Találatok a következő kifejezésre: Tényleg van hogy a (1006 db)

Tényleg van, hogy a nők bekombinálnak olyan dolgokat, ami nincs is? A pasik annyira nem figyelnek a részletekre, hogy mit miért tesznek?

Csak teszik, és jól érzik magukat minden hátsó szándék nélkül. Erre a nő azt hiszi, hogy van valami a dolgok mögött. Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.

tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.
Na hát errõl tudnék mesélni... xD Tegnap tudtam meg például, hogy csak alkalmi kapcsolataim vannak, és olyan rendesek voltak, hogy még azt is elkotyogták nekem, hogy kivel. :)
Én fiú vagyok, de néha én is gondolkozom mi van a dgok mögött, miért gy fejezte ki magát vki. stb. furcsán néz. ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Ha vele vagyok, akkor nem bomlanak utána a nõk.Furcsa, mert vagy a nagyon fiatalok vannak oda érte, vagy a jóval idõsebbek.Nem tûnt úgy, hogy nagyon komolyan is venné bárki, mert ahogyan mesélte azt vettem ki, hogy szeretõnek gondolták inkább.
Igen, mi kombinalunk. De gyakori eset, hogy a lanynak tetszik egy srac mar egy ideje, majd egy buliban talalkoznak, fiu vele van, tancolnak, letapizza, csokoloznak, a lany orul, hogy vegre, beteljesedett, majd nem erti a lany, miert nem keresi a fiu. Mert a srac szorakozni ment, nem csajozni… De jartam mar ugy, hogy egy fiu leitatott jo forman, majd lesmarolt, szerelmet vallott, aztan neten zaklatott, hogy o komolyan gondolta az estet… De hazibuli volt, es ott ismertem meg, igy o kombinalt tul mindent. :D
jogosak ezek a dolgok. nézd, ha akkor is bomlanak utánna a csajok, amikor veled van, akkor szted mi lehet amikor nem vagytok együtt?! ezt sakkozd ki. ha olyna jo pasi, több vasat tart a tûzben. és te csak az egyik vagy. ha kihajítod, histizik egy kicsit, de megy majd a másikhoz.
Én nõként mondom, hogy sajnos van ám és én sem vagyok kivétel, a párom néha szóvá is teszi, amit nem csodálok. De igyekszem pozitív irányba változni, bár ez a nõi agynak sajátossága :) 27/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Errõl beszélek én is.Hogy hasonló szituációban vagyok.A pasi számomra nagyon jól néz ki, oda van értem meg minden.Mégis nehezen bízom meg benne, pont ezért.És látom is, hogy oda vannak érte a nõk.Köztünk távolság is van, és lehet emiatt még inkább begondolok dolgokat.Legalábbis õ azt mondja, hogy túlkombinálom.
Hajaj :S elég sokat kombinálnak.
ha meg így jön le, gyere vele össze, és meglátod. (de ezt magadban már eldöntötted, szal neéértem a kérdést)
Nem, nincs összefüggésben, hacsak nem orvosilag bizonyított, hogy haemofiliás a beteg /vérzékenységben szenved./

A sztrájk miatt tényleg nagy dugók vannak az M3-on? Tényleg igaz, hogy a távolsági buszok is késhetnek akár fél órát is? Tapasztalat? :S

Gyöngyösr?l mennék Pestre Délután 2 körül. Kissé félek, hogy nem érem el a csatlaozást.

Lányok! Olyan tényleg van, hogy spriccel valami cucc a hüvelyből orgazmus közben? Volt már valakinél ilyen?

mert én még csak max pornoban láttam ilyet. és szerintem hugy,de nem tudom

Legjobb válasz: Van ilyen, nem hugy.

Van ilyen, nem hugy.
olvass utána: squirt. nem húgy, de mégis. mivel ugyanúgy a húgyvezetéken távozik mint a pisi, de az állaga, színe szaga íze egyáltalán nem olyan.
Jól mondja az elõzõ!:) Nekem már volt többször, azt egyedül csináltam.:)
és , hogyan lehet elérni a spriccelést?! egymagam , vagy segítséggel ?! engem érdekelne,
Fuh nekem a baráti körömben van pár lány akik tudnak, hát nem mondom nagyon kíváncsi lennék rá :D 21/F
Emberek, ez nem valamiféle teljesítmény! És ha annak fogjátok fel, akkor már inkább a partnernek van ilyen szerepe. (Már persze, ha a lány anatómiailag képes rá.) Ne "gyúrjatok rá" a dologra, ne erre koncentráljatok. Ez nem egy technika, hanem teljesen spontán valami, ami nagyon-nagyon erõs izgalmi állapot után megtörténik az emberrel. Tehát a lány részérõl ez nem megtanulható, hanem az izgatást kell megtanulni. A legjobb, ha azt gyakoroljátok, hogyan nyújtsátok el leginkább az egészet, magyarul gyötörjétek halálra a csajt!:) De komolyan, olyan lassan és õrjítõen, hogy az már szinte, vagy ténylegesen rossz legyen... Erre mindkét félnek (vagy az egyénnek...) rá kell hangolódnia. Ha kellõképpen felizgult, akkor se vessétek bele magatokat a dologba, hanem arányos idõ alatt gyorsítsatok be. A fiúknak javaslom, hogy csak a vége felé használják a szerszámukat, de a legvégén aztán a legnagyobb erõbedobással!:) Addig kézzel, és nyelvvel mehet a dolog. Ha összejön, akkor a csúcshoz közel fog megesni. De ha nem, akkor is szép élmény lesz.:)
Lehetséges.
Tudtommal a helyzet fordított.
annyit tudok, hogy a 7-14 közöttieknél a fiúk száma szinte a duplája
én úgy veszem észre akármerre is járok az országban h IGEN! vagy elbújnak!
annyi biztos, hogy pontosan annyi 18-30 év közötti nõ van, mint amennyi a 30 és fiatalabb, de nem fiatalabb, mint 18 éves nõk.
Én nem tudok errõl. Több fiú szletik, de több lány éri meg a serdülõkort. (Ugye a srácoknál több a betegen zsületett.) Ergo 13 év felett bizony minden korosztályban a nõkbõl van több.

Tényleg igaz, hogy a diszkók tele vannak könnyűvérű lányokkal?

Nem járok ilyen helyekre(és nem is szándékozom),mert más a zenei ízlésem,de nagyon sok ilyen dolgot hallani.Tényleg igaz lenne,hogy ilyen könnyen lehet találni egy éjszakára egy lányt?

Legjobb válasz: Bank már bezárt. amúgy mindenütt vannak, csak pofátlannak, és jóképûnek / sármosnak kell lenni.

Bank már bezárt. amúgy mindenütt vannak, csak pofátlannak, és jóképûnek / sármosnak kell lenni.
Elõzõ vagyok: még annyit fûznék hozzá hogy még az a rengeteg drog is körejátszhat
ez szórakozóhely függõ is. nameg nem kell általánosítani. énis elszoktam néha menni bulizni, pedig az én zenei ízlésem sem ilyen, de sosem lennék kapható egyéjszakás kalandra.
Igen, Sajnos ez igaz..:S
Nemcsak itt vannak könnyûvérûek, és nemcsak itt vannak drogüzletek. Én nem járok el sokszor, de nagyon szeretek táncolni és szeretem azt a zenét amit ott játszanak. Igaz, én is ittam 1x-2x, de az annyi volt, hogy nem is éreztem. Tudni kell a mértéket mindenbõl.
Bank Dance Hall
ÓÓÓ hogyne. aki diszkóban van csaj annak a 80%-a könnyûvérû. Az a maradék 20 vagy olyan hogy max havonta, évente megy el 1x-1x bulizni vagy pedig nem iszik csak táncol... Legtöbben az alkohol hatása alatt válnak "könnyûvérûvé" és másnapra nem tudják mi történt és így esnek könnyen teherbe vagy esetleg erõszakolják meg vagy ölik meg õket (olyan is elõfordult már). Ennyi
bocsi elõzõ elötti
Szerintem ezek a lányok csak úgy tesznek, mintha könnyûvérûek lennének, aztán ha odakerülnének azt sem tudnák mit csináljanak. Szoktam volt mondani szûz k....
Akkor te egy vagy a sok közül. Nem azt mondtam hogy mindeni olyan...
21:06-os, 21:23-as vagyok megint. Talán neked kéne olvasni tanulni, mert én azt írtam, hogy "nem csak SZENTFAZEKAK meg ribancok vannak ám a világon". És mellesleg ha végigolvasod, amit írok, akkor észreveheted, hogy én pl iszok, mint az albán szamár, gyakran bulizom, és soha nem adtam oda senkinek. És nem csak én, nekem az egész baráti társaságom ilyen. Szóval nem, nincs igazad.
Az amerikai selejtfilmekben igen. Azért ez nem úgy megy, hogy a dagadt, pattanásos, borotválatlan, büdös pasas bemegy és három csajt húz meg zsinórban.
Sajnos már nem csak ott, hanem az ált. iskolákban is, 7.-8. o-ban rendkívül sok a könnyûvérû leányzó!
kedves 21:23-as válaszoló. 21:06-os válaszoló vagyok. Én azt hiszem nem azt írtam le, hogy minden csaj könnyûvérû a diszkókban és mindenki egy r*banc és hasonlók. Ezt írtam: "Az a maradék 20 vagy olyan hogy max havonta, évente megy el 1x-1x bulizni vagy pedig nem iszik csak táncol..." vagy tévedek????? olvasni kéne
Ez igaz utolsó válaszoló. 100%ban egyet értek 17/L
Kedves 21:06-os, marha nagyot tévedsz. Az meg se fordul a fejedben, hogy valaki normális is lehet a bulizás mellett??? Nem csak szentfazekak meg ribancok léteznek ám a világon! Én hetente többször járok ilyen helyekre, mindig iszom, tombolok és SOHA nem mentem még el senkivel. Nem is fogok, van bennem ennyi tartás és büszkeség. Akivel összejvök, azzal komolyan is gondolom, a párommal 8 hónapja vagyok együtt. Amúgy a kérdésre válaszolva - sajnos igaz. De ugyanennyire igaz az is, hogy a diszkóban a pasik 80%-s otthagy a búsba, ha nem hagyom magam taperolni, meg észreveszi, hogy nem vagyok könnyû préda. Ezek meg aztán majd jól megtalálják egymást :P 20/L
ja meg legyél VIP szektorba... akk tuti
Tudnátok olyan helyeket mondani Pesten, ahol elég sok fiatal könnyûvérû csaj van?
Tudom. Viszont aki az én baráti körömbe tartoznak, azok egytõl egyig ugyanilyenek. Szóva abszolút nem egyedi. Csak nem mindegy, hogy ki milyen köröben mozog. Én nem is tûröm magam körül havernak se a buta ribiket, lehet h ezért ez a tapasztalat.

Tényleg ugy van hogy a combokról a zsírt csak a diéta, egészséges táplálkozás tünteti el nem elég a sport?

mert ha valaki ugyan ugy eszik pl tésztát,lisztet cukrot és mellette sportol akkor nem fogy hiába teker vagy fut mellette. de ha egészségesen eszik és ugy sportol akkor már fogyna?? nekem első célom hogy fogyjak!

Legjobb válasz: Hát azt mondják az okosok, hogy 70%-ban a diéta számít és csak 30%-ot számít a sport. Én csak sporttól nem tudtam fogyni, viszont diétával és mellette sporttal csak úgy olvadnak le a kilók (egyébként kezdetben csak diétával is pozitív volt a változás). Szóval ha tényleg fogyás a cél, akkor diéta és sport, aerob edzés! :)

Hát azt mondják az okosok, hogy 70%-ban a diéta számít és csak 30%-ot számít a sport. Én csak sporttól nem tudtam fogyni, viszont diétával és mellette sporttal csak úgy olvadnak le a kilók (egyébként kezdetben csak diétával is pozitív volt a változás). Szóval ha tényleg fogyás a cél, akkor diéta és sport, aerob edzés! :)
Így van, a sikert kb. 2/3 részben az étrend, 1/3 részben a sport adja, tehát mindkettõre szükség van.

Elegem van, hogy a pasijaim szerint nem tudom kimutatni azt, hogy szerelmes vagyok! Pedig en ugy erzem, h maximalisan kimtatom, de mar tenyleg nem tudom h lehetne ezt fokozni, hogy el is higgyek!? 23/L

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de ugyanez volt velünk is. Elegem lett abból, hogy folyton ezt várta el, és szakítottam. Remélem nem minden fiú ilyen s*ggfej. :S

Nem akarlak elkeseríteni, de ugyanez volt velünk is. Elegem lett abból, hogy folyton ezt várta el, és szakítottam. Remélem nem minden fiú ilyen s*ggfej. :S
nem tudod? ha azt bizonygatod magadnak, hogy nem tudom ezt, nemtudom azt akkor valóban nemtudod.
A kérdező hozzászólása: nem ertelek kedves valaszolo... en tudom, h mindent megteszek h kimutassam, hisz szerelmet vallok, bujok, atölelem, ereztetem vele hogy fontos nekem, söt el is mondom... megis neha ezt kapom vissza, h nem hiszi el h szeretem...vagy h szerinte nem vagyok szerelmes bele...
Szerintem csak kifogásol, és valójában már nem szeret téged, vagy más van a háttérben. De persze, llehet, hogy nem. LEhet, hogy neki tényleg nem elég ennyi:S Pedig ahogy leírtad, szerintem tényleg sok szeretet megadhatsz neki. Akkor nem tudom, hogy miért mondja ezt. Megkérdezted tõle, hogy pontosan miért gondolja úgy, hogy nem szeretgeted õt eléggé?
A kérdező hozzászólása: tudom h szeret engem mert naponta elmondja es erezteti is velem... es lehet h többet igenyelne de nem igazan tudom mar a szerelmem kimutatasat hogyan fokozni... Igen megkerdeztem töle, h miert nem hisz nekem, de csak annyit tudott mondani, h egyszerüen igy erzi...
A szexben nincs valami olyasmi, amit nagyon akarnának, te meg nem hagyod? (anál, orál, kitudjami) Bunkóbb pasik próbálhatnak ezzel a szöveggel rávenni dolgokra.
A kérdező hozzászólása: mindent megkap... mondjuk anallal ugy vagyok, h en azt kevesbe szeretem, de egyaltalan nem erölteti, bar teny h szeretne...de nem hinnem h ö ebben mérné azth en szerelmes-e vagyok bele, hisz nem vagyunk 15 evesek....
Mindig is azt az elvet vallottam, hogy a szerelmet&szeretetet éreztetni kell és nem mondani. Ha a pasid hiányolja, akkor ott egyéb okok lehetnek. Mondani pedig mindenki ki tudja mondani azt a néhány szót, de elhitetni már komolyabb ügy.
Szerintem a pasiddal van gáz. Hisz te tényleg kimutatod, az alapján amit leírtál. Ennél nem kell több! Szerintem nem illetek össze, neki nem felel meg az ahogy te szereted õt. Én a következõ ilyen után megkérdezném hogy nem érzded hogy szeretlek? Ha azt mondja nem, akkor megmondanám hogy ezek szerint nem õ az igazi, és lelépnék. Nekem kicsit érzelmi zsarolásnak tûnik ez az egész, saját magában bizonytalan és még önzõ is.

Tényleg igaz, hogy a nők meg tudják mondani egy pasiról ránézésre, hogy kicsi vagy nagy farka van-e?

Egy lány ismer?söm mondta és nálam el is találta. Véletlen volt? Vagy csak neki vannak ilyen különleges képességei?:D Vagy mindenki így van ezzel?

Legjobb válasz: ha ránéz az ember farkára úgy nem túl nehéz megállapítani

ha ránéz az ember farkára úgy nem túl nehéz megállapítani
Ez csak annyit bizonyit hogy tényleg vannak a nõknél butább férfiak. A lány ismerõs elbeszélgetett a volt barátnõddel, jól kibeszéltek és ez volt a központi téma, innen tudta ennyire pontosan.
Gondolom arra gondolt, hogy akinek nagy erõs keze van, annak valószínû a pénisze is nagy. A magasabb erõsebb férfiaknak a kezük tény, hogy nagyobb (iszonyú megnyugtató és férfias ha ilyen a kezük egyébként), de nem hiszem, hogy ez egyenlõ azzal, hogy az intim méretei is nagyobbak.
és mi alapján sikerült következtetned?? mert én keresem az ujjam meg a f.rkam közötti összefüggést, de akko kezdõ vok ebben mert nem találok.
De mind a 10 ujjat kipróbáltad majd vontad le a következtetést vagy csak a legszimpatikusabb ujj alapján?
Nem az:) Teszteltem.
Elõzõ!! Ez hülyeség!
Az ujjak formájából, hosszúságából, vastagságából lehet következtetni. Nagyrészt mûködik!
Persze, hogy meg tudják. 50-50%
Hát én akirõl azt gondoltam h kicsi van annak nagyon nagy volt, akirõl meg azt gondoltam h biztos nagy van neki annak meg kicsi volt :D Szóval én nem tudom megállapítani
22:00 amugy én meg tudom állapítani.
Bazz...te nem a barátom vagy ?XD Pont tegnap beszéltünk errõl vele...XD
perszeee hogy igaz.én ide látom hogy neked nincs 10 centi se. 18L
Látott téged ruha nélkül. Ezért tudta megmondani, utána hazudott neked a képességérõl, te meg elhitted és kiírtad a fórumra :D
Vagy csak tippelt. Vagy a dudorodás mértékébõl becsülte. Vagy kiszámolta a pínégyzetgyöknulla*fénysebességkétszeresénekaharmada megoldóképlettel.
Nem tudjuk. Vagy csak belõlem hiányzik ez a képesség csajok? :D LOL L/18
19:51: általában egy ember ujj-formái hasonlítanak egymásra, szóval nem volt kiválasztott 21:33: nyilván, mint minden alól, ezalól is lehetnek kivételek, de azon a nem reprezentatív mintán, akihez volt szerencsém, mûködött a "módszer" 21:34: igen, ez is benne van, de hozzáteszem, hogy nem csak a méret mérvadó, hanem a forma, adott esetben ferdeség stb. is

Olyan tényleg van, hogy egy nagyon vékony lány a rendszeres szexuális élettől egy komoly kapcsolatban úgymond "kikerekedik"?

Az egyik rokonom mondta, hogy mióta kiegyensúlyozott nemi életet él, azóta sikerült nőiesednie. Nem elhízott, de ő is vékonyabb volt az átlagnál.

Legjobb válasz: Igen, sok nõ és férfi elhagyja magát.

Igen, sok nõ és férfi elhagyja magát.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem erre gondoltam...
nyeregben/biztonságban érzi magát és már nem próbál megfelelni a másik nemnek
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy fogalmazok, hogy az életvitel nem változik.
Nem, ilyen nincs. Csak ezt nem ismerik el. Te meg elhiszed.
Annak ellenére, hogy a tíz év alatt sokan lemorzsolódtak, a testsúlyra vonatkozó adatokat pedig bemondás alapján rögzítették, érdekes összefüggések körvonalazódtak. Mint kiderült, az induláskor átlagosan 63, 5 kilogrammos testsúlyú nõk, amennyiben szültek, tíz év alatt 9 kilóval gyarapodtak. A gyermektelen párkapcsolatban élõk 6, 8 kilót szedtek magukra, míg az egyedülálló gyermektelenek 4, 9 kilót. (Az egyedülálló anyák száma túl kicsi volt szignifikáns statisztikai következtetések levonásához). Annette J. Dobson szerint az anyák súlygyarapodása a terhesség alatt bekövetkezett anyagcsere-változásokkal magyarázható. A párkapcsolat viszont természetesen nem válthat ki eltolódást a szervezet anyagcseréjében, ám Maureen A. Murtaugh, a Utahi Egyetem epidemiológus docense, aki a nõi elhízás problémájára szakosodott, a házasságban élõk súlygyarapodását a társasági szokásokkal magyarázza. "A párok gyakran eljárnak vendéglõbe, s egy jól megtermett férfinak épp akkora adagot szolgálnak fel, mint egy filigrán nõnek" - hangsúlyozta Maureen A. Murtaugh. A vizsgálat kizárólag a nõkre terjedt ki, ám az ausztrál kutatók tanulmányukban egy korábbi felmérés adatait is idézik, amely kimutatta, hogy növekszik az elhízottak száma a családos férfiak között. Ez viszont újabb bizonyítékkal szolgál arra nézve, hogy milyen szerepet játszanak a társasági szokások az elhízásban. "A házasodás és a gyermekvállalás olyan események, amelyek az elhízás folyamatát indíthatják be" - mutatott rá Annette J. Dobson. HVG.HU \ PANORÁMA A boldogság márpedig hízlal 2010. január 06., szerda, 10:04  Utolsó frissítés: 2010. január 06., szerda, 15:31 Szerzõ: life-style.hu
nézd, az ember két dologtól hízik: vagy sokat eszik, vagy nem mozog, vagy pedig a kettõ kombinációja(ha a betegségeket most nem vesszük figyelembe) a lepedõ akrobatikával kalóriát égetsz tehát az ki van csukva esetleg arra gondoltál már, hogy a fogamzásgátló károsodást okozott/felborította a hormon háztartását? :/ szerintem még az uccsó a legvalószínûbb
a párommal 10 hónapja vagyok együtt, 5 hónapja szedem a tabit, 50kg-ról 54-re híztam miatta:) 16/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!