Találatok a következő kifejezésre: Tényleg van autó Hogy működik ez (1 db)

Tényleg van vízhajtású autó? Hogy működik ez a "technológia"?

Legjobb válasz: Sok lenne bemásolni, itt egy cikk róla: http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/tarogato&page=/magyjo..

Sok lenne bemásolni, itt egy cikk róla: http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/tarogato&page=/magyjo..
Van valami kísérlet - de ahhoz is alumínium kell a víz mellett. Hidrogénhajtású autóval is kísérleteznek - értelemszerûen elõbb el is kell készíteni azt a hidrogént. És elég veszélyes.
Csak úgy, hogy vizet töltesz egy kocsiba és megy nem is lehet csinálni (esetleg hidegfózióval lehetne, de az jelenlegi ismeretink szerint nem lehetséges), de a vizet, mint segédanyagot különbözõ formákban fel lehet használni, pl gõzként, hidrogén forrásként stb, de mindíg az a lényeg, hogy elõször energiát kell befektetni. Aztán, hogy most kitaláltak valami újat, azt nem tudom, még nem hallottam róla.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ütõs a cikk! Köszi! (amúgy most akarom létrehozni a fûenergia alapítványt, mert rájöttem, hogy ez a technológia a víznél is hatékonyabb, de nem akarom a rabló multiknak adni, szóval várom a felajánlásokat :) )
Hihetetlenül jól esik, hogy a kérdezõ nem dõlt be az elõzõ kommentelõ ember badarságainak. Tisztán vízüzemû hajtóegység, ami vizet használ üzemanyagként és plusz energiát termel, jelenleg nincs. A plazmásított víz (azaz H és O plazmakeveréke) tényleg "elég", de a plazma fejlesztéséhez jóval több energia kell, mint ami keletkezik.
Van vízhajtású autó. Nagyon egyszerû módon mûködik: A vízbõl kinyerik a hidrogént, elektrolízis segítségével, majd azt használják üzemanyagként. Gyakorlatilag bárki átalakíthatja az autóját egy kis tudással. A lényeg, hogy olyan intézkedéseket is kell tenni, ami rozsdamentesíti azokat az alkatrészeket amik berozsdásodhatnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ívhossz képletének és a körcikk terület képletének levezetésében valaki tud segíteni?

(linkek, képek, videók vagy bármilyen hasznos dolog)

1

Árforradalom = agrárkonjunktúra?

1

Gépészeti alapismeretek: Csavarás témakörben szeretnék segítséget kérni? Ha valaki tud segítsen már valami tipped, hogy hol találok olyan útmutatót ami elmondja hogyan számoljam ki az ehhez kapcsolódó feladatokat. Nádasdy Ferenc könyvéből tanulunk.

Ilyen dolgokat kell számolni: Csúsztató ruh. modolusz, véglap elcsavarodása, csavaró nyomaték, polár keresztmetszeti tényező, inercianyomatékok, Cső vagy rúd estében, nagyon jó lenne egy kis segítség!
Előre is köszönöm!
Üdv:István 18/F

0

Mik a tipikus vizsgálójelek (egységimpulzus, egységugrás, egységsebesség, egységgyorsulás) Laplace transzformáltjai?

1

Ha matek érettségin 22pontom lett szóbelivel együtt lehet még 3as?

22 pontom lett a matek írásbelin így mehetek szóbelizni. a szóbelin 50pontot lehet elérni lehet még 3as, hogy ennyire elrontottam az írásbelit?

2

Ti hogy oldanátok meg ezt a koordináta-rendszeres feladatot? /kép/

http://kepfeltoltes.hu/view/130528/koordin_ta_rendszer_www.k..

2

Mit jelent polimerek esetén a bimodális molekulatömeg-eloszlás?

1

A grafitot mire lehet házilag felhasználni a ceruzán kívül?

7

Elemek és telefon akumlátorok rendelkeznek radioaktiv anyaggal?

sziasztok érdekelne engemet hogy a telefon akumlátorok vagy a sima ceruza elemek és ennek egyéb formája rendelkezik e radioaktiv anyagokkal akár elenyésző mértékben is??

7

Foglalkozik itt valaki ballisztikaval?

Ha igen, szeretnek vele beszelgetni, akar itt, akar privatban.. Kivancsi vagyok miben hasznositja, hogy jutott el odaig vele, ahol van, hol van most, konkretan mit csinal, stb, mert engem mindig is foglalkoztatott/erdekelt, de, hogy oszinte legyek, fogalmam sincs, hol alljak neki..gondolom level high fizika, stb..

Koszonom!

18/F

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!