Találatok a következő kifejezésre: Több letöltésvezérlőt ki de semelyikkel (1 db)

Honnan, és mit próbáltál letölteni? A mentett fájlnak mi a kiterjesztése?
nem lehetséges hogy zip fájlt töltöttél?mert azt elõbb ki kell csomagolni.
Ja meg a gépem újra lett telepitve, gondolom ezért nem megy.Pl mkv, mp3, mpeg ha ezek azok ilyeneket tölt le, meg ismeretlent.Kicsomagolás nem megy mert nem engedi, nem találja a fájlt.Valami ilyesmi
Hmm, lehet hogy nem szedte le teljesen, nekem a flashgettel már többször is elõfordult hogy 99%-nál megállt a letöltés, úgy meg nem lehet használni a letöltött fájlt. Még az is lehetséges hogy egy vírust szedtél le, és ezért nem játsza a media player, mert az mp3-at mindenképp lekéne játszania.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Samsung Galaxy Tab 3.7. 0 wifi vélemények?

1

Ki mit tud az MS-DOSról?

Nagyon érdekelnek az ilyen dolgok hogy régen milyen processzorok meg RAMok meg ilyenek voltak és, hogy akkor egy MS-DOShoz mit kellettek?

1

Az mit jelent ha pl. hallgatom a zenét gépen és egyszer kitisztul a hang utána meg eltorzul?

2

Lehet-e valahol rendelni vagy venni scart átalakítót hdmi kimenetellel?

Mert sehol sem kapok és nem is találok interneten se. :/

2

Ez milyen jelenség?

Töltőn van a telefonom, és fogom a kezemben. Egy másik ember az arcomon bizsergést érez, mintha áram járna át engem. Ez normális jelenség?

3

Microsoft LifeChat LX 3000 nem tudom telepíteni . Miért? (többi lent)

Fel szeretném telepíteni (nem cd-ről hanem Microsoft oldalán található driver-rel ). Elkezdi telepíteni de ezt írja ki : "Setup cannot continue because either there is insufficient free hard disk space or an unexpected error has occurred.Please free the necessary disk space, and run Setup again. For system requirements, refer to the product packaging". Ez mit jelent? Előre is köszönöm a válaszokat!

0

Fanmailt hogyan is lehetne küldeni valakinek? (ugye sztároknak van ált. Fanmailük)

0

Hol tudom beállítani a gmail-en a válaszüzenet kérését a megjelenítéssel kapcsolatban, ha levelet írok valakinek?

Gmail-es postafiókomból szeretnék levelet küldeni. Azonban szükségem lenne a levél megjelenítésével kapcsolatos válaszüzenetre.

4

Huawei tablethez ért valaki? Nem tudok vele internetezni, FBre nem jelentkezik ki "hálózati hibát ír ki". Hogy lehetne teljesen "újraindítani"?

0

Sony xperia u vagy xperia SP éri meg jobban? (ár érték arányban)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!