Találatok a következő kifejezésre: Tényleg van olyan (893 db)

Valakinek akinek van Ask. Fm-je! Tényleg van olyan alkalmazás, hogy meglehet nézni ki kérdezett tõlem névtelenül?

Legjobb válasz: Nincs. Az oldal adatkezelési szabályzatában benne van, hogy nem gyûjtenek adatot az anonim kérdezõkrõl. Egy külsõ program vagy oldal még annyira sem férhetne egy belsõ és zárt adatbázishoz, ha esetleg tényleg figyelnék hogy ki volt anonim. Az olyan program ami azt ígéri hogy egy szolgáltatáshoz kapcsolódóan olyan dolgokba nyújt betekintést ami eleve nem lehetséges, az átverés. Kihasználja kíváncsiságot, és azt hogy te önként letöltöd és futtatod, jó felület arra hogy vírust, kémprogramot terjesszenek, vagy olyan oldalra irányítsanak ahol megszerzik az adataidat vagy fizetõs szolgáltatás igénybevételére bírjanak rá.

Nincs. Az oldal adatkezelési szabályzatában benne van, hogy nem gyûjtenek adatot az anonim kérdezõkrõl. Egy külsõ program vagy oldal még annyira sem férhetne egy belsõ és zárt adatbázishoz, ha esetleg tényleg figyelnék hogy ki volt anonim. Az olyan program ami azt ígéri hogy egy szolgáltatáshoz kapcsolódóan olyan dolgokba nyújt betekintést ami eleve nem lehetséges, az átverés. Kihasználja kíváncsiságot, és azt hogy te önként letöltöd és futtatod, jó felület arra hogy vírust, kémprogramot terjesszenek, vagy olyan oldalra irányítsanak ahol megszerzik az adataidat vagy fizetõs szolgáltatás igénybevételére bírjanak rá.
A másik meg, nincs ráírva senki gépére se, hogy kis pista gépe. Max egy IP-címet lehetne kicsalni, meg talán egy gép nevet, meg kódokat.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi:)

Tényleg van olyan vulkán a Földön ami ha kitör akkor elpusztul az egész Föld? Ha tényleg akkor hol található?

Legjobb válasz: Olyan vulkán nincs, aminek a kitörése elpusztítaná az egész Földet. Olyan viszont van, amely kitörése klímaváltozást, tömeges kihalást is eredményezhetne, azaz a fajok jelentõs része kipusztulhatna. Ilyen "szupervulkán" van az Egyesült Államokban a Yellowstone Nemzeti Park alatt [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Yellowstone ], Európában az olaszországi Nápoly alatt [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Campi_Flegrei ], Indonéziában a Toba-tó [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Toba-tó ] alatt, stb.

Olyan vulkán nincs, aminek a kitörése elpusztítaná az egész Földet. Olyan viszont van, amely kitörése klímaváltozást, tömeges kihalást is eredményezhetne, azaz a fajok jelentõs része kipusztulhatna. Ilyen "szupervulkán" van az Egyesült Államokban a Yellowstone Nemzeti Park alatt [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Yellowstone ], Európában az olaszországi Nápoly alatt [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Campi_Flegrei ], Indonéziában a Toba-tó [ http://hu.wikipedia.org/wiki/Toba-tó ] alatt, stb.
http://www.cenapred.unam.mx/popo/UltimaImagenVolcanI.html Ez a vulkán, be fogja indítani a többit!

Tényleg vannak olyan lányok akik kukival születnek, és nem úgy van kukijuk hogy fiúk voltak és átoperáltatták magukat?

Legjobb válasz: Tényleg vannak. Az én egyik unokanõvérem így született és szegény tiszta lelki beteg. Pszichológushoz is jár. De fiúknál is van olyan, hogy a herezacskó nem ereszkedik le és kívülrõl lánynak néz ki lent.

Tényleg vannak. Az én egyik unokanõvérem így született és szegény tiszta lelki beteg. Pszichológushoz is jár. De fiúknál is van olyan, hogy a herezacskó nem ereszkedik le és kívülrõl lánynak néz ki lent.
Van, de nagyon ritka.
Bocsi egy kérdés..Ha pénisze van, akkor mégis miben viszonyul meg az, hogy lány?
A kérdező hozzászólása: az hogy ivarilag fiú, de testileg lelkileg lány...
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ , jól néz ki az unokanõvéred ?:)
Ha most bunkóságból kérdezted, akkor inkább nem írnék semmit. De amúgy igen, nagyon szép lány, voltak is akik megkörnyékezték, csak hát nem tudták, hogy van egy nem is tudom minek nevezzem, betegsége. Tényleg nagyon csinos, csak sajnos lelkileg nincs a toppon.
A kérdező hozzászólása: Nem bunkóságból kérdeztem ! Sõtt! Azért kérdeztem mert én bukok az ilyen lányokra, de a melegekre, transzikra nem! És sokan e miatt melegnek vagy isten tudja minek neveznének, de nem vagyok meleg!!!! Az a fétisem hogy a lány meg... engem, és én is õt, és mindenki boldog. :) Lehet kicsit fura, de kinek mi jön be .... Am nem jóképû srác vagyok ;) Hány éves a rokonod?:)
Ennyire rákattantál? Amúgy már hasonló dolgok neki is eszébe jutottak, de szerintem még nincs rá kész lelkileg. Amúgy 19 éves
A kérdező hozzászólása: írtam privit.

Tényleg vannak olyan énekesek akiknek nincs is jó hangjuk?

Mert van egy csomó énekes akiknek a videoklippekben jó a hangjuk, de a koncerteken ahoz képest semmi. Meg videoklippek, amiken elösször nincs jó hangjuk a sztároknak, utána egy új videoklip (amit gondolom megszerkesztenek) ami már jó. Ez így nagyon rossz, mert ennyi erővel bárki lehetne híres énekes.

Legjobb válasz: Szerintem inkább az a kérdés,hogy tényleg vannak-e olyan énekesek,akinek VALÓBAN jó a hangjuk.

Szerintem inkább az a kérdés, hogy tényleg vannak-e olyan énekesek, akinek VALÓBAN jó a hangjuk.
Király L. Norbert pl. :D Sajnos..sok olyan van.
Ugye ezt ironikus költõi kérdésnek szántad?
A kérdező hozzászólása: Nem. Ezt sima kérdésnek szántam. És nem olyanokról beszéltem mint Király L. Norbert mert neki sehogy sincs jó hangja. Én azt kérdeztem h van-e olyan akinek videoklippekben jó a hangja, de koncerteken nem. Mert én már láttam erre egy csomó példát.
Persze hogy van. Erre való az AutoTune nevû szoftver...

Tényleg van olyan szerencsés, aki kevés fájásokkal tágul?

Nemrég mesélte egy ismer?söm,hogy a kollegan?je "szinte" észre sem vette,hogy kitágult,mert 2-3 hétig folyamatosan voltak jóslói,stb,de nem hatalmas fájdalommal. Azt mesélte,hogy neki a szülés csak a tolófájásoknál fájt nagyon,el?tte nem. Tehát tényleg van ilyen? Átélte valaki ezt?

Legjobb válasz: nekem 4 gyermekem van.az egyik császáros.a többi sima szülés.mindegyik olyan könnyen ment hogy a 3 nem ért egyet.nem tudom mitõl függ.de tényleg van ilyen.a 3-dik baba volt a legnagyobb.õ lett meg leggyorsabban.20 perc.

nekem 4 gyermekem van.az egyik császáros.a többi sima szülés.mindegyik olyan könnyen ment hogy a 3 nem ért egyet.nem tudom mitõl függ.de tényleg van ilyen.a 3-dik baba volt a legnagyobb.õ lett meg leggyorsabban.20 perc.
elsõ vagyok.ugy volt a 20 perc hogy otthon elfojt a vizem indultunk a korházba egyszerre.és már az adatokat sem tudták felvenni.csak jött a baba.az elsõ is nagyon gyenge fájásokkal lett 1 óra alatt.a másodiknál is alig volt.õ is 3/4 óra alatt meglett.és õnála ráadásul doki sem volt ottben.elment vizitre .mert hogy ugy sem lesz még semmi.kishilyán egyedül született meg.
Van! Én kitágultam otthon úgy, hogy nem vettem észre. Ez nem vicc! Csak onnan tudtam, hogy itt az idõ, hogy elment a magzatvíz. Pár perc alatt a kórházban voltunk, és onnan még 10 perc múlva kint volt a kislányom. Lehet, hogy ezerbõl egy ilyen van, de van!
Szerintem nem lehet sejteni. Majd kiderül de nem gáz a császár. Én is azzal szültem csak elõtte még jól megszenvedtem. Ez az igazi szívás. :p
Az ismerõsöm is keményedésekkel tágult de sajnos meg is állt 3 ujjnyinál és császár lett. Az a leggyakoribb, hogy ilyenkor fájásgyengeség lép fel és leáll az egész dolog.
1000-bõl 1 nõ ilyen szerencsés a statisztika szerint! Remélem neked sikerül! Bár ezek a fájások édesfájások, és én nem szeretnék fájdalom nélkül szülni! Persze a jóból is megárt a sok! :)
Én 3 újnyival feküdtem a szülõ ágyra 15:00-kor.Burkot repesztettek 15:05-kor és rögtön jöttek a tolófájások.15:15-kor meg volt a kislányom.Én is meglepõdtem de a szülésznõk is.:) Elötte is voltak pici fájásaim de azok ténylek ici pici görcsök voltak és csak délelött. Ilyen gyors szülést kívánok neked is. Ma 1 hónapos pici anyukája
Szia4 Igen van ilyen. Én is így szültem. 2újjnyival mentem be a szülõszobába. 4óra alatt megszülettek a lányok. Fájást én is csak a kitolásnál éreztem. 10percel a megszületésük elõtt majdnem elaludtam, ezen nevettünk. Ha hagyják simán szundítottam volna. A kitolás azonban annál fájdalmasabb volt. Persze azért a keményedéseket éreztem, de az szinte semmi nem volt.
38. héten a dokim már bõ ujjnyi méhszájat tapintott vizsgálatkor. 39. héten elfolyt a magzatvíz, fájások nem jöttek, de azért bementünk a kórházba. 3 ujjnyi volt a méhszáj. Hívták a dokimat, addig még fájások nélkül tágultam majd 4 ujjnyiig, de itt leállt a tágulás. Így kaptam oxitocint a fájásgyengeség miatt, és tovább repesztették a burkot, mert fenn repedt meg. Na az oxi hatására már jöttek egy idõ után a fájások, de 2 óra vajúdás sem volt, és kinn volt a leányzó. Szép élmény nagyon :) Annyira nem viselt meg fizikailag, hogy 1 óra múlva már szaladgáltam, egész nap talpon voltam (reggel fél7kor született meg) a babát is kihozták, onnantól végig velem volt :)
A kérdező hozzászólása: Hát ez szuper! :) Nagyon irigyellek, ha nem bánod..:P Egyébként a feléig ismerõs a szitu! 40+5 napos vagyok, de a 40 napos ciklus miatt inkább valószínû, hogy elszámolták. Nekem is majd' 2 hete távozgat a nyákdugó.Folyamatos derékfájás, keményedés.Tegnap 3 ujjnyira voltam nyitva. És épp az elõbb voltam pisilni, és úgy tûnik, hogy a nyákdugó utolsó nagyobb része is távozott! Úgyhogy most kíváncsian várom mi lesz! :)
22:05 vagyok. Éjfélkor ébredtem pisilni, jött egy kis nyálka, de nem tulajdonítottam neki jelentõséget, mert 2 hete távozgatott a nyákdugó. Áramütés szerû érzés volt a szeméremdombomban, de errõl se gondoltam, hogy ez már vajúdás, vagy elõjel, azt hittem, hogy a szeméremcsontomra nehezedik nagyobb nyomás, mert azt meg már 30. héttõl éreztem. Pár perc múlva megint jött egy áramütés, nah én még mindig úgy gondoltam, hogy visszafekszem aludni, ez nem lehet AZ, mert még a mensi is rosszabb. De gondoltam, megvárok még egy ilyen áramütést, és ha lesz, akkor lemérem az idõt. Jöttek aztán osszevissza, 7-5-2-5-3 percenként, ez már kezdett gyanússá válni, de fájdalom még mindig sehol.(derékfájás, alhasi görcs) Lezuhanyoztam, ha elmúlik, gondoltam, akkor ez lehet a jósló, mert azt sem éreztem eddig. Hát jöttek aztán 2-3 pecenként a meleg víz ellenére, akkor akartam a kórházba telefonálni, hogy bemenjek-e, vagy mi lehet ez, a szülésznõ csak meg tudja mondani.... Erre már nem volt idõ, durranás, elöntött a magzatvíz, még felöltöztem, és indultunk a kórházba. A magzatvíz elfolyása és a kislányom születése között 27 perc telt el. Mire beértünk, a feje be volt ékelõdve, én teljesen kitágulva 2 toló, és kint volt. A tolófájás erõs székelési ingerhez hasonlított. Ennyi nagy vonalakban, nem tudom minek köszönhetem ezt az állati nagy szerencsét, természetes úton elsõ babát ilyen könnyen megszülni, de tiszta szívbõl mindenkinek ilyen szülést kívánok! Ja, és nem repedtem szét!!! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: 22:02-es! Ezért nem értettem a válaszodat.A kérdésem ugyanis kimondottan arra irányult, hogy szinte fájások nélküli tágulás..! De azért köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalatodat! És köszi mindenkinek, aki eddig válaszolt! :)
22.02.es Én nem mondtam, hogy nekem nem fájt a tágulás! Borzasztóan fájt, azt hittem belehalok és mire nagy nehezen 16 óra alatt kitágultam, nem jöttek a tolófájások és kiderült, hogy a baba valamiért nem tud lejönni a szülõcsatornába. Császár után mondták, hogy a keze a homlokán volt ezért nem fért be. Az ismerõsömnek volt fájásgyengesége, nekem nem (sajnos).
A kérdező hozzászólása: 22:05-ös! Na ez a másik parám, hogy nem veszem észre, hogy itt az idõ, mert annyira nem erõs a fájás!! Neked hogy volt?
A kérdező hozzászólása: 22:02-es! Ha császár lett, de elõtte a tágulás alig fájt, akkor megkérdezhetem, hogy miért vagy mikor szenvedtél?
A kérdező hozzászólása: Ooh, pedig már kezdtem reménykedni, hogy nekem is így lehet.. Én is "csak" keményedésekkel és derékfájdalommal tágultam 3 ujjnyira. Most meg beparáztam..:( Lehet, hogy nekem is fájásgyengeség lesz?? Lehet azt elõre sejteni?
A kérdező hozzászólása: A 20 perc alatt a kitolási szakaszt érted? Mennyire voltál kitágulva, mikor bementél a kórházba?
Szia! Mi újság, meg van már a baba? Milyen volt a szülés?

Tényleg van olyan baba, aki csak eszik és alszik?

Legjobb válasz: én állítólag ilyen voltam, persze lehet, hogy az idõ mindent megszépített anyámnak ;) az egyik ismerõsöm fia viszont tényleg ilyen baba volt, most 3 éves, de máig olyan típusú gyerek, hogy leteszed-a-sarokba-arccal-és-ottmarad :D

én állítólag ilyen voltam, persze lehet, hogy az idõ mindent megszépített anyámnak ;) az egyik ismerõsöm fia viszont tényleg ilyen baba volt, most 3 éves, de máig olyan típusú gyerek, hogy leteszed-a-sarokba-arccal-és-ottmarad :D
Van! Az én lányom 3 hetes (!!!!!!) kora óta átalussza az éjszkákat most 11 hós. Fogzáskor volt hogy felkelt éjjel ivott teát és már aludt is. Emellett nappal most hogy nagyobb 2szer alszik 2-3 órát, kicsiként szinte egész nap aludt evett aludt.
A nagylányomat kb. féléves koráig szinte észre se vettük, hogy van, mert csak szopizott, és aludt. A kicsi lányunk 3 hónapos lesz, szopizik, alszik, és néha egy félóra erejéig fenn van két szopi között.
az enyém is ilyen. néha fetreng a játszószõnyegen, és magyaráz, de ennyi. sírni is csak nagy ritkán. most két hónapos.

Az igaz, hogy a lányok ízlésvilága a fiúk külsejét tekintve különböző, még két szép lánynak sem tetszik ugyanaz a fiú? Tényleg van olyan, hogy egy szép lánynak csúnya fiú tetszen meg külsőre vagy ez csak városi legenda?

Sajnos sosem tudtam biztosra meggyőzödni arról, hogy valaha is tetszettem volna már olyan lánynak, aki számomra vonzó, szép( direkt fogalmazok így, mert lehet másnak az a lány, aki nekem szép, nem is szép, ha értitek mire célzok), csak voltak fura jelek. Például mondok pár példát, ami megtörtént velem. Sétál egy csaj előttem az utcán a barátnőjével, aztán hátranéz rám hirtelen és rám mosolyog. Haverommal csak néztünk, hogy ez most mi volt, de egyértelmű, hogy nekem szánta, határozottan rám nézett és bájosan mosolygott az a szép lány. Aztán később suliban láttam, hogy ott is hátra fordult folyosón és engem nézett, meg a barátnője is, ha meglátott elég furá kezdett vihorászni meg mintha szólt is volna egyszer-kétszer annak a szép csajnak, amikor meglátott, vagyis nekem úgy tűnt, mintha jelzett volna neki hogy látott engem. Persze lehet csak képzelődök és túl sokat gondolok bele a dolgokba, mint, amik valójában. Egyébként volt több ilyen is, hogy csajok hátrafordultak utánam, de ennyire durva jellegű nem volt, mint amit leírtam ott még csak nem is mosolyogtak a lányok. Az is fura sztori volt, amikor egy szintén szép csaj, buszon végig engem bámult, mintha valami mágnes vonzaná a tekintetét rám, szinte csak egy-két pillantar fordult a barátnőjéhez, amikor az mondott neki valamit. Olyan is volt, hogy szintén másik csaj hátrafordult busz ülésén és engem nézett, majd visszafordult és valamit súgdolóztak meg nevetgéltek a barátnőjével. Kicsi bosszantó, hogy sosem tudom meg az igazságot, de folyton agyalok, hogy vajon miért viselkedik néhány álny olyan furán, ha meglát. A legtöbb lány észre sem vesz és ami ennél is furcsább, hogy pont olyan lányok viselkedtek ilyen feltűnően, akik nekem bejöttek, szépek vagy mások számára átlagosak voltak, de nekem tényleg bejöttek, aranyosak voltak meg szépek. Amúgy azért is kételkedem, mert volt egy elég fura sztori is. Lány tesómmal voltam buszon és észrevettem, hogy egy magas, model alkatú csaj megnézett magának egyből és gyakran nézegetett felém egész úton, míg a többi csaj meg senki más nem is nézett. Elég bizarr, ha belegondolok abba, hogy alacsonyabb vagyok attól a lánytól, ez tuti, h csak 5-10 centivel is. Esetleg, ha valakivel történt hasonló és mondjuk be is mert próbálkozni a lányoknál, elmesélhetnék, hátha megtudom az igazságot, hogy miért viselkedtek ilyen furán azok a szép lányok a környezetemben. Mivel csúnya srác vagyok nagyon összezavarnak alányok az ilyen fura viselkedésükkel, mert tisztában vagyok vele, hogy pár szép csaj, igaz ezek a tipikus könnyűvérű típusú csajok engem rondának tartanak. Mondjuk azok a lányok nem tűntek könnyűvérűnek egyébként külsőre. Persze lehet tévedek.

Legjobb válasz: Igen,nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak,de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag

Igen, nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak, de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag
A legjobb barátnõmmel nekünk szinte soha nem tetszett ugyanaz a fiú, így igen állíthatom, hogy nagyon eltérõ lehet két lány/nõ ízlése.
Tuti csunya vagy, vagy csak te allitod ezt magadrol?
Nem raksz egy kepet?

Tényleg van olyan új törvény, hogy akinek már van középszintű érettségije az már nem szint emelőzhet?

Aki tud az ezzel kapcsolatos jogszabályokat el tudja linkelni? A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Dehogyis! Ilyen nincs! Olyan szabály van, hogyha emelt szintû érettségit tettél, akkár már közepet nem lehet utána! Olyan is van, hogyha egyszer már tettél közepet, akkor már csak emeltet lehet utána. Szóval a te variánsod nincs!

Dehogyis! Ilyen nincs! Olyan szabály van, hogyha emelt szintû érettségit tettél, akkár már közepet nem lehet utána! Olyan is van, hogyha egyszer már tettél közepet, akkor már csak emeltet lehet utána. Szóval a te variánsod nincs!
A kérdező hozzászólása: Köszi én is csak hallottam ezt, már kezdtem is megijedni hogy ilyen nincs akkor nem csak én de egy csomó diák megszívná.
Nincs ilyen. Íme, egy értelmes kérdezõ, aki jogszabályt akar, bravó! 100/1997-es kormányrendelet, gugli, valahol az eleje felé vannak ezek a szabályok.

Tényleg van olyan munkahely aki biztosítja a szállást vagy mondjuk egy külön lakást?

Legjobb válasz: tényleg van. egy példát tudok biztosan: AKG ZRt. Orosháza, van a gyártelületen belül egy munkásszállójuk.

tényleg van. egy példát tudok biztosan: AKG ZRt. Orosháza, van a gyártelületen belül egy munkásszállójuk.
A rendõrség, katonaság, tûzoltóság is biztosít szükséglakást vagy szállást ha kell.
Pedagógusok is sok esetben kapnak "szolgálati" lakást. Nálunk egy alig kétezer fõs településen a pedagógusoknak 5 szolgálati lakásuk van. Ezt kapják meg, ha ide jönnek dolgozni. Persze minimális bérleti díjuk van, ilyen párezer forint per hó.
a mi városunkban a cég ami több ezer emert foglalkoztat , ott ha messziról jár vki dolgozni akkoor a vállalkozó biztosít neki albérletet
Sok helyen, pl. állami cégeknél vidéken, ahol szinte biztos, hogy az alkalmazottak nagy része nem odavalósi lesz, és nem akarnak annyit fizetni, amibõl már kijön egy albérlet, van munkásszálló. Ez egy teljesen bevett dolog. Furcsa, hogy te még nem hallottál róla.

Tényleg van olyan inekció amit a felbőrbe szúrnak és beinditja a hajnövekedést?

egyik ismer?söm mesélte hogy tizenezrekért már lehet kapni ilyen inekciót!

Legjobb válasz: Szija! Igaz a hír tényleg van ilyen injekció. Többszörk alkalommal végzik a mûveletet és néhány hónap múlva némi hajgyarapodást vélhetõ felfedezni. Ha van rá pénzed akkor próbáld meg!

Szija! Igaz a hír tényleg van ilyen injekció. Többszörk alkalommal végzik a mûveletet és néhány hónap múlva némi hajgyarapodást vélhetõ felfedezni. Ha van rá pénzed akkor próbáld meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!