Találatok a következő kifejezésre: Több, mint napja nagyon (64 db)

Miért van az hogy minden nap nagyon rossz a kedvem? (többi lent) 21F

Már egy jó ideje igy van!Már a napom úgy kezdődik hogy nagyon magam alatt vagyok!valahogy otthon sem kapom meg a szabadságot,mindenki irányitani akar,úgy kezelnek már mintegy óvödást,pedig nagyon is tudok magamra vigyázni!!Elegem van már abból hogy mindenki de főleg a testvérem(idősebb 7 évvel) mindenbe beleszól hogy mit hogyan csináljak,és egyszerűen már rettegek!Elvesztem már az identitásomat,nem tudok önmagam lenni,mert már belémivódott ez a megfeleléskényszer,mert mi van ha nem az elvárások szerint teszek!!!Elegem van ebből az egészből,és már nagyon az életem kárára megy!!Hogyan lehet ezen változtatni?Mit tegyek?Köszönöm

Legjobb válasz: súlyzózz napi 1 órát és elmúlik.

súlyzózz napi 1 órát és elmúlik.
Depressziód is lehet.
Van akinél késõbb jön a kamaszkor :) Megoldás: 1. leülni megbeszélni egy sör mellett 2. bizonyítsd is hogy nem vagy óvodás, próbálj önállóan gondoskodni magadról, a baráti köröddel tölts több idõt, keress barátnõt, stb :P 3. nem hiszem hogy rosszat akarnak, ne fogd fel ilyen rosszul a dolgot, ha nem akarsz beszélni róla apró dolgokkal kezd, és lassan mutasd meg hogy mire van szükséged és mire nincs
Nem tudom, de hogy te pár hónap alatt Gyakorikérdések függõ lettél, az 100%. Naponta minimum 2 kérdésed van kint már hetek óta, gondolom válaszolgatsz is, játszol is.. néha állj fel a gép elõl, nagyon jót fog tenni. És ne itt akard már az életed minden apró-cseprõ mozzanatát kibeszélni-megoldani, nincsenek barátaid? Nem bántásból írom, de elképesztõen sok problémád van, a helyedben én pszichológushoz mennék, és ezt az oldalt meg arra használnám, amire való: kikapcsolódásra.
Nem vagy depressziós. Foglald el magad valamilyen hobbival és nem lesz semmi bajod.
A kérdező hozzászólása: 1-es remélem nem depresszió! 2-es az is eszembe jutott , hogy talán most vagyok kamaszkorban??de hogy lehet ez??igaz sokat elégedetlenkedek, lázadok meg ilyenek... 3-as igazad van csak az a helyzet, hogy a koromhoz képest szerintem érett gondolkodású vagyok, éspl.otthon nem kell parancsolgatni mivel mindent megcsinálok, úgyhogy az nem lehet gond, meg mr többször is mondtam hogy elegem van a sok dumából, irányitgatásbó, úgy látszik nem ér semmit! 4-es egy jó ideje fent vagyoaz olfalon, és napiszinten használom.Sok kérdést kiirók, kiirtam, de te ezt honnan tudod? 5-ös súlyzóztam egy ideig de abbahagytam 6-os remélem úgy van ahogy mondod!
Szia! Az én idõsebb testvérem is pont ilyen, komolyan én már megõrülök tõle! Szerencsére õ nem is itt lakik (még csak nem is Magyarországon), de még így is sírásig ki tud készíteni. Ezért nem is beszélek már vele. Hiába mondja, hogy õ jót akar, de így nekem nem tûnik annak. Nálam mindig az megy, hogy elbsztam az életem, pedig basszus érettségi után egyetemre mentem, amit ki is jártam (igaz, hogy nyelvvizsgám az még nincs). És államvizsga után 1 hónappal már azon pattogott, hogy miért nem dolgozom??? Pedig olyan helyen élek, ahol nem hogy én nem találok munkát, de a több szakmával rendelkezõk sem. Ha angolt akartam tanulni, akkor azon pattogott, hogy inkább németet tanuljak, mert eddig is azt tanultam. Ha németet akartam, akkor meg azt mondta, hogy angolt tanuljak mert a némettel szart semérek. Korábban mondta, hogy miért nem gyakorlom pl a spanyolt? Amikor jelentkeztem egy ilyen tanfolyamra, egybõl az ment, hogy mi a fenének? Fölösleges... szóval semmi nem volt jó. Aztán folyamatosan azzal bsztatott, hogy miért nem keresek munkát, holott minden nap több órát ültem emiatt a gép elõtt, de ugye mivel õ ezt nem látta, így azt gondolta, hogy nem is csinálom. (hiába mondtam, hogy de nézegetem az állásokat, azt mondta, hogy nem hiszi el). Folyton mindenféle munkákat keresett nekem, hogy én menjek külföldre (nem értette meg, hogy van barátom, és nélküle nem megyek ki), akkor keressek itt, keressek ott, stb. Az egyetemen az ösztöndíjamat õ akarta megszabni, hogy mire költsem. Amikor laptopot vettem, mert a suli miatt szükségem volt rá, ki volt akadva, hogy minek?? Az egész családdal összeveszett, mert a 150ezerbõl 50-et õ fizetett, 100-at meg én diákhitelbõl (csak erre vettem fel a hitelt). Egyébként meg sosem költöttem hülyeségekre az ösztöndíjam, telefonomat is abból vettem, azon is pattogott, hogy minek... Szóval el tudod képzelni. Nem tudom a te testvéred ennyire durva-e, de az enyém már nagyon. Fõleg amikor egy jó szava sincs már hozzám, szerinte én minden nap délig alszom (azért mert mikor 3 évvel ezelõtt itt lakott, így történt), de azért az mikor volt már? Azt hiszi, hogy egész nap gépezek és nem csinálok semmit, pedig nem így van. Ezek után ha nekem itt lakna a tesóm, 100% hogy megpróbálnék minél elõbb elköltözni itthonról!!!!!! Én ezt tudnám tanácsolni, mert õk nem fognak változni, hiába beszélsz velük! Anyám is mindig megmondja hogy ezt csináljam, úgy csináljam, ezt vegyem fel, ezt mondjam, stb. És hiába beszéltem már meg vele normálisan, hogy nem vagyok óvodás, ne mondja meg mit tegyek, akkor is állandóan mondja. Úgyhogy szerintem lépj le, sosem fognak hagyni élni, csak lerombolják az önbecsülésedet!!
A kérdező hozzászólása: Hüha te sem vagy könnyû helyzetben!szerintem nálam azért nem ilyen dura a helyzetmeg lehet az is baj nálam hogy rögtön mndent megakarnék változtatni, de az úgy nem megy!!
8-as vagyok. De ne változz meg, ha szerinted nem kell! Ne akarj mindennek és mindenkinek megfelelni, mert nem lehet! Az én testvéremnek semmi sem volt jó, mit kellett volna tennem?? Dolgozni, tanulni 3 nyelvet (hogy ne legyen kiakadva, melyiket tanulom vagy melyiket nem), vagy mit? De még abban is talált volna hibát...

A nagyi sálat köt. Az első nap 8cm készül el. és elhatározza, hogy a további napokon minden nap 20%-kal többet köt meg, mint előző napon. Ezt az elhatározást tartani tudta. Hány nap alatt készült el a 2m hosszúra tervezett sál?

Legjobb válasz: 8-nak a 20%-a 2.5(cm) 2 m az 200 cm. 1.nap ugye 8 cm aztán növeljük a 20%-val, azaz 2.5-tel, tehát 2.nap 10.5 cm most pedig számold ki a 10.5 cmnek a 20%-át, add hozzá, és így tovább, amíg megnem lesz a 200 cm. váltsd át dm-be. 2m=20 dm.

8-nak a 20%-a 2.5(cm) 2 m az 200 cm. 1.nap ugye 8 cm aztán növeljük a 20%-val, azaz 2.5-tel, tehát 2.nap 10.5 cm most pedig számold ki a 10.5 cmnek a 20%-át, add hozzá, és így tovább, amíg megnem lesz a 200 cm. váltsd át dm-be. 2m=20 dm.
A kérdező hozzászólása: igen, csak ez egy sorozat szerintem, szóval nem adogathatom csak úgy össze... vagy tévedek és nem sorozat?
Igen, sorozat, de az elsõ is azt csinálta. De ha így szeretnéd: ez egy mértani sorozat, q=1, 2 a1=8 Sn=200<=a1*(q^n-1)/(q-1) (azért kisebb is, mert nem biztos, hogy egészre fog kijönni a megoldás, ekkor felfelé fogunk kerekíteni) 200=8*(1, 2^n-1)/(1, 2-1) rendezve: 6=1, 2^n bevezetünk lg-t: lg6=lg1, 2^n alkalmazzuk a logaritmus azonosságait: lg6=n*lg1, 2 ebbõl: n=lg6/lg1, 2 Nincs a közelemben számológép, számold ki, és kerekíts felfelé, ha nem egész szám (ami nem valószínû számomra). Egyébként ezt mi is megoldottuk év elején:D
Mindenhonnan sikeresen lehagytam a relációs jelet, kérlek írd bele majd!
A kérdező hozzászólása: Most már értem, köszönöm! :) Ment a zöld kéz mindenkinek! :) )

Nagyon elvagyok keseredve! Egy napig tartott a menzeszem ami 5 nap késéssel jött meg! 4-5 napja nagyon hányingerem van, derék fájás, evés (több mint eddig), ma kb 10-szer voltam pisilni! 2 teszt negativ, hogy lehet?

Ma észre vettem hogy jobb oldalon (lent),érzek nyomást!Ha többet sétálok,akkor már jobban érzem!(vakbelemet kivették)!Félek hogy nem baba!!Bárcsak egy kis pocaklakó lenne!Mi lehet??

Legjobb válasz: Azért vagyok elkeseredve,mert a tesztek negatív eredményt hoztak!Félek tõle hogy valami más bajom van!!!

A kérdező hozzászólása: Azért vagyok elkeseredve, mert a tesztek negatív eredményt hoztak!Félek tõle hogy valami más bajom van!!!
probálj ujra tesztelni 2nap mulva reggel elsö vizeletböl.szoritok!hallotunk már olyat, hogy valakinek csak egy hét után mutatott pozitivat.
Nekem már múlt hétfõn kellett volna megjönnie, és 1 hét után is negatív lett, viszont én is érzek vmi nyomást jobb oldalon. Fogalmam sincs mi lehet. Ez egy tünet lehet esetleg?
az a teszt korai volt. bisztosan igy lehet. nekeseredj el tesztelj ujra. tuti baba

Tisztelt Doktor Úr! 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Az első 3 hónapban nem volt semmi probléma. Most viszont már több, mint 1 hónapja (3 nap kihagyással) pecsételő vérzésem van. 1 hete nagyon erős hasi fájdalmam volt, több napon

Tisztelt Doktor Úr! 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Az első 3 hónapban nem volt semmi probléma. Most viszont már több, mint 1 hónapja (3 nap kihagyással) pecsételő vérzésem van. 1 hete nagyon erős hasi fájdalmam volt, több napon keresztül jobb oldalon, ami kisugárzott deréktájon is. Ezek a tünetek lehetnek a gyógyszer elhagyása miatt, vagy esetleg felfázásra gyanakodjak? Ön szerint van okom aggodalomra, vagy várjak amíg elmúlik minden tünet? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Az első 3 hónapban nem volt semmi probléma. Most viszont már több, mint 1 hónapja (3 nap kihagyással) pecsételő vérzésem van. 1 hete nagyon erős hasi fájdalmam volt, több napon

Tisztelt Doktor Úr! 4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Az első 3 hónapban nem volt semmi probléma. Most viszont már több, mint 1 hónapja (3 nap kihagyással) pecsételő vérzésem van. 1 hete nagyon erős hasi fájdalmam volt, több napon keresztül jobb oldalon, ami kisugárzott deréktájon is. Ezek a tünetek lehetnek a gyógyszer elhagyása miatt, vagy esetleg felfázásra gyanakodjak? Ön szerint van okom aggodalomra, vagy várjak amíg elmúlik minden tünet? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Volt már olyan az életetekben, aki nagyon tetszett nektek, de elszalasztottátok és érzitek, hogy soha nem találkoztok többet, mert már nagyon messze van, de mégis szinte minden nap eszetekbe jut?

Mert én így jártam és ahányszor eszembe jut elszomorodom, még így, sok év múltán is. Hogy juthatnék már túl ezen, esetleg valakinek tipp?

Legjobb válasz: igen, van ilyen. nem tudom mással elképzelni az életemet. viszont nem lehetek vele. már barátnõje is van.. és én amúgy sem lennék elég jó neki.. és ez nem csak egy kis fellángolás, 5 éve ismerem. én sajnos még nem tudtam túljutni ezen. de mindegy, amúgy is meg akartam ölni magam, eggyel több vagy kevesebb indok nem számít. 18/L

igen, van ilyen. nem tudom mással elképzelni az életemet. viszont nem lehetek vele. már barátnõje is van.. és én amúgy sem lennék elég jó neki.. és ez nem csak egy kis fellángolás, 5 éve ismerem. én sajnos még nem tudtam túljutni ezen. de mindegy, amúgy is meg akartam ölni magam, eggyel több vagy kevesebb indok nem számít. 18/L
Inkább, h mif*.sznak áldoztam 7évet egy [email protected]#Q-..ra.o.O' De hamar túl lettem rajta szerencsére, igaz jó régen volt! Azóta megtaláltam azt, aki számomra legfontosabb ember lett, legeslegjobb mindenben, minden téren, tisztel, szeret, elfogad olyannak, amilyen vagyok, másik felem, Párom/Társam, Szeretõm, Barátom, nagyon Szeretem s viszont. Sose bánd ami elmúlt, még ha azt hiszed, h ez az volt, pedig, ahogy telik az idõ rájöhetsz felesleges, olyan miatt bánkódni, aki meg sem érdemli! Persze lehet ehhez az kéne, rálelj arra, aki mind felülírja, mint esetemben, pedig én sem és Õ sem ma kezdtük, túl vagyunk pár kapcsin. 2éve együtt és együtt is élünk. 35/nõ, Párom 25/férfi. Hidd el semmi sem történik ok nélkül!
A kérdező hozzászólása: És õk is évek óta minden nap eszedbe jutnak utolsó? Mert, ha nem, akkor nem igazán a kérdésre válaszoltál...
Naponta vagy minimum 30-40 csajt látok aki nagyon tetszik amikor végigmegyek a városon, csak õk persze szarnak a fejemre magasról, és ebbe többnyire átlagos csajok tartoznak bele.Szóval teljesen mindegy nekem ki tetszik vagy ki nem, esély 0.
A kérdező hozzászólása: A pornó miben segítene? Nem látom az összefüggést.:)
A kérdező hozzászólása: Milyen pénz, meg vagyonka? Te jól vagy??? Jesszus.-.-'
2 És hagytad elmenni, vagy fontosabb volt számodra a vagyonka? és a pénz?
Persze, hogy volt. Nézz több pornót :D
A kérdező hozzászólása: 1-esnek szólt az elõbbi. 2-es és nem is szoktatok találkozni? Mert én látni sem szoktam sosem.:S
Miért szalasztottad el?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, azért azt ne tedd, kérlek, nem hinném, hogy ez lenne a legjobb megoldás!
Igen. De Õ nem csak tetszett, hanem a világon mindenkinél jobban szerettem és szeretem is a mai napig. 7 éve már, hogy közünk volt egymáshoz és még a mai napig nem tudok mást szeretni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat.:) Tudom, hogy semmi nem történik ok nélkül, erre pont ennek az illetõnek a kapcsán jöttem rá, már régebben, ugyanis, ha sikeresen végzek azzal, amibe miatta kezdtem bele (fõsuli), már megérte és sokat köszönhetek neki, persze közvetve, még akkor is, ha nem is tudja, hogy õ inspirált.:)

Több mint egy éve szedem a Diane 35-öt. 2 napja véget ért egy havi levél szedése, és ma nem védekeztünk a párommal. Van szükségem aktus utáni tablettára, vagy még nem olyan nagy a terhesség veszélye?

Legjobb válasz: tuti h.nem vagy terhes:))!a tablette a 8napos szünetben is ugyan olyan biztonságot nyújt mint a 21 napban amikor szeded a tabit:)!ez tuti:)!

tuti h.nem vagy terhes:) )!a tablette a 8napos szünetben is ugyan olyan biztonságot nyújt mint a 21 napban amikor szeded a tabit:) !ez tuti:) !
Szia! Szerintem nem lehet gond.Gondolj csak arra ha valaki tablettát szed kell néhány hét a tabi abbahagyása után , hogy teherbe essen. Én kb 8 éve szedek gyógyszert és soha nem védekezek a köztes idõkben.Elvileg nem kell.Bevallom nem is gondoltam rá...Eddig még soha nem volt gond.Azért kérdezz meg egy nõgyógyászt hogy biztos legyél benne, de szerintem ne bombázd magad akkora adag hormonnal, ha nem muszáj.
Ha elolvsod a gyógyszer papírját világosan és egyértelmûen leírja, hogy a 7 nap alatt is védettséget ad, mert így van csak értelme. Más védekezésre soha nincs szükség. Terhesség kizárva. Amúgy a Diane az egyik legerõsebb gyógyszer, általában bõrproblémákra vagy cisztákra írják fel. Ha neked ez nem áll fenn, szedhetnél gyengébbet is, fölösleges bombázni a szervezetet.

Az normális hogy missed ab után több mint 2 héttel még mindig vérezgetek egy nagyon picit minden nap?

8 hetes volt amúgy a terhesség amikor elhalt.

Legjobb válasz: SZia!Szerintem normális nekem holnap lesz két hete hogy volt a mûtét és én is barnázok még mindíg!Jövõ héten megyek a dokimhoz.Nekem 11 hetes volt a terhességem.Esetleg ha azóta voltál dokinál kérlek írd meg hogy mit mondott.köszi

SZia!Szerintem normális nekem holnap lesz két hete hogy volt a mûtét és én is barnázok még mindíg!Jövõ héten megyek a dokimhoz.Nekem 11 hetes volt a terhességem.Esetleg ha azóta voltál dokinál kérlek írd meg hogy mit mondott.köszi
ezt elnéztem!!!bocs

Nagy segítséget kérek! Mit mondotok lehetek e terhes? Mivelem mi a párommal már több mint 1éve csak megszakítással védekezünk és 2 napja lehet hogy későn vetettünk véget az aktusnak.

Meg kellene jönnie de nem feszül a mellem meg semmi bajom sincs DE rózsaszínes folyás szer?m van mintha megjönne. Mit mondotok mit?l lehet? Vegyek e tesztet? Várom s?rg?sen a válaszokat!

Legjobb válasz: holnap vegyél tesztet az a tuti, de nézd meg mennyi most a hõd ha 37 körül van lehet esélyed a babóra, ha nagyon lent van akkor nem. erre most lehet sokat hülyének néznek de nekem mindig bevált.

holnap vegyél tesztet az a tuti, de nézd meg mennyi most a hõd ha 37 körül van lehet esélyed a babóra, ha nagyon lent van akkor nem. erre most lehet sokat hülyének néznek de nekem mindig bevált.

Ez mit jelent? Tobb napja almodom hogy a parommal szakitunk. Minden nap mas ok miatt, nagyon jol elvagyunk es nem tudom ezt miert almodom. Talan azert mert igy lesz?

Olyat is almodtam mar hogy a parom hal meg es bormalmas volt. 4 eve vagyunk egyutt lassan, nem tokeleres a kapcsolatunk de tartok attol hogy tenyleg szakitunk.

Legjobb válasz: Az álmunkban gyakran olyan események zajlanak le, amitõl a valóságban tartunk és félünk.

Az álmunkban gyakran olyan események zajlanak le, amitõl a valóságban tartunk és félünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!