Találatok a következő kifejezésre: Több folyásom ma (21 db)

Több folyásom volt ma. Fehér krémes folyás. Lehet peteérésem? Ez a 9. napom és clostit szedtem

Legjobb válasz: Igen,lehet.Attól is függ,hány napos a ciklusod.

Igen, lehet.Attól is függ, hány napos a ciklusod.
szerintem simán lehet
Aki clostyt szed legyen már otthon ovu tesztje!!! Mi nem tudjuk neked mikor van pé-d. Szerintem minden másnap legyetek együtt. Ha hüvelyen át alkalmazod a clostit attól i s lehet a folyás. A closti kb 28-29 napos ciklusokat állít be és a 12. nap környékére intézi a peteérést. Nekem a 70-100 napos ciklusaim állította be. Ezért kell mensi után x nappal elkezdeni, mert ahhoz képest segíti a peteérést. Lehet, hogy neked gyorsan hatott, vagy most ma closty nélkül is lennepé-d.
utolsó válaszoló:ezt az ovutesztet úgy irtad, mintha ez olyan kézenfekvõ volna!a doki nekem azt mondta ne vegyek!úgyhogy aki clostit szed, bizony nem kell mindig ovu tesztet tartson otthon!
A kérdező hozzászólása: én a 12.nap megyek ultrahangra hogy van e pém. de azért kérdeztem hogy most lehet e

26. hetet töltöm pénteken. Ma kissé több volt a folyásom mint egyébként szokott, és a pici is nagyon lenn a méhszájamnál rugdos. Ez mitől lehet?

Folyásom ugyanolyan mint szokott, csak több. Krémszer?, picit sárgás, szagtalan.

Legjobb válasz: Terhesség során folyamatosan változik a folyás minõsége és mennyisége is. Majd meglátod, ahogy haladsz elõre, több lesz a mennyisége is. Normális jelenség, de nem mindenkinél jelentkezik. Ha nem kóros, akkor nincs baj. Az, hogy a baba hol rugdos, változó, ilyenkor még forog a méhben, hol erre hol meg arra rúg egyet:) Késõbb már õ sem lesz ilyen kis aktív. Ha nagyon aggódsz, említsd meg az orvosodnak a folyást, de szerintem semmi probléma:)

Terhesség során folyamatosan változik a folyás minõsége és mennyisége is. Majd meglátod, ahogy haladsz elõre, több lesz a mennyisége is. Normális jelenség, de nem mindenkinél jelentkezik. Ha nem kóros, akkor nincs baj. Az, hogy a baba hol rugdos, változó, ilyenkor még forog a méhben, hol erre hol meg arra rúg egyet:) Késõbb már õ sem lesz ilyen kis aktív. Ha nagyon aggódsz, említsd meg az orvosodnak a folyást, de szerintem semmi probléma:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nagyon kedves vagy! Minden jót!
Szia! Én 24 hetes vagyok, és a baba nekem is a méhszájat nézte ki magának mostanában, így van olyan nap, amikor elég kellemetlen, de ez egy hosszú pihenés vagy alvás után el szokott múlni. Nem tudom, hogy lehet-e összefüggés a baba mozgása (ill. holléte) és a folyás között, de a hétvégén, hasonlóan hozzád, én is több folyást tapasztaltam. Aztán rájöttem, hogy elég sok cukros dolgot ettem (jégkrém, fánk, banán)és már máskor is tapasztaltam, hogy ettõl erõsebbé válik a folyás. És én is úgy tudom, hogy a terhesség során néha növekszik a mennyisége, ez normális. Szerintem ne aggódj, de ha a pici nagyon lent rugdos, esetleg keményedik a hasad, akkor pihenj le! További jó egészséget, boldog babavárást!
Én még ilyet nem tapasztaltam, mindig megvolt a nyúlós nyák, csak hol kevesebb, hol több.
Nekem 2 hónapja van peteérésem, azóta jön a nyák majd mint a mensi elõtti vizes folyás.
A kérdező hozzászólása: Nyúlós csak nagyon kevés volt, inkább fehér- vizesebb folyás. Pedig a hõ alapján elvileg volt pé. Nem értem.
Szia!Nálam is csak fehér vizes folyás van de tegnap voltam dokinál és ultrahangon vizsgált és mondta hogy peteérésem van meg is mutatta a monitoron! Sok sikert a babához!
A kérdező hozzászólása: De jó! Megnyugtattál! Köszi! Neked is sok sikert a babához! :)
A kérdező hozzászólása: Valóban volt pé, mert már 4, 5 hónapos a kislányom!
Szia! Nem tudom ugyan fogod-e még olvasni a kérdésed, de azért írok! Elõször is gratula a babához!:) ) Megszeretném kérdezni, hogy ti aznap voltatok együtt amikor megjelent a vizes folyás. Mert ma nekem megjelent, de még csak a 13. napon vagyok. Ma lenne peteérésem? Tegnap voltunk együtt apával!:)
Szia, a 2. válaszoló vagyok, már nekem is van babám, nemsokára 1 éves. :) Ilyenkor legyetek együtt 3 naponta, (bõven elég) nekünk legalább is ez jött be, holott senki nem is jósolt spontán kisbabát! :)

Lehetek terhes? Tegnap kellett volna megjönnie, de még ma se jött meg, szerintem mikor ovum volt akkor is voktunk együtt, pharmatex hüvely tabival, 2 hete barnás véres folyásom volt, de több mint 1 hétig, milehet?

Legjobb válasz: A barnás-véres folyás ciklus közepén nem normális dolog, lehet összezavarodott a hormonháztartásod. Nekem is volt egyszer egy ilyen ciklusom, és akkor nekem nem volt peteérésem (mindig érzem, ha van), aztán a következõbe visszaállt szépen. Csinálj egy tesztet, az biztosabbat tud mondani. Viszont ha nem akartok babát, akkor ne pharmatexszel védekezzetek, mert az kb. annyit ér, mint halottnak a csók, fõleg ha peteérés idején is csak azzal védekeztek.

A barnás-véres folyás ciklus közepén nem normális dolog, lehet összezavarodott a hormonháztartásod. Nekem is volt egyszer egy ilyen ciklusom, és akkor nekem nem volt peteérésem (mindig érzem, ha van), aztán a következõbe visszaállt szépen. Csinálj egy tesztet, az biztosabbat tud mondani. Viszont ha nem akartok babát, akkor ne pharmatexszel védekezzetek, mert az kb. annyit ér, mint halottnak a csók, fõleg ha peteérés idején is csak azzal védekeztek.
Nem akarlak megijeszteni de a beágyazódásról ha olvasol sokszor barnás véres folyással jár.Csinálnék egy tesztet hogy ne idegeskedjek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Megvárom hogy megjön-e a héten, aztán mihamarabb orvoshoz megyek !

Lehet babas elojel, h megszunt a feher folyas? Es tobb, mint 1 het szuro tompa fajdalom, ami mara enyhult?

tavaly is megszunt a folyasom.

Legjobb válasz: Ugyanez van nálam is. Nincs folyás, szúró fájdalom van, és 6 napja késik. De két tesztem is negatív lett.

Ugyanez van nálam is. Nincs folyás, szúró fájdalom van, és 6 napja késik. De két tesztem is negatív lett.
A kérdező hozzászólása: szia. Nekem holnap kellene jonnie, 1teszt negativ 2 napja.de az meg korai. Majd holnap reggel ha addig nem jon. Van tuneted mas?
Nálad akkor tényleg korai volt tesztelni. Tünetem nincs. :( Ezért félek, hogy valami betegség miatt nem jött talán meg, mert hallottam már ilyenrõl. Úgyhogy most akkor is rossz, ha nem jön meg (mert nehogy betegség legyen) meg akkor is, ha megjön (mert akkor nincs baba).
A kérdező hozzászólása: hat minden benne van a pakliban.nekem 30napos kb a ciklusom.igaz 1szer voltunk minden nelkul. 17en. Ha van Isten: szulinapom volt!
Sziasztok! Nekem is 4 napja késik, de már több mint egy hete szurkál, g9rcsöl a hasam. Semmi más tünetem nem volt. Ma csináltam egy tesztet, de negatív lett. Most várom mikor jön meg. :S Majd írjátok meg nálatok mi lett a folytatásban.
A kérdező hozzászólása: 10-11napot nem szokott fajni nekem.de lehet felfaztam.bar hol es mikor, azt nem tudom.ma sokkal jobb a kozerzetem mint tegnap volt. Akkor pont ugy ereztem magam mint mikor tavaly elveteltem. Alig tudtam menni, allni.es nagyon gyenge voltam!
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok!itt vagytok valahol? Ma reggel a tesztem ujra nega lett.most mar azt hiszem varhatom a havit.a hasam neha faj, de foleg munkaban mikor emelgetek akkor, pl ma is.es ti, hogy vagytok?
Elsõ vagyok. Tegnap reggel még teszteltem egy negatívat, aztán megjött...
A kérdező hozzászólása: nekem meg mindig semmi. Varok.ha holnapig semmi, akkor csinalok meg 1et, aztan amugy is menni szeretnek dokihoz.majd megmondja mi a bajom.

28 napos a ciklusoom. Sajna a párommal csak a 9. napon tudtunk együtt lenni. Már 1 hete van folyásom, de ma reggelre egyre több. Peteérés jele lenne? Szeretnénk babát!

De a múlt hónapban sem jött meg! Mi lehet?

Legjobb válasz: Tegnap és ma is erõsen görcsöl a jobb olali petefészkem.

A kérdező hozzászólása: Tegnap és ma is erõsen görcsöl a jobb olali petefészkem.
Akkor a hét végén teszteljél, az fog biztos eredményt adni!
A kérdező hozzászólása: Ez fura mert nekem szerintem volt, mivel a nyákom átlátszó volt és nyúlós.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok tesztet már csinálni úgy is csalódnék.
A kérdező hozzászólása: De akkor mitõl van ez a bõ, fehér folyás és a görcsölgetés.
Lehet, hogy begyulladt a méhnyálkahártyád, petefészked vagy a hüvely!Nem akarsz vele orvoshoz menni?
A kérdező hozzászólása: Nem hinném hogy gyulladás, mert nem fáj nem viszket. A görcsölés me g nem olyan mert volt már ilyen gyulladásom.
Akkor nem tudom megmondani, mert nem vagyok orvos.Ha érdekel menjél orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Más ötletetek nincs? Mi legyen?
A kérdező hozzászólása: Jól van igazad van!
Valahogy pont ugyanígy voltam januárban. nem jött meg, csak ilyen barnázós akármi volt. Akkor mondta a doki, h valószínû, h nem is volt peteérésem. :(
A kérdező hozzászólása: Igen akkor teszteltem.
HA nem jött meg akkor teszteltél? Voltál dokinál.
A kérdező hozzászólása: Igen tezsteltem kettõt is, de nega lett. Igaz ezt egy hét után csináltam. A 2.-at reggelibõl csináltam.
Szerintem elkellene menni a dokihoz, mert akkor a viklusod hossza igen csak, h hosszú. Én most mentem el úgy, h 40 napra jött meg. .( Holnap kell vissza mennem, kíváncsi vagyok, h mit mond. 1 tuti, baba nincsen. :(
A kérdező hozzászólása: Két nappal a várt mensiig elkezdtem barnázni ami 1 hétig tartott.
A kérdező hozzászólása: Sõt estére fel is szokott a hasam fújódni.
Milyen folyásod van?Mert a tojásfehérje szerû jelent peteérést, de az nincs 1 hétig, mert nem tart addig a peteérés.Egyébként a 14. nap körül van peteérés, a 9. napon még nem valószínû.Persze bármi lehetséges.Mikor kellene megjönnie?A teszt csak a menstruáció kimaradásának idõpontjában mutat biztosat!
A kimaradt menstruáció után teszteltél?
A kérdező hozzászólása: 26-a körül, de ez nem bizti mert van amikor 26 vagy 28 napra jön meg.
A kérdező hozzászólása: krémes, de reggel vizes volt erre ébredtem.
Mindenképpen menj dokihoz, az a biztos!!!!!! Ha babát szeretnél akkor meg pláne nincsen értelme a találgatásnak!
Ha nincs semmi tüneted, akkor normális.

Tisztelt doktor úr! 10 hetes terhes vagyok, ma reggel vettem észre pici zöldes folyást a wc papíron, de nem volt szaga és nem is viszketek, szerdán kell mennem vissza az orvoshoz veszélyeztetett terhes vagyok és itthon fekszem több mint egy hónapja és ult

Tisztelt doktor úr! 10 hetes terhes vagyok, ma reggel vettem észre pici zöldes folyást a wc papíron, de nem volt szaga és nem is viszketek, szerdán kell mennem vissza az orvoshoz veszélyeztetett terhes vagyok és itthon fekszem több mint egy hónapja és ultrogestán is szedek, és azt szeretném kérdezni, hogy ön szerint mennem kéne előbb? Mi lehet ez a folyás? Köszönettel, Melinda

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben nincsen erős vérzés, vagy görcs, akkor nem feltétlenül kell rögtön orvoshoz fordulnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben nincsen erős vérzés, vagy görcs, akkor nem feltétlenül kell rögtön orvoshoz fordulnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Már több, mint egy hete nem jött meg, ma pedig halvány rózsaszínes nagyon kevés folyás, már teszteltem 2-szer és negatív lett. Ez micsoda?

Mellékinformáció az, hogy a szeretkezés pontos napját nem tudom, többször is volt, de talán csak 2-szer "úgy igazán", mert a többi esetnél kihúzta.

Legjobb válasz: Lehet, h 1-2 nap múlva meg fog jönni.

Lehet, h 1-2 nap múlva meg fog jönni.

Ha ciklus közepén a normális tojásfehérje szerû folyást tapasztaltam több napig, akkor nincs terhesség, ugye? Furcsa, mert nem feszült a mellem egyáltalán ebben a hónapban. És ma kellene megjönnie.

Legutóbb az utolsó menstruációm utolsó napján voltunk együtt és óvszerrel védekeztünk. Mégis félek kicsit. Normális válaszokat légyszíves. 2OL

Legjobb válasz: megtörtént a peteérés. 20 éves hölgynek tudnia kell mindent magáról.

megtörtént a peteérés. 20 éves hölgynek tudnia kell mindent magáról.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!