Találatok a következő kifejezésre: Több, mint és fél éve (87 db)

MIért van az, hogy én egy befordult srác vagyok és félek a szextől mint valami ovodás a kutyáktól? Félek ettol félek attol ezért már tőbb mint egy fél éve nem szexeltem és ugy érzem hogy már soha nem is fogok. Dikk de szar az életem.

Már pszhiologusnál is voltam és a megoldás az hogy nincs megoldás mert ugye nekem kéne megoldanom magamban ezt a dolgot. HA összekeröl?k egy csajjal hiába iszok vagy veszek be valamit bepánikolok. Egyébként meg ha ?nkielégitek no problémo nincsen azzonal megy minden. Legyek Homokos? Kihagyom kosz inkább aszexuális leszek de nem mert jo érzés az élvezés. Csak jo lenne már valakivel.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Lehet még nem vagy elég érett a szexhez. De ha mégis, akkor tényleg nem kéne görcsölnöd ezen az egészen. Próbáld magad elengedni, koncentrálj arra, hogy "most jó lesz" és "sikerülni fog". Meg közben persze a lányra is. Konkrétan mik azok a dolgok, amiktõl félsz? A pia meg a bogyók tényleg nem fognak segíteni rajtad.

Hány éves vagy? Lehet még nem vagy elég érett a szexhez. De ha mégis, akkor tényleg nem kéne görcsölnöd ezen az egészen. Próbáld magad elengedni, koncentrálj arra, hogy "most jó lesz" és "sikerülni fog". Meg közben persze a lányra is. Konkrétan mik azok a dolgok, amiktõl félsz? A pia meg a bogyók tényleg nem fognak segíteni rajtad.
Nyugi, parára semmi ok...ha jól értettem attól félsz, hogy elbénázod. De minek elõre félni tõle? Próbáld meg legközelebb, ha egy csajjal találkozol lassan és könnyûre venni a figurát. Nem kell rögtön arra gondolni, hogy na most én megdöntöm... ha már lelkileg is egy hullámhosszon vagytok, soksok csók, érintés, simogatás, és ha már bízol benne akkor adja magát a szex. Szerintem. A csaj meg el lesz ájulva tõled, hogy milyen kedves és megértõ srác vagy, aki nem akarja az elsõ randin legfektetni. Piára meg egyébre meg semmi szükség.
Inkább azt írnád le, hogy mi OKOZZA a félelmed. Gyengén muzsikál a készülék bevetéskor? Vagy nem tudod, hogyan jut a nõ a csúcsra? Egy biztos, ha komolyabb (irányodbeli) érdeklõdésû lányt találsz, és nem egy elkapkodott dugást kezdeményeztek, hanem nyugodt körülmények közötti egymás társaságának élvezetét és felfedezõsdit elõtte, akkor az se lesz baj, ha mellélõsz elsõre. De ennek akkor már kicsi lesz az esélye, inkább fog jól sikerülni. Egyébként meg a gyakorlat teszi a mestert, így ne kitérj elõle, hanem csináld.

Már több mint egy fél éve együtt vagyok a barátommal és lefeküdtem fele. De nem tudok sex közbe elélvezni. Nagyon szeretem és kívánom is őt. Mi lehet a baj? 17/L

Legjobb válasz: Ezt úgy érted hogy hüvelyi orgazmusod nincs? Szokott a barátod orálisan kényeztetni? Sok nõ csak csiklóorgazmusra képes!

Ezt úgy érted hogy hüvelyi orgazmusod nincs? Szokott a barátod orálisan kényeztetni? Sok nõ csak csiklóorgazmusra képes!
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat :) )) Hát remélem majd minden jól alakul :)
Jaja, ezeket a dolgokat a barátnõid letagadják. Javaslom több pózt próbáljatok ki, lóvaglós, kutya, akár a simát, mert pl ex barátnõm csak úgy tudott elmenni, ha felül volt. Vagy pedig szex közbe izgassad magad. És persze lazulj el, ne görcsölj be! Csúcsra fel! :)
A baratnök hazudnak. Ennyi. Olvass kicsit utana, meglepöen keves nö kepes csak hüvelyire. De legy pozitiv, legalabb a csiklos sikerül. Amugy (szerintem) megtanulhato a dolog, csak sok gyakorlas kerdese, hogy megismerd annyira a testedet, hogy tudd mit mikor hogy kell csinalni. Ha gyakorolni akarsz akkor javaslom a maszturbalast, akkor csak magadra tudsz koncentralni es egyszerübb.
A kérdező hozzászólása: Most kicsit lelombozódtam... Elég szar érzés, h nem megy :/ Orálisan szinte rögtön elélvezek..De annyira idegesítõ tud lenni, h sex közbe pedig nem.
El ne hidd már hogy mindenkinek sikerül, csak neked nem! Lehet azok a lányok nem merik bevallani hogy õk sem tudnak aktus közben elmenni!
A kérdező hozzászólása: És az nem lehet, hogy talán csak több ideig kellene csinálnunk és sikerülne?
A kérdező hozzászólása: Hát ezt nem hiszem el.. :o Minden egyes barátnõmnek, osztálytársamnak sikerül csak nekem nem... de azért köszi a segítséget :/
Van aki nem kepes az orgazmusra. Ezzel nem lehet mit tenni. Gyakoroljatok, talan neked mashogy kell ez a dolog, de ... az is lehet hogy neked egyszeruen nem megy, es ennyi.
A kérdező hozzászólása: Igen volt orális is.. ugy sikerült is. Az együtt léteket is élvezem csak a csúcsran nem tudok eljutni :/
sikerült elérned?? :)

Meg merjem tenni? A barátommal már több, mint 1és fél éve együtt vagyunk és már mindketten szeretnénk szeretkezni.

Annyi a gond, hogy a kapcsolatunk az elmúlt 1 hónapban eléggé érdekes volt, sok rossz dolgot tett, többször szétmnetünk és újra összejöttünk.Nemrégiben egyenesbe jött, rájött, hogy tényleg csak én kellek neki és teljesen olyan, mint régen. A szüleim a rossz húzásai miatt nem igazán kedvelik már és még csak 1 hete kezdtünk újra úgy rendesen, de mindketten szeretnénk szeretkezni.De mindig eszembe jut, hogyha elmondom anyáéknak, hogy pont most és pont vele vesztettem el csalódni fognak bennem. Megmerjem így is tenni a dolgot?

Legjobb válasz: Ha aggályaid vannak, és félsz, akkor ne tedd meg, fõleg, hogy csalódtál is a srácban. Várj még letisztulnak a dolgok.

Ha aggályaid vannak, és félsz, akkor ne tedd meg, fõleg, hogy csalódtál is a srácban. Várj még letisztulnak a dolgok.
Csak akkor tedd meg ha te 100%osan biztos vagy benne hogy akarod.
nyomjátok, másfél évet várni bõven elég.
szted beszéld meg elõtte anyukáddal. ha látja rajtad h nagyon szereted, akkor nemlesz semmi. sõt, örülni is fog, h ezt megosztottad vele, még mielõtt megtetted volna
"többször szétmnetünk és újra összejöttünk." Hát, ha nem szexelne velem a párom, én is "szétmennék"
Nem írtad meg, hány éves vagy. A szex egy normális kapcsolat alapja. Hívö vagyok és még nötlen, mégis szex nélkül nem kapcsolat a kapcsolat. Viszont csak olyannal tudnék lefeküdni, akit szeretek.
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok. Szeretjük egymást.Anyukámék modern gondolkodásúak, de ilyen téren nem. Félek, h kitérnének a hitükbõl, ha megtudnák.
18 éves vagy, innentõl kezdve tényleg azt csinálsz amit akarsz lehet hogy kitérnének a hitükbõl de attól még már felnõttél és a te életed. De csak akkor tedd meg ha biztos vagy magadban és a párodban is.
A párod is utazni akar, vagy csak a szülei szeretnék?
Nyelvtanulás, lehetõség, tapasztalat miatt mindenkinek javasolt, hogy legalább 1 félévet külföldön töltsön! (Vezetõ beosztásba sok helyen (nyilván nemzetközi cégeknél) elvárt, vagy feltétel is a külföldi gyakorlat!) Mindenképp engedd el! Fél év hamar eltelik, még ha most soknak is tûnik! Nem szexuális felvilágosításban, hanem kemény munkában, folyamatos tanulásban és alkalmazkodásban lesz része odakint. Plusz: Félidõnél szépen meglátogathatod, hiszen lesz kint valaki, akinél meghúzhatod magad és így te is világot fogsz látni! (Esetleg keressetek együtt lehetõséget! Ha felsõoktatásban vagytok akkor ez nem lehet akadály!)
hagyd hogy menjen.ha jó a kapcsolat, nincs mitõl félned.nyilván hiányozni fog, de ha szereted õt akkor nézd az õ érdekeit, hogy mit nyerhet azzal ha elmegy. fél év nem nagy idõ. ahhoz viszont pont elég h mindketten teljesen tisztába kerüljetek az érzéseitekkel. ha teszem azt miattad nem megy, akkor késõbb könnyen a fejedhez vághatja h elszalasztott valamit. az egyik barátunk katonatiszt. most nõsült. az elmult 3 évbõl 2x fél évet töltött külföldön, szolgálatban. õ a pénz és az elõrelépés miatt ment ki. a lánynak és neki is rossz volt, de ezzel együtt mind2nek fontos is. kitartást kívánok neked! ha tudsz esetleg te is mehetnél. nekem férjem és 2 gyerekem van, de ha a férjem olyan lehetõséget kapna h fejlõdni, tanulni elmehetne, én támogatnám benne.
Hagyd, hogy a barátod dontse el.Ne akart megakadályozni, se rábeszélni.Ez az o élete.
Biztos elõny, ha valaki egy ideig külföldön dolgozik, viszont kérdés, hogy az illetõ akarja-e? Nem gyerek már el tudja dönteni. El kell fogadnod a döntését, még ha nehéz is.
Nyugi NEM vagy terhes!
Lehet amugy hormonzavar is, passz. Menj el nogyogyaszhoz. Megjegyzem amugy amiota van rendes nemi eletem nem gorcsolok annyira mint regen es nem is lazasodom, de ez akar lehet a fogamzasgatlo miatt is - mondjuk elotte is ahogy szexeltem mar jobb volt. Furcsa, de a szervezet azert megerzi ezeket. A kornyezetem szerint is lathato hogy mar "kezelgetnek" pedig szerintem ugyanolyan kedves de neha idegbeteg vagyok mint elotte...

Már nagyon szeretnénk babát. Max 2 és fél évet szedtem fogamzásgátlót több mint egy hónapja abba hagytam. Azóta minden nap élesbe szeretkezünk. Kb 1 hete fáj a pisilés enyhén érzem a mellem a derekam és a fejem is fájt. Lehetséges hogy babánk lesz?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy meddig szedted a tablettát nem mindig függ össze vele. Én sose szedtem mégis váratott 3 hónapot mire sikerült. De persze ez csak az én példám :) Lehet baba miatt de a menzid maradt már ki? Addig ne keresd a tüneteket mert lehet csak beképzeled mert annyira szeretnéd. SOkan esnek ebbe a hibába ilyenkor próbáld elterelni a figyelmedet :) Csinálj tesztet de ha még a menzid nem maradt ki és negatívat mutat még nincs veszve akkor se semmi :) SOk sikert! 25hkm

Teljesen mindegy meddig szedted a tablettát nem mindig függ össze vele. Én sose szedtem mégis váratott 3 hónapot mire sikerült. De persze ez csak az én példám :) Lehet baba miatt de a menzid maradt már ki? Addig ne keresd a tüneteket mert lehet csak beképzeled mert annyira szeretnéd. SOkan esnek ebbe a hibába ilyenkor próbáld elterelni a figyelmedet :) Csinálj tesztet de ha még a menzid nem maradt ki és negatívat mutat még nincs veszve akkor se semmi :) SOk sikert! 25hkm
Az elsõ teljesen jól írja. Amíg nincs késés a vérzésedben, addig ne pörögj rá a dologra. Az elsõ babánkra 5 hónapot, a másodikra 3 hónapot kellett várnunk, pedig fiatalok és egészségesek vagyunk. Azért szurkolok, hogy elsõre összejöjjön!
Én 8 évig szedtem megszakítás nélkül a fogamzásgátlót. Tavaly augusztus végén tettem le, és 3-4 havonta volt vérzésem. A doki azt mondta egy év után helyreáll, mert annyira hozzászokott a gyógyszerhez a szervezetem. Végül orvost váltottam, aki Norcolut-tal helyre rakta a vérzésemet, és Clostilbegy-el (5x1) lett peteérésem. A ciklus 15. napján megnézte, hogy lett-e peteérés, és még aznap este terhes lettem!! :D Nekem a fogantatás után már kb. a 4.-5. napon iszonyatosan elkezdet fájni a mellem... Holnap megyünk bejelenteni a jó hírt a dokinak, és holnap leszek 7 hetes. Sok sikert nektek is!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap este csináltam tesztet nem mutatott semmit.Ma délután meg meg is jött.Sok sok egészséget mindenkinek a babához.Köszönöm a válaszokat.
Eszel rendesen? Helyes az edzésteknikád? Pihensz eleget? Hány kiló vagy? Hogy néz ki a napi étkezésed?
az edzéstõl kevésbé függ a fejlõdés, mint a hozzá társuló táplálkozástól.. ha nem eszel megfelelõen, akkor hiába edzel.
http://www.testmester.net http://www.body.builder.hu Olvasd át a cikkeket sok mindenre jössz rá és lehet megtalálod a hibát! De az is lehet, hogy genetikai oka van. De a lényeg, hogy koxhoz soha ne nylj!

Tisztelt Főorvos úr! 19 éves vagyok folytonos hüvelyi folyásom van ami sárgás szinű is szokott lenni! Már évek óta járok vele nőgyógyászról nőgyógyászra már több mint húsz féle gyógyszert próbáltattak ki velem de semmi eredménye és még rákszűrést sem tudt

Tisztelt Főorvos úr! 19 éves vagyok folytonos hüvelyi folyásom van ami sárgás szinű is szokott lenni! Már évek óta járok vele nőgyógyászról nőgyógyászra már több mint húsz féle gyógyszert próbáltattak ki velem de semmi eredménye és még rákszűrést sem tudtak tőlem venni soha! Megkaptam a HPV elleni oltásomat is egy pár évvel ezelőtt! Eddig egy párkapcsolatom volt és még az tart most is! Elég sűrűn szokott fájni a derekam is, de viszont a menstruációm teljesen normális! Tudna nekem valamit tanácsolni!? Ön szerint méhnykrákom van? Én már teljesen el vagyok keseredve! Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A méhnyakrák miatt ne aggódjon. Amennyiben éves gyakorisággal jár szűrésre, illetve az oltást is megkapta, Önnek biztosan nem lesz méhnyakrákja!!! Amennyiben a bővebb hüvelyi folyás hátterében kórokozó nem igazolódott, elsősorban a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartásával, illetve a védekezőképesség fokozásával kell foglalkozni! Erre olyan, természetes, növényi összetevőket tartalmazó készítmények javasoltak, mint pl. a Vitagyn C, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A méhnyakrák miatt ne aggódjon. Amennyiben éves gyakorisággal jár szűrésre, illetve az oltást is megkapta, Önnek biztosan nem lesz méhnyakrákja!!! Amennyiben a bővebb hüvelyi folyás hátterében kórokozó nem igazolódott, elsősorban a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartásával, illetve a védekezőképesség fokozásával kell foglalkozni! Erre olyan, természetes, növényi összetevőket tartalmazó készítmények javasoltak, mint pl. a Vitagyn C, … Olvass tovább »

Távkapcsolat? A barátommal több mint 2 és fél éve együtt vagyunk már.

Eddig egy városban laktunk, volt hogy csak hétvégén találkoztunk, mert sok dolgunk volt, de volt hogy heti 4 alkalommal, szünetekben meg non-stop együtt voltunk. Most elköltöztem (tanulmányok. ) és 250km a távolság.Minden hétvégén haza tudok jönni (kivéve 1-2 alkalmat félévente, amikor valami olyan van ami miatt nem tudok), szünetekben meg ő jönne ki hozzám. Minden hétvégén 2-3 napot együtt tudnánk lenni, kivéve mikor nem tudjuk megoldani. Szerintetek működhet ez így? Nagyon szertjük egymást, és nem akarom, hogy emiatt vége legyen.

Legjobb válasz: Mi eleve távkapcsolatban kezdtük, minden hétvégén találkozunk, itt mûködik.

Mi eleve távkapcsolatban kezdtük, minden hétvégén találkozunk, itt mûködik.
Mi lassan 3 éve vagyunk együtt úgy, hogy heti 1 napot töltünk együtt és jól mûködik. De ez nagyon emberfüggõ. Én pl szeretem ha van életterem. Ezt inkább vele beszéld meg. 2 és fél év után már kell olyan jó kapcsolatnak lennie, hogy ezt megtudjátok beszélni.
Mi aktívan irigyeljük azokat, akik 2-3 havonta tudnak találkozni, 2 éve külföldön van a párom (engem eddig a tanulás ide kötött). Mûködhet, de rajtatok is múlik: bizalom, kommunikációs készség, tudjatok elszakadni a skype elõl és egymás nélkül is szórakozni stb.
5, 5 éve mûködik nálunk

Tobb mint 3 es fel eve tortent . Meg szeretem, mit tegyek?

Rengeteg ido telt el es joban is vagyunk neha dumalunk,

Legjobb válasz: Kicsit elszomorító leszek: Te nem õt, hanem a múltat, az emlékeit szereted! És ahogy írtad, hogy elsõ szerelem. Annál általában így van. :) Ne aggódj ezzel nem csak te vagy így.

Kicsit elszomorító leszek: Te nem õt, hanem a múltat, az emlékeit szereted! És ahogy írtad, hogy elsõ szerelem. Annál általában így van. :) Ne aggódj ezzel nem csak te vagy így.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszodat. ezzel nem elszomoritottal hanem inkabb felviditottal :) koszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!