Találatok a következő kifejezésre: Több ismerősömnek bevált, (3 db)

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem már 4 hónapja igen erős hőhullámaim vannak. Szedhetem-e a Remifemint, ha hüvelyszárazságom is van? Azt olvastam, hogy a klimaxos panaszokra jó a Remifemin, csak ezért kérdezem. Több ismerősömnek bevált ez a tabletta. TM

Tisztelt Főorvos Úr! Nekem már 4 hónapja igen erős hőhullámaim vannak. Szedhetem-e a Remifemint, ha hüvelyszárazságom is van? Azt olvastam, hogy a klimaxos panaszokra jó a Remifemin, csak ezért kérdezem. Több ismerősömnek bevált ez a tabletta. TM

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Remifemin tabletta valóban igen hatékony a hőhullámok kezelésében, ez egy teljesen hormonmentes, növényi alapú készítmény. Amennyiben azonban hüvelyszárazság is kínozza, javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát is. Ez szintén teljesen természetes összetevőket tartalmaz, és igen kiváló tapasztalataink vannak a krémmel. Fontos, hogy a kezelést a tünetek javulása után se hagyja abba, mert …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Remifemin tabletta valóban igen hatékony a hőhullámok kezelésében, ez egy teljesen hormonmentes, növényi alapú készítmény. Amennyiben azonban hüvelyszárazság is kínozza, javaslom a Cikatridina hüvelykúp rendszeres használatát is. Ez szintén teljesen természetes összetevőket tartalmaz, és igen kiváló tapasztalataink vannak a krémmel. Fontos, hogy a kezelést a tünetek javulása után se hagyja abba, mert … Olvass tovább »
Jesszus, ilyet nehogy csinálj! Begyulladhat meg minden. Az ismerõseid nagyon hülyék!
Hello-Szia!!!!!!Nekem is van és NEM ORVOS CSINÁLTA MÛTÉTI ÚTON!!!!!Persze veszélyeket rejt, de a csajoknak nagyon bejön!Hiszen elsõsorban ez számukra okoz nagyobb élvezetet!
mér sztem a farokba való szilkon ültetés otthonra is kiváló idõ töltés lehet
Vazelint?? Ez hülyeség! De saját kezüleg amúgy sem ajánlatos, szóval felejtsd el! Nem félted ennél jobban a szerszámodat, minthogy a fejedben megforduljon ilyesmi??!! Egyébként hallottam már ilyenrõl de szilikont tesznek bele ORVOSILAG.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Szerintem se nagyon éri meg kipróbálni
Az urológia osztályon havonta feltûnik egy barom aki kipróbálja, rendesen begyulladt farokkal (lévén a szervezet az idegen anyagra gyulladásos reakcióval válaszol). Csak pajtásaid ezt a részletet gondolom nem említik. Ha nem kamu a post akkor ki ne próbáld.
A kérdező hozzászólása: Ez egyáltalán nem kamukérdés. Nem igaz hogy még nem hallottatok róla. Egy csomó haveromnak már sikerült. De azér kösz a "segítséget"
Simán bele lehet halni, ha elég ügyes vagy. Jobb lenne, ha inkább veszélytelen kamukérdést tennél fel. Már, ha van még benned jó érzés.
Nincs semmi mellékhatás, én már csináltam, vettem vazelint meg fecskendõt és belöttem. 2x akkor lett és vörös. Ja és genny is jött belõle, de ez szerintem nem mellékhatás
A vazelintõl csak vastagabb lesz vagy hosszabb is?

Van olyan akinek a szextől indult be a szülés, vagy lépcsőzéstől? Ezeket mindig hallom mint praktika, de sose volt még egy ismerős se akinél bevált volna, többek között nekem se.

Legjobb válasz: Nálunk elképzelhetõnek tartom, hogy maradt volna még a kicsi, ha "bírunk magunkkal". 3 nappal a kiírt idõpont elõtt csináltunk egy romantikus estét. Hajnalban arra ébredtem, hogy magzatvíz mindenhol... Lehet enélkül is beindult volna ekkor már, de az sem kizárt, hogy segítettünk.

Nálunk elképzelhetõnek tartom, hogy maradt volna még a kicsi, ha "bírunk magunkkal". 3 nappal a kiírt idõpont elõtt csináltunk egy romantikus estét. Hajnalban arra ébredtem, hogy magzatvíz mindenhol... Lehet enélkül is beindult volna ekkor már, de az sem kizárt, hogy segítettünk.
A párom tesója ezért született egy hónappal korábban. Összebújtak a szüleik. :) )
Én 1 hétig feküdtem benn a kórházban, mert vártam a kisfiamat.Minden áldott nap reggel-este róttam a lépcsõket (olyan izomlázam volt, mint a fene), mert én is azt hallottam, hogy az beindítja.Hát baromira nem, csak jó fáradt voltam tõle. 1, 5 hetet húzott rá a kisfiam a kiírt idõpontra.
3. baba, nagyon szerettem volna, ha , beindul, mert karácsonyra voltam kiírva. Minden nap lépcsõztem a 38. héttõl a 4. emeletre fel-le, volt szex is, de kivárta az idejét a baba. Utólag nem bánom, mert aznap pont ügyeletben volt a dokim, így legalább nem kellett ügyeletesnél szülnöm. Ha másik nap érkezik, nem biztos, hogy be tudott volna jönni.
mi mindkettõt szexxel indítottuk :) elsõnél este 8felé volt a dolog, 0:20kor fájással pukkantam második 10 felé ungeszbungesz :) hajnali 5kor fájásra ébredtem dokim szerint: amit szexxel kezdünk szexxel fejezünk is be , ez így van jól :) :)
Szia! Mi végig szexeltünk, de semmi nem történt, pedig én is olvastam róla, erre bekerültem kórházba a 39.héten ott folyamatosan lépcsõztem még a 10.-re is felmásztam, de hiába.. Nekem sajnos ezek nem jöttek be.. Utolsó napomon vettem magamnak egy somlóit meg 2 újságot reggel, befeküdtem az ágyba hogy ezzel fogom eltölteni a 11. napi délelõttömet fekszem, eszek és olvasok erre megrepedt a burkom és mehettem szülni, igaz csak éjjel lett meg végül. Úgyhogy én ajánlom a somlóit! :DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!