Találatok a következő kifejezésre: Tényleg van hogy (1441 db)

Most olvastam egy történetet a neten, egy halálesetről szól. Egy dolog nagyon meglepett. Olyan tényleg van, hogy valaki például tüdőrákos és az orvos megkérdezi a családtagokat, hogy elmondja-e a betegnek? !

Legjobb válasz: Igen megkérdezi,tekintettel az állapotára,mert ha megtudná,lehet rosszabbodna. De ez csak olyan estekben történik meg,mikor már a beteg olyan stádiumban van,hogy feltétlezhetõ nem éli túl,és olyan rossz állapotában van,hogy teljesen mindegy tud-e a betegségérõl vagy sem. Szóval elõfordulhat,de az orvosnak minden esetben kötelessége tájékoztatni a betegeket állapotukról. Nagybátyám sajnos nem rég pont az általad említett betegségben halt meg.Bár az orvosok elmondták neki,hogy milyen betegsége van,Õ tiltakozott ellene.Nyílván nem akarta elfogadni,de a "párja" gondoskodott róla,hogy minden szavában nyomtékosítsa Õ bizony gyógyithatatlan rákos beteg.

Igen megkérdezi, tekintettel az állapotára, mert ha megtudná, lehet rosszabbodna. De ez csak olyan estekben történik meg, mikor már a beteg olyan stádiumban van, hogy feltétlezhetõ nem éli túl, és olyan rossz állapotában van, hogy teljesen mindegy tud-e a betegségérõl vagy sem. Szóval elõfordulhat, de az orvosnak minden esetben kötelessége tájékoztatni a betegeket állapotukról. Nagybátyám sajnos nem rég pont az általad említett betegségben halt meg.Bár az orvosok elmondták neki, hogy milyen betegsége van, Õ tiltakozott ellene.Nyílván nem akarta elfogadni, de a "párja" gondoskodott róla, hogy minden szavában nyomtékosítsa Õ bizony gyógyithatatlan rákos beteg.
A kérdező hozzászólása: Részvétem. Egyébként szerintem szörnyû és felháborító, ha nem mondják el. Olyan, mintha a betegen kívül mindenki másnak több köze lenne hozzá, hogy meg fog halni, mint neki.

Tényleg van, hogy a nők bekombinálnak olyan dolgokat, ami nincs is? A pasik annyira nem figyelnek a részletekre, hogy mit miért tesznek?

Csak teszik, és jól érzik magukat minden hátsó szándék nélkül. Erre a nő azt hiszi, hogy van valami a dolgok mögött. Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.

tul sokszor is van. engem is minden csaj beskatulyáz a külsõm miatt, mindennemû szoknyapecér, megbízhatatlan, minden nap mást ágybavivó pasinak. egyfolytában féltékenyek, ok nélkül, és beképzelnek olyan dolgokat, ohgy sokszor csak pislogok... dehogyisnem. én figyelk és észrevezsem sokszor hogy miért lehet. de ha õ így, akkor belemegyekk a játlkba, és folytatom, had higgyje, aztán utanna megmajd felvilágosítom. de most nincsen senkim, ugyh nincsneek is iylen problémáim.
Na hát errõl tudnék mesélni... xD Tegnap tudtam meg például, hogy csak alkalmi kapcsolataim vannak, és olyan rendesek voltak, hogy még azt is elkotyogták nekem, hogy kivel. :)
Én fiú vagyok, de néha én is gondolkozom mi van a dgok mögött, miért gy fejezte ki magát vki. stb. furcsán néz. ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Ha vele vagyok, akkor nem bomlanak utána a nõk.Furcsa, mert vagy a nagyon fiatalok vannak oda érte, vagy a jóval idõsebbek.Nem tûnt úgy, hogy nagyon komolyan is venné bárki, mert ahogyan mesélte azt vettem ki, hogy szeretõnek gondolták inkább.
Igen, mi kombinalunk. De gyakori eset, hogy a lanynak tetszik egy srac mar egy ideje, majd egy buliban talalkoznak, fiu vele van, tancolnak, letapizza, csokoloznak, a lany orul, hogy vegre, beteljesedett, majd nem erti a lany, miert nem keresi a fiu. Mert a srac szorakozni ment, nem csajozni… De jartam mar ugy, hogy egy fiu leitatott jo forman, majd lesmarolt, szerelmet vallott, aztan neten zaklatott, hogy o komolyan gondolta az estet… De hazibuli volt, es ott ismertem meg, igy o kombinalt tul mindent. :D
jogosak ezek a dolgok. nézd, ha akkor is bomlanak utánna a csajok, amikor veled van, akkor szted mi lehet amikor nem vagytok együtt?! ezt sakkozd ki. ha olyna jo pasi, több vasat tart a tûzben. és te csak az egyik vagy. ha kihajítod, histizik egy kicsit, de megy majd a másikhoz.
Én nõként mondom, hogy sajnos van ám és én sem vagyok kivétel, a párom néha szóvá is teszi, amit nem csodálok. De igyekszem pozitív irányba változni, bár ez a nõi agynak sajátossága :) 27/N
A kérdező hozzászólása: Utolsó:Errõl beszélek én is.Hogy hasonló szituációban vagyok.A pasi számomra nagyon jól néz ki, oda van értem meg minden.Mégis nehezen bízom meg benne, pont ezért.És látom is, hogy oda vannak érte a nõk.Köztünk távolság is van, és lehet emiatt még inkább begondolok dolgokat.Legalábbis õ azt mondja, hogy túlkombinálom.
Hajaj :S elég sokat kombinálnak.
ha meg így jön le, gyere vele össze, és meglátod. (de ezt magadban már eldöntötted, szal neéértem a kérdést)

Tényleg van, hogy az ember így lesz féltékeny?

A konkrét helyzetet nem igazán vázolom,azt hosszú lenne,inkább röviden fogalmazok,hogy világosan értse mindenki,szóval:

Legjobb válasz: A tanár nõ? Hát szerintem azért vagy féltékeny mert megszeretted õt mint ember, de nem hinném, hogy mint potenciális társat. Csak szeretethiányod van. Ne legyél féltékeny a lányra, mert semmi értelme.

A tanár nõ? Hát szerintem azért vagy féltékeny mert megszeretted õt mint ember, de nem hinném, hogy mint potenciális társat. Csak szeretethiányod van. Ne legyél féltékeny a lányra, mert semmi értelme.
A kérdező hozzászólása: Igen, a tanár jelen esetben egy nõ.Igazad van, semmiért nem lehetnék féltékeny.De hiába nem akarok az lenni, ha a matektanár amúgy velem meg le se áll mostanában..meg engem kb. a folyosón szégyell.. a másik csajt meg nem.És én már ezt nagyon nem értem.. talán õt kéne kérdeznem?
Nem kell ez ellen semmit sem tenned.Elõször tanuld meg élvezni a jelenbeli önmagadat és mindent amit teszel.Ami még nincs itt, azon miért is aggódnal?Ami meg már elmúlt, azt el is felejtheted. A jelenben mindig nyitott lehetsz bármilyen történésre.Bármi lehet.Mi van akkor ha a tanárnõ jól kijön valaki mással is? Ez nem befolyásolhatja a jelenedet, csupán összefüggésbe hoztad önbecsüléseddel.Tudd azt, hogy a tanárnõ számodra egy visszaigazolás önmagad felé.Jelen esetben ez történhet.Az ahogyan beszél veled, vagy ahogyan tiszteletben tartja a te világodat, visszaigazolást adott számodra, saját magadat így jobban tudtad szeretni, elfogadni.Attól még nem leszel kevesebb, hogy mást is "szeret".A szemébe nézhetsz nyugodtan, hisz valójában nem függsz sem tõle, sem attól a "lánytól".Amitõl függsz, az a saját magadnak felállított akadály, ami nem engedi, hogy a jelenben tudj spontán reagálni, és ami nem engedi, hogy önmagadat add. Ezért elõször vonatkoztass el kicsit a múlttól.Örülj a tanárnõnek, de add meg neki azt a szabadságot, hogy azt tegyen amit szeretne.És te magad is tegyél így.Az akadály amiért nem tudsz a "szemébe nézni" nem más, mint gondolatok és érzések amelyek elvonnak téged a jelenbõl.Csak vonatkoztass el ezektõl!;)
A kérdező hozzászólása: Kipróbálom!:D De csak Érte!:)
Jaj, te lány, nagyon úgy tünik nekem, hogy beleszerettél a tanárnõdbe. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is így tûnik..:S

Olyan tényleg van, hogy valaki terhes de még is megjön neki?

Legjobb válasz: Menstruáció a terhesség alatt nincs. Olyan viszont van, hogy relatíve rendszeres idõközönként hüvelyi vérzés jelentkezik, amely összetéveszthetõ lehet a menzesszel. Ezért ha valaki terhességi tüneteket észlel magán, érdemes csinálni egy tesztet.

Menstruáció a terhesség alatt nincs. Olyan viszont van, hogy relatíve rendszeres idõközönként hüvelyi vérzés jelentkezik, amely összetéveszthetõ lehet a menzesszel. Ezért ha valaki terhességi tüneteket észlel magán, érdemes csinálni egy tesztet.
Van, igen.Gyakran el is "néznek" így terhességet.
Igen, elõfordulhat.

Lányok! Olyan tényleg van, hogy spriccel valami cucc a hüvelyből orgazmus közben? Volt már valakinél ilyen?

mert én még csak max pornoban láttam ilyet. és szerintem hugy,de nem tudom

Legjobb válasz: Van ilyen, nem hugy.

Van ilyen, nem hugy.
olvass utána: squirt. nem húgy, de mégis. mivel ugyanúgy a húgyvezetéken távozik mint a pisi, de az állaga, színe szaga íze egyáltalán nem olyan.
Jól mondja az elõzõ!:) Nekem már volt többször, azt egyedül csináltam.:)
és , hogyan lehet elérni a spriccelést?! egymagam , vagy segítséggel ?! engem érdekelne,
Fuh nekem a baráti körömben van pár lány akik tudnak, hát nem mondom nagyon kíváncsi lennék rá :D 21/F
Emberek, ez nem valamiféle teljesítmény! És ha annak fogjátok fel, akkor már inkább a partnernek van ilyen szerepe. (Már persze, ha a lány anatómiailag képes rá.) Ne "gyúrjatok rá" a dologra, ne erre koncentráljatok. Ez nem egy technika, hanem teljesen spontán valami, ami nagyon-nagyon erõs izgalmi állapot után megtörténik az emberrel. Tehát a lány részérõl ez nem megtanulható, hanem az izgatást kell megtanulni. A legjobb, ha azt gyakoroljátok, hogyan nyújtsátok el leginkább az egészet, magyarul gyötörjétek halálra a csajt!:) De komolyan, olyan lassan és õrjítõen, hogy az már szinte, vagy ténylegesen rossz legyen... Erre mindkét félnek (vagy az egyénnek...) rá kell hangolódnia. Ha kellõképpen felizgult, akkor se vessétek bele magatokat a dologba, hanem arányos idõ alatt gyorsítsatok be. A fiúknak javaslom, hogy csak a vége felé használják a szerszámukat, de a legvégén aztán a legnagyobb erõbedobással!:) Addig kézzel, és nyelvvel mehet a dolog. Ha összejön, akkor a csúcshoz közel fog megesni. De ha nem, akkor is szép élmény lesz.:)

Olyan tényleg van, hogy egy nagyon vékony lány a rendszeres szexuális élettől egy komoly kapcsolatban úgymond "kikerekedik"?

Az egyik rokonom mondta, hogy mióta kiegyensúlyozott nemi életet él, azóta sikerült nőiesednie. Nem elhízott, de ő is vékonyabb volt az átlagnál.

Legjobb válasz: Igen, sok nõ és férfi elhagyja magát.

Igen, sok nõ és férfi elhagyja magát.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem erre gondoltam...
nyeregben/biztonságban érzi magát és már nem próbál megfelelni a másik nemnek
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy fogalmazok, hogy az életvitel nem változik.
Nem, ilyen nincs. Csak ezt nem ismerik el. Te meg elhiszed.
Annak ellenére, hogy a tíz év alatt sokan lemorzsolódtak, a testsúlyra vonatkozó adatokat pedig bemondás alapján rögzítették, érdekes összefüggések körvonalazódtak. Mint kiderült, az induláskor átlagosan 63, 5 kilogrammos testsúlyú nõk, amennyiben szültek, tíz év alatt 9 kilóval gyarapodtak. A gyermektelen párkapcsolatban élõk 6, 8 kilót szedtek magukra, míg az egyedülálló gyermektelenek 4, 9 kilót. (Az egyedülálló anyák száma túl kicsi volt szignifikáns statisztikai következtetések levonásához). Annette J. Dobson szerint az anyák súlygyarapodása a terhesség alatt bekövetkezett anyagcsere-változásokkal magyarázható. A párkapcsolat viszont természetesen nem válthat ki eltolódást a szervezet anyagcseréjében, ám Maureen A. Murtaugh, a Utahi Egyetem epidemiológus docense, aki a nõi elhízás problémájára szakosodott, a házasságban élõk súlygyarapodását a társasági szokásokkal magyarázza. "A párok gyakran eljárnak vendéglõbe, s egy jól megtermett férfinak épp akkora adagot szolgálnak fel, mint egy filigrán nõnek" - hangsúlyozta Maureen A. Murtaugh. A vizsgálat kizárólag a nõkre terjedt ki, ám az ausztrál kutatók tanulmányukban egy korábbi felmérés adatait is idézik, amely kimutatta, hogy növekszik az elhízottak száma a családos férfiak között. Ez viszont újabb bizonyítékkal szolgál arra nézve, hogy milyen szerepet játszanak a társasági szokások az elhízásban. "A házasodás és a gyermekvállalás olyan események, amelyek az elhízás folyamatát indíthatják be" - mutatott rá Annette J. Dobson. HVG.HU \ PANORÁMA A boldogság márpedig hízlal 2010. január 06., szerda, 10:04  Utolsó frissítés: 2010. január 06., szerda, 15:31 Szerzõ: life-style.hu
nézd, az ember két dologtól hízik: vagy sokat eszik, vagy nem mozog, vagy pedig a kettõ kombinációja(ha a betegségeket most nem vesszük figyelembe) a lepedõ akrobatikával kalóriát égetsz tehát az ki van csukva esetleg arra gondoltál már, hogy a fogamzásgátló károsodást okozott/felborította a hormon háztartását? :/ szerintem még az uccsó a legvalószínûbb
a párommal 10 hónapja vagyok együtt, 5 hónapja szedem a tabit, 50kg-ról 54-re híztam miatta:) 16/L

Fiúk! Tényleg van, hogy orálra vagy szexre kényszerítenek egy-egy gyengébb fiút az erősebbek?

Ismertek olyat, akit így bántottak? Jó lenne beszélgetni vele.

Legjobb válasz: Elõfordul, igen, csak sem az elkövetõk, sem az áldozatok nem beszélnek róla, pont a homoszexualitással kapcsolatos megbélyegzés miatt. Sokszor amúgy teljesen heteró fiúkból, férfiakból törnek elõ így elfojtott biszex vágyak.

Elõfordul, igen, csak sem az elkövetõk, sem az áldozatok nem beszélnek róla, pont a homoszexualitással kapcsolatos megbélyegzés miatt. Sokszor amúgy teljesen heteró fiúkból, férfiakból törnek elõ így elfojtott biszex vágyak.
Hát nem tudom, én kifejezetten a gyengébb srác kategóriába tartozom, de semmi szexulás zaklatást nem tapasztaltam az eddigi 23 évem során. Általában lelkileg szokták kicsinálni az embert, a kiközösítés és lenézés a leggyakoribb eset. Megjegyzem akit orálra tudnak kényszeríteni, az hülye. Addig lenne töke a csávónak, én meg virslit reggeliznék!
elõzõ lol :D
Max a börtönbe
Max cigányok, akik nem kellenek egy csajnak sem, és nem mellesleg szellemileg fogyik.
"Mennyire gyakori?" Te valami perverz csaj vagy, aki erre élvez? Vagy mi adta a kérdés feltevésének alapötletét?
Egy csapat erõszakos b*zi egy börtönben esetleg. De abból a naiv feltevésbõl kiindulva, hogy az emberek többsége normális: Egy halom erõs HETERO srác miért szoptatná le magát egy másik sráccal, egy heteronak ez nem okoz élvezetet, sõt...
Mit érdekel téged? Erre izgulsz? Néz akkor ilyen jellegû homi pornót, ne itt gusztustalankodj már!
A kérdező hozzászólása: Mennyire gyakori?
túl sokat nézted a tv-t...
A kérdező hozzászólása: A TV-ben volt nem is olyan rég, hogy pl egy srácot a focista társai bántottak, meg fél éve volt h felmosónyelet dugtak fel egynek, meg sok ilyet hallani.
A börtönbe. Meg asszem évekkel ezelõtt volt valami ilyen egy általános iskolába.

Euro Truck Simulator 2-ben tényleg van, hogy egy-két küldetés akár több órás is lehet?

Legjobb válasz: A játékidõ szerint igen. De a valós idõt nézve egy 1200-1300 km-es (elég soknak számít) küldi max másfél óra.

A játékidõ szerint igen. De a valós idõt nézve egy 1200-1300 km-es (elég soknak számít) küldi max másfél óra.
A kérdező hozzászólása: de akkor azt hogy csinaljak meg h beleférjen 1, 5 órába, ha az az életbe pl. 8 óra? Mert ugye valós utak vannak benne

Drogok hatására tényleg van, hogy az ember fraktálokat lát?

http://www.youtube.com/watch?v=nWyOX7TUd6w&feature=player_de.. pl ilyet. Mármint ugy, hogy nem ismeri a matematikai hátterét a dolognak, csak ugy spontán bekattan az agya és elkezdenek el?jönni ezek...

Legjobb válasz: persze....micsoda kérdés ez?

persze....micsoda kérdés ez?
Dimetil-triptamin.

Olyan tényleg van, hogy egy másik ember az ő gépéről megtudja nézni, hogy én milyen oldalakon járok?

Ha router?l megy akkor lehetséges? Vagy sehogy nem lehet?

Legjobb válasz: Természetesen lehetséges, ha valahogy tudja kontrollálni, figyelni a forgalmadat. Vagy mert a hálózaton közéd és az internet közé állt, vagy mert telepített valami szoftvert a gépedre.

Természetesen lehetséges, ha valahogy tudja kontrollálni, figyelni a forgalmadat. Vagy mert a hálózaton közéd és az internet közé állt, vagy mert telepített valami szoftvert a gépedre.
Ötleteket nem szeretnék adni, de lehetséges. Bármit meg tud nézni, amit csak akar.
fentiekkel egyetértek, illetve iostream válaszához hozzátenném, hogy ilyenkor a legvalószínûbb az, hogy te magad teszed föl a gépedre a programot. oda kell figyelni, hogy mit szedsz le, és milyen oldalról...
egy jó programot tudnék ajánlani neked a Comodo firewall-t ha ezt felrakod, pontosan látni fogod mi történik a gépeden a háttérben. Bármit tudsz blokkolni vele. Ellenõrzésed alatt tudod tartani a géped. Teljesen ingyenes program.
Akkor tudja, ha feltörte a gépedet, vagy valami programot telepített rá. Nyúlt fizikailag a gépedhez? Ha nem, és van tûzfalad, vírusirtód, és nem telepítesz mindent amit emailben (vagy hasonló gyanús csatornán kapsz ) akkor elég csekély az esély rá...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!