Találatok a következő kifejezésre: Tényleg van ennyi (180 db)

Tényleg vannak ennyire "agyatlan bárány" emberek?

Valószínû, hogy már találkoztatok ezzel a Jana reklámmal, ha mégsem, idéznék:

Legjobb válasz: Fuu még ezt nem làttam...de rz a talâld meg a neked szòlòt vagy mi...egy reklàmfogàs. A vevõhöz szòl. Mint pl a neves kòla. Haverom azért megvette mert az õ neve van rajta...nem is szereti a kòlàt! Szòval pszicholôgia. Befolyàsoljàk az embert a reklàmok. Èn pl a patikâban Bebantent kértem amikor sosem hasznàltam olyat, de a TVben azt nyomjàk jobban plusz mikor kijöttem akkor figyeltem fel az ajtòn a bepanten reklàmra... Pszichològia. Jàtszanak az agyaddal ìgy befolyàsolnak

Fuu még ezt nem làttam...de rz a talâld meg a neked szòlòt vagy mi...egy reklàmfogàs. A vevõhöz szòl. Mint pl a neves kòla. Haverom azért megvette mert az õ neve van rajta...nem is szereti a kòlàt! Szòval pszicholôgia. Befolyàsoljàk az embert a reklàmok. Èn pl a patikâban Bebantent kértem amikor sosem hasznàltam olyat, de a TVben azt nyomjàk jobban plusz mikor kijöttem akkor figyeltem fel az ajtòn a bepanten reklàmra... Pszichològia. Jàtszanak az agyaddal ìgy befolyàsolnak
A protitért mindent! Tényleg ilyen a nép!
Nem értem, hogy tudsz ezen még kiakadni. :D Ha körbenézel, minden termék bevet minden baromságot, csakhogy megvedd. Nem egyedülálló esetrõl van szó. Ráadásul õk is tisztában vannak vele, hogy az emberek nagyrésze nem veszi be a dolgot, ettõl független még akár jópofa is lehet. Az embernek feldobja a napját, vagy nem tudom. :D Egyébként én vettem ilyen Jana-s üveget, bár nem tudtam róla, hogy van rajta üzenet. :D Kellett egy egy literes üveg, láttam hogy ez pont akkora és szép színes, szóval ezt választottam. xD

Most ez kamu vagy tényleg vannak ennyire hülyék? XD

a href='http://www.youtube.com/watch?v=P_451c-_Lc0' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=P_451c-_Lc0

Legjobb válasz: ezen mit kell kérdezni?

ezen mit kell kérdezni?
A kérdező hozzászólása: Nem a kérdésre válaszoltál, le vagy pontozva muhahaha

Tényleg vannak ennyire elkeseredett emberek?

Sokszor látni, hogy bizonyos emberek ilyen kérdéseket tesznek ki, hogy lányok! Jöttök dugni? Az ilyen embernek nincs szégyenérzete? Még ha anonim is az oldal. Vagy ezek csak nagyon unatkozó troll emberkék?

Legjobb válasz: Minél több helyen tartod a vasad a tûzbe annál több helyre dughatod.

Minél több helyen tartod a vasad a tûzbe annál több helyre dughatod.
Most nem tudom, hogy ez jó e. :D
bunkó vagyok, nem tudsz megbántani csak nem illik rám amit írtál :)
Nem akartam senkit megbántani, csak felkúrtam az agyam. Ennyi [email protected] nem lehet a világon.
Proxima válasza: Meg vannak a közönséges bunkó parasztok, mint én :)
Ritkán, de lehet itt is ismerkedni, persze ne milyen kérdésekre reagálva. Ilyen kérdéseket én meg sem nyitok. Ha normálisan rám írna, hogy ismerkedne, vagy beszélgessünk, úgy igen. Tetem fel ismerkedõs kérdést, de általában nem ismerkedni akarnak, hanem sexelni.
2 féle ember ír ki ilyet. - idõsebb, aki sose dugott senkit, csak a saját tenyerét, valamint imád arról siránkozni, hogy neki senkije sincs, pedig facebookon serényen keresi. - 14 év körüli kamasz fiúcskák, akik még csak álmodoznak a szexrõl, illetve poénnak tartják. Illetve vannak a végletekig elkeseredett férfiak, akik ezt leszámítva nagyon bunkó parasztok, mert így próbálnak egy kis testet kapni.
Nézd, gondolom a jelentkezõk nem tolonganak... de ha csak egy horogra akad, már megéri nekik...
Olyan világot élünk, amiben sajnos elkorcsosult emberek élnek (nõk és férfiak egyaránt). Sok ilyen kérdésre jön válasz, és tényleg bele is mennek a dologba.
Miért, én már szexeltem lánnyal errõl az oldalról.. Mivel rosszabb, mint buliban összeszedni valakit?
ha 10-bõl 1 bejön már nem volt hiába
Nem trollok hanem Hobbitok :D
Nekem jó! csinos lányok írjatok nyugodtan, kémény kormolást vállalok!

Tényleg vannak ennyire "buta" nők, akik ilyenbe is belemennek, hogy a pasiujukat megtartsák?

http://szexpenzert. blog. hu

Legjobb válasz: Hát ez durva,de ha neki ez az életmód megéri akkor abba senkinek nincs beleszólása.

Hát ez durva, de ha neki ez az életmód megéri akkor abba senkinek nincs beleszólása.
A kérdező hozzászólása: Most nézem, lentebb elmeséli mindenki, hogy hogyan került bele...Az is durva ennél a csajnál különösen...:O
Te miért reklámozod ezt a blogot? Nem az az elsõ "kérdés" ezzel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Bevallom 18 éves vagyok, és nem egy átlagos mai lány, elég konzervatív. Az én környezetemben ilyesmi nincs, megdöbbent, és érdekel, hogy vajon igaz lehet-e mások szerint... Sajnos ilyen dolgokról mással nem igazán tudok beszélni, itt viszont ismeretlenül...
Ha elég jól néz ki a férfi, a nõje hihetetlenül meg tud alázkodni érte.

Tényleg van olyan ember aki egy ilyen fapados ótvarékért ennyi pénzt ad?

a href="http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_ii/volkswagen_golf_ii_1.6_cl-5008960" target="_blank">http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_ii/volkswage..

Legjobb válasz: Örülök neki, hogy ennyi szakértõ van itt, aki ismeri a tuningirányzatokat (igen, cult akar lenni) és fejbõl fel tudja mérni egy jó állapotú (nem pajtában kettõbõl hegesztett, nem szétrohadt, nem nyolcadik motorcserés) II-es Golf, illetve a ráfordított, javarészt kézi munka értékét. Kezdem azt hinni, hogy itthon tényleg csak a hûtõmaszkon feszítõ embléma és a "lóerõ" adja el az autókat, semmi más nem számít...

Örülök neki, hogy ennyi szakértõ van itt, aki ismeri a tuningirányzatokat (igen, cult akar lenni) és fejbõl fel tudja mérni egy jó állapotú (nem pajtában kettõbõl hegesztett, nem szétrohadt, nem nyolcadik motorcserés) II-es Golf, illetve a ráfordított, javarészt kézi munka értékét. Kezdem azt hinni, hogy itthon tényleg csak a hûtõmaszkon feszítõ embléma és a "lóerõ" adja el az autókat, semmi más nem számít...
50 lovas 30 éves fostalicska, szerintem 9 ezret akart írni csak annyira suttyó hogy nem ismeri a nullákat
Én Golf 1-et akartam venni 10 éve.. Egyszer láttam a parkolóban egyet, mikor Én Trabanttal jártam. Tetszett, hogy spoilerek, alufelni, sötétítés, stb.. volt rajta.. Akkor azt gondoltam:Egy ilyet szeretnék! /Még suhancként./ :) .. Aztán mikor elhatároztam, hogy a csere megérett, elkezdtem keresgélni.. Mit ad isten, ráakadtam egyre a közelben.. Elmentem megnézni.. És lõn meglepetés! Az a Golf volt, amit a parkolóban láttam!! Nos, kérdezés nélkül kifizettem érte a 3 kilót, plusz 30 ezret az alufelnikért.. Így belegondolva hülye voltam, de akkor nem érdekelt.. Rossz váltó, rossz motor volt benne.. De megszereztem amit akartam.. Szóval lehet valaki ilyen kocsit keres, és mikor megtalálja, megvesz 9 kilóért.. Ha a tulaj el tudja adni ennyiért, jól teszi! Persze, tudjuk, ennyiért drága.. Ennyi..
Aranyszabály , kedves kérdezõ:Minden annyit ér amennyiért el lehet adni. Ha lesz olyan madár , és garantálom elõbbutóbb lesz, aki kiad ennyi pénzt egy 2-es golfért akkor bizony ez annyit ér! Lehet , hogy más majd lenézi, de ez nem egy racionális választás. Mint ahogy a monalisa sem érne meg nekem 90ezret sem , mert végülis csak egy csúnya nõ festett képe :)
hiába kalapálom egy évig a szart, nem fog többet érni.
A kérdező hozzászólása: Csak én nem értem a logikát? Ha valamire sok pénzt költenek akkor az már sokat ér?! A [email protected] lehet tunningolni és akkor lesz belõle drága [email protected] Semmi más. 100%-ig egyetértek veled.
A kérdező hozzászólása: Zsiga 2 milláért? :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/lada/zhiguli/lada_zhiguli-42.. A kevésbé tehetõsöknek 1 milláért http://www.hasznaltauto.hu/auto/lada/1200/lada_1200_2102_316.. Ezek még ébresztenek bennem emlékeket, de a golf akkor sem , pedig jártam vele. (persze ennyiért meg nem venném õket)
Csak én nem értem a logikát? Ha valamire sok pénzt költenek akkor az már sokat ér?! A [email protected] lehet tunningolni és akkor lesz belõle drága [email protected] Semmi más.
Nem ér ennyit, de az tuti, hogy a tulajnak már jóval több pénzében van. 1-2 éve árultak egy totál patent gyári állapotú 1.6tdi-t, a legfölszereltebbet, tökéletes állapotban 180e Km-rel 800E Ft-ért! Pillanatok alatt elkelt, és meg is értem!
Utolsóval értek egyet ez egy nagyon szép állapotú autó és a 2-es Golfok már már legendának számítanak, ez az ár kicsit tényleg sok de ki tudja mennyi pénzébe van a tulajnak én az autómon 1 év alatt mindent amit el lehet képzelni kicseréltem a motor-váltón kívûl de legalább tudom hogy van egy jó és megbízható autóm, ha ennél a Golfnál is ez a helyzet én nem is adnám el a tulaj helyében.
A kérdező hozzászólása: Én megértem a kézimunka értékét, de egy kettes golfról beszélünk. Se nem szép, se nem kényelmes se nem gyors, egy egyszerû népautó majdnem mint egy swift. Ha mondjuk egy scirocco lenne akkor még megérteném, mert annak van formája , és motorikusan is jobb formában van. ( vagy lehet)
300at megér de csak mert szép a fényezés
szép az autó de öregebb mint én! Ennyit nem ér!

Miért van ennyi megkeseredett, kiábrándult férfi manapság? Tényleg ennyire szörnyűek a mai nők? 22N

Legjobb válasz: Én inkább úgy fogalmaznék, hogy mind két nemben akadnak ilyenek is, meg olyanok is. Szerintem nem lehet ezt ennyire általánosítani. De szerintem a jelenlegi helyzetet nézzük egyre siralmasabb. Eléggé el van ez a világ korcsosulva, és csak rosszabb lesz. De bízzunk benne azért hogy akadnak még normális emberek. Legalábbis én bízok benne!

Talán ott van a difi, hogy ugye az az elfogadott, hogy a férfiaknak kell kezdeményezni, így eleve több elutasításra van esélyünk, másrészt pedig van az a hülye társadalmi beidegzõdés, hogy egy férfi nem mutathatja ki az érzéseit. Rajtunk nagyobb a nyomás, szerintem több szûz férfi van 20 felett mint szûz nõ. Abban egyetértek, hogy egy mindkét nemet érintõ probléma, de mégis mi férfiak húzzuk a rövidebbet, mert nekünk kell kockáztatni azt, hogy "most elé állok és elhívom randira" aztán vagy eljön, vagy elküld (utóbbit gyakran nagyon megalázóan tudják megtenni). Érzelmileg elsekélyesednek az emberek.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy mind két nemben akadnak ilyenek is, meg olyanok is. Szerintem nem lehet ezt ennyire általánosítani. De szerintem a jelenlegi helyzetet nézzük egyre siralmasabb. Eléggé el van ez a világ korcsosulva, és csak rosszabb lesz. De bízzunk benne azért hogy akadnak még normális emberek. Legalábbis én bízok benne!
Szerintem igen. Nyilván szubjektív, de ez a véleményem.
Hát egyre több a hülye ember. De szerintem nem csak a nõk között, hanem a férfiak között is ugyan úgy. Csak a nõk kevesebbet rinyálnak. Nem is értem, miért a nõkre mondják, hogy hisztisek.
Mert te régen is éltél és ismerkedtél, pl. 20-30 éve, utolsó? Mert csak akkor lehet errõl hiteles véleményed. Szerintem egyszerûen az emberek annyira pesszimisták manapság, hogy az hihetetlen. Plusz, ahogy látjuk, a jérfiak is megváltoztak, itt nyafognak, ahelyett, hogy férfimódra viselkednének.
Ez így van, lehetnénk.
A kérdező hozzászólása: én is remélem, de ne legyél már ilyen pesszimista! biztos vagyok benne, hogy te is lehetnél boldog.
Olyan nincs, hogy semmi nem jön össze. Remélem megmaradsz boldognak. És ne foglalkozz velünk.
A kérdező hozzászólása: hát, én attól lennék az, ha semmi nem jönne össze az életben.
El sem tudod képzelni... Te mitõl lennél az?? Szerinted egy ember mitõl keseredhet meg? Most komolyan...Valamit csak gondolsz...
A nõk igen, szörnyûek! Méghozzá nem a kiválasztottal, hanem azokkal, akiktõl nem akarnak semmit, nem kedvesen, értékelve a közeledést utasítják el a másikat, hanem sokszor emberszámba sem veszik. Nekünk férfiaknak pedig sokat kell próbálkoznunk. Így a sok érdemtelenül kiosztott pofonba elfáradunk. Pedig teljesen emberien, a másikat értékelve közeledünk felé, szólunk hozzá. Ha az elsõ reakció, az a nõ részérõl, hogy nem õ kell nekem, akkor már az a másik nem is ember. Nos, ezek a nõi díszpéldányok alázásaitól még nem kellõen megtört egyed odajut az elé, aki tényleg õrá várt, de az a nõ eddig minden másik férfit elküldött a búsba, most nem tudja mire vélni, hogy a kiválasztott miért egy megtört férfiként ér elé. Azért, mert a nõk legtöbbje, és biztos vagyok benne, hogy a kérdezõ is ilyen, nem is nézi embernek, aki nem tartozik bele a számára elfogadható kategóriába. Így, bár áttételesen az a férfi, akivel kapcsolatba lép, már minden õáltala kiosztott pofont, így a nõkkel szembeni kiábrándultságát is hordozza.
A kiábrándultak nagy számának oka az az agresszív lefitymáló visszautasításokból fakad. Illetve abból, hogy a nõk hangosan a delikvens jelenlétében mondanak sértõ megjegyzéseket. Bizonyára a ffi-ak között is sok a suttyó nyomulós barom, aki nem ért a szép szóból. Talán ha a haragjukat és sértettségüket nem a "kedves, bátortalanul közeledõ" srácokon töltenék ki akkor nem lenne ilyen drámaian alacsony a magabiztos pasik száma. Egy alamuszi srácból is faraghatsz jó és magabiztos pasit, szeretettel és kedvességgel, persze csak ha van türelmed hozzá. (Csak vállalnod kell a kikupálós lány szerepét.) Most ennyi jutott eszembe. 25F
Nem csak a nõk vannak elkúrva :) ) De vannak kivételek.
A kérdező hozzászólása: 23.52 - ne haragudj, de nem hiszem, hogy adtam volna okot arra, hogy ezt feltételezd rólam. én általában mindenkit emberszámba szoktam venni, még soha senkit nem küldtem el bunkón, kivéve, ha úgy közeledett. én értem, hogy ez egy létezõ jelenség, meg elhiszem, hogy elõfordul, de azért nem minden lány ilyen, és jó lenne, ha rólam látatlanban nem feltételeznél hasonlókat. 00.04 - ezzel nagyjából egyetértek, és biztos, hogy nehéz dolog összeszedni magad azután, ha valaki bunkón elküld :S de ja, ezen nagyjából túl kell lépni, és az ilyen lányok "eszéhez mérni", csak hát ezt könnyebb mondani, mint megcsinálni gondolom...
Talán akkor a férfiak belegondolhatnának, hogy nem a vékony, nagy mellû, szép arcú, tökéletesen öltözködõ lányoknál kéne csak próbálkozniuk! Ha õk sem helyes, kisportolt, izmos pasik, akkor egy ilyen lány tényleg tuti nem õket fogja választani! Szerintem inkább ez a gond manapság, hogy mindenkinek nagyok az elvárásai másokkal szemben. Itt a gyakorin is mindig azt olvasom, hogy vagy vékony legyen egy lány vagy picit legyen mit fogni rajta, de olyan, hogy nem baj ha van feleslege, olyat nagyon ritkán! Mellméretben is vagy nagy vagy 'kézbevaló', az elvárás, az alatt már nagyon ritka. Aki barátnõt akar, az válogasson olyan lányokból, akiknek szintén sokáig nincs barátja. És ne finnyáskodjon, hogy pl. duci, mert több duci lány van, mint fiú (genetikailag hízékonyabbak a nõk) , tehát több olyan vékony fiú van, akire duci lány jut. Ja, hogy velük nem akartok megismerkedni? Így jártatok!
Én azzal is megelégednék ha egy értelmes nõt találnék. De sajnos tele az ország a Való Világ és a Blikk bûvkörében élõ agyhalottakkal. 34 ffi
#22: Lényegében ezért.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, azért kérdezem.
Szerinted mitõl vagyunk megkeseredve?
A kérdező hozzászólása: akkor mitõl vagy megkeseredett?
valami megváltozott a mai csajokon, bulikban vihognak mint az idióta vadlibák, máshol meg nem lehet ismerkedni...
A kérdező hozzászólása: nem tudom. én tök normális lánynak érzem magam, és elég rossz olvasni, hogy mennyire rossz véleménnyel vannak sokan a nõi nemrõl. megértem, hogy van sok ribizli és hasonlók, de szerintem sok kedves lány van, és õket is észre kéne venni.
Nem hiszem hogy a csajokba van a hiba! Szerintem a szülõk tehetnek mindenrõl.Éretlenül bele egy kapcsolatba aztán had szóljon Fejetlenül nem lehet sakkozni
A kérdező hozzászólása: hát az nyilván igaz, hogy mindkét nemben vannak rosszabb példányok. de én kevesebbet megkeseredett nõt látok, mint férfit.
A férfi csak akkor "nyafog" ha félreneveli a szülõ.
Szerintem is sok dolog mûlik a szûlõkön. Ráadásul az iskola pedig egy olyan hely, ahol több különbözõ ember találkozik és a jókat is elrontja vagy bántja a többi.
A kérdező hozzászólása: mondjuk ebben nagy igazság van marinátor, nem tudom, mit csinálnék, ha nekem kéne kezdeményeznem... még soha nem utasítottak konkrétan vissza, de nem is tudom, mit tennék ha igen :D szóval abszolút együttérzek a férfiakkal ilyen téren. és az is biztos, hogy sok szûz fiú van, 20 felett is, és ez gondolom fõleg manapság elég elkeserítõ tud lenni, mikor az internet tele van pornóval, és az lenne a "normális", hogy 14 évesen már rég túl vagy rajta. arról nem is beszélve ugye, hogy ha itt körülnézel 20 cm alatt senkinek nincs pénisze :D szerintem ilyen szempontból eléggé rossz, hogy manapság mindenki az internetrõl "tájékozódik". mert nem az igazságot olvasod, hanem teljesen el van ferdítve.
A gyereknek minden tilos is rossz felfogás, meg a mindent szabad. Kár hogy a gyerekek is korcsosodnak. Pedig picinek még olyan sok aranyos van. A legnagyobb hülyeség hazudni a gyereknek a sexrõl.
Az a baj hogy a normális lányok otthon ülõsek így velük nehéz ismerkedni, Kérdezõ, te merre szoktál eljárkálni ? :)
Nem a nõk miatt vagyok megkeseredett, ahhoz többször kellett volna próbálkoznom. 22F
A kérdező hozzászólása: én nagyon sokfelé eljárkálok, járok bulizni, bármerre kávézókba, kocsmákba a barátaimmal, egyetemre. viszont én foglalt vagyok, mondjuk amikor szingli voltam, akkor is ugyanezekre a helyekre jártam, csak sûrûbben :D
sok unokatesóm is már 20asok de még semmi, vmelyik meg egy nagyon ronda nõvel jött össze O.o Úristen. De komolyan nekem nincsenek nagy igényeim de amivel õ összejött... uh... félelmetes. De gondolom már csak végelkeseredésben. Egyébként nekem se volt sose senkim de dolgozom rajta. F18

Tényleg az orvosok végett van ennyi országban betiltva a marihuána?

Állítólag a rákot, és az AIDS-et is gyógyítani lehet vele, akinek van kedve olvassa ezt el:

Legjobb válasz: Egyiket sem lehet marujuanaval gyógyítani (mindent el kell hinni, ami az interneten van?). Csökkenti az emberek fájdalmát, ez tény és való, ahogy az is, hogy vannak országok, ahol rákos betegeknek írnak fel az orvosok KIS adag mariskát, tényleg csak a fájdalom leküzdése érdekében, de nem gyógyítja... csodálkozom, hogy Te ezt elhiszed. De erre inkább már nem mondok semmit...

Egyiket sem lehet marujuanaval gyógyítani (mindent el kell hinni, ami az interneten van?). Csökkenti az emberek fájdalmát, ez tény és való, ahogy az is, hogy vannak országok, ahol rákos betegeknek írnak fel az orvosok KIS adag mariskát, tényleg csak a fájdalom leküzdése érdekében, de nem gyógyítja... csodálkozom, hogy Te ezt elhiszed. De erre inkább már nem mondok semmit...
Nem lepõdnék meg ha így lenne. Persze biztosra azért nem lehet mondani egy noname szlovák blog alapján.
Nem lehet vele gyógyítani, az étvágygerjesztõ hatása miatt írják fel.
Ez a lehetõ legjobb gyógymód az AIDS-re. De azt, hogy kigyógyítaná, még nem jelenthetjük ki. Ehhez a megfelelõ fajok olajaira volna szükség.

Azért van ennyi fideszes mert nincs jobb alternatíva vagy tényleg ennyien szeretik a Fideszt?

Legjobb válasz: Mindkettõ. És egyébként "csak" 2 millióan támogatják a Fidesz és KDNP szövetségét, ami a választók negyede. Ezzel a "Fidesz, rossz" jól meghatároztad a témát :D

Mindkettõ. És egyébként "csak" 2 millióan támogatják a Fidesz és KDNP szövetségét, ami a választók negyede. Ezzel a "Fidesz, rossz" jól meghatároztad a témát :D
A kérdező hozzászólása: Nem szándékosan akartam így, legkisebb rosszat akartam kulcsszónak, de így jött össze. Módosítani meg nemtudom.
Mind a kettõ. Olyan aki tényleg imádja Orbán Viktort meg imádkozik hozzá, olyan kevés van. Inkább csak azért Fideszesek, hogy ne jöjjön vissza az MSZP, jobb alternatívát pedig nem találnak.
Inkább az miért van/lesz, hogy már megint annyian nem fognak szavazni se a Fideszre, se másra, amennyi ahhoz kell, hogy újra kétharmad legyen? Mert olyan, aki "csak a Fidesz", tényleg rém kevés van hála a Jóistennek!
Hát eddig mindenki megmutatta a foga fehérjét, legyen szó bármelyik pártról.Azt hiszem az elmúlt idõszak intézkedéseit azért hozta a Fidesz, hogy még jobban bebetonozzák magukat még jónéhány évre.Ezért most úgy tûnik, hogy õk a kisebbik rossz.De ha ismét õk lesznek megszavazva, vajon akkor is ez lesz, vagy most csak húzzák a mézes madzagot és majd csak ezután jön a feketeleves?Ez itt a költõi a kérdés. Reménykedem abban, hogy maximum 3-4 választási ciklus után teljesen lemorzsolódik a jelenlegi felállás jobb- és baloldalon egyaránt.Addig amíg nincs jobb alternatíva marad a kisebbik rossz, igen.
Akár hol járok nem fideszt támogató embereket hallok. Többnyire panaszkodás, szidalmazás, és mondjuk 10 fõre jut 1 olyan, aki viszont vérfanatikus. Na az simán túlbeszélni azt a maradék kilencet, és tényleg ugyanazokat hajtogatja mint érveket, hogy miért a fidesz. Még gondolkodni sem hajlandó. Az ilyenek félelmetesek, de ugye arányaiban sokkal többnek tûnnek, mert sokkal hangosabbak mindenkinél! Hozzá kell tennem, nem vagyok pártosodva, egyiket sem kedvelem jobban mint a másikat. Csak a tapasztalatomat mondtam el.

Szombaton este eltűnt a cicám. Soha nem ment még el, de tényleg soha ennyi időre. Max pár percre és akkor is a szomszédba.6 hónapos. Nőstény, ivartalanított. Van még remény hogy haza talál?

Legjobb válasz: Ami ilyenkor segíthet és tényleg megéri, hogy körbekérdezed a szomszédokat, hogy nem látták-e, hogy nem zárták be az eddig nyitott pince, padlás stb. ajtaját. Lehet haza szeretne menni a cicád, de nem tud. Még szerintem nincs veszve semmi, ne aggódj, de ne is ülj nyugodtan, hátha hazatér, persze ez is elõfordulhat. Remélem így lesz és épségben jelenik meg.

Ami ilyenkor segíthet és tényleg megéri, hogy körbekérdezed a szomszédokat, hogy nem látták-e, hogy nem zárták be az eddig nyitott pince, padlás stb. ajtaját. Lehet haza szeretne menni a cicád, de nem tud. Még szerintem nincs veszve semmi, ne aggódj, de ne is ülj nyugodtan, hátha hazatér, persze ez is elõfordulhat. Remélem így lesz és épségben jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: Plakátoltam, hírdetéseket raktam fel.Kérdeztem a szomszédaim, azt mondták látták, de az akkor volt mikor még megvolt.:(
Akkor te megtetted, amit ilyenkor meglehet. Tényleg remélem, hogy hazakerül, mert mindkettõtöknek az lenne a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Ma kutyasétáltatás közben találtam rá, sajnos elpusztulva.:(((
Ááááááá. Ez most nagyon rosszul esett. Sajnálom. :(
A kérdező hozzászólása: Rettenetesen hiányzik.Nem tudom mi történt:(Köszi az együtt érzést
Szegénykém:( azt hittem jóra fordul a történet:(
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek.:((

Miért ilyen nehéz manapság az alacsony fiúknak barátnőt szerezni, tényleg ennyire utálják a lányok az alacsony fiúkat, nem tudnak hozzájuk vonzódni, miért van ennyire sok egyedülálló alacsony fiú?

Legjobb válasz: A magabiztosság, udvariasság vagy bármilyen belsõ tulajdonság csak akkor játszik, ha amúgy külsõleg (azaz arc és magasság alapján) bejössz a csajnak. Addig meg lehetnek bármilyen belsõ értékeid, a lányok szemében egy undorító kis féreg maradsz. Ez a tapasztalat. Hiába próbálkozol is bármivel, a lányok csak ezen megváltoztathatatlan tulajdonság alapján ítélnek, így aki 170 cm, és ronda, annak soha sem lesz barátnõje, bármit is csinál.

A magabiztosság, udvariasság vagy bármilyen belsõ tulajdonság csak akkor játszik, ha amúgy külsõleg (azaz arc és magasság alapján) bejössz a csajnak. Addig meg lehetnek bármilyen belsõ értékeid, a lányok szemében egy undorító kis féreg maradsz. Ez a tapasztalat. Hiába próbálkozol is bármivel, a lányok csak ezen megváltoztathatatlan tulajdonság alapján ítélnek, így aki 170 cm, és ronda, annak soha sem lesz barátnõje, bármit is csinál.
A kérdező hozzászólása: Ezen az oldalon láttam sok alacsony fiú kérdését és jobban belegondolva az én környezetemben sem rajonganak a lányok az alacsony fiúkért, többnyire észre sem veszik õket.
nekem nincs bajom az alacsony fiúkkal! :D :$ mondjuk én sem vagyok egy égimeszelõ, 165 cm vagyok :) 16/l
"A 175 nem kifejezetten alacsony..." De igen, a mai fiatalok között csak ámulok mennyi a génkezelt, mintha lovat b.szni tenyésztették volna õket! :D (bocs, akinek durva volt a poén xd)
Ez ostobaság. Eleve egy alacsony embernek a hozzá "kompatibilis" bulákat kéne vadászni. Egy 160 centis emberke ne a 175 centis macákra fenje a faszát én azt mondom. Rengeteg törpelány van, akik közül lehet válogatni. A nõk vagy velük egy magas, vagy magasabb palit keresnek, de sose alacsonyabbat. Tehát ha egy 160 centiset kerítesz, és nincs egyéb gond veled, akkor több mint valószínû hogy hajlani fog a farkadra! Egyébként meg nézz körül a sztárvilágban, mennyi seggdugasz van, Stallone, Tom Cruise, Mark Wahlberg, de mind sikeres, nagy rajongótáboruk van, mert különlegesek, egyediek, és tökös fickók, nem hátráztatja õket különösebben a magasságuk szinte semmiben. Bár a Stallone Brigitte Nielsen duo az azért vicces volt akárhogy is nézzük :) )
A 175 nem kifejezetten alacsony...
Én is alacsony fiú vagyok, ennek ellenére nem okozott még gondot egy lány felszedése... Azért egy kicsit hogy védjem a kérdezõt, az tényleg igaz, hogy egy magasabb fiút elõbb észrevesznek a lányok és nagyobb elõnnyel indul....de én ezen nem agyaltam sosem...amelyik lányon észreveszem h zavarja a 175 centim azt egybõl elküldöm és kész... Nem sírok egy lány után sem, akinek nem kellek így, az keressen magasabbat.... (De én is tartom magam ahhoz, hogy max. 2 centivel lehet nálam magasabb egy lány)
Te lennél együtt 220 centis csajjal?
Én nem csodálom hogy a nõk nem bírják az ilyen alacsony férfiakat, és nektek nincs barátnõtök. Ennyi siránkozó töketlen alacsony "férfit", mint amennyi ezen az oldalon megfordult, még a világ nem látott. A nõk átlagmagassága 165 cm, akkor miért csak egy min. 180 cm-s férfinak lenne esélye? Csak magabiztosnak kell lenni, udvariasnak, nem egy siránkozó kis [email protected] kell a nõknek, hanem férfi. Az meg aki nem tud túllépni azon, hogy most õ épp csak 170 cm, sosem fog barátnõt találni. A környezetemben elég sok alacsony srác van, de soha egyszer nem hallottam tõlük ezt negatívumként. Szerintem bele sem gondolnak hogy pár centi hátrány lehet esetleg. Magabiztosak, érdekes, egyiknek sincs problémája a csajozással.
Sajna így van. Ha valaki nem magas és nem szép az arca, akkor a lányok észre sem veszik, vagy bunkó módon elhajtják. A lányoknak a férfi 180 cm felett kezdõdik. Aki ennél alacsonyabb, azt meg sem látják, így esélytelen, hogy bármilyen barátnõt is összeszedjen magának, aki ennél alacsonyabb. Ez szomorú tény, de igaz.
#3: olvasgass bele valamilyen társkeresõn, hogy mik a nõk elvárásai. Aki érdemben leírja mit szeretne annál 90%-ban szerepel, hogy magas férfit keres.
Nincs igazán összefüggés a magasság és aközött hogy ki milyen sikeres a lányoknál. Gondolom te egy alacsony fiú vagy és erre fogod a sikertelenségedet. Általában azok a sikertelenek a lányoknál akik ilyen pesszimistán állnak hozzá a dolgokhoz és valami rajtuk kívül álló dolgot hibáztatnak hogy ne is kelljen próbálkozniuk. Ha próbálkoznál neked is lenne barátnõd. Vagy lehet próbálkozol de eleve rosszul állsz hozzá mert azt hiszed úgyse lehet semmi. Efyébként én a környezetemben pont az ellenkezõjét tapasztaltam. Két igazán alacsony srácot ismerek és mindkettõ elég népszerû a lányoknál nagy csajozók. Te meg gondolom eleve csak azt veszed észre hogyha egy alacsony fiúnak nincs barátnõje, mert csak ezt akarod látni.
Hát mert olyan alacsonyak, hogy átlépnek rajtuk. xD
Akármerre megyek, mindenhol látok ilyen nagy létra 185 centis égmeszelõket is, meg normálisakat is, meg 170 minuszos törpéket is. De mind mellett van valami nõci, aki fogja a kezüket. Bárkinek lehet nõje, ez nem a magasságon múlik, hanem hogy tudsz e magadhoz valót választani /ilyen téren/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!