Találatok a következő kifejezésre: Több mint év alatt csak (5 db)

Több mint egy év alatt csak 2 menstruációm volt, ez baj?

elég keveset eszem, de már elég magas (kb. 18.5) BMI-nél elmaradt, szóval nem tudom, amiatt-e...

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg amiatt van, hogy keveset eszel. A 18,5 az nem magas BMI, a normál 20 fölött kezdõdik. Könnyen lehet, hogy anorexiás vagy..nem? Hány éves vagy amúgy? Mert az elején tudod, nem mindenkinek szabályos.

Igen, valószínûleg amiatt van, hogy keveset eszel. A 18, 5 az nem magas BMI, a normál 20 fölött kezdõdik. Könnyen lehet, hogy anorexiás vagy..nem? Hány éves vagy amúgy? Mert az elején tudod, nem mindenkinek szabályos.
Lehet attól, mert még fiatal vagy és nem állt be rendesen a mensid. Viszont ha elõtte rendeszeres volt, akkor azért van, mert rettentõ keveset eszel. A BMI értéked pedig egyáltalán nem magas... sõt, ez már túlzott soványságnak számít.
A kérdező hozzászólása: 18.5-ös BMI-m egy éve volt, már kevesebb van...
És mennyi az a kevesebb? Akkor szinte biztos, hogy az anorexiád miatt van. Keress fel egy szakembert!
A kérdező hozzászólása: most 16.2
Ebbe a túlzásba vitt fogyókúrába bele lehet halni-->én a helyedben komolyabban venném a betegséget!

Két nap alatt 11-böl 4db neon maradt meg. Több mint 1 éve hogy meg vannak és semmi problema nem volt velük . Most is csak azt vettem észre hogy nagyon furcsán usznak. Mivolt a baj?

Legjobb válasz: Lehet, hogy kiöregedtek, mivel kis testû halak, így nem élnek sokáig és azt sem tudhatjuk, hogy milyen idõsen vásároljuk meg õket. Az is lehet, hogy fertõzést kaptak, de ha a többi halnak nincs baja, akkor nem valószínû, de azért érdemes lenne a vízbe Sera baktopurt tenned, mert van úgynevezett neonbetegség, ami csak a neonhalakat támadja, de most épp nem találom, hogy mi a tünete, hogy az lehetett-e nálad is a baj.

Lehet, hogy kiöregedtek, mivel kis testû halak, így nem élnek sokáig és azt sem tudhatjuk, hogy milyen idõsen vásároljuk meg õket. Az is lehet, hogy fertõzést kaptak, de ha a többi halnak nincs baja, akkor nem valószínû, de azért érdemes lenne a vízbe Sera baktopurt tenned, mert van úgynevezett neonbetegség, ami csak a neonhalakat támadja, de most épp nem találom, hogy mi a tünete, hogy az lehetett-e nálad is a baj.
Volt egy kis idõm és utánanéztem a neonbetegségnek. Semmiféle bajuk nem volt a halaidnak, mert akkor kifakultak volna és egy fehér folt keletkezett volna az úszójuknál, ami az egész testükre átterjed késõbb. Valószínûleg csak kiöregedett az állomány. Várd meg míg az utolsó is elpusztul, és utána telepítsd újra az akváriumot.
neonhalak nálunk is mindig elpusztultak. Viszont ha nem vagy elég gyakorlott akvarista figyelj arra, hogy nagyon ritkán cseréld le a vizet és kéthavonta is max a kétharmadát töltsd újra, nagyomosás elég 2 évente (kavics, stb) ha ezeket nem tartod be, kiölöd a hasznos baktériumokat és megmérgezed a halaidat a saját bomlástermékükkel, amik így nem tudnak lebomlani. Gondoltam azért leírom, hátha segít, ja igen a másik, hogy képesek magukat halálra zabálni, illetve igényesek az oxigéndús környezetre (sok, sok, sok és amennyit most elképzeltél, annál kétszer több növény kell)
Igen. Nõgyógyász, sürgõsen, a folyás miatt.
Ó, jesszus, dehogy! Gondolkozz már! Ez normális, gondolom nem vagy valami magas és jó sovány/vékony vagy. Akkor normális, meg akkor is, ha a családodban, mondjuk anyukád is késõn érõ volt.
A kérdező hozzászólása: Anyum igen, de eddig mindenbe apumra hasonlítottam, s olvastam, hogy ilyenkor apum családját kell nézni. Amúgy 161 cm vagyok és 56 kg.
Ha volt szex és másnap kihagytál egy szemet, akkor simán lehet.
Az elsõ hónapban még nincs meg a maximálisan elérhetõ védelem, lehetett peteérésed, és pont a "legjobb" idõben voltatok együtt. Szerintem is lehet belõle terhesség.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Mikor kimaradt másnap reggel bevettem és utána rendszeresen. Még így is lehetséges?
Ha kívül voltál a 12 órán akkor igen.
Sõt, akkor is, ha belül voltál. A legtöbb fogigátlónál azt tanácsolják, hogy az elsõ hónapban legyen mellette másféle védekezés is, pl gumi, mer a peteérés nem 100%, hogy elmarad.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam kívûl a 12 órából.Viszont a leírás akkor is azt írja, hogy vegye be az elmaradt bogyit. Most elkeztem szedni a 2.levélel. Ha még nem tapadt meg, és továbbra is szedem nem marad meg?
pajzsmirigy túlmûködés, vagy genetikai adottság.
hasonló volt nekem is, csak kb 15 éves koromban, igy két év alatt 42 lettem, de ez is kevés..te érdezõ hány cm vagy?
150 centihez sok, 160hoz már vékony. szóval nem mindegy kérdezõ :D
tökmindegy, hogy hány centi, idióta, nyilván elég alacsony, de ez a súly nem normális
ezt a kérdést az egészség témába át kéne raknod, amúgy orvos látott már? nemhinném, mert írt volna föl gyógyszert, amitõl rendbe jöttél volna, és nem menne rá az egészséged
Hány centi vagy? :D
A lényeget kihagytad, milyen magas vagy? Mert 140 centihez ez a súly jó..
de milyen magas vagy?
és ehhez milyen magas vagy? Nekem van egy barátnõm, õ 31 éves, és 39 kilós. mondjuk utálja is. de nem tud hízni. és vega is.
A kérdező hozzászólása: 163 cm magas vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!