Találatok a következő kifejezésre: Több embertől hallottam, hogy (9 db)

Elsõ vagyok, vagy még ha nincs jól a matrac alá helyezve.
Nekem még nem mondtak ilyet. De inkább riasszon tévesen (bár nem hiszem, hogy ez olyan gyakran elõfordulna), mint hogy tényleg baj legyen. Azért azt mégis csak könnyebb feldolgozni, hogy éjszaka felriaszt, mint hogy.... Sok minden múlik a szakszerû kezelésen, hogyan van elhelyezve, stb. Szerintem.
Szia! Nálunk is volt, mikor beriasztott. Nem tûnt tévesnek, de én is hallottam, hogy tévesen is riaszt néha. Azt mondták (akik mér régebb óta használják), hogy ne a gyári 3-as, hanem az 5-ös fokozatra állítsuk (Angelcare) légzésfigyelõnket. Így nem volt baj. Az egyik szomszédunk felhívta a céget, mert neki sokszor beriasztott - úgy tûnt, tévesen -, és azt válaszolták, hogy mikor lassul a baba légzése, akkor is beriaszthat elõvigyázatosságból. Én el sem tudnám képzelni enélkül az életem. Nagyon megnyugtat, hogy ott van, és figyel mindenre. Tudom, hogy régen mindenki enélkül nõtt fel, de én nyugodtabban fekszek le éjszaka, mint anyáink annak idején. Zita (25 hetes kislány anyukája)
Én sem bántam meg, hogy megvettem a Angelcare légzés figyelõt.Nekem egyszer se riasztott tévesen.Igaz ami elõtte volt a babycontrol az riasztott tévesen ezért érdemesebb egy jobb minõségût venni.
Hajaj! Nekem nincs semilyen tapasztalatom ebben a témában és az ismerõseim körében sem hallottam, hogy használták voln. Én gondolkodom rajta, hogy vegyek e légzésfigyelõt, de úgy látom, hogy érdemes lenne. Sokszor azt gondolom, hogy csak én aggódom túl ezt a dolgot és azért akarok venni. De mi van ha tényleg van valami baj..... Akkor azt sosem bocsátanám meg magamnak, hogy nem áldoztam rá azt a 20-30 ezer forintot. 17 hetes kismama.
Én azt hallottam hogy akkor riaszt tévesen, ha az elem nincs idõben kicserélve.
Egyetértek az elõttem szólókkal. Nekünk egyébként nem hiszem, hogy valaha is riasztott volna tévesen. Mindenképpen venni kell és meg kell tanulni hogyan kell lélegeztetni egy babát és hogyan kell rajta szívmasszázst alkalmazni. Volt olyan ismerõsöm akinek megmentette a babája életét.
nekem az egyik ismerõsömék 3 nap után kidobták, mert éjjel 10 percenként beriasztott minden ok nélkül. pedig nem az olcsó verzió volt az sem.
A kérdező hozzászólása: Szia! az utolsónak írok! ez a kókusz matrac kérdés elég kényes dolog. emiatt kivágni egy darabot belõle az elég durva lenne. ráadásul mi kölcsön kaptuk a kiságyat és a vele járó matracot is. ezek után én sem darabolnám fel!!! sajnos nem lettem okosabb, sõt azt hallottam, hogy inkább 6 hónapos kor után ajánlották a szülõknek a használatát. szóval nem értem ezt az egészet. ráadásul 40.000.-ért már a legjobb kategóriájú légzésfigyelõhöz lehet hozzájutni!! remélem megoldódik a problémád!! köszönöm_!

Mit szeretsz jobban: az embereket, vagy az állatokat? Már több embertől hallottam, hogy az állatokat jobb szereti.

Nem tudtam hova írjam a kérdésem, ez t?nt legmegfelel?bbnek.

Legjobb válasz: az állatokat õszinték, soha nem hazudnak, nem bsznk át, nem hitegetnek ha odabújnak õszintén teszik ha boldogtalan vagyok vagy szomorú odajönnek hozzámdörgölõznek, megvígasztalnak a legjobb barátaim!!

az állatokat õszinték, soha nem hazudnak, nem bsznk át, nem hitegetnek ha odabújnak õszintén teszik ha boldogtalan vagyok vagy szomorú odajönnek hozzámdörgölõznek, megvígasztalnak a legjobb barátaim!!
Egyértelmûen az állatokat. Õk tartják fent a természet egyensúlyát... Az emberek csak tönkreteszik. Még a legbuzgóbb grínpíszesek sem kivételek.
Az állatokat jobban szeretem, és egészséges a személyiségem.
Az állatokat, az okok megegyeznek azokéval akik már fentebb leírták.
Egyértelmûen az embereket. Kevés ember van akit igazán szeretek, de velük olyan dolgokat lehet csinálni, amit állatokkal sose. Embereket egyértelmûen.
Egyértelmûen az állatokat! Alapból nem vagyok egy nagy humanitárius beállítottságú. Az emberek mindig csak azt nézik, mibõl származik hasznuk, nekik mi a jó. Az állatok öszinték, náluk érzed, ha szeret és azt is kimutatja, ha nem.
Természetesen az embereket. Aki nem így érez, keressen fel egy pszichiátert.
Most nem azért az állatokat is imádom, fõleg a kutyákat, de aki jobban szereti az állatokat az vizsgáltassa ki magát, mert nem egészséges a személyisége.
sok beteg elborult elme... :S Istenem....
Tudod nem akarlak megbantani, de van abban igazsag, hogy minden faj, a gyokerehez ragaszkodik jobban!
Egy normális ember felér egy kutyával:D
U.i.: Nem bántásból kérdeztem rá arra, hogy van-e valami bajod az emberekkel, csak érdekelt. Anno hittanon, mikor azt mondták, hogy az állatok nem jutnak fel a mennybe, mert nincs lelkük, azt mondtam, hogy én nem is akarok odamenni, mert nélkülük tök unalmas lenne... :-P
Vadidegen embereknél sokszor jobban szimpatizálok a vadidegen állatokkal, de azt nem nevezném egyenértékû szeretetnek avval amit ténylegesen szeretetnek élek meg. Saját kutyámat jobban szeretem, mint a vadidegen embereket, de a családom ember tagjait jobban szeretem mint a kutyámat, pedig veszélyeztettem már az életemet a kutyámért amikor hatalmas harci kutya megtámadta.
Attól viszont egész életemben bûntudatom lenne ha az állatom hagynám veszni, mert õt csak én ismerem, csak rám számíthat. Ha állatokat látok szenvedni az mélységes és érthetetlen borzalmat vált ki belõlem.
Egyértelmûen az állatokat, mert hiányzik belõlük egy csomó olyan tulajdonság, amit rühellek az emberekben (önzés, hazugság, törtetés, nagyképûség, stb.) Az állatoknál csak a családomat és azokat az embereket szeretem jobban, akik körülvesznek és akiket ismerek, megbízhatok bennük. A többi ember nem jelent számomra semmit.
Szeretem a férjem, a fiam, az anyám az apám...stb. És szeretem az állatokat. Hogy lehet a kettõt összehasonlítani?
Ki is mentem átölelni a kutyát meg a cicákat. El sem tudom képzelni, hogy hogy lehet elutasítani vagy nem szeretni azt, aki ennyi szeretetet tud adni.
Nagyobb rokonszenvet érzek egy idegen állat iránt, mint egy idegen ember iránt. De ettõl én még szeretem a rokonaim, szükségem van emberi kapcsolatokra amellett, hogy vannak állataim is. Én úgy gondolom jó társaság például a kutya, én nem tudnám nélkülözni a családból, de nem õ az alapja a családnak. Õ csak a szerves része.
Fura nekem ez a kérdés... Én nem tudnám csak így egy szintre hozni az állatokat és embereket, hogy melyiket szeretem jobban, mert mindkettõ más szerepet tölt be egy ember életében. Szerintem egyébként egy egészséges lelkivilággal rendelkezõ ember egyaránt szereti általánosságban az embereket és állatokat is, amíg valamelyik konkrétan nem ártott neki. Én is rengeteg emberben csalódtam az életben, nagyon sokszor még saját magamban is, de ettõl még nem nem vesztettem el a hitem az egész emberiségben, mert tudom, hogy vannak olyanok is, akikkel megtalálom a közös hangot és fontosak az életemben. Ha belegondolunk, az állatoknak nincs is annyi lehetõségük megbántani minket, mint a saját fajunknak... Nem tudnak belebonyolódni a munkaügyi, szerelmi stb. életünkbe. Egy kutyának vagy macskának nincs oka bántani minket, ha gondozzuk, etetjük, de ugyanígy nem lenne okuk (vagy legalábbis sokkal kevesebb) az embereknek sem utálni a másikat, ha ismeretlenül is pozitívan tudnának viszonyulni egymáshoz, nem rögtön a hibákat keresnék a másikban... Ott a baj, hogy a rossz tapasztalatok miatt elvész a bizalom, és ahogy itt többen is írták, már anélkül ellenszenvesnek találnak valakit, hogy ismernék egyáltalán, teljesen alaptalanul. De hogy válaszoljak mégis a kérdésre, gyerekkoromban én is mindig állatokat rajzoltam, róluk találtam ki történeteket, emberek iránt csak tizenegynehányéves koromban kezdtem erõsebben érdeklõdni, szerintem ez általános jelenség... Most viszont azt mondhatom, hogy igaz, hogy egy házikedvenc mindig ott van és meghallgat, szeretetet ad, de ugyanazt mégsem jelentheti, mint egy ember, akivel bízhatunk egymásban, megoszthatjuk egymással a gondolatainkat stb. El tudom képzelni az életemet háziállat nélkül, viszont család és/vagy barátok nélkül aligha...
A sok kötözködõnek üzenném, hogy nem a kérdésben nem volt benne, hogy hurrogd már le azokat akiknek nem tetszik a válaszuk...:) Egyébként én egyformán szeretem õket, de elég sokszor vannak pillanataim/napjaim amikor az állatokat sokkal-sokkal többre tartom.
Sajnos nem tudok választani. Tény, hogy az állatok nem hazudnak, nem használnak ki és sokszor szerethetõbbek az embereknél de viszont olyan sok jó embert is ismerek. Akikrõl nem mondhatóak el ezek a rossz tulajdonságok.Meg amúgy is szeretem megismerni az embereket. Nem szabad általánosítani. És hiába néha , tényleg csak a macskám tud megnyugatni, nekem szükségem van valakire akivel például megbeszélem a problémáimat...És mellesleg egy állat is lehet ugyanolyan idegesítõ mint egy ember szerintem. Én a mindkettõ mellett szavazok:D
:-) Én az emberre is egyfajta állatként tekintek. Csak õ - mivel evolúciós fejlõdése eredményeként értelmesebb - olyan katasztrófákat tud okozni, amit egy állat soha. És olyan csodálatos dolgokat is nyújthat, amit egy állat soha... És nem esne rosszul utólag, ha kiderülni, hogy az az öregember egy csodálatos ember volt, akit jó lett volna megismerni? OFF: Kutya-macsek-görény-kisállat kérdés: A kutya mind a görénynél, mind a macskánál intelligensebb (szerintem). Az meg ízlés kérdése, hogy macska vagy görény. A görény nem olyan, mint a hörcsög, nem említeném vele egy lapon. Az egyik rágcsáló, a masik ugyanolyan ragadozó, mint a macska, csak más módon ragadja meg az embert. A göri számomra pl. viccesebb, de nem butább, mint egy macska...kiszámíthatóbb, de ravaszabb...az enyém pl egymásra hordott 3 hátizsákot, hogy elérjen egy doboz szaloncukrot a szekrényen. :-P
*nekem attól NEM lesz jó, kimaradt.
Ha éhes lenne a kis kedvenced megenne! Megenne! Ugyanúgy mint te is õt! Megsütnéd a tüzön.
A kérdező hozzászólása: Te jó ég...látom egy egész lavinát indítottam itt...
" Ha éhes lenne a kis kedvenced megenne! Megenne! Ugyanúgy mint te is õt! Megsütnéd a tüzön." Nem. Megetetném :) Vagy nem tudom milyen kiskedvencrõl beszélsz...Oroszlánokról, tigrisekrõl? Nem lehet M.o-n ilyen állatokat tartani. Én nem enném meg a kiskedvencemet kezdjük itt...
Már elnézést de nem az emberek tesznek annyi szörnyûséget a Földdel és a többi emberrel? Az miért nem baj? Miért az baj ha egy állat ösztönlény? Hány állat van aki háborút indít, vagy sorozatgyilkos lesz, vagy esetleg csak becsap, elhagy ahogy sok barát teszi? Ha õ tényleg megenne csak azért tenné mert éhes és nem gonoszságból. És én még nem is írtam hogy jobban szeretem az állatokat, hanem azt hogy a saját állataim meg a szeretteim számítanak a többiek semlegesek, de ne beszéljünk logikátlan dolgokat....
"Én tanultam a hibáimból, eltudom viselni a másikat, nem félek a többi embertõl max csak olyanok vannak akikkel jobban megvagyok , mint a másikkal" Nem feltételeztem, hogy nem így van. :-) Általánosságban válaszoltam. "mégis az állatokat szeretem jobban" Én is imádom a görényeimet, még mindig siratom õket. De saját tapasztalat: ha bármilyen állatért jobban rajongsz, vagy jobban szereted õket, mint a melletted lévõ embereket, akkor vagy velük van marha nagy gond, vagy te nem vagy rendben ideiglenesen. (Voltam már hasonló helyzetben.) "Szerintem ezt a kérdést töröltetni kéne, mert ez már egy vicc." :-))))
"De saját tapasztalat: ha bármilyen állatért jobban rajongsz, vagy jobban szereted õket, mint a melletted lévõ embereket, akkor vagy velük van marha nagy gond, vagy te nem vagy rendben ideiglenesen. (Voltam már hasonló helyzetben.) " Mi bajom származhat az állatszeretetembõl?:) Én mindig rendben voltam. Nem tehetek róla, hogy szeretem õket. Nem. Én szeretem az embereket is, csak nem mind. Pl a rosszindulatúkat nem szeretem , vagy akik irigyek és rosszat akarnak az embereknek minden áron, vagy akik lenézõek. Ezeket nem szeretem. Úgy általában jóban vagyok az emberekkel. Azt gondolom nem olvastad el, hogy én már gyerekkorom óta(mikor még nem is tudtam milyenek az emberek) már akkor jobban szerettem õket. Akkor gondolom már gyerekként is "antiszociális" elmebajos lehetettem ugye?
Miért baj az ha valaki a vadidegen embereknél jobban szereti az állatokat? Beteg vagyok azért mert nem tudok akárkit csak úgy szeretni? Szeretem azt akit én választok (barátok, pár, család) a többiek meg nem érdekelnek. Nem utálok senkit, de az állatok sokkal szeretnivalóbbak és érdekesebbek az ismeretlen embereknél.
Utálom az embereket!
:-) Na látod. A párodat, a családodat ezek szerint jobban szereted, mint a kisállatodat. Tehát nincs veled semmi baj. hacsak azt nem mondanád, hogy egy vörösiszap-katasztrófa esetén a macskád után nyúlnál egy ismeretlen öregember helyett.
"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül õ az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne." - Mark Twain
A családomnál és a szerelmemnél nem, de minden más embernél jobban szeretem az ÁLLATOKAT!
Elõttem írta egy hozzászóló, hogy az már nem normális ha valaki mondjuk egy vörösiszap katasztrófánál a saját macskáját mentené ki nem egy ismeretlen öregembert. Hát akkor én biztos nem vagyok normális, de én bizony a macskámat menteném meg, (akit imádok), nem egy ismeretlen embert (akihez nem kötõdöm egyáltalán!). Szerintem meg az nem normális, aki nem egy olyan embert vagy állatot mentene meg, akit szeret, hanem egy ismeretlent akihez nem kötõdik egyáltalán!
állatokat.
Általában véve az állatokat. Persze ez nem azt jelenti, hogy jobban szeretem a kutyámat, mint pl. az anyámat. :)
Nem olvastam el az összes választ, így bocsánat elõre is, ha ismétlek. Valaki jött a Gyulai kolbásszal és az ösztönnel. Azért egy kutyánál lehet tudni, hogy a kolbászt választja, mert az ösztöne hajtja, szerintem ez megbocsátható. ért utálni fogtok, de nekem még az is "megbocsátható", ha egy állat széttép valakit, ösztönösen cselekszik, védi magát. Egy ember ettõl független teljesen TUDATÁBAN van, ha gyilkol, ha mások életét megkeseríti, neki van VÁLASZTÁSI lehetõsége, hogy most szereti-e a másikat vagy tönkreteszi az életét. Na, ez nem megbocsátható. Nem választom az állatokat. De az embereket se, mert képesek csak úgy heccbõl is valakit bántani úgy, hogy gyomorgörccsel élje le az életét. Tisztelet a kivételnek persze, csak az emberi gonoszság határtalan, míg ugye az állat nem a lelkében élõ sötétség miatt tesz meg számunkra rossz dolgokat.
00:00 Amikor azt írtam, hogy primitív kis szõrgolyó, határozottam a csincsilláimra gondoltam :) )) Esznek, isznak, alszanak- és esznek. Nagyon édesek és szeretem õket, de örülök, hogy nem csincsilla lettem. Mindössze ennyit szerettem volna mondani azzal a mondattal. Ha belegondolsz, a kutyák nem is annyira hasonlítanak szõrgolyókra... :) )
Az állatokat szeretem jobban általánosítva, de pl. tesómat jobban szeretem minden állatnál.:) Viszont a papagájaimat jobban szeretem a keresztanyámnál.:) És ez nem vicc.
Aki jobban szereti az állatokat az cserélje le a családját kutyákra, az élettársa legyen állat, a barátai, a munkatársai. Vagy azok jók, ha emberek maradnak? Sok álszent. Aki jobban szereti az állatokat, az nem bírja az emberi értelem azon részét, ami nem idillien boldog, mint a kutyával mezõn futkározás.
Hát ez nem igaz!:) Emberek! Mi, akik azt mondtuk az állatokat szeretjük jobban, általánosítottunk. Az édesanyám jobban szeretem minden állatnál...:) Vagy nem tudtok sokat az élet dolgairól, a sok katasztrófáról, amit mind emberek okoznak (sosem állatok)!, vagy egyszerûen csak nem akartok tudomást venni róla...
Jobban szeretem az állatokat, ez az igazság. Mégpedig azért, mert õk õszinték, és amit tesznek, sosem kegyetlenségbõl, önzõségbõl teszik. Csak élik az életüket. DE! ez nem jelenti azt, hogy antiszociális vagyok, vagy hogy lecserélném a körülöttem élõ embereket állatokra. Csak annyi, hogy az állatoknak sokkal több joguk lenne élni, mint nekünk, akik a Földet tesszük tönkre.
Több joguk lenne élni? Ki a jó Isten vagy te hogy itt ítélkezel?!
Simán csak tisztában van a természettel. Az állatvilág sokkal hamarabb létezett, mint az ember. Amióta az emberiség létezik, hát mit ne mondjak lassan a Földnek annyi. Olyan mértékû károkozás folyik, hogy az elmondhatatlan. Ezzel nem igazat akarok neki adni, én abszolút emberszeretõ ember vagyok, de a tények akkor is tények.
Én igazi állatbarát vagyok, de nem szeretem õket jobban az embereknél. Sokan kihasználtak vagy hazudtak nekem az emberek közül. De nem baj! Jól elvagyok a baráti körömmel, (mellesleg velük együtt sétáltatjuk a kutyáinkat :D) de az állatvilágot sem hanyagolom. Azt hiszem, egy állat tényleg nem tud hazudni, de igazán csak egy emberrel lehet mondjuk beszélgetni, meg tanácsot kérni, esetleg meghallgatni. De a kutyámmal is sokat vagyok, minden nap viszem sétálni, néha még az erdõbe is elmegyünk, és hát úgy mindkét fajjal megvagyok. Igazság szerint, gyakran megfordul a fejemben, hogy az ember is állat, épp ezért (na meg a szeretet miatt) a kutyámra nem úgy tekintek, mint egy szolgára, vagy tárgyra, hanem mint barátra. Összefoglalva: Az embert jobban szeretem, de csak egy kicsit :D
'Büszkének kéne lennünk arra, hogy nem primitív kis szõrgolyók vagyunk, hanem gondolkodó emberek." Legfõképp ez a rész dühített fel, mert valakinek meg ez sértõ... Az állatok képesek bántani minket. És? Az emberek is. Semmi nincs áldozat nélkül. Fontos hogy az állat nem ember, ezt úgy értettem, hogy ennek ellenére teljesen természetesnek veszed, hogy az ismerõsök kényeztették a rád támadó kutyát. Pedig ez pont egy része annak amikor tévesen emberként kezelik. És amibõl baj lehet. És nem tudhatod mit követtél el. Lehet hogy az ember aki bántota piros ruhában volt, és te aznap piros ruhát vettél fel... Érted? Ennyi. Mit vársz tõle? Õ egy 3-4 éves gyermek szintjén van. NEM vagy hibás, de az nem jelenti azt hogy a kutya ok nélkül támad és hogy õ hibás.
Most gondolj bele... Ha valaki azt állítja hogy az állatokat jobban szereti mint az embereket akkor az nem vág egybe azzal hogy egy szintre emeli õket. Hisz ha nem szereti az embereket, akkor nem akar hozzájuk hasonlóval barátkozni... :) Én azért szeretem az állatokat mert az állatok érdekelnek. Nem valami pótlékot keresek. Nem akarom, hogy másra hasonlítsanak, azt akarom, hogy olyanok legyenek mint az állatok. Ha az emberek hiányoznának akkor azokat keresném. De belõlük pont elég aki eddig van nekem.
Aki azt írta, hogy az állatok nem bántanak, nem rúgnak ez emberekbe, még biztos nem érezett a hátán 60 kilós, támadó ebet. Én igen. Hihetetlen szerencsém volt, hogy megúsztam... A macskákat nagyon szeretem, de a kutyákkal a fenti eset óta nem tudok kibékülni. Itthon csincsillákat tartok, aranyosak, babusgatom õket, kinyalom a seggüket is, de sosem tudnám õket annyira szeretni, mint egy embert. Büszkének kéne lennünk arra, hogy nem primitív kis szõrgolyók vagyunk, hanem gondolkodó emberek.
A kutya nem támad ok nélkül. Egy EMBER rosszul nevelte, vagy nem nevelte egyáltalán.
A kutya ami megtámadott, igen jó kezekben van- csak rosszból került oda, minden bizonnyal késõn. Menhelyrõl került igazi állatbolond családba, hatalmas tapasztalatuk van a kutyák nevelésében, egy korábbi kutyájuk sem mutatta minimális agresszió jelét sem. Akárhogy is, nekem jött- majdnem rossz vége lett a dolognak. Én nem hiszek abban, hogy a kutya ok nélkül nem támad. Vannak nyugodt természetû fajták és igazi ölebek. Az utóbbinak bármikor bekattanhat az agya... hányszor hallottuk már a híradóban, hogy a kutya széttépte a gazdáját? Nem megbízhatóak. Lehet fogni nevelésre, erre-arra, de sosem tudhatod, mikor gyõzedelmeskedik a nevelés felett az ösztön. Az utcán bóklászó ebektõl meg egyenesen rettegek. Ha ott támad meg, nincs a gazdi aki leállítsa. A végére egy halk kérés a kutyákat sétáltató gazdikhoz: könyörgöm, rakjatok rá szájkosarat!
21:03 ha nem értesz valamihez akkor ne tegyél úgy mintha tudnád a tutit... Az állatok SOSEM támadnak ok nélkül vagy gonoszságból, úgy mint az emberek. Ha õk támadnak akkor az azért van mert nem nevelték õket jól, félnek, betegek, stb... És ha már az ember olyan felsõbbrendû, fejlett, akkor fel kéne fognia, hogy ilyenkor nem az állatra kell mérgesnek lenni. Ha téged valaki lelõ akkor a fegyverre vagy mérges? Nem a kézre amely meghúzta a ravaszt? Mert ez kb ilyen. Hidd el nem te vagy az egyetlen "hõs". Engem hetente támadnak meg nagytestû kutyák mikor sétálunk. Mert ez egy ilyen elmaradott környék. És volt amikor komolyan is gondolták. Volt amikor a rottweiler majdnem megölte a kiskutyáim... Utána engem is elkaphatott volna. Mégse érzek egy szem haragot sem a kutya iránt és nem utáltam meg az állatokat. Ilyen esetben az állat a legnagyobb áldozat. Csakhát ahhoz hogy ezt belásd, fel kéne érni ahhoz a fejlettségi szinthez amit az emberrõl hangoztatnak. :) Meg persze olyankor az állat nem primitív amikor kaját ad, védelmet, társaságot, amikor õ szenved ahhoz hogy aztán a beteg gyereked meggyógyulhasson (kísérletek) stb... Az állatok mindenhol ott vannak. Állatok nélkül sehol sem lennének az emberek sem! Úgyhogy szerintem gondold meg, kit nevezel primitívnek!
Dolgokat hinni lehet. Én is azt hiszem hogy... Csak épp nem értek hozzá, aztán akkor hihetek amit akarok, attól az nem úgy van...
Úgy tûnik, te a rágcsálóimnál is primitívebb vagy.
Ja hát persze. Egyszerûbb támadni ha nincs valami okos mondanivalónk.. :) Én nem azt mondom hogy jobban kell szeretni az állatokat mint a szeretteid. Csak azt hogy egyesek el vannak kissé szállva és téves infók alapján alkotnak véleményt (ld te meg a támadások)...
Ne haragudj, de ha letépi a kezem egy kutya, nem fogja megnyugtatni a lelkem, hogy jajj, szegénynek biztos rossz gazdái voltak, vagy beteg volt... Attól még tönkretette az életemet! Én elfogadom, hogy te ezt megbocsátanád neki, te pedig fogadd el, hogy én nem lennék képes rá. Ne hidd, hogy én ne szeretném az állatokat! A kutyákat is szívesen simogatom, akár ölelgetem, ha nem kell veszélyeztetve éreznem magam tõle. Sõt, ha egyszer lesz módom arra alkalmas házban élni, magam is szeretnék egyet. De ha este egy nálam 20 kilóval súlyosabb kutya jön szembe velem egy kihalt utcán... Számomra trauma volt, amikor megtámadott egy. Kész. Nem tudok mit kezdeni az érzéssel. Szeresd az állataidat, de légy toleráns a saját fajoddal is!
Az nem intolerancia ha nem érdekel minden ember csak a családom meg a barátaim... Felfogom hogy ezt te nem tudtad felfolgozni de attól még nem azt jelenti, hogy igazad is van és az állatok ok nélkül támadnak és lehetnek gonoszak meg stb... És nem arról van szó hogy én megbocsájtanám. Hanem arról hogy tudom kin verjem le. Ezért jelentettem fel a támadó rottweiler gazdáit és próbáltam meg normális emberekhez helyeztetni a kutyát.
Azért mégsem jelenthetem fel a legjobb barátom családját... Pontosan tudom, hogy kényeztetik azt a kutyát, velük teljesen normálisan viselkedik, a tenyerükbõl eszik. Én nem követtem el semmi ellene, sosem bántanék, provokálnék egy kutyát (se másmilyen állatot) szándékosan. Valamiért nem tetszettem neki és vérszemet kapott. Pontosan az rémiszt meg az egészben, hogy nem tehet róla! Valami azt diktálja neki, hogy csinálnia kell... semmi köze az emberi kegyetlenséghez, nem tudatos, mégis legalább annyira veszélyes. Egyébként sem azt kértem, hogy sajnálj, csak hogy fogadd el az álláspontomat. Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy meglehetõsen félreértetted a mondandómat, a támadó hangnemû, degradáló hozzászólásodból ítélve. Én nem vagyok ellensége se a kutyáknak, de a kutyásoknak, de abban nem hiszek, hogy emberi módon lennének képesek felmérni és kezeli a különbözõ stresszhelyzeteket. Akármennyire szeretjük õket, tegyünk különbséget ember és állat között.
Az embereket természetesen : ) Ezért adóm az adóm 1%-át hol hajléktalanokat segítõ szervezeteknek, hol pedig olyanoknak akik a gyerekeket segítik ; )
Állatok!
Én is nagyon nagy állatbarát és állatvédõ vagyok, de szeretem az embereket is, emberekkel foglalkozom, szóval velük is elvagyok :)
Az állatokat. A barátaim szinte 100%-át is nekik köszönhetem :D
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:53 válaszoló vagyok. Nem értem miért kell kiakadni részben, mert bármennyire is tiltakoznak az emberek, az ember is állat (ha ezt a feltevést elfogadjuk -és nem oldjuk fel az ellentmondást-, akkor máris értelmetlen a kérdés), részben mert általánosságban beszélünk. Nem az a kérdés, hogy te "minden állatot jobban szeretsz bármely általad ismert és nem ismert embernél?". Két eset: 1. Aki az általános kérdésre adott választ, az elvonatkoztatott az egyes emberektõl és az átlagot nézte, ahol is teljesen logikus, hogy az állatok mellett döntött a fentebb leírt érvek miatt (ami mellett még lehetne jópárat mondani, de még ha nem is lehetne, az emberiség pont annyi dologban múlja alul az állatokat, mint amennyit pluszban ad, tehát megint csak az állatok vezetnek). 2. Aki nem ismer egy olyan embert se akire azt mondaná, hogy õt jobban szeretem, mint bármilyen állatot, annak igencsak rossz élete lehetett, ami miatt szintén logikus, hogy számára az állatok a nyerõk. Van párkapcsolatom, vannak barátaim és még rondának se érzem magam, bár tény, hogy a legtöbb ember bizonyos meglátásaimat betegesnek tartja. Azonban az is igaz, hogy míg én a véleményemmel nem ártok senkinek (és direkt máshogy se), addig azok akik emiatt elítélnek, elég sokszor már csak ezért is, ahol tudnak keresztbe tesznek nekem, én pedig ezek ellenére, ha bármikor segítség kell nekik, segítek, ha tudok. Két fõ kérdés merülhet fel ezzel kapcsolatban: 1. na most akkor melyikünk a "jobb" 2. mi a francért segítek olyannak, aki árt nekem Az elsõ kérdést nem az én dolgom megválaszolni. A másodikra a válaszom: mert megtehetem. Aki érti érti, aki nem, annak hiába magyaráznék.
Embereket sokkal nehezebb szeretni, de sokkal jobb is. Kevés ember van akit nagyon szeretek, sok van akit csak szeretek. Állatokat hamarabb lehet szeretni ismeretlenül is, míg embert nem szeretsz meg csak azért mert aranyos.
AZ állatokat...nem fogok senkinek sem magyarázkodni!!!És kikérem magamnak ÉN NEM VAGYOK RONDA!!! Na de mindenki magából indul ki..ugye!
De az is érdekes, hogy ez a sok barom tuti csak a kiscicájára, kutyájára gondol, de állatból kicsit sokkal több van. Ha valaki azt mondja állatok, akkor menjen el egy jó kis erõbe éjszakázni, de olyanba ahol farkasok, medvék és hasonló cuki állatok élnek és majd meglátja milyen emberszeretõek az állatok:)
Húha úgy látom itt komoly bajok vannak az emberekkel. Na nem azok akik az állatokat szeretik jobban. Igen tény, hogy azok akiknek sok bajuk volt az emberekkel azok jobban szeretik az állatokat. De, mikor még ártatlan lelkületû voltam, mikor figyelmet kaptam az emberektõl (magyarul:mikor még Gyerek voltam!) már akkor odavoltam az állatokért, és jobban szerettem õket pedig nem vagyok antiszociális, és soha nem rúgnék bele csak úgy egy emberbe se, még az ellenségembe se-pedig azok talán megérdemelnék. De én úgy vagyok vele, hogy az állatokat jobban tudom szeretni, mint az embereket. Talán mert õk õszintén! tudnak viszont szeretni. Bennük még nem csalódtam. Engem általános suliban volt egy idõszak, mikor nagyon kedveltek a többiek aztán jött a középiskola és lám megcsappant ez a népszerûség de sosem érdekelt igazán ez.Általánosban sem tudtam, hogy miért szeretnek engem az emberek. Igen visszahúzodó vagyok talán egy picit mint a többi ember, ezzel nincs bajom, és azért mert egy idõ után tudok csak kibontakozni valakinél. DE aztán õszintén! Ja és sosem szerettem a középpontban lenni, de ez nem jelenti azt, hogy antiszociális lennék. Vagy neked minden csendes, visszahúzodó ember antiszociális? mert ismerek embereket, (családomból is) akik az ilyeneket annak nevezik. Csak annyit róluk, hogy fogalomzavarban szenvednek szegények :) . Hogy csúnya vagyok-e : Na ez egy jó kérdés. Kinek hogy. átlagosnak mondanám magam. De úgy látom, hogy már az is nagy baj, ha valaki jobban szereti az állatokat. Nem tudom ez miért baj... De én mindenesetre mindig is sokkal jobban fogom szeretni az állatokat, mint az embereket.
Aki itt antiszociálisozik annak fogalma sincs mit jelent a szó. Baromira nem arról volt szó, hogy utálják az embereket, jobban szeretik volt a kérdés, de ha már itt tartunk soha nem kezdenék olyan emberrel, aki nem szereti az állatokat. A lelki minõséget mutatja az, hogy hogyan állunkhoz azokhoz az élõlényekhez, akik ránk vannak utalva és felelõsek vagyunk értük. Szexrõl pedig szó sem volt a kérdésben. Szerintem minimum szöveget értelmezni kellene megtanulni, mielõtt ilyen módon ócsárolunk másokat.
Pontozásháború:)
Ha meg farkasokról van szó, meg mindenféle állatról, akkor ez emberre is érvényes. Biztos itt mindenki kivétel nélkül minden embert szeret :) Nem is nagyon tudok szavakkal jellemezni néhány hozzászólást. Alapból hogy mondhatja emberszeretõnek magát valaki, aki képes így beszélni ok nélkül a másikkal? És ti hiszitek magatokat rendben levõnek..atyaisten..
"Erre nem tudok válaszolni, de azt mondhatom, hogy amikor találkozok bármelyikükkel, az állatok szemében sokkal több jóindulatot és barátságosságot látok, mint az emberekébe !" :D:D:D:D:D
az állatmániások tekintély elvû antiszociálisok, kell nekik egy csicskás (pl. kutya) aki felett uralkodhatnak.
Na az ilyeneknek sem adnék gyereket a kezükbe. Még a végén inkább az állatnak adna enni az utolsó forintjából, mint a gyerekének.
Hát én tipikusan olyan vagyok, aki visszahúzódó, meg nem tud normálisan kapcs-t teremteni az emberekkel, de ettõl függetlenül eszembe nem jutna, hogy az állatokat az emberek elé helyezzem, vagy jobban szeressem õket. Nincs semmi bajom az állatokkal, de szerintem ez így van rendjén.
Ez így érdekes kérdés... nem lehet általánosítani.. Az viszont igaz, hogy van jópár ember akiknél még a kutyám is értelmesebb :D
Ronda vagyok (átlag szemmel) és van párom 5 éve. Az emberekhez semlegesen irányulok, sokat bántottak, az állatok nem rúgtak még belém, nem vertek még át, szeretnek. Lehet lepontozni, nem érdekel.
Nem tudom ki mondta, de ez szerintem elgondolkodtató: A kutya csak akkor okoz fájdalmat, amikor elmegy. Nem vagyok gyenge elméjû, de ugyan mondjátok már meg, mit szerettek az emberekben? Hogy a férfiak megcsalják a terhes feleségüket? Hogy sokan utalják a szüleiket? Hogy betegesen irigyek azokra, akiknek jobban megy a sorsuk?
Ha egy embernek nem sikerül élete során egészséges családot kialakítani, létrehozni, vagy valami nagy lelki probléméja van, (drog, alkohol, stressz, depresszió, pénzügyi gondok), akkor szokta általában jobban szeretni az állatokat mint a saját környezetét.Egy kisállat hallgat, tür, é ugy viselkeik ahogy a gazdája parancsolja.Ha megfigyeled.legtöbb esetben a mozgásérült, problémás, nem egézéges, öreg, drogos, alkoholista-embereknek vannak állatkáik.Ez persze nem 100%-ban igaz, de 90-ben igen.Akinek zeretö szülei, gyermekei, rokonai, és egészséges családi kapcsolatai vannak, az nem akarja az emberi szeretetet, állati szeretettel, hüséggel helyettesíteni!:-)
Az állatokat! :D
Na, le lettünk pontozva, akik az embereket írtuk. Megjött a sok ostoba állatbolond. Igaza van annak aki azt írta, hogy ha választás elé kéne állítani az ostoba együgyû kutyátokat, a gyulai kolbászt választaná helyettetek!
Alapjáraton természetesen az embereket szeretem jobban. Inkább úgy fogalmaznék, hogy bizonyos embereknél, jobban szeretem az állatokat :)
Erre nem tudok válaszolni, de azt mondhatom, hogy amikor találkozok bármelyikükkel, az állatok szemében sokkal több jóindulatot és barátságosságot látok, mint az emberekébe !
Engem pl sokkal jobban letaglóz egy állat halála mint egy emberé, itt persze az állatkínzásra gondolok, szegényke nem tud védekezni, és bántják. Igazából a családomat imádom, a kutyámat imádom, és van olyan ember akinél jobban szeretem a kutyámat mert egy kis tündérke. Az emberekkel sincs bajom, nagyon sok barátom van akiket szeretek, és mindent megtennék értük. Nem lehet választani állatok és emberek között, mindkettõben van jó és rossz.
Gyulai kolbász. Próbáljátok ki.
Tényleg szánalmas ez a drogosozás. Meg hogy biztos nincs kapcsolata, meg ronda. Biztos nagyon szereti az embereket, aki ilyet ír. Kész vicc, hogy mennyire ellent mondanak maguknak.
Jézus Krisztus:DD Ezek a válaszok:D Én mindkettõt szeretem, de ha nagyon muszáj válaszolnom akkor az állatokat:) (nem vagyok alkoholista meg drogos és csúnyának sem érzem magam;))
Ismeretlen ember és ismeretlen állat közül az állatokat szeretem jobban. Nem utálom az embereket, semmi bajom velük, de ok nélkül nem tudom õket szeretni, sokuk idegesítõ, logikátlan, bántó. A szeretteim és a saját állataim egyformán szeretem, nincsenek alacsonyabb szinten az állataim.
Istenem ennyi idiótát, akik szeretik az állatokat, azok nem szerethetik az embereket? Nem az volt a kérdés, hogy mennyire utálod a többi embert, csak hogy melyiket szereted jobban. Én imádom az embereket, de az állatokat egy hajszállal jobban. Most akkor mivan? Nem dõlt össze semmi. Szemét állatellenesek, találkoznotok kéne egy Safarin egy éhes oroszlán családdal, na ha azok megtámadnának és leharapnák a lábatokat, akkor érteném miért nem szeretitek õket :P :@
A mostani világban az állatokat, de!!! NEM VESZTEK még el a JÓ EMBEREK!!! Ezt sose feledjétek!
Én az embereket szeretm jobban. Üdv: Hannibal Lecter
Attól függ, milyen állat. A kutyámhoz alig járok haza, de mikor pici volt, én foglalkoztam vele. Emiatt engem valamiért jobban szeret, mint aki eteti. De ugyanúgy nem hallgat rám sem. A macskáink ugyanúgy szeretnének egy másik embert, aki enni ad nekik. A görényeim most az exem új csajával játszanak valahol. Ha szomorú vagyok, jól esik ugyan egy szõrös állatot símogatni, de inkább egy embert választanék. Mégpedig azért, mert õ meg tudja mondani, hogyha hülye vagyok, és azt is, hogy miért gondolja így. Ha valaki nem szeret a hibáiból tanulni, másokat elviselni; ha fél a többi embertõl, mert tart a csalódástól, annak tényleg a kutyát javasolnám. Meg egy jó pszichológust.
Pont ezaz, senki nem mondta, hogy az állatszeretõk nem szeretik az embereket. Ennek ellenére itt szerencsétlen állatimádónak nevezik, aki az állatokat belefoglalta a mondandójába. Megnézném azt, hogy melyik emberszeretõ barátkozna olyan emberrel, mint akik itt mindennek lehordták azokat, akik az állatokat írták.
""Akik az állatokat ócsárolják, bántottak titeket valaha vagy miért vagytok ilyenek?:D " " Ahha csak hogy azok ösztönlények nem tudják mit csinálnak, az emberek pedig tudatos lények:) . Ennyi csak a különbség. És az állatokra ha mondjuk a papagájom megcsíp nem igen tudok haragudni rá. Láttam olyan gazdikát, aki a kutyájának a fején a bõrét úgy húzta hátra, mert az odaakart menni egy másik állathoz. Ilyen sose tudnék lenni egy állattal. Az ilyen genyáknak bezzeg van kutyájuk.. És ha már itt tartunk nagy emberszeretõk, akik ócsárolják a többi embert itt!- Nagyon szép szavakkal illetitek a másikat. Mindent lehet rátok mondani csak azt nem, hogy emberek vagytok!
"Ha valaki nem szeret a hibáiból tanulni, másokat elviselni; ha fél a többi embertõl, mert tart a csalódástól, annak tényleg a kutyát javasolnám. " Én tanultam a hibáimból, eltudom viselni a másikat, nem félek a többi embertõl max csak olyanok vannak akikkel jobban megvagyok , mint a másikkal mégis az állatokat szeretem jobban . Szerintem ezt a kérdést töröltetni kéne, mert ez már egy vicc.
"Ahha csak hogy azok ösztönlények nem tudják mit csinálnak, az emberek pedig tudatos lények:) . Ennyi csak a különbség" Akkor ezek alapján azt is elmondhatjuk hogy az állatok nem szeretnek viszont, mivel ösztönlények. A gondolatmentedbõl következve kb az asztalodat is jobban szereted, mert az nem bánt vissza.
Az embereket sokkal jobban szeretem, mint az állatokat. Az ember megért, együttérez, segít. És vannak rosszindulatú emberek. Õk nem érdekelnek. De általánosan az emberek szeretem jobban. Az állattal sincs bajom amúgy. Kedves 83%-os 16:24-es! "Akik az állatokat ócsárolják, bántottak titeket valaha vagy miért vagytok ilyenek?:D " Igen, gyerekkoromba egyszer megcsípett egy kakas. Megharapott egy kutya. Össze-vissza karmolta a kezemet egy macska. Megcsípett többször is darázs. Meg szúnyog. A legyek többször beköpték a kaját, mert nyitva maradt az ablak. Egy vakond többször túrt a kertbe. és sorolhatnám. úgyhogy igen, már bántott állatt. És ne mondd, hogy téged még a szúnyog se csíp meg...
Attól hogy te hülye vagy , én még szerethetem az embereket, mint fajt jobban, mint a palotapincsit:)
ma 16:05 Nem azok elcsökevényesedett agyúak, akik az állatokat szeretik, hanem te. Röhej, hogy jobbnak tartod magad másoknál, pedig pont te vagy egy antiszociális, nulla empátiával rendelkezõ, rosszindulatú genny.
Én pl az elején leírtam hogy imdom az állatokat, de nem szeretem jobban az állatokat(mint fajt) mint az embert. Csak a ti roggyant agyatok hiteti el veletek azt, hogy az állat szeret benneteket és azt hogy akik az embereket szeretik jobban, máris utálják az állatokat.
Nem vagyok se nõ, se ronda, de akkor is az állatok. Nem tudom miért. Talán azért mert rengetek olyan videót látni, történeteket hallani, mikor az ember, OKTALANUL, csak SZÓRAKOZÁSBÓL halálra kínoz egy állatot, vagy akár egy másik embert. És ha látok egy beteg állatot, és egy beteg embert (persze olyat, akit én nem ismerek) akkor az állatot jobban sajnálom. De ez szubjektív. Ennyi 15/f
"Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat." :)
Már bocsánat, de egy állat miért ne szerethetne? Biológia..vannak fizikai és lelki érzései is. Nyilván nem a papucsállatkára célzok, de egy kutyának, macskának, majomnak, sõt még a vadállatoknak is.
", pedig pont te vagy egy antiszociális, nulla empátiával rendelkezõ, rosszindulatú genny." Ez az:) ontsd csak ki magadból a felgyülemett feszültséget:) Te szerencsétlen:)
ma 16:28 Nem vagyok szerencsétlen, de kiakaszt, amikor valaki ennyire sötét és következetlen. Felbõszít, hogy valaki, aki elvileg szereti az embereket, olyan szavakat használ rájuk, amik ennek ellentétét támasztják alá. Ez természetesen rám nem igaz, mivel nem írtam hogy ehhez vagy ahhoz a párthoz tartoznék, mert nincs így^^
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:28 Ez a válaszod aztán tükrözi a te nagy ember szeretetedet.
Ea fiaim. Halgassatok már inkább el ti szerencsétlen állatimádók, menjetek bujjatok el egy sarokba és gondoljátok végig az életeteket. Elönt a méreg komojan.
Az állatokat. Miért? Nem rendelkeznek az emberi rossz tulajdonságokkal. Melyek ezek? Önzés, kicsinyesség, irigység. Jelentett fel már állat? Zaklatott? Megfúrt a munkahelyeden? Szerintem az állatok a maguk egyszerûségében ártalmatlanabbak mint az emberek. Az embereket a pénzszerzés motiválja alapvetõen a férfiakat meg a szex is. Szóval az állatok kellemesebb társak, nem ártanak. Az emberek pont azért mert tudnak beszélni és rosszat tenni sokat tudnak ártani és nagyon bosszantóan tudnak szemétkedni. Mikor szemét egy állat???
"Akkor ezek alapján azt is elmondhatjuk hogy az állatok nem szeretnek viszont, mivel ösztönlények. A gondolatmentedbõl következve kb az asztalodat is jobban szereted, mert az nem bánt vissza." Látom másba nem igazán tudsz belekötni :D És még én vagyok az antiszociális". ;) Na emberek, akik ócsárolják itt magukat nézzetek szépen magatokba lehet éppen csak magatokból indultatok ki!;) Nem esett messze az alma a fájától... Viszont még mindig nem tudtál meggyõzni, hogy miért szeressem az embereket jobban mint az állatokat:) . Fõleg ezután a kérdés után plána soha nem is fognak meggyõzni róla:D... Másrészt pedig hülye hasonlatot írtál, aminek semmi köze semmihez. Az asztal egy tárgy, egy állat nem az. És az ember se. - bár ha te annak veszed, akkor gratulálok.:)

Már több embertől hallottam, hogy most kezdődik a világméretű éhinség. Ezt a pénzügyi válság miatt mondják. Tényleg ez lenne a kezdet, amiről a Biblia beszél? Beszélnek erről minden vallásban, vagy csak a keresztények?

Legjobb válasz: Magyarországon nem lesz éhínség! Ott lesz, ahol eddig is volt: Ázsiában, Afrikában, Délamerikában. A magyarok meg majd újból megmûvelik a kerteket, és tartanak csirkét-disznót, mint régen! Csak a villanyszámla lesz magasabb a sok elektromos kerítés miatt. Látod, most is állítólag hiánycikk a rizs ázsiában, a DOVE testápolót meg rizskivonattal készítik.

Magyarországon nem lesz éhínség! Ott lesz, ahol eddig is volt: Ázsiában, Afrikában, Délamerikában. A magyarok meg majd újból megmûvelik a kerteket, és tartanak csirkét-disznót, mint régen! Csak a villanyszámla lesz magasabb a sok elektromos kerítés miatt. Látod, most is állítólag hiánycikk a rizs ázsiában, a DOVE testápolót meg rizskivonattal készítik.
Szerintem ez a kezdet, és ennél sokkal roszabb dolgok lesznek.Gyõzõdj meg Te is, olvasd el a Bibliát.
Elõzõ vagyok.Ha ajánlhatom akkor a Máté evangéliummal kezd, ott vannak a jõvõre vonatkozó dolgok.
Mi köze van a gazdasági válságnak a Bibliához? 1929-1933 Ekkor is volt világgazdasági válság de nem azért mert a Biblia azt mondta. Nem nagyon emlékszem de törin valami olyat tanultunk hogy a tultermelés miatt volt.
A bibliával példálózó emberke bár hozzátette, hogy "szerinte", de ezt sem kellett volna. Miért? Mert a Szentírásban igaz, hogy szó van a jelekrõl, melyekkel a(z) (világméretû) utolsó napokat lehet azonosítani, de pontos dátumot senki ne keressen, mert azt nem talál. Tehát nem szabad kijelenteni senkinek sem, mi mikor kezdõdik. Egyébként a 20.-ik század nagy része olyan idõszak az emberi történelemben (a történészek szerint is), ami egyedülálló borzalomban, minden jó szándékú erõfeszítés, és technikai fejlõdés ellenére is. Mert hát önmagában a (hadi)technikai elõrehaladást nem okolhatjuk a bajok sokaságáért. Ez mögött is az ember van, nem?
Nekem arról, hogy világvége eljön az a véleményem hogy nem volt nagy dolog kitalálni mert nagyon logikus, hogy egyszer vége lesz a világnak! ez oylan mintha azt mondaná ki a Biblia hogy Afrikában meg fognak halni a gyerekek.. hát persze hogy meg fognak halni mert egyszer mindenki meghal ..
Mûtéttel
egyszerû. beteszem, elmegyek gyorsan, a lányt meg otthagyom. 1:0
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat kérek, mert nem tudom elképzelni, hogy egy fiú olyan sokszor elmenne egy éjszaka alatt.
Miért ne mehetne el többször egy szexuális együttlét alatt többször egy pasi? A megfelelõ nõ 5 perc pihenõ után (ami nem egymás mellett hanyatt fekve nézzük a stoppert kell legyen) bármikor harcra képes állapotba tud hozni egy dákót, csak kézbe(szájba) kell venni a dolgokat.

A nőgyógyászom Sensonette 75/20 fogamzásgátlót írt fel. Több embertől is hallottam hogy volt tőle közti vérzése. Mennyire lehet biztonságos? Véleményeket kérek.

Legjobb válasz: Több mint 2 éve szedem, de eddig semmi problémám nem volt vele. Persze ez egyén függõ, kinek hogy reagál rá a szervezete. Gondolom a nõgyógyász csak tudja kinek mit ír fel. Kezd el szedni, ha nem vagy vele megelégedve, vissza mész és megbeszéled a nõdokival.

Több mint 2 éve szedem, de eddig semmi problémám nem volt vele. Persze ez egyén függõ, kinek hogy reagál rá a szervezete. Gondolom a nõgyógyász csak tudja kinek mit ír fel. Kezd el szedni, ha nem vagy vele megelégedve, vissza mész és megbeszéled a nõdokival.
A kérdező hozzászólása: A nõdokim azt tanácsolta hogy amikor megjön a menzim ne az elsõ hanem az 5. napon vegyem be. De ez mire jó?
Azt én nem tudhatom, nekem azt mondta annó, hogy a menstruáció elsõ napjától kezdjem el szedni. Nem hallottam még olyanról, hogy az 5. naptól... Esetleg próbálkozz egy másik nõdokival. Jobb ötletem nincs :)
Ezt meg hogyan nézted meg?
övé azért rózsaszín mert mossa, a tied pedig azért barna mert szaros.
Gondolom tükörrel, amúgy szerintem ugyan az az oka amiért valakinek szép rózsaszín a bimbije, valakinek meg ocsmány barna... abban több pigment van, ennyi...
:DDDDDD Nekem eszembe sem jutna nézegetni... se a sajátomat, se másét.
A kérdező hozzászólása: primitívek kíméljenek. a tied akkor koromfekete!
egyszerûen hozzá kell szokni.
Kevés alvás = fáradság. Sok alvás = kipihent állapot. Ezek az ÉP ÉSZ szabályai. Nyilván vannak egyéb dolgok, amikkel ideig-óráig elérhetünk frissebb állapotot, pl. koffein, torna (akár jóga), meditáció. De ha teheted, inkább aludj sokat. Azt nem pótolja semmi. Persze, tudom, könnyû mondani. Próbálj meg minél elõbb lefeküdni, ha korán kell kelned. És reggelente egyél egy almát, az helyrerázza a keringést.
A kérdező hozzászólása: Még ha normális életet élnék. Folyamatosan rendszertelenül éjszakázom. Van, hogy kettõ, de van, hogy négy éjszakát nem alszom. Nyolc éve nem dolgoztam nappal.
"Hogyan lehet kevés alvással is kipihent az ember?" Hosszú távon sehogy. Mindenkinek van egy alvásigénye. Van, akinek napi 7 óra, van, akinek 8, van, aki beéri 5-tel. Az átlag 7 körül van. Ezen nem nagyon lehet változtatni. "Nem is tudom mit hallottam már több embertõl jóga talán meditáció segítségével kevés idõ alatt is ki tudják pihenni magukat." Ha az ember stresszmentesen él, biztosan kipihentebbnek érzi magát, de ettõl valószínûleg nem kell sokkal kevesebbet aludnia.
A kérdező hozzászólása: No, de pl. ma éjszaka dolgolgozom, holnap éjjel nem. Akkor holnap nappal mikor feküdjek le? Ha pl. reggeltõl alszom délig délután kipihentebbnek érzem magám ám este nem fogok tudni elaludni. Ha nem fexek le vagy csak 1-2 órára akkor tiszta kóma vagyok. Illetve ilyenkor hogyan számoljam ki azt a 7-8 vagy bármennyi órát amire szükségem van? Ha hiszitek ha nem ismerek olyan embert (fõnök) egész nap illetve majdnem egész éjjel megy, pörög járja az üzemeket agyba is nagyon ott van, stresszes életet él és szinte soha nem zavarja senki se éjjel se nappal mikor telefonon felhívja, mindig napra kész. Nemrég tv-be láttam egy szinészt vagy nem is tudom ki volt, asszem meditációt mondta, hogy õ azzal fele idõ alatt ki tudja magát pihenni ezt csinálja hosszú távon.
"Ha nem fexek le vagy csak 1-2 órára akkor tiszta kóma vagyok. Illetve ilyenkor hogyan számoljam ki azt a 7-8 vagy bármennyi órát amire szükségem van?" A szervezeted "kiszámolja" helyetted. Ha legalább idõnként nem használsz ébresztõórát, akkor amikor lehet, akkor annyit fogsz aludni, amennyire a szervezetednek szüksége van. "Ha hiszitek ha nem ismerek olyan embert (fõnök) egész nap illetve majdnem egész éjjel megy, pörög járja az üzemeket agyba is nagyon ott van, stresszes életet él és szinte soha nem zavarja senki se éjjel se nappal mikor telefonon felhívja, mindig napra kész." Aztán majd 52 évesen meghal szívinfarktusban vagy agyvérzésben.
A kérdező hozzászólása: "A szervezeted "kiszámolja" helyetted. Ha legalább idõnként nem használsz ébresztõórát, akkor amikor lehet, akkor annyit fogsz aludni, amennyire a szervezetednek szüksége van." Csak tudod ha én nem használok ébr. órát az azt jelenti, hogy reggel hazaérek munkából, este már nem megyek, akkor reggel lefexem elalszom akár estig is így éjszaka csak nézegetek. Másnap reggel van mire el tudok aludni átalszom azt a napot is akkor nem megyek soha semmire. "Aztán majd 52 évesen meghal szívinfarktusban vagy agyvérzésben." Hát nem! Most 62 éves orvos eddig nem látta egy hétvégén kettõ fiatalokból álló csapattal is teniszezik.
A párok egy idö után egymásra hangolódnak és egyszerre mennek el, tehát, igen létezik!
Vannak, akik tényleg ennyire egymásra tudnak hangolódni. Meg az orgazmuskor fellépõ effektusok, mint az ejakuláció vagy a hüvely-összehúzódások is segíthetnek, hogy a másik felet átlendítsék a határon, és õ is elélvezzen. Bár hogy mennyire gyakran fordul elõ ilyen közös orgazmus, azt nem tudom. Szívesen néznék róla statisztikát, ha létezne.
megszokás kérdése
Mi az esetek 90 százalékában egyszerre megyünk el a párommal. Fél éve vagyunk együtt, úgyhogy gyorsan ment a ráhangolódás. A lényeg, hogy a pasi odaadó legyen és nagyon figyeljen a partnerére. És nekem így az igazi a szex. 20L
Mi is sokszor együtt megyünk el. Odafigyelés a másikra, és sok sok szeretet kell hozzá.
nekünk 9hónap alatt eddig 2szer sikerült egyszerre elmenni. Nagyszerû élmény volt, de attól még lehet nagyon jó a szex, ha nem egyszerre mentek el. 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, most irigykedek rátok:) Nekem eddig még egyáltalán nem jött össze, nemhogy együtt, még máshogy se:) De rajta vagyunk a dolgon:)
10bõl 9szer mi is együtt megyünk el.. igaz nekünk volt idõnk megtanulni, mert kisebb-nagyobb megszakításokkal már 8 éve vagyunk együtt. bár mostanság egyre jobban koncentrálok hogy tovább bírjam mint õ, igaz elég nehéz, mert berögzõdött nagyon a közös orgazmus :) 24F

Több embertől is hallottam, hogy a romák puncija pár fokkal melegebb, mint a "fehéreké". Igaz ez?

Legjobb válasz: Te jól vagy? Egy ember bõrének a hõmérséklete valahol a levegõ és a saját maghõmérséklete (általában 37 fok) között van. A nemi szerveknél különösen függ a vérbõségtõl... de 3 fok? Láza is lenne, ha ekkora különbség lenne - arról nem is beszélve, hogy hogyan nézne ki? Orvosi könyvek is leírnák, ha ennyire különbözne.

Te jól vagy? Egy ember bõrének a hõmérséklete valahol a levegõ és a saját maghõmérséklete (általában 37 fok) között van. A nemi szerveknél különösen függ a vérbõségtõl... de 3 fok? Láza is lenne, ha ekkora különbség lenne - arról nem is beszélve, hogy hogyan nézne ki? Orvosi könyvek is leírnák, ha ennyire különbözne.
valmely szerves anyag erjedese, rothadasa eredmenyezi a homerseklet emelkedeset (a lazon kivul, persze). hogy ebben az esetben is egyszeru bomlasrol, oszlasrol van-e szo, nemtudni, bar szereny velemenyem szerint elkepzelheto :D de ki-kim dontse el maga.
röviden: marhaság!
Én is hallottam, meg olyat is, hogy édesebb az íze... De azért én nem hagynám ott a barátnõm, hogy ilyet kipróbáljak. De ha valakinek van ilyen tapasztalata, akkor azt én is szívesen elolvasnám, hogy tényleg igaz-e.
L(O_o)L .. ez jó voltXD:D mondjuk lehet benne valami.. belegondolni is undorító nem hogy kipróbálni már nem azértXDXD
Biztosan a kosztól édesebb:D
Ahol a meleg ott a büdös:D
ez hülyeség, egyforma nem melegebb esetleg büdösebb
JaHa melegeb akkor büdösebb is
honnan lehet tudni h nincs a roma asszonyon bugyi??? korpás a papucsa...XDXDXD
Sztem ez lehetséges.Mondjuk még nem volt roma csajom, remélem nem is lesz:) amugy a feketéknél is ez van nekik pld teljesen más az illatuk, és ha izzadnak az izzadságuk "édesebb" szagú. ezt nem negativ értelemben irom, ez genetika
Kár hogy nehéz tényleg csinos fekete csajt látni akinek tényleg gusztusos alakja van, szép közepes méretû feszes mellel. De élõben még nem szagoltam egyet sem pedig érdekelne!
Nem a bõrszinnen múlik az ember vérmérséklete, hanem a vérmérsékletén múlik hogy mennyire forró a puncija.
igaz! nekem volt egy pek baratom, es o kenyeret sutott a cigany baratnoje pinajaban... hogy lehet ilyen baromsagot kerdezni? :D sot az eszkimo noke meg hidegebb es lefagy benne a pocsod... rofl
kenyeret sütött, áá. X'DDD.
nem igaz:) tüzesebb:)
jobb ez az oldal, mint a napiszar!!! a kenyeresen majdnem megfulladtam XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!