Találatok a következő kifejezésre: Tényleg van hogy mikor (219 db)

Tényleg van, hogy a nők bekombinálnak olyan dolgokat, ami nincs is? A pasik annyira nem figyelnek a részletekre, hogy mit miért tesznek?

Csak teszik, és jól érzik magukat minden hátsó szándék nélkül. Erre a nő azt hiszi, hogy van valami a dolgok mögött. Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.

tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.
Na hát errõl tudnék mesélni... xD Tegnap tudtam meg például, hogy csak alkalmi kapcsolataim vannak, és olyan rendesek voltak, hogy még azt is elkotyogták nekem, hogy kivel. :)
Én fiú vagyok, de néha én is gondolkozom mi van a dgok mögött, miért gy fejezte ki magát vki. stb. furcsán néz. ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Ha vele vagyok, akkor nem bomlanak utána a nõk.Furcsa, mert vagy a nagyon fiatalok vannak oda érte, vagy a jóval idõsebbek.Nem tûnt úgy, hogy nagyon komolyan is venné bárki, mert ahogyan mesélte azt vettem ki, hogy szeretõnek gondolták inkább.
Igen, mi kombinalunk. De gyakori eset, hogy a lanynak tetszik egy srac mar egy ideje, majd egy buliban talalkoznak, fiu vele van, tancolnak, letapizza, csokoloznak, a lany orul, hogy vegre, beteljesedett, majd nem erti a lany, miert nem keresi a fiu. Mert a srac szorakozni ment, nem csajozni… De jartam mar ugy, hogy egy fiu leitatott jo forman, majd lesmarolt, szerelmet vallott, aztan neten zaklatott, hogy o komolyan gondolta az estet… De hazibuli volt, es ott ismertem meg, igy o kombinalt tul mindent. :D
jogosak ezek a dolgok. nézd, ha akkor is bomlanak utánna a csajok, amikor veled van, akkor szted mi lehet amikor nem vagytok együtt?! ezt sakkozd ki. ha olyna jo pasi, több vasat tart a tûzben. és te csak az egyik vagy. ha kihajítod, histizik egy kicsit, de megy majd a másikhoz.
Én nõként mondom, hogy sajnos van ám és én sem vagyok kivétel, a párom néha szóvá is teszi, amit nem csodálok. De igyekszem pozitív irányba változni, bár ez a nõi agynak sajátossága :) 27/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Errõl beszélek én is.Hogy hasonló szituációban vagyok.A pasi számomra nagyon jól néz ki, oda van értem meg minden.Mégis nehezen bízom meg benne, pont ezért.És látom is, hogy oda vannak érte a nõk.Köztünk távolság is van, és lehet emiatt még inkább begondolok dolgokat.Legalábbis õ azt mondja, hogy túlkombinálom.
Hajaj :S elég sokat kombinálnak.
ha meg így jön le, gyere vele össze, és meglátod. (de ezt magadban már eldöntötted, szal neéértem a kérdést)

A szervezet tényleg tudja, hogy mire van szüksége?

Várandósságom végén járok (38-ik hét) és tegnap éjjel tuti rosszul lettem volna, ha nem ihatok tonicot. Kering ugye a tonicról is az a mende-monda, hogy szülésindító lehet, mire véljem ezt a hirtelen kívánósságot? Lehet, hogy a szervezetemnek kell egy kis segítség ilyen formában? Vagy csak túlreagálom? Hozzáteszem szeretem a tonicot, de már jó pár hónapja nem jutott eszembe, hogy ezt igyak.

Legjobb válasz: A szervezet biztos ad megfelelõ jelzéseket, ha hiányt szenved valamiben, de közben a hormonális változások meg jót játszanak velünk. Én nem hiszem, hogy nagy szükségem lett volna vaníliás pudingra retekkel, mégis azt kívántam. :)

A szervezet biztos ad megfelelõ jelzéseket, ha hiányt szenved valamiben, de közben a hormonális változások meg jót játszanak velünk. Én nem hiszem, hogy nagy szükségem lett volna vaníliás pudingra retekkel, mégis azt kívántam. :)
Én olyat is hallottam, hogy valaki a földet kívánja meg. Fura, nem? De valójában ez csak egy jelzés a szervezettõl, hogy valami hiánya van, és nem feltétlenül a földre. Én is kívántam szénsavast, de nem tonikot, valójában mindegy volt, csak valami szénsavas üdítõt kellett innom. A minap pl csokit csokival tudtam volna enni, minél többet ettem belõle, annál inkább kívántam. Ez szörnyû. :) Most is folyik a nyálam! Pedig egyáltalán nem voltam kívánós, csak mostanába vannak ilyeneim. Valamelyik nap meg meg tudtam volna veszni egy jégkrémért! Muszáj volt vennem azt is. :) 33hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezen jót mosolyogtam :D
Hiszek benne, hogy ételek megkívánása valamilyen hiány miatt alakul ki. Pl a csokoládét állítólag a szelén miatt kívánjuk meg leggyakrabban. Lehet ilyen. :-) OFF: A progeszteron miatt vastagszik a méhnyálkahártya, nem a hcg-tõl, de én sem szeretnék vitatkozni, kedves utolsó.
sumergo-nak Közvetlenül igen, de közvetve? Vajon a progeszterontermelést mi váltja ki? Human chorionic gonadotropin interacts with the LHCG receptor and promotes the maintenance of the corpus luteum during the beginning of pregnancy, causing it to secrete the hormone progesterone.
De végülis igazad van, sumergo, ne keressünk ok-okozati viszonyt, mert az túl sok gondolkodást igényel. Különben is minden folyamat csak a közepétõl kezdve érdekes... az eredet nem számít. Csak a felszín és a láthatóság...
A progeszteron termelést a petesejt kilökõdése váltja ki.
igen, amennyiben az ember nem esik teherbe. A terhesség megtartásához több progeszteron kell (nem szabad visszaessen a szintje a menzesz fele közeledve), és pontosan ezt a pluszt váltja ki a hCG jelenléte. Akkor is van ui progeszteronod, amikor menzeszed következik, nem??? Sõt, pasikban is van valamennyi... A terhesség megtartásához szükséges progeszteronszint létrehozója a hCG. Ez nyilvánvaló - nem a peteérés, tüszõrepedés, nem egyéb. Az szükséges a normális ciklusbeli variációhoz, de terhességhez nem elégséges.
ez engem is érdekelne:)
Bocsi, de engem is:)
Nem tudom, de egyik ismerõsöm megcsinálta a teljes testszõrtelenítést és gyönyörû a bõre. Szerintem nincs kockázata.
Villanófénnyel szinte nincs semmi kockázata de arcon azt csak télen lehet mert nem érheti erõs fény a bõrt utána. Lézerrel meg annyi hogy megéghet a bõr bár ez nagyon ritka , de drágább is viszont abszolút hatásos.
a villanófény pl nekem nem használt semmit.


Kollégiumban élek szeptember óta és most azt mondta a nevelőm, hogy joga van bármikor benéznie bármikor a szekrényembe és a fiókomba, hogy ellenőrizze, hogy mi van benne. Tényleg van joga ehhez? Vagy csak "fenyegetett"?

Legjobb válasz: Nem értek hozzá, de szerintem nincs joga ehhez. Oké, hogy néha belenéz a fiókba, de az, hogy folyamatosan a személyes cuccaid között kutakodik, már tényleg pofátlanság. Azok a TE holmijaid, nem az övé, semmi köze hozzájuk. Ha tényleg állandóan "nézelõdik", akkor nyugodtan megmondhatod neki (szerintem), hogy mégis mit képzel, azok a saját cuccaid. De ezt ne úgy mondd, mintha lenne valami rejtegetnivalód (gondolom nem csempészel kézigránátokat vagy drogot, legalábbis remélem), csak úgy általában.

Nem értek hozzá, de szerintem nincs joga ehhez. Oké, hogy néha belenéz a fiókba, de az, hogy folyamatosan a személyes cuccaid között kutakodik, már tényleg pofátlanság. Azok a TE holmijaid, nem az övé, semmi köze hozzájuk. Ha tényleg állandóan "nézelõdik", akkor nyugodtan megmondhatod neki (szerintem), hogy mégis mit képzel, azok a saját cuccaid. De ezt ne úgy mondd, mintha lenne valami rejtegetnivalód (gondolom nem csempészel kézigránátokat vagy drogot, legalábbis remélem), csak úgy általában.
Fenyegetett? Adtál rá okot? Ha nem loptál semmit, és semmi gyanús nincs körülötted, teljesen normális vagy, mégis rádszáll, és senki másra, akkor valószínûleg tényleg csak bunkó, amúgy szerintem ok nélkül nincs "joga" hozzányúlni, bár nem tudom, mi erre a szabály, de azért én nulla alappal senki cuccait nem túrnám át szívesen, kíváncsi sem vagyok rá...
A házirendet kellene elolvasnod, abból ki kell derülnie. Ha nem, akkor menj a feletteséhez, és kérdezd meg attól, kérj írást arról, hogy milyen jogaid és kötelességeid vannak.
A kérdező hozzászólása: nem, épp ez az, hogy nem adtunk rá okot. és azt mondta, hogy ezt a kollégium igazgatója mondta...hogy nézzenek be a szekrényeinkbe.
Olvasd el a házirendet, az abban leírtak a mérvadóak. Anno nekünk rendszeresen volt szekrény- és fiókellenõrzés. Nem érdekelt senkit hogy mi és mennyi van benne, de rendben kellett lennie. Ha a ruhák nem voltak összerendezve a megkívánt rend szerint, akkor a szekrény komplett tartalma repült a földre, a nevelõ pedig adott 15 percet a visszarendezésére. Ugyanez az asztal fiókjára, ahol a tankönyvek voltak.

Miért érzem azt hogy ráznak a lakásban a fém burkolatú eszközök? Mivel tudom megnézni hogy tényleg van rajtuk feszültség?

Pár hete azt vettem észre, ha hozzá érek a páraelszívó burkolatához az nem megcsíp, tehát nem statikus töltésről van szó. Hétvégén pedig a szivattyúnkal jártam így, eresztette egy kicsit a cső és a slag találkozásánál, megfogtam a fém csövet ami jön ki a szivattyúból és rendesen éreztem hogy ráz, nem nagy erővel de mégis olyan volt mintha áram lenne benne. Pedig földelt a konnektor a páraelszívónál is és a szivattyúnál is. Pár héttel ezelőtt semmi ilyet nem észleltem. Hogy tudom kimérni, vagy ellenőrizni van e feszültség a berendezések burkolatán?

Legjobb válasz: Szerezz be egy fáziskeresõt és megtudod hogy tényleg feszültség alatt van-e

Szerezz be egy fáziskeresõt és megtudod hogy tényleg feszültség alatt van-e

Mit tudtok, arról, hogy mikor dörgés-villámlás-eső van, nem szabad a fa alá állni? Ez csak hiedelem, vagy tényleg belénk csaphat a villám?

Legjobb válasz: Tényleg nem szabad aláállni. A villám általában a magasabb tárgyakat keresi meg. Ha mezõn ér a vihar, feküdj hasra.

Tényleg nem szabad aláállni. A villám általában a magasabb tárgyakat keresi meg. Ha mezõn ér a vihar, feküdj hasra.
Volt kollégám, akinek az anyukáját villám csapta agyon, amikor az udvaron álló eperfa alá állt villámláskor.Az elõzõ tanácsára hallgass.
tényleg nem szabad.
Az elõzõ válaszán annyit korrigálnék, hogy ne hasra feküdj, hanem inkább guggolj le.

Szeretnék venni egy 6kg-os Cytogen Whey Pro-t, mivel ár/érték arányban egyik legjobb fehérjének tartják, és tényleg jó árban van. Hogyan szedjem?

Én úgy gondoltam,hogy reggel zabbal, edzés után dextrózzal, este túró kíséretével! Jó ez így, vagy változtassak valamin? (tudom hogy edzés utánra jobb lenne VitarGo-val keverni, de sajna a keret ennyit enged)

Legjobb válasz: GreenTea Jó lesz a szedése, de azért kell mellé az étrend! Gondolom az megvan. A dextróz bõven jó edzés után, a vitargo tényleg nagyon drága.

GreenTea Jó lesz a szedése, de azért kell mellé az étrend! Gondolom az megvan. A dextróz bõven jó edzés után, a vitargo tényleg nagyon drága.
amit leírtál az teljesen OK.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Mit gondoltok amúgy errõl a fehérjérõl? Találtam egy cikket is, aminek az a neve hogy "klasszikussá vált a Cytogen Whey Pro". És a vélemények is elég jók, a shop.builder-en.

Tényleg igaz hogy délután 4-ig kell suliba lenni? és mi értelme van? és a fölösöknek is bent kell lenni?

Legjobb válasz: elvileg igen. általános iskolásoknak kell bent maradni és azért hogy suli után ne csavarogjanak. csak én azt nem értem mi közük van ahhoz hogy én mit csinálok suli után. na mindegy

elvileg igen. általános iskolásoknak kell bent maradni és azért hogy suli után ne csavarogjanak. csak én azt nem értem mi közük van ahhoz hogy én mit csinálok suli után. na mindegy
Értelme nincs...azt hiszik ezek, hogy a gyerek nem ember, nincs szüksége szabad idõre, csak iskolára késõ délutánig, aztán hazamegy és tanul másnapra, mert egy gyereknek nem kell más az életébe... szánalmas. Ilyenkor örülök nagyon hogy már végeztem az iskolával :) 19/L
Nem unjátok már ezt a kérdést? Ezer kérdés errõl szól. Olvasd ott. Fogjátok már fel, hogy igen, tényleg négyig kell benn maradni mind a kicsiknek, mind a felsõsöknek. Ha meg utána olvasol, akkor tudod, és nem teszed fel ezredszerre is ugyanazt a kérdést, hogy szülõi kikérõvel ki lehet ezt kerülni. Amúgy én ezt jó ötletnek tartom, mert így legalább nem az utcán csavarognak a gyerekek leckeírás helyett és nem züllenek el. Középiskolában is kb akkor szokás végezni. És bocsi, hogy nálad csapódott le, de már idegesítõ, hogy minden második kérdésben ugyanazt megkérdezik.... L/19
Elsõ vagyok. Az utolsónak, meg akik lepontoztak azoknak üzenem, hogy ez a csavargás dolog baromság. Aki csavarogni akar, az fog. Jobb ha 4tõl 7ig csavarog(fõleg télen, mikor már fél 5kor sötétedik), mintha 2tõl 4-5ig csavarogna? Ku.vára logikus tényleg...
Elmész elõtte pisilni és akkor biztosan tudni fogod, hogy nem pisi lesz az petting közben.
Velem elengedhetnéd magad!:)

Gázóránkat úgy találták, hogy meg van "buherálva". Mit lehet tenni, ha mi tényleg nem csináltunk vele semmit, viszont az műszaki vizsgálat mégis más hoz?

A számlákon nem látszik a különbség. Nem lett kevesebb a fogyasztás. A vizsgálat eredményét egyébként még nem tudjuk, mi nem nyúltunk az órához viszont egy ideig albérl? lakott ott. De nála sem volt kevesebb az óraállás mint általában lenni szokott. Hallottam róla, hogy a gátm?vek saját óra bevizsgálói id?nként tévednek. V-kinek van hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Sok vita van ebböl, ugyanis a gázos szakinak érdekében áll, hogy találjon hibát, sõt, hogy okozzon. Független szakértõt kérhetsz, volt aki kért és õ döntött jól, de ez egy hosszú per eredménye volt. Ha én bíró lennék a fentiek miatt nem is látnám bizonyitottnak a lopást, csak abban az esetben ha a vételezés mértékével is is alá tudja támasztani az állitását a szolgáltató. Az hogy meg van karcolva, nincs plomba még semmit nem jelent, ezt bárki csinálhatta, akár maga a gázos szaki akit kiküldtek.

Sok vita van ebböl, ugyanis a gázos szakinak érdekében áll, hogy találjon hibát, sõt, hogy okozzon. Független szakértõt kérhetsz, volt aki kért és õ döntött jól, de ez egy hosszú per eredménye volt. Ha én bíró lennék a fentiek miatt nem is látnám bizonyitottnak a lopást, csak abban az esetben ha a vételezés mértékével is is alá tudja támasztani az állitását a szolgáltató. Az hogy meg van karcolva, nincs plomba még semmit nem jelent, ezt bárki csinálhatta, akár maga a gázos szaki akit kiküldtek.
Ha van pénzed szakértõre és ügyvédre, ne hagyd magad. Sajnos az emberek jó részének nincs több 100 ezer forintja szakértõkre, akikkel bizonyítani tudná az igazát. Tudja ezt a szolgáltató is. Elárulod melyik cég volt ?
http://mno.hu/panaszkonyv/tigaz-oracserek-panaszkonyv-1113248 Végén ott az ügyvéd aki pert nyert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A fõgáz a szolgáltatónk. Az óra lecserélésekor csináltak próbamérést, egyszer normál érték volt egyszer meg többet mért az óra mint kellett volna, de a szerelõk azt mondták, ez nem jelent semmit, mert a benti vizsgálat eredménye a mérvadó. Hát majd meglátjuk mi lesz. Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Gázóránkat úgy találták, hogy meg van "buherálva". ??? Hogy~hogy? Ma már a csapból is az folyik, hogy szerelõt nem beengedni, csak ha min. HD kamera van a kezedben, szomszédot is áthívni, egy pillanatra sem otthagyni egyiket sem. Nem aláírni semmit nekik, és elolvasni az apró betûket is. Olvass hasonló cikkeket, és keress egy saját, független szakembert, és azzal menjetek be...gondolom a hivatalos szemle még nem volt meg. http://homar.blog.hu/tags/g%C3%A1z
"mi nem nyúltunk az órához viszont egy ideig albérlõ lakott ott. De nála sem volt kevesebb az óraállás mint általában lenni szokott." Lefordítom magyarra: Tehát feltehetõen õ próbálkozott, de csak annyit sikerült elérnie, hogy az órán maradandó nyomok legyenek...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!