Találatok a következő kifejezésre: Téves riasztásokkor vagy (9 db)

A virustotal.com-on lefuttattam egy url-t a scanneren és 1/17 észlelte vírusosnak a képet. Ha csak egy jelez akkor az téves riasztás vagy valódi vírus?

Legjobb válasz: Fontos hogy melyik volt az, és milyen típusú fenyegetést érzékelt. Egyébként valszeg vaklárma.

Fontos hogy melyik volt az, és milyen típusú fenyegetést érzékelt. Egyébként valszeg vaklárma.
Vagy téves riasztás, vagy valódi vírus :) ) sorry

Téves riasztás vagy van okom aggódni?

Éjszaka a légzésfigyel? becsipogott. Babám a fejtámlánál keresztben hason aludt. Az érzékel? lapok a kiságy közepén vannak. Ha nem fekszik rajta, akkor el?fordulhat ilyen? 5 hós, ez volt az els? alkalom.

Legjobb válasz: Lehet azért csipogott be mert alvás közben lemászott rola.Ilyen nekünk is volt és becsipogott.Felvittük az orvoshoz és teljes kivizsgálás lett a vége.De szerencsére feleslegesen.Mi mondjuk megnyugodtunk.

Lehet azért csipogott be mert alvás közben lemászott rola.Ilyen nekünk is volt és becsipogott.Felvittük az orvoshoz és teljes kivizsgálás lett a vége.De szerencsére feleslegesen.Mi mondjuk megnyugodtunk.
Az érzékenységén állíts, és már nem is fog beriasztani! Én is úgy hagytam gyári, hármas beállításon, kisfiam lemászott róla rögtön az elsõ éjjel, úgyhogy mi a négyes és az ötös közé tettük, azóta egy riasztás sem volt, még ha lemászik róla, akkor is érzékel! B.
A kérdező hozzászólása: Nah, nem úgy csináltam... Köszi az utolsónak is! Akkor újra...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :S Már át is szerkesztettem a lapokat, a dokit felhívtam. Mondta, ha mégegyszer elõfordul- úgy is hogy a lapokat áthelyeztem- megyünk máris kivizsgálásra. Azonban Õ is arra gyanakszik hogy nem feküdt rajta.
úgy kell rakni a lapokat, hogy a kiságyat képzeletben elfelezed, és a két fél kiságy közepére teszed az 1-1 lapot! tehát a lapok egymástól kb. uannyira vannak mint a kiságy szélétõl. hányasra van állítva az erõssége? szerintem errõl a fajtáról nem tud lekúszni a baba mert a matrac mozgást érzékeli. de az lehet, hogy beszorította a matracot
Szerintem nem kell rögtön megriadni. Nekünk is ilyen van, néhanapján be is jelzett, rohantunk a gyerekhez, aki csak lemászott az érzékelõrõl.. És nekünk is kombinált ágyunk van egybe épített pelenkázóval... Orvos vagyok, nyugi, ezek szerint az azonos márkájú készülékek sem egyformák. Ha ettõl megnyugszol, említsd meg a dokinak, de én emiatt nem tenném ki a babámat semmilyen vizsgálatnak.. Mert sajnos a mi mozgásunkat, járkálásunka, a plenkázást érzékeli a "kütyü", de ha a Törpi odébb gurul, akkor már nem...
Szia! Nekünk is ez a típusú légzésfigyelõnk van. És mivel nekünk kombiágyunk van, a végében van a pelenkázó, volt hogy elfelejtettem kikapcsolni, mikor kivettem a z ágyból a gyereket, és pelenkáztam. Aztán kaptam a fejemhez, hogy jé nem riaszt... Még a pelenkázón is érzékelte ahogy mozgott rajta, úgyhogy szerintem említsd meg a dokinak. És ne egymás mellé tedd a lapokat, hanem egyet a feje-dereka magasságába, egyet pedig alá, a lába körülre, így érzékelnie kell akárhova is mászik!
Utolsó vagyok. Hát a rossz hír az, h nekem is ez a légzésfigyelõm van. Nagyobb méretû az ágy, és a feje alatt van az egyik lap a másik meg jó 15cvel utána, kb a lába környékén. Mindig a sarokba kuporodik a kicsim, de olyankor is zölden villog. Én a helyedben megemlíteném a dokinak.
Nekem is van hogy becsipog, olyankor elõfordul hogy kihagy egy szusszanást, de utána jól veszi a levegõt, ez akkor szokott lenni ha ha nagyon mélyen alszik. Egyszer nappal kint sürögtem a konyhába, beraktam a mikróba vizet melegíteni, és elkezdett hosszan csipogni, rohanok be, rázom a gyereket, még mindig csipog, aztán látom hogy szuszog, még mindig csipog...lejárt a mikró abba hagyta...szóval van hogy a mobil és a mikro is bezavar.
A kérdező hozzászólása: Angel Care 2 lapos. Sajnos nincs összehasonlítási alapom. Még egy kérdésem azért lenne. Milyen távolságra lehet egymástól helyezni a lapokat? Eltökítettem a leírását:(
ÉRdekes ez...nekem mindig lemászik a lapokról, mégsem riaszt be. Úgy forgolódik az ágyban, h már sokszor be kellett volna sípolnia ha ez miatt besípolna. Szerintem mondjuk attól is függ h milyen nagy a lap. És milyen típusú a légzésfigyelõd. Én, ha becsipogna tuti elvinném a dokihoz, csak akkor tudnék megnyugodni. De természetesen lehet h téves. Itt jó a mondás: Jobb félni mint megijedni! K.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A dokinak azért megemlítem.
Persze elõfordulhat hogy picid arrébb kúszott és nem érzékelte a légzésfigyelõ. :)
Az egyik ismerõsöm mesélte, hogy a baba 1 éves kora után folyamatosan riasztott a figyelõ, mert volt egy olyan alvási póz éjszaka a babánál, aminél egyszerûen nem érzékelte a mozgást (ott álltak felette, és látták/hallották, hogy szuszog), pedig a lapon feküdt. Szóval ez is elõfordulhat, de az, hogy lemászik a lapról, az nem nagyon hiszem, hiába mondják itt sokan, mert az AC pl a matrac mozgását érzékeli, és a babám ha az ágy sarkába van kuporodva, akkor is érzékel (ráadásul én úgy tettem a lapokat, hogy kicsit az ágy fejrészéhez közelebb mindkettõt, mert ott alszik javarészt, tehát a ahol a lába van, ott több az a hely, ahol nincs érzékelõ, de ha mégis átmozogná magát a lábfelõli oldal végéhez, akkor már egyáltalán nincs alatta lap, és mégis érzékeli a mozgást). Mellesleg arra is figyelni kell, hogy ezek a "gépek" elkezdenek össze-vissza jelezni, ha már nem kapnak megfelelõ energiaellátást, hiába nem jelez az elem merülését mutató led.

Riasztott a légzésfigyelő, de mire odaértem, a gyerek már fent volt. Téves riasztás volt, vagy kimaradt a légzése mégis?

Úgy tűnt, teljesen jól van, csak felijedt. Nem mászott le a szenzorról, a közepén volt teljesen. Van valami teendőm? Van ilyen, h. tévesen riaszt? Babysense légzésfigyelő. 8 hós a baba. Volt valakivel ilyen?

Legjobb válasz: ezt már soha nem fogod megtudni :/ nekünk is riasztott tévesen, akkor annyira befeküdt a matrac szélére, szinte már a matrac mellé túrta magát, hogy befeszült a matrac és ezért. de írod, hogy jól volt, tehát aggódnod nem kell, nem történt baj, legrosszabb esetbe is csak hosszan nem vett levegõt.

ezt már soha nem fogod megtudni :/ nekünk is riasztott tévesen, akkor annyira befeküdt a matrac szélére, szinte már a matrac mellé túrta magát, hogy befeszült a matrac és ezért. de írod, hogy jól volt, tehát aggódnod nem kell, nem történt baj, legrosszabb esetbe is csak hosszan nem vett levegõt.
Szia!Nekünk is sokszor jelzett a légzésfigyelõ. Fel is mentünk a Madarász utcai kórházba egy teljes kivizsgálásra. Hála Istennek minden rendben volt. Sokat beszélgettem a Hölggyel aki figyelte a monitorokat és elmondta, hogy sok a téves riasztás. Ritka hogy komoly problémákat találnak a háttérben. De azt is mondta, hogy a Babysense ami a legritkábban riaszt tévesen. Ott ez van minden baba alatt. Nem riogatni akarlak, csak ez eszembe jutott. Egyébként a Babáddal minden rendben volt amikor megszólalt, de ha esetleg többször újra jelezne, szerintem vidd el Te is. Ártani nem árt :)
Nekünk is beriasztott tegnap kétszer is....szerintem a vezetéket kicsit kirángatta a kisfiam, uh megigazítottam és azután már nem szólalt meg...mindenesetre afrász jött rám...teljesen leiizadtam 7 hós baba anyukája
Nálunk is volt ilyen párszor :(Azt hittem szívinfarktus kapok olyankor.Soha nem volt baja a kisfiamnak volt olyan, hogy szuszogott mégis beriasztott.A doktornõnk azt mondta, hogy sok a téves riasztás, de ha esetleg mégsem venne levegõt a sípolástól megijed és ösztönösen venni fon.
Nálunk ez viszonylag gyakran fordul elõ. De megfigyeltem, hogy akkor mindig bizonyos pozícióban fekszenek a lányok. A mi légzésfigyelõnk (Babycontrol) olyan, hogy ha több ideig 3-as alatt jelennek meg a számok (0-9-ig van az érzékelés ennél), akkor már beriaszt, tehát érzékel, csak egy idõ után kevésnek találja úgy látszik. Van, hogy úgy felhúzzák a lábukat alvás közben, hogy a kis hasuk, mellkasuk alig érintkezik a kisággyal, és 1-es 2-esek villognak, majd elkezd riasztani. Pedig a szoba másik felében hallom, hogy szuszognak. Ugyanez van, ha nagyon befekszenek az ágy szélére, de akkor csak úgy, ha oldalt, vagy háton. A lányaim 9 hósak. Még most sem tudom, volt-e már valódi riasztásunk. Egyébként ezt a kórházban is eljátszották egy másik fajta légzésfigyelõvel. (6 hétig voltak bent, volt alkalmuk kipróbálni)
Nekünk is Babysense van, nálunk nem volt eddig semmiféle riasztás. Nem lehet, hogy nagyon bealudt a kicsi? A babysense akkor is riaszt, ha túl ritkán veszi a levegõt, van valami határ, ami alatt megszólal, - legalábbis ezt mondták a felkészítõ tanfolyamon.Szerintem ne stresszeld magad rajta, hisz ez a dolga a készüléknek.Ha ezt többször csinálná, akkor kérdezd meg a madarász utcai alváslabort, de úgy tudom a kivizsgáláson túl õk sem tudnak semmit sem csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ezek szerint elõfordul másnál is. Utolsó: enyémek is ikerlányok, 8 hósak múltak. De csak az egyiknél volt ez. A másik alatt AngelCare van. Most megcseréltük a légzésfigyelõket, így kiderülhet, hogy a készülékkel van-e a gond. Egyébként ez a lányom, akinél riasztott, mostanában kezdett az oldalán aludni, lehet, hogy ez volt a gond. Remélem, nincs baj, de ha megint riaszt alatta, az orvosnak megemlítem. Kardiolgiai gondozottak voltunk, már csak ezért is.
A kérdező hozzászólása: "Utolsó" utolsónak: itt van a szomszédban a Madarász, lehet, h. felhívom õket. A Babysense-et ajánlja a legtöbb orvos, az igaz, de én vaterán vettem, és ki tudja, hányad kézbõl? A férjem szerint az elektronikában lehet a hiba, de, kérdem én, minek a légzésfigyelõ, ha nem hiszünk neki??
Sziasztok! Írtam korábban...én voltam fent a madarász utcaiban. A bölcsõhalált kivédeni valóban nem lehet. Megállapítani, hogy bekövetkezik majd vagy nem semmilyen vizsgálattal nem lehet. Ez sajnos tény. Ezzel a készülékkel viszont meg lehet elõzni. Az alváslabor egyéb olyan rendellenességeket zárhat ki ami miatt kimarad/ritka a baba légzése. Vagy szívproblémákat...írtad is hogy voltatok kardiológián. Volt hogy szívproblémákat, agyi daganatot vettek észre. Csak ennyi :) Remélem nem riaszt többet és minden rendben lesz.


3 ason nekünk is többször riasztott tévesen. állitsátok 4esre!
Szió! Mi is ugyanígy jártunk, és azt javasolták, hogy az 5-ös fokozatra állítsuk. Mi is - ugyanúgy, mint az elõttem szóló - tapasztaltuk, hogy a babó nem vett levegõt, mikor ezután is beriasztott. Tehát nem téves a riasztás, ha magasabb "fokozatra" állítod. Boldog babázást!!! Zita (28 hetes baba anyukája)
Mi is így voltunk ezzel az elsõ pár napban. Aztán rájöttünk, hogy túl érzékenyre állítottuk a sávot rajta. Aztán a férjem átállította és utána kétszer valóban akkor jelzett amikor a babónk nagyon mélyen aludt. Úgyhogy próbáljátok meg ti is átállítani az érzékelõjét egyel följebbre.
A kérdező hozzászólása: Nekünk alapból gyárilag van beállitva az érzékelõje 3-as fokozatra.

Ilyenkor mire kell készülni? 34hetes kismama vagyok! Ma bekerültem az István Kórházba téves riasztással. Közölték, hogy mivel jelenleg nincs TBkártyám, mivel elveszett, és még nem csináltattam újjat,

így biztosításom sincs, és ki fognak számlázni mindent! Viszont a rendszerben "Zöld" vagyok! Én ezt már komolyan nem értem :(

Legjobb válasz: Hülyeséget mondtak, el ne hidd már. Ha biztosítva vagy semmit nem számít, hogy van-e kártyád. Egyébként ha nem lenne a TB-d rendezve akkor sem az ellátást kellene kifizetni, hanem a TB-t rendezni, de az meg nem a kórház hatásköre, hanem a NAV-é.

Hülyeséget mondtak, el ne hidd már. Ha biztosítva vagy semmit nem számít, hogy van-e kártyád. Egyébként ha nem lenne a TB-d rendezve akkor sem az ellátást kellene kifizetni, hanem a TB-t rendezni, de az meg nem a kórház hatásköre, hanem a NAV-é.
én is jártam így, elmentem az önkörmányzathoz, ott kértem az igazolást, hogy államilag támogatva legyen a TB-m, és azt vittem be a TB-be, és el is fogadták. De el ne hidd, hogy majd számlázzák neked a költségeket, mert nem neked, hanem a TB-nek.
Ha nagyon ugrálnának, és van férjed, aki magyar állampolgár, és megvan a TAJ kártyája, akkor az õ TB-je rád is érvényes.
Utolsò vagyok mèg!Szòval ha van jövedelmed amibõl vonják akkor bizt.vagy!De nyugi semmit nem fognak kiszámlázni!!!
A lènyeg!Dolgozol?Munkanèlküli vagy?Mert ha igen akkor biztosított is vagy.Èn ugy jártam 1 hònapja hogy kòrházba kerültem ès kidobott a gèp(piros voltam)hogy nincs biztosításom.Nagyon megijedtem, ès utánajártam hogy akkor most mi van, kiszámlázza a kòrház a kòltsègeket!?!?Èn azt hittem, ès megnyugtattak a korházba hogy nyugi, nem számláznak ki semmit(nem tehetik)hanem rendezni kell a biztosításom.Megnyugodtam ès utánanèztem 11 napig nem voltam biztosított.Mert amikor a monkahejemen elküldtek utána alanyi jogon mèg 45 napig biztosított vagy, de utána magadnak kell fizetni(havi6660ft)de mivel èn utána jelentkeztem a munkaügyibe így biztosított lettem ès nem kellett kifizetnem azt a pár napot, mèg akkor sem ha kòrházi ápoláson voltam.Azt mondták felesleges ennyièrt szaladgálni!!!
ja nekem névváltozás miatt kellett ujjat kérnem, 2 hét mulva a kezemben volt.. Másold le hozzá a személyi igazolványod +lakcímkártya minden oldalát, és ird alá hogy Az eredetivel megeggyezzõ másolat. Aláírás.dátum.. El fogják fogadni.és ajánlottan add fel.
ja amugy TAJkártya készítéshez nem kell elmenned sehova letöltöd a nyomtatványt, kinyomtatod, kitöltöd, és beküldöd az illetékes egészségpénztárhoz. http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_NYO..
Volt munkahelyed?? Vagy ha nem, kapsz valamilyen ellátást pl szoc.segély, vagy munkanélküli, vagy ilyesmi?? Bármilyen havi pénzbevételed van? Ha ezekre válaszolsz elmondom mi a teendõ.
Most itt valami kutyulás van. Az, hogy nincs meg a TB kártyád, az nem jelenti azt, hogy nincs biztosítotti jogviszonyod. Elég csak a TAJ számot tudnod, és megadnod. Az már gáz, ha senki nem fizette utánad a TB-t, ilyenkor nem tudom mi van. Bár ha a rendszerben zöld vagy, akkor nem értem, mi a gond. Semmi más nem számít!
Eddig nem fizette a Tb-t senki utánad?
Ha nem fizeted be a havi összeget magad után, akkor sem számlázzák ki az ellátás költségét... Max a NAV majd behajtja a be nem fizetett 6.600 Ft-okat!
A kérdező hozzászólása: Akkor most ilyenkor hogy van? Holnapután megyek be a TB-hez. Kártyát csináltatni. Akkor most egyben ki kell fizetnem a hátralékomat? azért hogy a szülés ingyenes legyen? vagy hogy van ilyenkor?
A védõnõd is hülyeséget beszél. Ha nincs TB-d, magyarul senki nem fizeti utánad (se munkáltató, se az önkormányzat), akkor magadnak kell fizetni, ami havi 6660 Ft. A terhesség ezen nem változtat.
A kérdező hozzászólása: A szülészeten mondta egy doktornõ. Nem is értettem a dolgot. Mivel a védõnõ azt mondta most magam után sem kell fizetnem, mert terhesség alatt alanyi jogon jár az egészségügyi ellátás.
Ezek szó szerint......ááá le sem írom...:((( Dehogy számláznak. Ekkorát!!!! A rendszerben benne vagy. Keresel egy régi leletet azon rajta van a TB számod ha annyira kötöszködnek. Az eü járulékot annak is fizetni kell maga után akinek nincs munkahelye, annak is jár az ellátás, a kismamáknak meg végképp. Ki volt ez, valami asszisztens hozta rád a bajt? Legközelebb sétálj fel valaki nagyobb fejeshez szerintem és kérdezd meg õket is.
az a világ már elmult ahol a férj TBje is érvényes rád.

Sokan irjak, hogy a szen-monoxid jelzo naponta tobbszor megszolal es szelloztetnek. Ez azt jelenti hogy naponta tobbszor van jelen szen-monoxd a lakasban vagy azt jelenti hogy ezek teves riasztasok?

Legjobb válasz: Az olcsóbb típusok megbízhatatlanul mûködnek. Képesek akár egy egyszerû hajlakktól is beindulni. Ha ilyen készüléket szándékozol venni, akkor ne hipermarketben vagy barkácsáruházban vedd meg, hanem menj be egy fûtéstechnikai szaküzletbe. Ott biztosan tudnak ajánlani egy biztonságosan mûködõ és a pénztárcádnak is megfelelõ modellt. Mondjuk ha nálam többször bejelezne egy ilyen jelzõ, az lenne a minimum, hogy megnézetném a gázkészülékeket a szellõztetés mellett.

Az olcsóbb típusok megbízhatatlanul mûködnek. Képesek akár egy egyszerû hajlakktól is beindulni. Ha ilyen készüléket szándékozol venni, akkor ne hipermarketben vagy barkácsáruházban vedd meg, hanem menj be egy fûtéstechnikai szaküzletbe. Ott biztosan tudnak ajánlani egy biztonságosan mûködõ és a pénztárcádnak is megfelelõ modellt. Mondjuk ha nálam többször bejelezne egy ilyen jelzõ, az lenne a minimum, hogy megnézetném a gázkészülékeket a szellõztetés mellett.
Na ez jó kérdés! Én már ezért sem használom, 1-2 nap volt áram alatt, azóta ki is húztam. Fával tüzelünk, vagyis kandallóval, nem tudom lehet -e ennek bármi köze, hogy állandóan szirénázott!
Kandalló fafûtéssel. Nagy az esély, hogy NEM téves riasztás volt.Szénmonoxid nemcsak a gáztól keletkezhet, fafûtésnél nagyobb az esélye.

Angelcare ac300 as légzésfigyelő és téves riasztás? Már 3 x riasztott be vagyok parázva.

Sziasztok. Volt akinek tévesen riasztott be? Egyszer kb 2 hete riasztott be és ma éjjel 2 szer is. Most 8 hetes lesz a kislányom kedden. Vigyem dokihoz vagy mit csináljak? Amugy semmi gond vele nyugodt szép okos jol alvó ev? baba..Lécci irjatok köszönöm el?re is

Legjobb válasz: 3as fokozaton van állitsam nagyobbra?

A kérdező hozzászólása: 3as fokozaton van állitsam nagyobbra?
Elõször is: ne parázz! Másodszor: nem lehet, hogy a kislányod lemászik az érzékelõ lapokról? Mert nálunk ez volt. Aztán a másik: annyira piciket szuszogott, hogy a készülék nem érzékelte, hogy a baba vesz levegõt, ezért az érzékenységén kellett állítani (gyárilag 3-asra volt tekerve, mi fölé mentünk egy picivel, majdnem négyesen áll). Így ha le is mászik az érzékelõ lapokról, még mindig észleli, hogy vesz levegõt a baba vagy sem. Nem tudom, hogy azon lehet-e állítani, de ha lehet, akkor tegyétek meg! (B)
Lehet h csak késõbb vett levegõt és ezt a figyelõ már érzékelte és riasztott és arra a csippanásra vette tovább a levegõt a baba. az elsõ 2-3 hónapban nekünk is sokszor riasztott, de gyors megráztam és minden ok volt. az is lehet h nagyon kimászott a baba az ágy szélére és ott nem érzékeli annyira a mozgást a figyelõ.
Nekünk az AC301-es van egyébként, szerintem ugyanaz lehet majdnem, mint a tiétek, tekerd a 3-as fölé! (B)
Azt nézd akkor, amikor beriaszt, hogy vesz-e levegõt, mozog-e a mellkasa, háta. Tudom, ohgy ilyenkor parázik az ember, de én is mgnéztem, ha volt riasztás és mindig vett közben is levegõt. Ekkor átállítottuk az érzékenységet és nem rázogattam hagytam aludni tovább. Ha esetleg nem láttam megnyugtatóan, akkor megsimogattam a hátát vagy pocakját (attól függ, melyik volt felül) és akkor vett egy nagyobb levegõt. Emellett nálunk is többször elõfordult, hogy lemászott az érzékelõkrõl. Most a második baba alatt is van légzásfigyelõ, de már nem parázom, ha esetleg beriaszt. Nagyon ritka a bölcsõhalál, úgyhogy nyugi. Nem felesleges a légzésfigyelõ, sõt nagyon hasznosnak tartom, de inkább megnyugtatás végett és a biztonságérzetnek sem árt.
nekem még egy régebbi típus van, AC100-as. nálunk is beriasztott hármas fokozaton, feltekertük a legmagasabbra, azóta nincs téves riasztás, de mûködik, mert ha kivesszük a gyereket a kiságyból, és elfelejtjük kikapcsolni, ami sûrûn elõfordul, akkor mindig szépen beriaszt.
Nekünk is ilyen volt. Akkor riasztott sokat, mikor merült az elem. Amúgy állítsd 4-esre, úgy jobb.
Nekünk akkor riasztott, amikor a kislányom oldalt fekve a rácshoz simult, vagy elkúszott egészen az ágy végébe keresztbe. Mi megnéztük milyen pozícióban riasztott be, és az szerint helyeztük el az érzékelõket.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Köszönöm a válaszokat. Nekünk ugy riasztott be hogy a kisasszony kezd éjjel elmászkálni ahogy lerakom és szinte majdnem keresztbe feküdt a rácsot is elérte. Az ágy két végénél van az érzékelõ. Átálitom 4 esre akkor az érzékenységet is. Köszönöm mégegyszer a válaszokat, remélem tényleg tévesen riasztott ilyen még nem volt a majdnem 2 hónap alatt hogy beriasztott volna 2 x .egyszer régebben de nem igy és mind a kétszer elmászott a kisasszony keresztbe.

Ez számomra szinte hihetetlen de nézegettem a pctools weboldalát és ezt a linket www.pctools.com/spyware-doctor-antivirus/ a vírusirtó kicsit vírusosnak jelöli meg. Ez másnál is előfordul vagy csak egy téves riasztás?

a vírusirtó nevét is tüntessétek fel, a válaszokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Norton nem jelzett semmit.. De töltsd le ezt a progit:http://www.siteadvisor.com/ Beépül a böngészödbe és mutatja meik oldal veszélyes és meik nem.. ráadásul ingyen :)) és nem lassít! :DDD

Norton nem jelzett semmit.. De töltsd le ezt a progit:http://www.siteadvisor.com/ Beépül a böngészödbe és mutatja meik oldal veszélyes és meik nem.. ráadásul ingyen :) ) és nem lassít! :DDD
A kérdező hozzászólása: Milyen érdekes, ahogy beírtam a pctoolsnak rá egy nappal minden eltûnt az oldalról. Lehet akkor a kasperskynek volt igaza :D
Alapszabály: ingyenes virusirtót KIZÁRÓLAG megbízható oldalakról szabad letölteni. Olyanról, ahol érted is a leírást, nemcsak vaktában kattintgatsz az angol szövegre. Használd a http://www.szoftverbázis.hu, http://www.letöltés.prim.hu, http://www.letöltõközpont.hu, illetve a http://www.chip.hu oldalakat. Ha pedig futtatás elõtt a kis pajzs PIROS, ne telepitsd.
Hamis weboldalak is vannak.
PC Tools, Security Tools és hasonlók: ellopott nevek, de maga a letöltött ilyen-olyan "vírusirtó" hamis. Nem hallottál még pl. hamis márkás ruhákról? Kínából érkezik, itt rávarrják a vietnámiak a "NIKE" jelzést és a gyenge minõségû hamisitványt a valódi áráért adják el. Hamis CD, hamis szoftver is van bõven. Most már van hamis virusirtó is (maga a vírus).
A kérdező hozzászólása: Ez lassan kezd megcáfolva lenni. A PcTools hogy lenne már hamis vírusirtó? Elég nagy és hatékonyan mûködõ cég. De nem tom mi lehet az oldalán.
Valódi vírusirtónak álcázza magát a HAMIS antivírus (valójában maga a hamis vírusirtó a vírus). Kaspersky NEM RIASZT soha hamisan!
Bár nekem nem internet securitym van hanem csak sima antivirus :D. De nem tom mér jelez..
A kérdező hozzászólása: Itt a screenshot: http://kepfeltoltes.hu/100219/pctools_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: Fenn van a program :D De a Nod32 sem jelez most néztem. Érdekes..... Írtam a Kasperskynek kíváncsi leszek majd a folytatásra
Itt van egy magát valódinak álcázó hamis virusirtó: http://biztonsagportal.hu/total-pc-defender-avagy-a-legujabb..

Téves riasztásokkor feljebb vagy lejebb kell állítani az érzékenységet?

A papír azt írja feljebb de itt azt mondta vki h lejebb. Most 3as-on van. köszi

Legjobb válasz: persze légzésfigyelõrõl van szó

A kérdező hozzászólása: persze légzésfigyelõrõl van szó
hááát, amit az utasítása ír.bár ez nem logikus, mert ha meg feljebb állítod még érzékenyebb lesz.
A kérdező hozzászólása: nem az a lényeg h még érzékenyebb legyen és jobban érzékelje a babát?
Neked sikerült megnézni, hogy tényleg téves volt-e? Nekem sajna nem. :o( Én is pont azon gondolkodtam ma, hogy miért pont 3as az alapbeállítás és merre kell tekergetni, de sajnos nekem sem egyértelmû. :o(((
de általában azért riaszt tévesen mert túl érzékeny (pl.ha te valamire érzékeny vagy jobban érzed), és azonnal riaszt, ha valamit nem érzékel. húúú, remélem most nem kevertem be. próbáljátok ki az utasítás szerint
A kérdező hozzászólása: kiprobáltam 4esen most azota nem riaszt
Feljebb kell tekerni az érzékenységét!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!