. érdekel az is,h milyen szenvedélyes a kapcsolatotok úgy általában. Köszi el?re is!:)

Legjobb válasz: miért nem lehet szimplán válaszolni ?:D elõzõ kettõnek miért kell ilyen hülyeségeket írkálni ide ?:D nem értem... egyébként mi 4 éve vagyunk együtt, sokat szexelünk, pajzánkodunk, nyilvános helyen néha, itt ott ahol ránk jön :) változatosan, natúrba, beöltözve, színesen. én elégedett vagyok vele, az eleje óta nem csökkent a vágy :)

8. éve vagyunk együtt, ahogy a helyzet hozza, van amikor naponta, van amikor 2-3 hétig semmi...boldog vagyunk együtt, és jó a sex is, de néha vannak fontosabb dolgot...A terhességem elején 18 hétig tilos volt, na az már azért húzos volt...most próbáljuk behozni a lemaradást, de nagy pocakkal már nehéz:D majd ha kibújt a baba, és visszaállt a rend akkor reméljük aktívabb lesz a dolog:) 25/l
Ha már most ezen aggódsz, akkor erre a kapcsolatra, szépen lassan rá fogja nyomni a bélyegét. Ahogy leírtad eléggé egyhangúnak tûnik. Próbálj meg változásokat is belevinni, hogy ne "rutinszerû" legyen.
miért nem lehet szimplán válaszolni ?:D elõzõ kettõnek miért kell ilyen hülyeségeket írkálni ide ?:D nem értem... egyébként mi 4 éve vagyunk együtt, sokat szexelünk, pajzánkodunk, nyilvános helyen néha, itt ott ahol ránk jön :) változatosan, natúrba, beöltözve, színesen. én elégedett vagyok vele, az eleje óta nem csökkent a vágy :)
A 3. év elõtt volt, hogy naponta többször is, de ez idõvel szépen alább hagyott. Az 5. év után, pedig 1-2 havonta és végül szakítottunk is. Kihûlt a kapcsolat, melynek a szex a legjobb indikátora szerintem! 27/F
Több mint 10 éve nõs vagyok van két gyerekem. A feleségem most csalt meg. De válaszolok neked, ha szereted akkor akár a nap minden órájában arra vágysz, hogy kényeztesd és ez rendjén van. Vannak pillanatok amikor nem is a sex kell csak az hogy legyen kihez bújni és az is nagyon nagyon kellemes. Nincs szabály ne is keresd!! Csak kettõtökön múlik hogy mennyi az elég!
Mert baromira semmi értelme, azért. Mi meg kb 1.5 év után nem szexeltünk csak 1-2-3 havonta és vége lett 3év után.
Mi értelme van ennek? Mindenkinél más és más.
Most ez téged miért érdekel ennyire ?:)
A kérdező hozzászólása: Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, tudom, h mindenkinek másak az igényei, és szabályt sem keresek, mert tudom, h nincs rá szabály. Én naponta akár 3szor is szeretkeznék a párommal, de ott tartok, h beérném azzal is, ha hetente 3szor szeretkeznénk. Tudom, h nem a szex a legfontosabb, de nekem fontos, h érezzem, h a párom megkíván, h éreztesse, h kellek neki, és nõnek érezhessem magam mellette. Szerinte az én bajom, ha ehhez nekem szex kell, nem az övé, neki elég mondjuk egy gyors menet kedd reggel, meg egy másik vasárnap, utána 5 perc összebújás, és már kelni is kell, mert munkába kell menni, stb. Mondta már többször, h keressek olyat, akivel naponta kétszer szexelek, de nem érti meg, h nekem õ kell, és nem az a baj, h nem szeretkezünk naponta!(bár tény, h a kapcsolatunk elején többet szeretkeztünk) Tényleg velem van a baj?ha már most ilyen keveset szeretkezünk, mi lesz 5-10 év múlva?
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához!Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!:)
Nézd, ha ez felmerül benned, akkro bukó a dolog. Egyébként meg embere válogatja, de szerintem 3 év még nem olyan sok idõ.

Több mint 10 éve együtt vannak, a lány már csak megszokásból van a pasival, hogyan tudnám szétválasztani őket?

A lány elmondta hogy engem szeret, de nem hiszi hogy komoly kapcsolatot akarok mert 11 évvel fiatalabb vagyok nála, ezért nem hagyja ott a pasiját, pedig már mi is 2 és fél éve vagyunk titokban együtt. Ez alatt persze voltak kisebb-nagyobb kihagyások. Nem bírom már, mit tegyek? Bármilyen ötlet jöhet, ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Az ilyen zûrös kapcsolatokból nem sok jó sülhet ki. Elõször is tisztázzuk, ki hány éves ebben a hármas felállásban.

Az ilyen zûrös kapcsolatokból nem sok jó sülhet ki. Elõször is tisztázzuk, ki hány éves ebben a hármas felállásban.
A kérdező hozzászólása: Pedig én kitartó vagyok, nem adom fel bármi is legyen. 18 vagyok, a lány 29, a pasija nem tudom, több.
Passz. Az elos valaszadonak adok igazat. Kicsit zuros ez a no. Megszokasbol egyutt lenni valakivel meg nagyon szomoru. Ha eddig nem lepett a kapcsolatabol csak annyira, hogy veled csaljon...akkor nem is fog. Erdekes ez...ezt a felallast mindig nos pasik es szoke szeretok szereposztasban szoktuk hallani. Nagyon sajnalom, hogy belekeveredtel ebbe az egeszbe erzelmileg. Ha jot akarsz magadnak - es legyszi legy jo magadhoz - akkor lepj. Megha nehez is, hiszen magadnak akarod es biztos vagyok benne komolyan is gondolod de o ezt nem akarja. 18 eves vagy...van sok idod. Add meg az eselyet annak, hogy talalj egy fuggetlen lanyt aki csakis teged akar.
Miért akarod szétválasztani õket? egy 29 éves nõnek gyerek kell, egzisztencia, biztonság, ezeket Te nem tudod megadni, vagy ha mégis, mi lesz mondjuk 10-20 év elteltével? Õ már öregszik, Te még szinte csajozós korosztály leszel.
Inkább ne avatkoz beele nehogy a végén nked legyen rossz majd õk megoldják ha jön az életükben egy nagyobb változás!!!!

Szerintetek ha egy pasi megcsalja a barátnőjét több alkalommal, úgy hogy már több mint egy fél éve együtt vannak, attól még szeretheti?

és ha megcsalja többször ugyan azzal a személlyel, akkor miért nem szakít a barátn?jével, és miért nem jön össze azzal a másik személlyel?

Legjobb válasz: Mint embert szeretheti, kedvelheti, de érzelmek nélküli szexkapcsolatokba nem hiszem hogy bele menne akárki olyan, aki nagyon oda van a párjáért, és nem is csak szimplán a hûség miatt, hanem egyszerûen, ha van nekem valaki akit sokkal többre tartanék mint akármilyen nõt, h*lye lenne az ember megcsalni.

Mint embert szeretheti, kedvelheti, de érzelmek nélküli szexkapcsolatokba nem hiszem hogy bele menne akárki olyan, aki nagyon oda van a párjáért, és nem is csak szimplán a hûség miatt, hanem egyszerûen, ha van nekem valaki akit sokkal többre tartanék mint akármilyen nõt, h*lye lenne az ember megcsalni.
Barmennyire fajo, de nem....bar nem mindenki eli meg magas es szinvonalas szinten a szerelmet...de a sajat lecunket soha nem erdemes lejjebb vinni...Hidd el en annyit vakoskodtam a szerelem miatt, azt hittem remenytelen eset vagyok...de vegul belatja mindenki , hogy nem, ez nem...Hiszen a romantikus filmekben sincs ennek helye, mert akkor nem sirnank a szeptol...a megcsalas mindenkiben torest okoz...es nem kell elfogadnod azt aki megcsalt..
Feltételezem, hogy te vagy a szeretõ és azt találgatod, hogy miért nem szakít érted. Én is voltam ilyen helyzetben, 2 évig voltam szeretõ, mert egyszerûen nem hittem el, hogy a srác szereti a barátnõjét és vártam, hogy szakít majd. De nem szakított. Rájöttem, hogy engem valójában sosem szeretett, csak nagyon jól esett neki néha a változatosság a szexben. Lassan elveszi a barátnõjét feleségül, pedig 2 évig csalta velem. Szóval nekem ez a véleményem. No meg az, hogy az ilyen férfi csak magát szereti igazán. 22/L


Mért van egy férfi a barát-barátnőjével sokkal többet, mint a bnőjével akivel 8 éve együtt van?

És a n?t még nem is zavarja, nem értem?!

Legjobb válasz: Amíg a megcsalós idõket éltem, én is sokat találkoztam a BARÁT-BARÁTNÕimmel, fontold meg ;)

Amíg a megcsalós idõket éltem, én is sokat találkoztam a BARÁT-BARÁTNÕimmel, fontold meg ;)
Talán illik az életükbe a mondás: A változatosság gyönyörködtet. Mellesleg a társnõ bármiféle tiltással csak a saját dolgát nehezítené. Ha pedig történik is ott valami, de a fickó mégsem fog lelépni, akkor is neki van igaza, mert ez esetben a kötelék köztük erõsebb a testinél. Persze ez csak egy valószínûtlen, elméleti lehetõség annak kedvéért, hogy ne az átlag megközelítésû válaszból legyen egy újabb (ha majd jön több is).
Biztos ugyanazért, amiért néha étterembe is elmegy: beszélgetni egy jót!
a válasz egyszerü: valójában nem vagy a barátnõje ha ez így van. A barát barátnõt meg mért zavarná? Ha kell neki a pasi akkor ezzel a pasi kínálja magát tálcán... Ha valakinek van valakije az nem jelenti azt hogy arra nem lehet hajtani...ez rohadt nagy tévedés...hát mit érdekel engem ha a választottamnak párja van?...vagy szarok rá vagy levegõnek nézem, vagy akármi de megpróbálom elcsábítani tõle azt akit én akarok hogy velem legyen. Ember embernek farkasa ezen a világon. Másrészt lehet rádunt a csávód...érdemes vigyázni ezzel a nõvel mert 70%hogy nyugodtan bele eshet a párod. Már csak azért is mert sokat van vele...a sok együttlét az egyik oldalról kivétel nélkül mindig szerelemhez vezet ha valamilyen szinten szoros a kapcsolat. Vigyél változatosságot a kapcsolatodba vagy ultimátumot. Ellenkezõ esetben az idõ eldönti hogy a párod elhagy a másikért. Ez van....õ az új az ismeretlen, az érdekes, a felfedeznivaló, a titokzatos és az ember kíváncsi fajta. Jakomo 25F Olyan világban élünk ahol a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz míg a bútorápoló szerek valódi citromot.

Megengednétek a lányotoknak hogy barátjával aludjon, aki februárban tölti a 18. szülinapját, barátjával több mint 2 éve vannak együtt?

csak azért kérdezem mert apu megígérte hogy fél év elteltével egengedi, ezt akkor mondta mikor összejöttunk, nos az a fél év már 4x eltelt és semmi. Soha nem aludtunk még együtt és bulizni sem engednek. Szeretjük egymást barátommal nagyon de félek hogy ez egy idő után már nem fog beleférni neki, hiszen felnőtt férfinek alapvető hogy a barátnőjével aludjon 22 évesen. Anyu talán jobbamegértené helyzetemet, de annyira már nem hogy engedényebb legyen, ő is ugyanúgy pórázon tart ahogy apu. Mit tegyek ? Hiába beszélek velük nem érdekli őket, csak azt látják hogy nem, nem és nem.

Legjobb válasz: Az apád buta, ha azt gondolja, hogy 2 éve együtt vagytok és még szûz vagy. Értelmes felnõtt ember inkább azt akarná, hogy a lánya biztonságban legyen otthon és ne a kocsiban kelljen töltenie az együttléteket. Kb. félév után megengedném, hogy együtt aludjatok úgy, hogy megismerkedtem a fiúval. És igen, lehet, hogy csak 16 éves voltál akkor, de inkább otthon, mint máshol..

Az apád buta, ha azt gondolja, hogy 2 éve együtt vagytok és még szûz vagy. Értelmes felnõtt ember inkább azt akarná, hogy a lánya biztonságban legyen otthon és ne a kocsiban kelljen töltenie az együttléteket. Kb. félév után megengedném, hogy együtt aludjatok úgy, hogy megismerkedtem a fiúval. És igen, lehet, hogy csak 16 éves voltál akkor, de inkább otthon, mint máshol..
Mi másfél hónap ismertség után aludtunk együtt (én 16/f õ 14/l)
ha 17 éves vagy, akkor sajnos a szüleid beleszólnak. Bár én megengedném a lányomnak, mert ha nem itthon, akkor máshol...
A kérdező hozzászólása: amit még kifelejtettem: apu azt hiszi hogy még mindig szûz vagyok, pedig mi már 1 hónap után lefekünk 18/L
A kérdező hozzászólása: igen elég furán látják a helyzetet, és ez már elég nyomasztó. de hogy oldjameg ? ti hogy csinálnátok? mert hiába az a pár hónap és betöltöm azt a bûvös 18at, tudom hogy semmi sem fog változni ha nem teszek ellene semmit, én meg nem tudom és nem is akarom hogy ez így maradjon. elegem van belõle
A kérdező hozzászólása: a 4. válaszolónak köszöszönöm és igaza van mert már kénytelenek voltunk többször is kitalálni valamit hogy együtt lehessünk, mert itthon nem tudunk. nem akarom hogy rámenjen a kapcsolatunk
Nem tudom amúgy milyen viszonyban vagytok.. De én megkérdezném a helyedben, hogy : 1. Miért nem bízik bennem? 2. Meddig akarja még húzni az idõt? 3. Õ a helyemben mit tenne, ha totál szerelmes lenne és mégsem teljesedhetneki ki a szerelme?
katolikusok mi?
A kérdező hozzászólása: 8: azok azok .. :D 7: sajnos soha nem tudtam vele igazán beszélgetni, és nem is akarok, felszínes kapcsolatunk van, és nem tudom hogy kezelkem. Kiskoromban távolodtam el tõle és ez azóta sem változott, csak annyit beszélünk amennyit muszáj, igazából õszintén soha nem beszélgettem vele. Fáj, hogy így van, de tudom hogy nem az én hibám, én nem csináltam semmit, õ volt az, aki kiváltotta belõlem, és ugyanígy van vele nõvérem is.

Normális ez? Már ez volt a 2. eset hogy a volt barátnője nevén hívott. Azt mondta, hogy szégyelli is, mert nem érez már iránta semmit, meg hogy nem tudja miért van, de én nemtudom mit higyjek. Több mint fél éve együtt vagyunk, és sz*rul esik.

Legjobb válasz: Szerintem meg normális. Én fél éve vagyok a jelenlegi párommal, és az elõzõvel 3 évet éltem együtt, aki az elsõ szerelmem volt. Az ég világon semmit nem érzek már iránta, talán egy kis undort, de mágis elõfordul, hogy hirtelen az õ neve szalad a számra. Szerencsére még nem mondtam ki, mert idõben kapcsoltam, de majdnem... Szóval ne parázz ilyen dolgokon, tuti, hogy csak véletlen.

Szerintem meg normális. Én fél éve vagyok a jelenlegi párommal, és az elõzõvel 3 évet éltem együtt, aki az elsõ szerelmem volt. Az ég világon semmit nem érzek már iránta, talán egy kis undort, de mágis elõfordul, hogy hirtelen az õ neve szalad a számra. Szerencsére még nem mondtam ki, mert idõben kapcsoltam, de majdnem... Szóval ne parázz ilyen dolgokon, tuti, hogy csak véletlen.
a kutyát is ha beszivatod rajtamarad állítólag
A kérdező hozzászólása: Hát komolyan mondom én már nem tudom, hogy mit gondoljak. Majdnem 4 évig voltak együtt. A csaj szakított vele, mert állandóan veszekedtek, és ezt már barátom se bírta. Szóval végül is mindketten akarták már a végét. Lehet, hogy az van benne, hogy miután szakítottak kb 2 hónap telt el és mi úgy jöttünk össze. Szóval benne van, hogy még nem felejtette el teljesen. De, mondja mindig hogy velem annyira más minden, hogy én egy külön világ vagyok, és sokkal jobb, meg hogy õt már egyáltalán nem szereti, nem is érez iránta semmit. Üljek le vele, és kérdezzek rá nyíltan hogy még legbelül valahol szereti-e még? De mi van ha azt fogja mondani, hogy nem, nehogy megbántson. Nekem is volt elõtte komoly kapcsolatom, szerettem is azt az illetõt, de én mindig odafigyelek hogy ne hozzak szóba egyetlen exet se..
Az elõzõ vagyok. Nálunk õ nem találkozott az ex-szel a szakítás után. Azóta eltelt sok idõ, hogy az exe már szakított azzal a pasival, akiért anno õt elhagyta. Hát nem ment vissza hozzá... Hogy õszinte legyek, bár nem fogsz neki örülni, de nem hiszem, hogy teljesen elfelejtette. Lehet, hogy elõtte azért nem csókolgat, hogy lássa, hogy még mindig lenne esélye az elõzõnek, ha visszajönne?! Ki szakított náluk? Ha a párod, és utána lett volna ideje meggondolni magát, de mégse tette, akkor lehet, hogy szimplán mint ember fontos neki továbbra is, és azért nem akar elõtte babusgatni, nehogy a másikat megbántsa.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az... hogy azért már ahhoz elég sok ideje együtt vagyunk. :/ Meg az is a baj, hogy volt barátnõje még mindig jár át hozzájuk néha. És amikor én is ott vagyok, meg a csaj is akkor tisztára úgy érzem mintha én levegõ lennék. Barátom olyankor kb rám nézni se szokott.. :S Nagyon rosszul esik. Mondtam is neki, de leordította a fejem, hogy én ne várjam el azt hogy ott elõtte csókolgasson meg ilyenek. Nem várom ezt el, de szerintem akkor se így kéne csinálni. Mert ha meg bemegyek a szobába, akkor egybõl jön utánam, hogy õ hogy szeret, meg csókolgat meg minden. Elõtte meg mintha nem is léteznék...
Nálunk ugyanez volt az elején. A haverjai folyton a volt barátnõjérõl kérdezgették, és mivel baromi rendesek voltak, ezért minden alkalommal megjegyezték nekem, hogy tudod... õ volt az élete szerelme... hát iszonyat jól tud esni az embernek... jeleztem a páromnak, hogy mi volna, ha kerülnénk ezt a témát az én jelenlétemben, nem igaz, hogy nincs más közös témájuk... az volt a reakciója, hogy nem az õ hibája, mondjam meg én nekik, ha ennyire zavar. De hát nektek pasik ez nem jelent semmit, csak mi fújjuk fel az egészet nyilván. Nem tudom, hogy nektek hogy esne a lány baráti társaságában azt hallani, hogy a barátnõtök mesélte például, hogy az elõzõnek nagyobb volt... például. Nálunk õ csak akkor említette, ha részeg volt, de akkor be nem állt a szája. Én megmondtam, hogy válasszon, vagy õ vagy én, mert én nem azért vagyok, hogy elemezzük az elõzõ csaját. Ha nem sokkal a szakításotok után jöttetek össze, akkor lehet, hogy megszokás. Mondjuk fél év után már illene átszokni...
Kérd meg, hogy mondogassa magában a nevedet, ha eszébe jutsz! Én ezt csináltam, mikor a volt barátnõmet néha majdnem úgy hívtam, mint akivel több, mint négy évet voltam együtt. De egyszer se csúszott ki a számon, lehet, hogy a barátod nem ennyire óvatos, én nagyon megfontoltan és keveset beszélek általában.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy miért. Lehet, hogy tényleg azért van mert õk is sokáig együtt voltak. Mert õ is azt mondja nekem, hogy már csak "undort" érez iránta, egyáltalán nem szereti. Csak ha iszik, mégis mindig róla beszél. :/ pl múltkor is. Elmentünk egy szórakozóhelyre, találkozott ismerõseivel, és róla beszéltek. Én meg ott ültem mellette, és õ meg az én kezemet fogta.. Kicsit hülyén éreztem magam. De, ezt még megértettem. De, hogy még amikor mentünk hazafele, akkor is errõl beszélt.. Kicsit már idegbajos lettem. Nem mond soha, semmi olyat, amivel azt sugallná, hogy még érezne iránta valamit, de nekem akkor se esik valami jól...
szerintem is teljesen normalis dolog. en fel ev alatt tobbszor is az ex neven szolitottam. mondjuk hasonlitott is a ket nev.. :) nem akkora gaz. szerintem. bar a csajok mashogy fogjak fel ezeket a dolgokat. 23/f
Nem nem normális fél év azért már idö ideje az exet számüzni
teljesen normális simán eltévesztette mert régen annyit mondta azt, ne akadékoskodjál ..
Ha nem írtad volna, hogy több mint fél éve együtt vagytok, akkor azt írtam volna, hogy normális.Fél év alatt megjegyezhette volna.
Hiába tagadja ezek szerint még valamit érez a volt csaja iránt vagy ha esetleg még találkozik vele vagy akármi akkor utána ez jön a számára.
Elõzõ vagyok. 1. Vagy csendben maradsz és figyeled, hogy mi lesz az egészbõl késõbb, hátha javulsz. 2. Mivel szereted, gondolom nem játszik, hogy elhagyod. Erre csak azért gondolok, mert írod, hogy ha szóba hozod a csajt, akkor támadásnak veszi, ha lenyeled, neked szálka a szemedben ez a téma. Késõbb meg egyik sem lesz jobb, ha nem köttök kompromisszumot. 3. Vagy tartotok egy kis szünetet. Elmondod neki, h egy kis idõre van szükséged, hogy átgondolt. És ha az exbarátnõjének nincs jelenleg barátja, és a szünet végéig nem próbál visszamenni hozzá, akkor nyert ügyed van. Bár ez nem garancia arra, hogy õ szeretett volna, csak nem fogadták vissza...

Több, mint 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Én nagyon szeretem és állítólag ő is, de van egy haverja, aki mindig bekavar. Mindig hazudik meg isznak ha együtt vannak. Hogy kéne azt a haverját kiiktatni?

Gy?lölöm,mert mindig miatta veszekszünk.Ha ? nincs akkor minden happy!Már ezerszer megígérte h nem fog többet hazudni, de mindig csak 2-3 napig tart.

Legjobb válasz: Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.

Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.
Igazat adok Jolinar-nak, hogyha elkezdesz a barátja ellen dolgozni akkor annak te húzod a rosszabbik felé. Nem lehet, hogy a veszekedések is azért vannak, mert kifogásolod a barátságát? Annyira viszont megkérheted, hogy kevesebbet vagy ne igyon.
Mondd meg, hogy hármasban nem fog menni. Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor ennyi volt. Ez 5 év után nagyon nehéz, de ha ez a jelenség zavarja a kapcsolatotokat, mi mást tehetnél?
Madarat tolláról - a pasid is iszákos és erõszakos, csak melletted moderálja magát.
A kérdező hozzászólása: De ez a haverja egy alkoholista undorító verekedõs.....stb. ember.
Azért hazudik errõl, mert el akarod tiltani a barátjától.
A kérdező hozzászólása: Abban hazudik, hogy nem is vele van, pedig de.meg h nem is ittak, pedig igen....:(
Jolinarnál a pont!!!!!!
10:57 újra A hazugságokat meg nem tudjuk, hogy milyen jellegûek. Mert, ha megint csak a barátjával kapcsolatosak akkor azért lehet, mert nem akar veszekedni veled.
Mirõl hazudik?
Nem Misinek hívják a párod? Kati vagy? Akkor fuss!!!!:D

Vki válaszolna? Na szóval, arról van szó, hogy van egy srác, akit több éve ismerek és tetszik. Mióta egyetemista lettem együtt utazunk a vonaton, ha ő nem jön haza, akkor meg a vasútállomáson vár. Mindig kapok tőle 2 puszit, jókat beszélgetünk.

Szerintetek ebb?l lehet kapcsolat? Hogyan derítsem ki,hogy tetszem-e neki?

Legjobb válasz: Az olyanok miatt mint amilyen te vagy kétlem hogy az egyetemisták értelmi szintje magasabb lenne mint az ovisoké

Az olyanok miatt mint amilyen te vagy kétlem hogy az egyetemisták értelmi szintje magasabb lenne mint az ovisoké
hát ha megvár, akkor biztosan van valami :) Kérdezd meg, nincs e kedve találkozni veled valahol a vonatok kívül? Mert ezek alapján, szerintem van esélyed :)
A kérdező hozzászólása: Ha félénk vagyok és még nem volt senkim arra az esetre nem gondoltál 2es? Mert valószínû nem vagyok túl önbizalom teli...
A kérdező hozzászólása: Évi, köszönöm! :)
Nem érdekel hogy senkid sem volt eddig, ne mentegetõzz ilyen kifogásokkal, ha józanul tudnál gondolkozni akkor tudnád a választ(amit egyébként le is írtál a kérdésedben) "ha õ nem jön haza, akkor meg a vasútállomáson vár" Egy férfi nem fog csak úgy várni valakire a vasútállomáson, annak komolyabb okai vannak csak valószínûleg neki is "nagy" önbizalma van mint neked ezért nem mert még kezdeményezni
A kérdező hozzászólása: Nézd, annyiszor csalódtam emberekben, hogy sokszor nem tudom mire vélni néhányuk viselkedését és emiatt vagyok bizonytalan.
A kérdező hozzászólása: Akkor légyszíves segíts! Szerinted, hogy vegyem rá, hogy kezdeményezzen?
Ahhoz hogy segítsek ismerni kéne a srácot.Hány barátnõje volt eddig?Jeleket kell adnod neki amibõl rájön hogy komolyabb kapcsolatot akarsz tõle.Érdeklõdési körétõl függõen hívd el valahova, üljetek be valami igényes pub-ba stb Kérdezd meg hogy van e olyan csaj aki tetszik neki ebbõl már gyanút foghat hogy van esélye nálad.Adjál neki jeleket hogy kezdeményezzen, például ha ültök egymás mellett és nevetsz valamin akkor tedd rá a kezed a combjára vagy a kezére, ez is egy jel arra hogy a nõ vonzódik egy férfihoz, persze ez nem mindenkinél van így.Öleld át amikor elköszöntök egymástól vagy ha találkoztok, szorosan üljél mellette, mosolyogj rá stb
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekem ez nagy segítség! :)

Van egy srác, akivel már másfél éve együtt vagyunk, és mostanában egyre több köztünk a probléma. Az egyik az, hogy van egy "haverja" (lány), akivel állandóan ide-oda mennek, és szerintem a csaj azt gondolja, köztük több van, mint barátság. Okkal?

A legrosszabb benne, hogy a srác ezt tudja, de mégsem mondja meg a csajnak, hogy nem akar semmit.

Legjobb válasz: finoman célozgass arra a másik lányra, és szervezz kettõtöknek programokat, jó sokat.

finoman célozgass arra a másik lányra, és szervezz kettõtöknek programokat, jó sokat.

FONTOS! Szerintetek mit jelent ha a párommal több mint 1 éve együtt vagyok, de a volt bnőjével készült közös képek még mindig a számítógép asztalán vannak? Fiúk és lányok válaszát is várom.

Legjobb válasz: Tudod mennyi szemét van a számítógépem asztalán? Össze-vissza mappákban. Azt sem tudom melyikben mi van, de nem nézegetem/törölgetem, hátha valami olyan van benne... Szerintem nem gáz, de NÁLA kérdezz rá, talán jobban jársz :D F/16

Tudod mennyi szemét van a számítógépem asztalán? Össze-vissza mappákban. Azt sem tudom melyikben mi van, de nem nézegetem/törölgetem, hátha valami olyan van benne... Szerintem nem gáz, de NÁLA kérdezz rá, talán jobban jársz :D F/16
nem jelent semmi . azok emlékek és ennyi , ha nem találkozik a csajjal akkor nincs miért parázni. ha esetleg háttérnek rakja öket , na akkor lehet aggodni de addig nincs miéert
Lusta kidobni/elfeledkezett róla/titkon még szereti.
több mint 1 éve együtt vagytok és képtelen vagy ezt megbeszélni vele?....
Az én barátom telefonjába is voltak videók képek a volt barátnõjérõl aztán egyszer amikor új telefonja lett átnézte mik is voltak a régin és akkor törölte mindegyiket. Az már más kérdés, hogy utál fényképezkedni és mi 1.5 éve vagyunk együtt és 1 közös képünk van.
Magamból kiindulva elfeledkezett róla.
A kérdező hozzászólása: AvernusTriad, a 3-ból melyik a legvalószínûbb?? mert az a csaja volt elõttem a képen, másfél éve.
Csak úgy elmondta neked, hogy egy csaj elhívta magához de õ nemet mondott rá? Vagy bizonygatnia kellett neked a hûségét mert féltékenykedsz? Ha az elõbbi, akkor az gyanús. Ha a második, akkor állj le a féltékenykedéssel, mert a végén tényleg lesz okod gyanakodni.
A kérdező hozzászólása: Csak a számítógépen van a kép, nem kint az asztalon.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy találkozik-e vele, mert legutóbb elmondta, hogy valami csaj elhívta magához, de õ nemet mondott rá, de nem tudom hogy az volt-e aki a képen van. Van okom gyanakaodni?
Én úgy értem a kérdezõt, hogy egy képkeretben oda van állítva, ahogy az emberek a családtagjaikat szokták kitenni a munkahelyen. Szerintem ez baj.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok rákérdezni, mert akkor azzal jönne, hogy mit nézegetem a képeit a gépén...
Soha nem az számít ki volt az elsõ, ki volt elötted, csak az h Te legyél az utolsó :) bizalom és szerelem <3


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!