Találatok a következő kifejezésre: Tényleg van olyan rész (18 db)

SPOILER! A Twilight saga-ban (Alkonyat) tényleg van olyan rész, mikor Edward és Bella összevesznek, Bella pdig veszélys dolgokat csinál, hogy halucináljon és hallja Edward hangját?

Nem vagyok Alkonyat-fan,s?t,kimondottan utálom(azért elolvastam),csak olvastam ezt valahol,és szeretném tudni,mert felhasználnám egy fanfichez.

Legjobb válasz: a második részben van:) New Moon-ban.

a második részben van:) New Moon-ban.
A kérdező hozzászólása: Oh..a manóba! :S Akkor keresek valami más öteletet, nagyon köszi! <3
A kérdező hozzászólása: De azért ez már betges, nem?Mármint elolvastam az elsõ kötett, és mgértettem hogy Bella mindennél jobban imádja Edwárdot, de ez ngem inkább a drogra emlékeztt...(Nem akartam offolni, de ha igen akkor bocsi >///< )
de nem összevesznek hanem Bellának csinálnak egy szülinapi partit és véletlenül elvágja magát, Jasper pedig rá támad és Edwárdnak büntudata lesz és elhagya Bellát.
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszi.No de szerintem még mindig beteges xd
Nem kell mindenkinek tetszen:)
A kérdező hozzászólása: Nem arról beszélek, hanem Bella viselkdésérõl.
ja azt én se nagyon értem:S fõleg h aztán beleszeret Jacobba:S aztán megint Edward...sztem õse tudja mit akarXD

A spongyabob rajzfilmben tényleg van olyan rész hogy tunyacsáp öngyilkos lesz?

ha igen akkor ezt meg lehet nézni magyar változatban? egyébként minek csinálnak ilyen részt ha a tv ben nem játszák le?

Legjobb válasz: nem hiszem hogy van,ez egy mese kicsiknek

nem hiszem hogy van, ez egy mese kicsiknek
Volt már példa olyan rajzfilmepizódra, amit direkt olyan durvára csináltak, hogy a TV-ben ne játszhassák. Például a Dexter laboratóriumának az a része, amiben káromkodnak -- amit már rég elkészítettek, de csak nemrég engedtek levetíteni egy felnõtt mûsorsávban, a káromkodás kisípolásával. Ez például egy valódi "elveszett epizód" volt. Na de ez a Tunyacsápos rész? Csak internetes legenda, amivel egymást szopatják az emberek.
A kérdező hozzászólása: értem nekem itt gyakorin irta egy ember h van ilyen rész de ezek szerint át lettem verve köszi a válaszokat!
Létezik, de nem hivatalos. A címe: Squidward's Suicide
hülyeség? írd be youtubera hogy spongyabob-tunyacsáp öngyilkos.. ennyit írj be lesznek ott videók és van benne egy rész amikor 1mp-ig látható egy képkocka amit ha nagyon jól leállítasz láthatsz ott szörnyû dolgot..egy kisfiút kibelezve..2. képkockánál ugyanez csak kislánnyal..
ez létezõ videó és nem egy ilyen rajzfilmparódia egyszer még a TVben is leadták de azonnal be is lett tíltva de am nem beszélnek benne úgyhogy teljesen mindegy hogyha angolul is nézed
Az a videó egy nemhivatalos rész, vagyis nem a spongyabob csapata csinálta. A vidi egy creepypasta c. oldalra készült, ahova mindenki rémtorténeteket és saját maga által készített videókat rakhat fel, amit aztán mindenki pontozhat hogy mennyire tetszett. Egyetlen célja, hogy érzelmeket keltsen - és szerintem egész jól sikerült kis rövidfilm. A nézõ maga is azonosul a szereplõvel és ugyanazt az elkeseredettséget érzi. + még hozzá társul a monoton és meghatározhatatlan háttérzene. Vannak benne bevágott pillanatképek amik jelenlétét a tudatod fel sem fog mert annyira rövid ideig láthatók. Ilyenek voltak pl. a Cloverfield-ben és a régi reklámokban is. Hasonló rövidfilm még a suicidemouse. Abban Miki egér van.

Az Antarktisznak tényleg van olyan része amelyre egyetlen kormány sem tart igényt?

http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Antarcti..

Legjobb válasz: Oda nem mernek menni. A Pánpingvin Uniónak erõs hadserege van ám. Meg atomjuk is.

Oda nem mernek menni. A Pánpingvin Uniónak erõs hadserege van ám. Meg atomjuk is.
A kérdező hozzászólása: De most nem érdekes az antarktiszi náci bázis és a náci ufók kapcsolata?
hûha 55-ös! akkor mégis mi lehet ott? arany? kõszén? ufók? bölcsek köve? :D
1. ásványkincsek biztos hogy vannak ott 2. mivel 0% a civil lakosság, szinte bármilyen területen kísérletezhetnek 3. nem kizárt, hogy a III.Bir.-nak voltak bázisai ezen a területen
Asszem ot vólt a hitleréknek vmi bázisa.
"És mi végett indították az amerikaiak a "high jump" hadmûveletet az antarktiszra 1946-ban?" azt hiszem megválaszoltad a saját kérdésed! Van olyan rész, maire nemtartanak igényt!
Én nem hiszem el amit mond a média. Az Antarktiszról gyanúsan kevés hír van, pedig szerintem nem csak jég-, és hómezõ van ott. Persze ne essünk túlzásokba, és Alien-VS-Predator történeteket elhinni.

A bleach-ban tényleg van olyan rész amikor a toshiro-t meg csokolja a hinamori?

és ha igen akk az hányadik rész

Legjobb válasz: nincs

nincs

Németországban tényleg van olyan országrész, ahol nem fürdenek naponta az emberek? És ha igen, akkor melyik rész?

Úgy értem,h a rendes normális emberek se,nemcsak a romák,meg hajléktalanok,meg ilyenekre értem.

Legjobb válasz: Lehet hogy tényleg marhaság de nyáron sûrûn elõfordul hogy naponta kétszer is tusolok.Utálom ha ragadok az izzadságtól.

Lehet hogy tényleg marhaság de nyáron sûrûn elõfordul hogy naponta kétszer is tusolok.Utálom ha ragadok az izzadságtól.
nálunk voltak cserediákok Rockenhausenbõl. 1 hétig voltak itt, egyikük sem fürdött többször 2nél.
még magyarországon is nagyon sok "fehér ember" van akik nem fürdenek minden nap, sajnos..
én sem fürdök minden nap, ha nem végzek olyan munkát, amiben nagyon összekoszolódnék, akkor csak az izzadt és "jobban használt" területeket mosom meg, nem látok ebben semmi kivetnivalót, szerintem ez normális! Nagyanáinkak fürdõszobájuk, meg kádjuk sem volt, és mégis tiszták voltak... :)
utolsó vagyok, szóval azt akartam mondani, hogy attól hogy valaki nem fürdik minden nap, nem büdös, nem koszos.
ÉN sem fürdök minden nap, csak minden 2. nap. A közbeesõ napokon csak a feltétlenül szükséges helyeket mosom meg. Ja, és nem vagyok büdös sem!!!
Vagy szimplán hülyének néznek:) ! Bár ezzel egyedi lehetsz! Pont mintha befestenéd kékre a hajad, fültágítót hordanál, lenne három piercing az orrodban stb.! Csak ezekkel sajna talán nem engednének be a suliba, így a nemfürdés jó megoldás! Csak ne felejtsd el elkülöníteni ezt a divatirányzatodat, a cigányoktól:) ! Tudod, a cigányok nemfürdõ pózerek!
A kérdező hozzászólása: Amúgy veszitek az adást, h mirõl beszélek? Három NAPRÓL, nem három HÓNAPRÓL... Vagy nemtom, kb úgy álltok hozzá, mintha évekig nem fürdenék, vagy nem is tudom:D
"...Ma már én is úgy csinálom, hogy a kényesebb részeket minden nap megmosom, de a többit csak ritkábban..." Ezt egyszer már én is kipróbáltam, hátha idõt lehet vele spórolni... De rájöttem, hogy sokkal tovább tart külön-külön megmosni a hónaljam, nyakam, lábam, stb, mintha lezuhanyozom! A zuhanyozás törölközéssel együtt nekem 10 percig tart és máris felfrissültem! (Dörzsis szivacsra tusfürdõt öntök, ezzel végigdörzsölöm magam és leöblítem a zuhannyal.) Felpezsdül a vérkeringésem, megszabadul a bõröm az elhalt hámsejtektõl, kifejezetten frissítõ és pezsdítõ érzés! :D Én este és reggel is zuhanyzom, el sem tudnám másképp képzelni az életem!
A kérdező hozzászólása: Nálunk nincs zuhany
Itt nem arról van szó, hogy büdös vagy vagy sem, hanem az hogy KOSZOS! Ezt értsd a szó legkomolyabb értelmében. Lehet, hogy büszke vagy arra, hogy 3 naponta fürdesz, lehet büszke vagy arra, hogy lány létedre menstruációkor EGYÁLTALÁN nem fürdesz, arra, hogy hetente egyszer mosol hajat és arra, hogy szintén 3 naponta mosol fogat. Majd gondolj vissza ránk, amikor 20-30 évesen nem lesz ép fogad, ha nem tudsz majd gyereket szülni, mert a kórokozók ellepték a tested, ha tetvet találsz a hajadban. Sétálj el egy kozmetikai áruházba és vásárolj magadnak egy arctisztító tonikot. Menj haza, este egy vattapamacsra tegyél rá egy keveset, majd tisztítsd meg vele az arcod, a nyakad, az állad és a füleid környékét. Akkor fogsz elundorodni, ha majd utána ránézel a vattára. Elképzelésed nincs, hogy mennyi szemét, kosz, baci ül le nem csak az arcodra, hanem a testedre csak azzal, hogy kimész az utcára. Minden nap, ha kell kétszer lezuhanyzom, és minden este fürdés után(!) megtisztítom az arcom, a nyakam, a füleim és még úgy, hogy elõtte fürödtem is rengeteg kosz jön le rólam. Sokszor nem elég a napi két fürdés sem. Lehet, hogy nem vagy büdös, de koszos az 100, hogy vagy. Fõleg mensi idején nem bírom elképzelni, hogy egy lány ennyire igénytelen tud lenn. Akkor a legnagyobb a fertõzésveszély és a rendetlen tisztálkodással kiteszed a tested, a méhed a dzsuvának. Ne sírj majd ha nem lehet késõbb gyereked... gratulálok
Tudod, már ez is sokat elárul a családod igényességérõl : internet VAN, zuhany és melegvíz NINCS... :-P Mond csak : mosogatni szoktatok???... Vagy azt is hetente 1x intézitek?... A ruháidat milyen gyakran mossátok?... Fehérnemût szoktál cserélni?...
A kérdező hozzászólása: Fehérnemût, pólót naponta cserélek, pólót pulcsit kb havonta mosunk, mosogatni naponta 1x szoktunk, nemi fertõzésem nem volt még, pedig 7éve menstruálok, gyereket nem akarok szülni, úgyh nem lennék elkeseredve, és egyébként semmilyen más fertõzésem, betegségem se volt már évek óta, nem tudom, mit vagytok úgy oda a baktériumokkal, én immunis vagyok rájuk.A rossz fogaim meg be vannak tömve.
A kérdező hozzászólása: helyesbítek: nadrágot és pulcsit
sváb vagy ? :D
A kérdező hozzászólása: Nem szoktak ájuldozni körülöttem:D
A kérdező hozzászólása: Képzelhetitek mennyire divatos figura vagyok :D Tiszta trendy menõ vagyok! :D Jó ötlet, mosmá holnap suliba mindenkinek elmondom, h nem szoktam fürdeni csak 3 naponta, és én leszek a suli legmenõbb csaja:D Új divatirányzat!! Nagyobb táborom lesz, mint az emosok!! BMM-klubb über alles!! Büdös Mocskos Mosdatlan -klubb jeeee :)
Az igazság inkább az lehet, hogy az ápolt, normális pasik téged messzire elkerülnek... :-P Nem csodálkozom, ha ideges leszel, mikor azok ájuldoznak körülötted, fõleg mikor a 3 napos menstruációs erjedt vérszagot megérzik, az mellbevágó lehet!... (Anyukád nem magyarázta el, hogy ilyenkor gyakrabban kellene tisztálkodnod?)
Még melegvizetek sincs?!... 8-o Miért nem azzal kezdted, hogy egy putriban laksz, akkor már senki nem csodálkozna, hogy ilyen igényed van a koszra... Különben, jobb ha tudod : a német pasik egyenesen keresik a magyar nõket feleségnek, mert sokkal tisztábbak, mint a német nõk, ráadásul háziasabbak és jobban fõznek! Úgyhogy te nem leszel "keresett" a német férfiak körében. Mosdatlan, büdös nõ ott is van épp elég!
A kérdező hozzászólása: hetente mosok hajat, és az a 3. pont volt... Értetlen hülye.Hogy melegvizünk miért nincs, az egy hosszú történet, de nem kamu kérdés.
A kérdező hozzászólása: Nem lakunk putriban, mióta van ott internet?:D Amúgy nem jönnek be az ápolt pasik, idegesítenek...Mostmár titeket olvasva egyre jobban idesít ez a tisztálkodás téma... Érdekes, már ott tartunk, h putriban lakom:D Ez egyre jobb, folytassuk ;) A végére mi lesz? Kiederül, h én tképpen Afrikában lakom és egy orrszarvútrágya-domb tetjérõl laptopozok, vagy mi?:D Kirááály;)
Ennyi hülye embert. Attól hogy nem fürdik minden nap még nem egy csöves igénytelen nõ. Ismerek én is olyanokat akik 2-3 naponta fürödnek csak, nem látszik rajtuk egyáltalán. Mindenkinek magánügye hányszor fürdik.
Én nem értem miért kell piszkálni szegény kérdezõt. Vannak igénytelen és büdös emberek! Vannak, akik putriban laknak, ahol melegvíz nincs, csak net! Vannak, akik mindenféle hülyeséget kitalálnal, hogy olyan húdenagyon okosnak vagy egyedinek látszanak! Szegények, miért kell õket bántani? Van így is épp elég bajuk! Én inkább hálát adok Istennek, hogy nem tartozom közéjük!
Azon meg se lepõdtem, hogy nem jönnek be az ápolt pasik! Manapság az egyik legnagyobb divat szembemenni a mainstreammel, hogy egyedinek és okosnak látszunk! Lásd atesiták, emosok és nemfürdõk!
A kérdező hozzászólása: Ja, ez is egy jó út lesz:D Hogy divatból csinálom!! :D Na bazz, erre nem is gondoltam :DDD Jöhet még, jót szórakozok az öteletiteken:D Nagyon kreatív, ötletes emberek vagytok, jó fantáziával, gratula nektek:) Aláírás:Egy undorító büdös mocskos csaj :D
Nos, én többször éltem már hosszabb-rövidebb ideig nemzetközi környezetben, és eleinte számomra is megdöbbentõ volt, h szinte csak a magyarok fürdenek következetesen minden nap. De aztán láttam, h akkor sincs semmi, ha 2-3 naponta fürdik az ember, a többiek is áplotak voltak, és egyáltalán nem büdösek. Ma már én is úgy csinálom, hogy a kényesebb részeket minden nap megmosom, de a többit csak ritkábban. Ez nekem nagyon bevált, mert érzékeny a bõröm, és nem bírta a napi fürdést, nagyon kiszáradt.
Nyilvánvaló, hogy divatból csinálod! Különben nem írtad volna ki ezt a kérdést, és nem szórakoznál most ilyen jól az "egyediségeden" és azon, hogy milyen hülye a többség, hogy naponta fürdik, Te meg mennyire okos vagy!
A kérdező hozzászólása: Magyar vagyok, nem tudok róla, h vmi más nemzetiségû vér csörgedezne az ereimben:D De magyar állampolgár sztem már nem sokáig!
jobb is, hogy elhagyod az országot, legalább nem rombolod a kis megmaradt országimázsunkat... nekem volt egy szintén lány osztálytársam, aki olyan büdös volt mint egy blahás csöves. megadom a számát, vele kiélheted a nemfürdési hajlamaidat!
A kérdező hozzászólása: Kösz, megy egyedül is:P
nemtudom :/ .. de szerintem a napi 1 az gyárilag szokás minden embernek. bár én kétszer szoktam este fürdök, reggel tusolok én ezt így szoktam meg nekem ez a természetes nem tudnék ezen változtatni. nyílván vannak olyan emberek akik a kétnaponta egyet szokták meg és számukra az a természetes. de azért a heti 1 az abszurdum
A kérdező hozzászólása: De én nem heti 1x fürdök
... végigolvastam a hülyeségeket, és én hozzátenném, h engem mensi alatt napi két zuhanyzással is zavar a testem szaga... nem izzadság, nem rohad meg a vér a lábaim között, tampont használok, de ilyenkor az egész testnek más a szaga.. minden nõnél... ne magyarázd már meg, hogy nem vagy büdös akkor... úristen..
Én németországban élek 6 éve, és mindennap fürdök vagy zuhanyzok.A párom osztrák de 22 éve itt él és mégis zuhanyzik minden egyes nap. És igen vannak itt is emberek akik nem fürödnek minden nap, de nem ez az egyetlen ország ahol így van.Mindenhol vannak a világon olyan emberek akik nem akarnak-szeretnek vagy tudja Isten mi okból nem fürdenek.De a fogmosást kihagyni egy nap is, hát az szerintem elég undorító, és nem zuhanyozni amikor mensid van......Hát ne haragudj de az még undorítóbb.Nem akartalak megbántani, de ez az én véleményem.És itt nem a tisztaságmániáról van szó hanem az alap dolgokról.
Még mindig jót röhögök a kérdezõn :D
Hát szerintem mindenki azért mondja hogy én minden nap fürdök, mert cikinek érzi ha nem... Én sem fürdök minden nap, ez van, soha nem mondták rám hogy büdös vagyok, nem is értem ezen mit kell problémázni. Ha meg nem mos valaki fogat ott rágó. :D lehet egyszerûen is élni... Nem értem mért spilázza mindenki túl ezt a higiéniai szarságot. És ha nem fürdik valaki minden nap 5x, akkor mi van. Úgyse tudja meg senki... És nyílván senki nem reklámozza hogy hát én nem fürök minden nap, akkor meg mégis ki tudná meg? ? Szerintem tök mindegy ki mikor fürdik, a lényeg hogy legyen eredeti egy ember, azt csá. Mindenki annyira bonyolultan vesz mindent... Én támogatom a kérdés íróját. (habár szmély szerint rühellem németországot, hitler miatt... :/ ) Ha valakinek finom illata van nem mind1 mikor fürik? Mert szerintem igen. A finom illatot pedig meg lehet oldani parfümmel :D
Az elõzõnek: nem azért kell fürdeni, hogy másoknak teccünk, hanem azért, hogy a kosztól ne legyünk betegek. Egyébként abban igazad van, hogy a higiénia kérdése manapság erõsen eltúlzott. Ha nem vagy túl koszos, izzadt, akkor elég kétnaponta fürdeni. Sõt, mondjak valamit? Én már egy hónapja men mostam fogat, csak kiöblítem a szám, és a lepedéket kaparom le finoman a nyelvemrõl. Ez komoly. Egyáltalán nics rossz lehelletem, a fogaim fehérebbek, mint valaha, és a fogínyvérzésem is megszûnt. Szerintem a fogkrémekben található vegyianyagok több kárt okaoznak, mint hasznot, a legjobb tisztító-fertõtlenítõ a nyálunk!
Én kb. 5 naponta tusolok, és nem vagyok büdös!! Hajat kb. 8-9 naponta mosok. A köztes idõben meg intim törlõkendõ( nemi szerv és hónalj). Mondjuk menzesz az más, mert akkor naponta szoktam ott lemosni. Utolsónak: azért ez a fogmosás dolog durva amit írsz!! Fõleg ha édeset is eszel, nem félsz h kilyukadnak a fogaid??
Utolsó: Ha édeset, vagy olyat eszek, ami nagyon megtapad a fogakon, akkor kiöblítem a számat egy korty vízzel. Eddig még nem vettem észre romlást a fogaimon, sõt, mintha szebbek lennének.
A kérdező hozzászólása: 9:21 -én is így gondolom Amúgy elmondtam már, h tudom, h az átlag magyar felfogás szerint a napi fürdés a "legalapabb minimum" és ha valaki nem teszi, az már "fúúúj ááá".Szóval nem kell kioktatni, a tényekkel tisztában vagyok, olvasnátok inkább el, amiket írkáltunk, ne ész nélkül irogassatok.
hát ha még tampont használnál, azt mondom egye kutya, bár méla undorral, de az hogy betétet, kifolyik, bûzölög fujj... elõre sajnálom a leendõ élettársad...
Szerintem a kérdés abszulút provokatív céllal készült!Nem tudom elhinni, hogy van olyan igénytelen "nõ" aki nem tisztálkodik a menstruáció ideje alatt!Mert rendben ne fürödjön mindennap(bár én nem tudnék csak 2-3 naponta fürdeni, nálam alap a napi tisztálkodás)na de ha mensizik valaki, akkor mossa már le az alvadt vért!!!Mert annak igenis van szaga, bármit is mondd a kérdezõ!Volt egy osztálytársunk aki eléggé büdös volt.Soha senki nem szólt neki...szóval kedves kérdezõ, attól, hogy nem mondják, igenis lehetsz büdös...csak remélni tudom, hogy fake a kérdés!!!
A kérdező hozzászólása: A kérdés abszolúte nem fake...Az elsõ 4-5 hozzászóló még teljes mértékben a KÉRDÉSemre válaszolt, de amikor elkezdett mindneki b*szogatni, az marhára nem arra irányult, hogy fürdenek-e Németo-ban, vagy sem (amire kíváncsi voltam) hanem arra, h én mekkora hülye vagyok meg büdös.Én csak az igazat mondom, akit ez provokál, az magára vessen, engem is marhára provokál az itteni felfogás, éppen ezért tervezem, hogy elmenjek innen.(Persze nem csak emiatt.)Hogy nincs szagom, azt onnan tudom, h 1x u.tesómmal kipróbáltuk, h büdösek vagyunk-e, és egymáson éreztük volna, ha azok vagyunk.Sõt, anyukám is van olyan õszint, h ha büdös lennék, megmondaná.Errõl ennyit.De ha szerintetek aki 2-3 napig nem zuhanyozik, az már egy büdös mocskos ember, hát akkor gondoljátok, én már az elején is leírtam, h tisztában vagyok az itteni felfogással.
NE FÜRGYÉÉÉ LE!!!!!!
A napi többszöri fürdés/ zuhanyozás nemhogy hasznos, hanem egyenesen káros és felesleges! (hacsak nincs 40 fok) A fürdés során lemosod a bõröd védõrétegét, és mire újraképzõdne, már megint fürdesz. Ezt a tisztaságmániát csak a tusfürdõgyártó cégek gerjesztik... Napi egyszer bõven elég fürdeni (én is így teszek), de sztem akkor sem dõl össze a világ, ha vki csak kétnaponta csinálja.
Akkor se mondd, hogy nem büdös az a nõ, aki mensi közbe nem zuhanyzik!!!!!!
Sokáig igénytelennek tartottam magam, mert csak naponta egyszer fürödtem, és max 2x mostam fogat, hajat is csak heti 2x. Ennek az idõnek vége, mert kiderült, hogy ezzel tisztaság mániás vagyok. Mi több, van, hogy mensi alatt 2x megfürdök. Fúú az anyját... A ruháimat max 2-3x veszem fel, hetente mosom mindet. De gáz vagyok... Egyébként hadd tegyek fel egy kérdést! Ha megvan a mensid, milyen gyakran cserélsz betétet vagy tampont? Ez komolyan érdekel...
18:40!Szerintem nem akarjuk tudni!Lehet nem is használ semmit, csak ugy hagyja folyni, ha már nem mensizik akkor egyszer kimossa azt jól van :D :S Kb.ezt tudom elképzelni azok után amiket írt!
A kérdező hozzászólása: Betétet használok, és 2-3 óránként cserélem Miért lennél igénytelen, ha napi 1x fürdesz hülye vagy?
mert a napi egyszeri fürdés az ALAP! Nem azt mondom, hogy ez igénytelenség, hanem csak szimplán a MINIMUM. véleményem szerint. (perzse az a válaszoló nem igénytelen, hanem teljesen normális.:) )
hát...nem irigylem a párodat, mikor megcsókol :S :D
Ez megdöbbentõ!Én megbotránkoztam!Pasiként hetente egyszer mosok hajat, de ezért engem is meg szoktak szólni, 3 hetente az nagyon durva, fõleg ha hosszú a hajad, nem bírom elképzelni hogy valaki ne fürödjön minden nap, ez igénytelenség.
A kérdező hozzászólása: Tudom!Én TÉNYLEG 3 naponta fürdök, mégse vagyok büdös!És csak havonta cserélek ágynemût!Direkt azért tettem fel a kérdést, mert imádom a német nyelvet, és mivel hallottam, h ott ilyen normális felfogásúak az emberek, szeretnék is oda költözni.Itt mindenki higiénia mániás, annyira idegesítõ.Ez pontosan Németország melyik részén van?Köszi szépen a válaszokat amúgy:)
Nehogy elhidd már hogy nálunk mindenki naponta fürdik ha kell ha nem. Ezt csak azért mondják a legtöbben mert cikinek számít ha valaki csak 2-3 naponta zuhanyzik.
A kérdező hozzászólása: Pedig hidd el, h nyáron is van, h 3 napig nem fürdök.(nálunk hûvös van nyáron a lakásban) És fogat mosni se szoktam naponta, csak annál ritkábban.És nyilván nem csak emiatt akarok Németo-ba költözni, hanem mert szeretem a német nyelvet, tetszik az az ország, sokat lehet keresni, stb okai is vannak, de ez egy jó pont nekem:D
Én nem bírnám elviselni ha nem fürödhetnék lefekvés elõtt. És nem a szagomtól, hanem hogy egyszerûen a megszokott esti fürdés elmaradt és koszosnak érzem magam, még ha egyébként egész nap a tv elõtt tespedek és nem izzadok meg semmiben.Szóval számomra megdöbbentõ, hogy vannak akik 3 naponta fürdenek. Tényleg meglepõ!!!
nem mosol naponta fogat? a fürdés még oké, általános igénytelenség, de ez már undorító! napi 2szeri fogmosás elég minimum, és nem létezik, hogy nincs este-reggel két szabad perced. vagy kedvtelésbõl?
aztaaa.... hát csak ámulok és bámulok. biztos én vagyok a tisztaságmániás bolond, de ha koszosnak érzem a fogamat, akkor azonnal megmosom, ha kell naponta 3x. a fürdés pedig ugyanúgy hozzátartozik a mindennapjaimhoz mint az evés-ivás. elõfordul, h elalszom filmnézés közben, de akkor reggel az elsõ utam a zuhanyzóba vezet. lesülne a bõr a képemrõl, ha mosdatlanul mennék emberek közé. és az izzadtságszagú suttyóknak is lesülhetne már, mert onnantól h büdösen utcára megy valaki, az már nem magánügy... ennyi erõvel a buszon simán odadurranthatnék a többi ember orra alá, ugyanúgy jogom van hozzá, mint a nemfürdéshez...ugye? :p
Én minden este lefekvés elõtt fürdök, nem azért mert koszos lettem vagy ilyesmi, hanem mert felfrissülök, és utána az alvás is kellemesebb. 19f
A kérdező hozzászólása: Mondtam már, h én nem vagyok büdös.És ne gyertek azzal, h csak azért mondom, mert magamon nem érzem, nem lehet érezni rajtam.Nem vagyok büdös.A fogaimat se szoktam koszosnak érezni.És nem zavar, h igénytelen vagyok:)
Az ember nem érzi a saját testszagát, csak ha már nagyon ergya. Szóval lehet, hogy te azt mondod, hogy nem vagy büdös, de inkább gondolj bele, hogy miért kerülnek az emberek.
Dobbenet!!!
A kérdező hozzászólása: 20:46 ki a fenét buzdítottam én, h ne fürödjön?? oO Szerintem senki nem fog mostantól azért elkezdeni nem fürödni naponta, mer én itt a gyakorikérdeseken azt írkáltam, h szerintem nem kell naponta... Na de mind1. Egyébként én akkoris tisztának érzem magam, ha 4 napja nem fürödtem.És mikor megfürdök, semmivel se érzem magam jobban utána, mint elõtte.Lány vagyok, és amikor lány vagyok, akkor meg végképp nem fürdök, mikor menstruálok, mert nem szeretek fürdeni olyankor.És mielõtt nekemtámadnátok a higiénás szabályaitokkal, közlöm:sose szoktam beteg lenni...
Igen Magyarországon is vannak magyarok akik kedvtelésbõl lecigányozzák a normális romát, és õk heti 1x ha fürdenek...borzasztó
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, nem most rögtön mennék oda :) Hanem majd felnõtt koromban szeretnék ott lakni
A kérdező hozzászólása: Hát én eddig itt mhol azt hallottam, h a naponta legalább egyszeri fürdés (naja, néhányan napi 2-3x is zuhanyoznak!) a legalapabb alap, ami egy embertõl elvárható... Ez a marhaság tényleg csak a magyarokra jellemzõ? Miért van ez így? oO
szerintem azßért jellemzö ez a magyarokra, mert nem akarnak koszosan az ágyba menni, így kevesebbet kell mosni az ágynemüt, és nem kopik annyira. vagy is régenm mikor még nem volt 10 ágynemü a szekrénybe hanem mondjuk csak egy volt, az is fehér és azt is kézzel kellett kimosni, akkor azért annyira nem volt jó állandóan cserélgetni. Plussz otthon annyira nincs lebetonozva semmi, léptem nyomon sár és por, így a lakásba is könnyeben koszosodsz. bárhova költözhetsz mindnehol kevesebbet mosakszanak mint otthon.
A kérdező hozzászólása: Ez tök jó :)
Nyáron szigorúan minden nap zuhanyzok. A másik három évszakban is fürdök/zuhanyzok minden nap. De néha elõfordul, hogy nagyon fáradt vagyok, nem voltam sehol és nem vagyok büdös, akkor kihagyok egy napot. De ez nincs sûrûn. De az, aki csak 3 naponta fürdik és a köztes napokon nem mossa meg az intim részét, lábfejét és a hónalját, na az szerintem már igénytelenség.
hát, én szeretek minden nap tisztán lefeküdni. Én spec 3 naponta mosom a hajam is. És nem várom meg, míg büdös leszek, mert egy hét után se lennék büdös, csak egyszerûen tényleg jobb úgy a közérzetem. De ez privát vélemény:) L15
ne buzdítsd már igénytelenségre az embereket! gondolj csak bele, most télen pl. egész nap ugyanabban a ruhában vagy, termel a test váladékot középen, a lábad beleizzad a zokniba, egész nap alig kap levegõt a lábad, a felsõtested. nem fürdenél egy nap? most ha 1 évig nem lennél büdös 1 évig nem fürdenél? én amikor nagyon fáradt vagyok és nincs erõm kimenni tusolni (ami nagyon ritkán van), nem tudok addig elaludni, amíg le nem tusoltam. igényesség, tisztaság érzése..mond ez neked valamit? egyébként fiú vagy lány vagy? ha lány, akkor se fürdesz mindennap, ha menstruálsz?
a mindennapos fürdés mostanában lett divat. szüleim mesélték, hogy az õ fiatalkorukban nem számított húúúdeigénytelennek, ha nem fürdesz naponta, mindenki hetente párszor fürdött, köztes napokon pedig mosakodott, és nem volt probléma, nem voltak büdösek és a bõrük sem száradt ki. például én sem fürdök mindennap, csak nyáron.
Én 18 évig éltem Németországban, pontosabban délen, Bajorországban és valóban igaz, h ritkán fürdenek, általában olyan 3 naponta, de van aki egy héten csak egyszer, napi fehérnemûcsere stb. vagy a fogmosás sem olyan napi rutinfeladat nekik, mint nekünk.Összességében azt gondolom, h habár a közterületek, házak nagyon rendben vannak ott, önmagukra eléggé igénytelenek.Mellesleg szinte betegesen spórolnak mindenen, így a vízzel is, ha kicsit büdösek, nem gáz , lényeg h spóroltak valamin :DD Amúgy nem értem, azért akarsz odaköltözni, mert zavar, h itt az emberek higiénikusabbak?? lol Én nem tudom, de én nem tudnám elképzelni, h ne fürödjek le minden nap, nem érezném jól magam.Komolyan, nem hiszem el , h pl. nyáron 3 napig nem fürdesz :D
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem kerülnek az emberek, ne mondj már ilyeneket, ha nem is ismersz...köszi:)
A kérdező hozzászólása: Teljesen normális ember vagyok, semmi különös nem látszik, érzõdik rajtam.Éppen errõl beszéltem..A magyar ember tisztára ki van ettõl borulva, itt írja mindenki, h "döbbenet" meg stb, itt szörnyülködik mindenki, mintha arról írnék, h kisfiúkat erõszakolok meg, vagy nem is tudom, milyen szörnyûséget csinálnék.Pedig nincsen ebben semmi rossz...
Guszta lehet a lepedek a pofadban.Egy ertelmesebb srac zacskaba fog okadni miutam megcsokol.
A kérdező hozzászólása: Hát, mint látod, elég sokan vevõk rá:D
A kérdező hozzászólása: Majd szerzek magamnak vmi német férjet, aki nem olyan tisztaság mániás, mint ti vagytok!:P
A moszlimok az ilyeneket mint te megkövezik!! :P
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az szerencsére, katolikus vagyok
Buszke lehetsz magadra!Anyad is buszke lehet, bar gondolom o sem pazarolja a vizet naponta...
Hát ha ez neked szerencse... Én szégyennek tartom az egész keresztény vallást...
A kérdező hozzászólása: Nincs is melegvizünk!
A kérdező hozzászólása: Az a szerencse, h nem vagyok muszlim, és nem köveznek meg:D Amúgy nem gyakorlom a vallásom.
XDXDXD
Nem kell itt nepnevelni.Koszos, igenytelen vagy, maganugyed.Minek ezt itt kihirdetni?
A kérdező hozzászólása: XD ezt már nem is kommentálom, hihetetlen ez a felfogás, alig várom, h elmenjek innen:D Normális kérdéseidre válaszolva, a lakóhelyem egy kisebb város, szõrteleníteni meg szoktam, azt az egy helyet leszámítva. Sose volt még ilyen népszerû kérdésem:DDD
Az arabok illetve a muzulmánok is midnennap furdenek, a korán elõírja!!! Uh ez hulyeseg hogy csak a maygarok furdenek mindennap!!!
Szerintem a németek alapból nem fürödnek... Igénytelenek... :D
Részemrõl pedig komolyan visszataszító az aki nem képes legalább napi 1x megfurdeni. Régen még a katonaságnál is kötelezõ volt lemosakodni lavórban derékig legalább, hideg vízben!! Hova züllesztik már egyesek ezt az amúgy is szerencsétlen népet.
A kérdező hozzászólása: Errõl beszéltem:) Amiért azt írtam magamról, h nem fürdök csak 3 naponta, már mindenki úgy képzel el engem látatlanba, mint valami isten tudja milyen undorító büdös mocskos hajléktalan:D Hát nem, teljesen normális, átlag embernek nézek ki, akár elhiszitek, akár nem:)
Az exem evekig elt kint Nemetorszagban.Tenyleg nem furodnek naponta.Meg ra neztek furcsan amikor o naponta zuhanyzott.
A kérdező hozzászólása: Hát mer a katonák naponta edzettek, meg futottak, gyalogoltak, a sárba kúsztak, még jó hogy lemossák magukról a koszt.De rajtam nincsen kosz.
Lehet hogy te ezt állítod magadról, de aki 3 naponta furdik 1x annak csupa zsír a füle a haja, meg az ágyéka is, nem beszélve a fitymád alatt vagy a csiklód körüli túrós fehér rétegrõl!!!
Micsoda egy gusztustalan, igénytelen, ápolatlan undormány lehetsz. Megbocsáss, de erre nincsenek más jelzõk. Nemhogy egy embernek, egy NÕNEK kell lennie annyi igényességnek, hogy naponta legalább egyszer lezuhanyozzon és kétszer fogat mosson. Fõleg mikor menstruálsz nem mosdasz? Gondolj már bele, rajtad szárad az elhasznált vér? Ha használod egy kicsit az agyadat, rájöhetsz, hogy mekkora fertõzésveszélynek vagy -ilyenkor fõleg- kitéve!! Gondolom szõrteleníteni sem szõrtelenítesz. Azon szárad csatakosra a vér? Valami kicsiny faluban laksz, ahol ez elfogadott? Nekem ugyan ne mondd, hogy normális vagy, mert nem vagy az. Ez egyszerûen gusztustalan. Kíváncsi vagyok arra a férfira, aki bármikor is megkíván egy ilyen lányt. Már ha létezik. De gondolom barátod sincs. Undorító.
A kérdező hozzászólása: 1-a fültisztítás nálam nem függ össze a fürdéssel 2-semmiféle réteg nincsen a csikélóm körül, fogalmam sincs honnan szedsz ilyen marhaságot 3-hetente 1x mosok hajat
LOL! Hû, ez elég kamukérdés akkor. Vagy ha nem, akkor nem csodálom, hogy nem szeretsz mosakodni, ha baszod még MEGELVIZETEK SINCS!! De akkor megkérdezhetem, hogy internetre mibõl futja? Nyomotult.

SZJG-sek tényleg van olyan telefon amit Reni vesz a 8. részben?

Ha igen küldenétek linket róla??? Köszi :)

Legjobb válasz: [link] Ez olyan, hogy érintõképernyõs és gombos is nagyon jó, megéri! :)

[link] Ez olyan, hogy érintõképernyõs és gombos is nagyon jó, megéri! :)
a könyvben azt írta le, hogy oldalra csúsztathatós szüval szerintem ilyen: [link] amúgy szerintem nem olyan jó. nekem volt de lassú és kicsi a képernyõje és már a sony ericcsony is megszûnt szóval ha szeretnél ilyet akkor inkább ne;)
Gondolom igen hisz az írónõ nagyon sok mindent a való életbõl merített...

Tényleg van olyan lehetőség a munkaügyibe, hogy, ha jogsit szeretnék, de nincs munkám fizetik valamennyi részét, aztán később visszafizetem, ha van munkám?

Legjobb válasz: Nem tudok róla, de ha a hiteleket vesszük alapul, hogy az emberek nem fizetik vissza, hááát nem hinném, hogy lenne ilyen opció...

Nem tudok róla, de ha a hiteleket vesszük alapul, hogy az emberek nem fizetik vissza, hááát nem hinném, hogy lenne ilyen opció...
Nem tudom pontosan hogy mûködik, de egyik barátnõm csinálta meg így a kamionjogsiját. A munkaügyi kp. fizette a jogsi 90%-át, a lány a 10%-át. Amikor lett munkája, akkor sem kellett visszafizetnie.

Tényleg van olyan füves süti amit a Valami Amerika elsõ részében ettek?

Gondolom persze illegális, de Magyarországon is lehet találkozni ilyenekkel?

Legjobb válasz: A hatóanyag, a THC oldódik pl. zsírokban legjobb tudomásom szerint - így bármilyen ételhez "hozzáadagolható" amiben lehet zsírt használni. Sõt, kenyérre kenve, lilahagymával is megehetnéd éppenséggel, csak elõtte el kellene érni hogy a zsír felvegye a hatóanyagot a növényi részekbõl.

A hatóanyag, a THC oldódik pl. zsírokban legjobb tudomásom szerint - így bármilyen ételhez "hozzáadagolható" amiben lehet zsírt használni. Sõt, kenyérre kenve, lilahagymával is megehetnéd éppenséggel, csak elõtte el kellene érni hogy a zsír felvegye a hatóanyagot a növényi részekbõl.
Lehet találkozni ilyennel, hasonló házibulikban, mint a filmben is volt.
Nem tudom milyen van benne, de én ettem olyan csokitortát, hogy [email protected] finom volt, és mikor az utolsó falatot ettem, akkor mondták el, hogy füves. Úgy beálltam, mint a gerely, ráadásul ennek nem is nagyon örültem. Nem tudom mennyit tehettek bele, de nagyon durva volt.

Tényleg van olyan ember, aki kivetette a bordáinak egy részét, hogy orálisan kielégíthesse magát?

vagy ez is csak egy pletyka?

Legjobb válasz: Marilyn Manson megtette tudtom szerint.

Marilyn Manson megtette tudtom szerint.
Bizony, Manson a lengõbordáit.
SP.
Én nem vetettem ki semmit, és nem is csináltam ilyet, de fiatalkoronban simán képes lettem volna rá. Ez biztos

A The Dark Divine-nek lesz 4. része? Hallottam Valami olyasmit, hogy van egy olyan rész, hogy : The Lost Letters of Brother Gabriel (The Dark Divine Trilogy 4. ) Ez tényleg a 4. része lenne? Meg fog jelenni magyarul?

Legjobb válasz: Nem a negyedik része, hanem csak egy kiegészítõ könyv. A kiadó nem tervezi kiadni, legalábbis korábban ezt írták a Facebook oldalukon.

Nem a negyedik része, hanem csak egy kiegészítõ könyv. A kiadó nem tervezi kiadni, legalábbis korábban ezt írták a Facebook oldalukon.
A kérdező hozzászólása: Ja, értem.. sejtettem, de azért reménykedtem. Mindenesetre köszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!