Találatok a következő kifejezésre: Több embertől hallottam, hogy a (6 db)

Elsõ vagyok, vagy még ha nincs jól a matrac alá helyezve.
Nekem még nem mondtak ilyet. De inkább riasszon tévesen (bár nem hiszem, hogy ez olyan gyakran elõfordulna), mint hogy tényleg baj legyen. Azért azt mégis csak könnyebb feldolgozni, hogy éjszaka felriaszt, mint hogy.... Sok minden múlik a szakszerû kezelésen, hogyan van elhelyezve, stb. Szerintem.
Szia! Nálunk is volt, mikor beriasztott. Nem tûnt tévesnek, de én is hallottam, hogy tévesen is riaszt néha. Azt mondták (akik mér régebb óta használják), hogy ne a gyári 3-as, hanem az 5-ös fokozatra állítsuk (Angelcare) légzésfigyelõnket. Így nem volt baj. Az egyik szomszédunk felhívta a céget, mert neki sokszor beriasztott - úgy tûnt, tévesen -, és azt válaszolták, hogy mikor lassul a baba légzése, akkor is beriaszthat elõvigyázatosságból. Én el sem tudnám képzelni enélkül az életem. Nagyon megnyugtat, hogy ott van, és figyel mindenre. Tudom, hogy régen mindenki enélkül nõtt fel, de én nyugodtabban fekszek le éjszaka, mint anyáink annak idején. Zita (25 hetes kislány anyukája)
Én sem bántam meg, hogy megvettem a Angelcare légzés figyelõt.Nekem egyszer se riasztott tévesen.Igaz ami elõtte volt a babycontrol az riasztott tévesen ezért érdemesebb egy jobb minõségût venni.
Hajaj! Nekem nincs semilyen tapasztalatom ebben a témában és az ismerõseim körében sem hallottam, hogy használták voln. Én gondolkodom rajta, hogy vegyek e légzésfigyelõt, de úgy látom, hogy érdemes lenne. Sokszor azt gondolom, hogy csak én aggódom túl ezt a dolgot és azért akarok venni. De mi van ha tényleg van valami baj..... Akkor azt sosem bocsátanám meg magamnak, hogy nem áldoztam rá azt a 20-30 ezer forintot. 17 hetes kismama.
Én azt hallottam hogy akkor riaszt tévesen, ha az elem nincs idõben kicserélve.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Nekünk egyébként nem hiszem, hogy valaha is riasztott volna tévesen. Mindenképpen venni kell és meg kell tanulni hogyan kell lélegeztetni egy babát és hogyan kell rajta szívmasszázst alkalmazni. Volt olyan ismerõsöm akinek megmentette a babája életét.
nekem az egyik ismerõsömék 3 nap után kidobták, mert éjjel 10 percenként beriasztott minden ok nélkül. pedig nem az olcsó verzió volt az sem.
A kérdező hozzászólása: Szia! az utolsónak írok! ez a kókusz matrac kérdés elég kényes dolog. emiatt kivágni egy darabot belõle az elég durva lenne. ráadásul mi kölcsön kaptuk a kiságyat és a vele járó matracot is. ezek után én sem darabolnám fel!!! sajnos nem lettem okosabb, sõt azt hallottam, hogy inkább 6 hónapos kor után ajánlották a szülõknek a használatát. szóval nem értem ezt az egészet. ráadásul 40.000.-ért már a legjobb kategóriájú légzésfigyelõhöz lehet hozzájutni!! remélem megoldódik a problémád!! köszönöm_!

Már több embertől hallottam, hogy most kezdődik a világméretű éhinség. Ezt a pénzügyi válság miatt mondják. Tényleg ez lenne a kezdet, amiről a Biblia beszél? Beszélnek erről minden vallásban, vagy csak a keresztények?

Legjobb válasz: Magyarországon nem lesz éhínség! Ott lesz, ahol eddig is volt: Ázsiában, Afrikában, Délamerikában. A magyarok meg majd újból megmûvelik a kerteket, és tartanak csirkét-disznót, mint régen! Csak a villanyszámla lesz magasabb a sok elektromos kerítés miatt. Látod, most is állítólag hiánycikk a rizs ázsiában, a DOVE testápolót meg rizskivonattal készítik.

Magyarországon nem lesz éhínség! Ott lesz, ahol eddig is volt: Ázsiában, Afrikában, Délamerikában. A magyarok meg majd újból megmûvelik a kerteket, és tartanak csirkét-disznót, mint régen! Csak a villanyszámla lesz magasabb a sok elektromos kerítés miatt. Látod, most is állítólag hiánycikk a rizs ázsiában, a DOVE testápolót meg rizskivonattal készítik.
Szerintem ez a kezdet, és ennél sokkal roszabb dolgok lesznek.Gyõzõdj meg Te is, olvasd el a Bibliát.
Elõzõ vagyok.Ha ajánlhatom akkor a Máté evangéliummal kezd, ott vannak a jõvõre vonatkozó dolgok.
Mi köze van a gazdasági válságnak a Bibliához? 1929-1933 Ekkor is volt világgazdasági válság de nem azért mert a Biblia azt mondta. Nem nagyon emlékszem de törin valami olyat tanultunk hogy a tultermelés miatt volt.
A bibliával példálózó emberke bár hozzátette, hogy "szerinte", de ezt sem kellett volna. Miért? Mert a Szentírásban igaz, hogy szó van a jelekrõl, melyekkel a(z) (világméretû) utolsó napokat lehet azonosítani, de pontos dátumot senki ne keressen, mert azt nem talál. Tehát nem szabad kijelenteni senkinek sem, mi mikor kezdõdik. Egyébként a 20.-ik század nagy része olyan idõszak az emberi történelemben (a történészek szerint is), ami egyedülálló borzalomban, minden jó szándékú erõfeszítés, és technikai fejlõdés ellenére is. Mert hát önmagában a (hadi)technikai elõrehaladást nem okolhatjuk a bajok sokaságáért. Ez mögött is az ember van, nem?
Nekem arról, hogy világvége eljön az a véleményem hogy nem volt nagy dolog kitalálni mert nagyon logikus, hogy egyszer vége lesz a világnak! ez oylan mintha azt mondaná ki a Biblia hogy Afrikában meg fognak halni a gyerekek.. hát persze hogy meg fognak halni mert egyszer mindenki meghal ..

Több embertől is hallottam, hogy a romák puncija pár fokkal melegebb, mint a "fehéreké". Igaz ez?

Legjobb válasz: Te jól vagy? Egy ember bõrének a hõmérséklete valahol a levegõ és a saját maghõmérséklete (általában 37 fok) között van. A nemi szerveknél különösen függ a vérbõségtõl... de 3 fok? Láza is lenne, ha ekkora különbség lenne - arról nem is beszélve, hogy hogyan nézne ki? Orvosi könyvek is leírnák, ha ennyire különbözne.

Te jól vagy? Egy ember bõrének a hõmérséklete valahol a levegõ és a saját maghõmérséklete (általában 37 fok) között van. A nemi szerveknél különösen függ a vérbõségtõl... de 3 fok? Láza is lenne, ha ekkora különbség lenne - arról nem is beszélve, hogy hogyan nézne ki? Orvosi könyvek is leírnák, ha ennyire különbözne.
valmely szerves anyag erjedese, rothadasa eredmenyezi a homerseklet emelkedeset (a lazon kivul, persze). hogy ebben az esetben is egyszeru bomlasrol, oszlasrol van-e szo, nemtudni, bar szereny velemenyem szerint elkepzelheto :D de ki-kim dontse el maga.
röviden: marhaság!
Én is hallottam, meg olyat is, hogy édesebb az íze... De azért én nem hagynám ott a barátnõm, hogy ilyet kipróbáljak. De ha valakinek van ilyen tapasztalata, akkor azt én is szívesen elolvasnám, hogy tényleg igaz-e.
L(O_o)L .. ez jó voltXD:D mondjuk lehet benne valami.. belegondolni is undorító nem hogy kipróbálni már nem azértXDXD
Biztosan a kosztól édesebb:D
Ahol a meleg ott a büdös:D
ez hülyeség, egyforma nem melegebb esetleg büdösebb
JaHa melegeb akkor büdösebb is
honnan lehet tudni h nincs a roma asszonyon bugyi??? korpás a papucsa...XDXDXD
Sztem ez lehetséges.Mondjuk még nem volt roma csajom, remélem nem is lesz:) amugy a feketéknél is ez van nekik pld teljesen más az illatuk, és ha izzadnak az izzadságuk "édesebb" szagú. ezt nem negativ értelemben irom, ez genetika
Kár hogy nehéz tényleg csinos fekete csajt látni akinek tényleg gusztusos alakja van, szép közepes méretû feszes mellel. De élõben még nem szagoltam egyet sem pedig érdekelne!
Nem a bõrszinnen múlik az ember vérmérséklete, hanem a vérmérsékletén múlik hogy mennyire forró a puncija.
igaz! nekem volt egy pek baratom, es o kenyeret sutott a cigany baratnoje pinajaban... hogy lehet ilyen baromsagot kerdezni? :D sot az eszkimo noke meg hidegebb es lefagy benne a pocsod... rofl
kenyeret sütött, áá. X'DDD.
nem igaz:) tüzesebb:)
jobb ez az oldal, mint a napiszar!!! a kenyeresen majdnem megfulladtam XD
Ezt meg hogyan nézted meg?
övé azért rózsaszín mert mossa, a tied pedig azért barna mert szaros.
Gondolom tükörrel, amúgy szerintem ugyan az az oka amiért valakinek szép rózsaszín a bimbije, valakinek meg ocsmány barna... abban több pigment van, ennyi...
:DDDDDD Nekem eszembe sem jutna nézegetni... se a sajátomat, se másét.
A kérdező hozzászólása: primitívek kíméljenek. a tied akkor koromfekete!

A nőgyógyászom Sensonette 75/20 fogamzásgátlót írt fel. Több embertől is hallottam hogy volt tőle közti vérzése. Mennyire lehet biztonságos? Véleményeket kérek.

Legjobb válasz: Több mint 2 éve szedem, de eddig semmi problémám nem volt vele. Persze ez egyén függõ, kinek hogy reagál rá a szervezete. Gondolom a nõgyógyász csak tudja kinek mit ír fel. Kezd el szedni, ha nem vagy vele megelégedve, vissza mész és megbeszéled a nõdokival.

Több mint 2 éve szedem, de eddig semmi problémám nem volt vele. Persze ez egyén függõ, kinek hogy reagál rá a szervezete. Gondolom a nõgyógyász csak tudja kinek mit ír fel. Kezd el szedni, ha nem vagy vele megelégedve, vissza mész és megbeszéled a nõdokival.
A kérdező hozzászólása: A nõdokim azt tanácsolta hogy amikor megjön a menzim ne az elsõ hanem az 5. napon vegyem be. De ez mire jó?
Azt én nem tudhatom, nekem azt mondta annó, hogy a menstruáció elsõ napjától kezdjem el szedni. Nem hallottam még olyanról, hogy az 5. naptól... Esetleg próbálkozz egy másik nõdokival. Jobb ötletem nincs :)
A párok egy idö után egymásra hangolódnak és egyszerre mennek el, tehát, igen létezik!
Vannak, akik tényleg ennyire egymásra tudnak hangolódni. Meg az orgazmuskor fellépõ effektusok, mint az ejakuláció vagy a hüvely-összehúzódások is segíthetnek, hogy a másik felet átlendítsék a határon, és õ is elélvezzen. Bár hogy mennyire gyakran fordul elõ ilyen közös orgazmus, azt nem tudom. Szívesen néznék róla statisztikát, ha létezne.
megszokás kérdése
Mi az esetek 90 százalékában egyszerre megyünk el a párommal. Fél éve vagyunk együtt, úgyhogy gyorsan ment a ráhangolódás. A lényeg, hogy a pasi odaadó legyen és nagyon figyeljen a partnerére. És nekem így az igazi a szex. 20L
Mi is sokszor együtt megyünk el. Odafigyelés a másikra, és sok sok szeretet kell hozzá.
nekünk 9hónap alatt eddig 2szer sikerült egyszerre elmenni. Nagyszerû élmény volt, de attól még lehet nagyon jó a szex, ha nem egyszerre mentek el. 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, most irigykedek rátok:) Nekem eddig még egyáltalán nem jött össze, nemhogy együtt, még máshogy se:) De rajta vagyunk a dolgon:)
10bõl 9szer mi is együtt megyünk el.. igaz nekünk volt idõnk megtanulni, mert kisebb-nagyobb megszakításokkal már 8 éve vagyunk együtt. bár mostanság egyre jobban koncentrálok hogy tovább bírjam mint õ, igaz elég nehéz, mert berögzõdött nagyon a közös orgazmus :) 24F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!