Találatok a következő kifejezésre: Több éve a (1591 db)

Maradhatok több évig a családnál?

Au pair vagyok, egy családnál kint Amerikában. A kérdés arról szólna hogy 1 évet vállaltam hogy kint töltök, már csak pár hónap van addig még az 1 év lejár. A család azt szeretné hogy itt maradjak még 1 évre, mert én voltam a kedvenc au-pairjük , és őszintén és is nagyon szeretnék maradni mert nagyon szeretem ezt a családot.Hogy lehet valahoy megoldani hogy még 1 évet itt maradjak? Ha igen, ehhez mi kell, vagy nem kell semmi csak megbészelem a családdal és kész? :) Előre is köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: Ha a csalad igazolja,hogy naluk dolgozol akkor miert ne maradhatnal.

Ha a csalad igazolja, hogy naluk dolgozol akkor miert ne maradhatnal.

Nem lesz már több évad a H2O Egy vízcsepp is elégből?

Legjobb válasz: Nem, a színésznõk már korosak lennének a szerepekhez és mindegyikük már más sorozatot forgat.

Nem, a színésznõk már korosak lennének a szerepekhez és mindegyikük már más sorozatot forgat.

Tisztelt főorvos úr! 58 éves nő vagyok, nem élek nemi életet már a férjem halála óta több éve. A nemi szervem külső fele néha napján viszket és amikor a víz is hozzáér, akkor csípő, égető érzést érzek. Köszönöm előre is, ön szerint ez lehet gombásodás? Me

Tisztelt főorvos úr! 58 éves nő vagyok, nem élek nemi életet már a férjem halála óta több éve. A nemi szervem külső fele néha napján viszket és amikor a víz is hozzáér, akkor csípő, égető érzést érzek. Köszönöm előre is, ön szerint ez lehet gombásodás? Mert a lábam gombás és elég előrehaladott, de kezelem. Mivel tudom a kezeim fertőtleníteni? köszönöm viszlát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos erre a kérdésre – vizsgálat nélkül – nem tudok választ adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos erre a kérdésre – vizsgálat nélkül – nem tudok választ adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Tisztelt főorvos úr! 58 éves nő vagyok, nem élek nemi életet már a férjem halála óta több éve. A nemi szervem külső fele néha napján viszket és amikor a víz is hozzáér, akkor csípő, égető érzést érzek. Köszönöm előre is, ön szerint ez lehet gombásodás? Me

Tisztelt főorvos úr! 58 éves nő vagyok, nem élek nemi életet már a férjem halála óta több éve. A nemi szervem külső fele néha napján viszket és amikor a víz is hozzáér, akkor csípő, égető érzést érzek. Köszönöm előre is, ön szerint ez lehet gombásodás? Mert a lábam gombás és elég előrehaladott, de kezelem. Mivel tudom a kezeim fertőtleníteni? köszönöm viszlát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos erre a kérdésre – vizsgálat nélkül – nem tudok választ adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos erre a kérdésre – vizsgálat nélkül – nem tudok választ adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Sd kártya. Több éve a telomban volt a kártya, és átakarnám rakni másik telefonba, de biztonsági kód van rajta, és nem tudom a kódot. Nem emlékszek, hogy lekódoltam volna. Van valami program v egyéb amivel formázni tudnám? /nokiában volt -van /

Nem baj ha elvesznek a tartalmak,csak az üres kártya kellene.

Legjobb válasz: low level formázó progival megoldható a dolog. Sok ilyen van, hogy épp melyik a használható, az a kártyaolvasódtól is függ.

low level formázó progival megoldható a dolog. Sok ilyen van, hogy épp melyik a használható, az a kártyaolvasódtól is függ.

A párommal több, mint 8 éve vagyunk együtt, én 24vok, ő 34, és én már 5 éve szeretnék babát, ő viszont csak akkor, ha külön leszünk, ami még több év. Hogy magyarázzam el neki, hogy nem várhatunk örökké?

Legjobb válasz: Egyezetek meg, hogy vártok még 2,5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Egyezetek meg, hogy vártok még 2, 5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.
vegyél hidegzsíroldót és azzal próbáld, meg szerintem vékonyíthatod elõtte késsel.
1 centi??? Akkor oda a drótkorong kell.
Az edénybe önthetsz melegvízben feloldott mosószódát (jó töményen) és abban áztathatod. A hidegzsíroldók közül nekem a Welldone jött be. Feltétlen használj hozzá gumikesztyût!
Hihetetlen lesz egy kicsit, de mûködik: önts rá coca-colát. Az még a WC-rõl is lemarja a vízkövet, nagyon sok helyen motorblokk tisztítására is használják, és Amerikában például a rendõrök is azzal oldják fel közúti baleset után a vért az aszfaltról, a magas foszforsavtartalma miatt. Inni éppen ezért annyira nem ajánlott, de tisztítószernek ideális.
Kezcsokom(de kizarolag jelkepesen) annak, aki nalad foz, mosogat, takarit! Ha az en konyhamban ilyen elofordulna, felgyujtanam azzal egyutt, aki olyan lusta, hogy ennyire elhanyagolja! A hatodik X-ben vagyok, van egy palacsintsutom, ami a nagymamame volt, ma is szivesen hasznalom, de soha ilyen problemam nem volt vele, ugyanis hasznalat utan el szoktam mosogatni! Csak TISZTA edenyben kezdek hozza a sutes-fozeshez! Nem gondolod, hogy a kerdes jellemez teged?
Engedj be minél több kóbor kutyát akonyhádba! Azok legalább rendet raknak! Egyetértek az elõzõvel!
A kérdező hozzászólása: A második kérdés is hasonló.Csak gáztüzhelyröl van szó.Azon van több réteg ráégett szenny.:(
A kérdező hozzászólása: Utolsó kettönek!!!!! Nem az enyémek az edények hanem hogy az anyós hozzánk költözött Ö hozta magával!!!!! A többinek köszönöm!!!
Én már 4 éve várom aki tökéletesen megfelel és emiatt 4 év magány.
Hát világ életemben szenvedtem a magánytól, egyáltalán nem nagyok az igényeim, én sem vagyok egy tökéletes személyiség.Adok magamra bõven, intelligensnek tájékozottnak érzem magam a világban.Én azóta várok és csak várok, nyitott szemmel járok a világban, voltak kisebb fellángolásaim, de abba maradtak, mert a másik fél nem így érezte általában.Én várok már nagyon rég óta, és mivel normális felfogásom van, nem érdekel a mai divat és hasonlók, így nálam ilyen futó kalandok meg disco-s hülyeségek szóba sem jöhetnek, tehát inkább még várok. :) 21/F
Lány vagyok, szval lehet, hogy nem számít a véleményem, de sztem: -ha vki szenved a magánytól már nagyon, akkor lehet, hogy lejjebb kell adnia az igényeibõl... -de csak akkor érdemes vkivel összejönni, ha érez vmi esélyt arra, hogy többet fog érezni iránta... csak azért, hogy legyen, ha nem érzel semmi szikrát, tök fölösleges... önáltatás, és a másikkal is nagyon nagy kiszúrás tud lenni, fõleg ha a kapcsolat több évig fog tartani, és akkor bumm! bejön a tökéletes nõ, a másik meg jogosan többre várna már, és úgy érzi, elpazarolta a legszebb éveit
Es mi alapjan hatarozod meg hogy ki felel meg tokeletessen ha nem jartok?? Kulsosegek??Vagy amennyi a beszelgetesek alapjan kiderul??Mivan ha rosszul itelsz meg valakit es eszre sem veszed hogy o lett volna az "igazi" mert nem adtal ra eselyt??Vagy teszi a szepet az elejen-mint szinte mindenki-osszejottok aztan kiderul hogy beborult?? Pl barati kapcsolatokbol kiindulva: hadseregben aki az elejen a legjobb haverom volt kiderult h egy [email protected] akivel meg elso heten majdnem osszeverekedtem a legjobb haverom lett. Szerintem aki "meguti a lecet" az meger egy probat...mit veszithetsz?Ha nem jon be szakitatok!Nekem ez a modszer naon bejott, 30 vagyok es egy eve megtalaltam eletem nojet-az elejen egyaltalan nem gondoltam komolyan a kapcsolatunkat, csak menet kozben derult ki h o sokkal tobb mint amit kineztem belole-a te logikadat kovetve viszont nem is adtam volna eselyt neki...
Az elsõ verzió mindenféleképpen. Ha meg nem megy a várakozás akkor egy jó adottságú k-betús és kész! Hiába hisztizik a sok kis feminista, de az sem rosszabb mint egy olyannal összejönni aki nem szimpatikus, és nem mûködne a dolog!
várod a tökéletesen megfelelõt akire azonnal lecsapsz, addig pedig gyakorolsz a többivel.
15 éve semmi :D
Az elsõ verzió. De nem külsõ szempontjából, hanem emberi oldalról nézem a "jelöltet".
Lassan a hangyát is megdugnám ha beleférne..
Már megszoktam a magányt. További 1-2 év meg sem kottyan. Így az elsõ
Hát inkább egyik sem.Az elsõ már eleve azért nem mert még tökéletes ember sincsen, nemhogy nõ!Nem érdemes hosszútávú kapcsolatot keresni, viccnek kell felfogni az egészet mert ha komolyan veszed a nõket akkor megszívatnak.A második sem jó, nem kell erõltetni a dolgot, csak lazán
Ez egy jó kérdés :) Az elején még én is így voltam olyanokra vágytam akit soha nem kaphatnék meg.De meg tanultam le adni a igényembõl persze mind ezt normális keretek közt most megismertem egy aranyos lányt aki nem a legszebb de nem is csúnya viselkedésre is normális meg minden és inkább a természetébe és a humorába szeretem bele.És mint ezt úgy hogy látom rajta hogy érdeklõdést mutat õ is irántam.
A kérdező hozzászólása: Pont így vagyok én is (4 év). Csak már kezdem úgy érezni, hogy amennyi feszültség, frusztráció és negatív gondolat összegyûlt bennem, ha most találkoznék az "igazival", lehet hogy nem is kellenék neki.
A "lécet" csak ne nagyon ütögesse, mert elég fájdalmas... Mégis az utóbbit választom, ahhoz, hogy tapasztalt legyek, tapasztalnom kell.
Várok, ha már nem bírnám, még mindig ott vannak a fizetõsök, átverni nem szeretnék senkit. 22/F

Tartós munkanélküliség (több év) után elvesznek a már ledolgozott évek? Harminc év munkaviszony után hány évig lehet az ember munkanélküli anélkül hogy bukná a nyugdíjat?

Legjobb válasz: A már ledolgozott évek nem vesznek el!! Minden szabályos munkanap számít. A nyugdíjfolyósítóban kérheted, az összes papíroddal, hogy számolják ki, hány éved van.

A már ledolgozott évek nem vesznek el!! Minden szabályos munkanap számít. A nyugdíjfolyósítóban kérheted, az összes papíroddal, hogy számolják ki, hány éved van.

Akik már több éve dolgoznak: hogy változott a fizetésetek? Milyen ütemben emelkedett? Milyen szakma/munkakör?

Legjobb válasz: Férjem fizetése 20 év alatt változott, kb. 10 ezer Ft-tal lett több (nettóban). Sima "munkás" egy cégnél. Én vezetõként dolgoztam egy kft-nél, nettó 200 ezerrel (plusz egyéb juttatás). Szülés után (ami pont egybeesett a válsággal) most nettó 150-ért tudtam elhelyezkedni.

Férjem fizetése 20 év alatt változott, kb. 10 ezer Ft-tal lett több (nettóban). Sima "munkás" egy cégnél. Én vezetõként dolgoztam egy kft-nél, nettó 200 ezerrel (plusz egyéb juttatás). Szülés után (ami pont egybeesett a válsággal) most nettó 150-ért tudtam elhelyezkedni.
2008 óta dolgozom, így alakult a fizetésem azóta. 2008: nettó 115.000 Ft 2009: nettó 120.000 Ft 2010. nettó 210.000 Ft(új munkahely Bp-n.) 2011. nettó 216.000 Ft 2012. nettó 220.000 Ft 2013. 1950 font(Anglia, Reading város)
utolsó: Bocs, de megkérdezhetem mit dolgozol (priviben is jöhet!) Kérdezõ: 2005-2007: 50e / hó (napi pár órás irodai munka suli mellett) 2007-2008: 100e / hó (ugyan az csak 20 órában / hét) 2009: 150e / hó 2010/2011: 110e/hó 2011-2013: 140e / hó (folyamatos ígéretek a fizetésemelésre, végül mikor CSÖKKENTENI akartak felmondtam)
2004(ebben az évben végeztem el az egyetemet): 120 ezer / hó 2005-2009(2005-ben másik céghez mentem): 170 ezer / hó 2010(Hollandiába költöztem): 12300 euro / hó 2011-mostanáig(elõléptettek 2011-ben): 18450 euro / hó szakma/munkakör: C/C++ fejlesztõ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!