Találatok a következő kifejezésre: Tényleg van autó Hogy működik ez (1 db)

Tényleg van vízhajtású autó? Hogy működik ez a "technológia"?

Legjobb válasz: Sok lenne bemásolni, itt egy cikk róla: http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/tarogato&page=/magyjo..

Sok lenne bemásolni, itt egy cikk róla: http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/tarogato&page=/magyjo..
Van valami kísérlet - de ahhoz is alumínium kell a víz mellett. Hidrogénhajtású autóval is kísérleteznek - értelemszerûen elõbb el is kell készíteni azt a hidrogént. És elég veszélyes.
Csak úgy, hogy vizet töltesz egy kocsiba és megy nem is lehet csinálni (esetleg hidegfózióval lehetne, de az jelenlegi ismeretink szerint nem lehetséges), de a vizet, mint segédanyagot különbözõ formákban fel lehet használni, pl gõzként, hidrogén forrásként stb, de mindíg az a lényeg, hogy elõször energiát kell befektetni. Aztán, hogy most kitaláltak valami újat, azt nem tudom, még nem hallottam róla.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ütõs a cikk! Köszi! (amúgy most akarom létrehozni a fûenergia alapítványt, mert rájöttem, hogy ez a technológia a víznél is hatékonyabb, de nem akarom a rabló multiknak adni, szóval várom a felajánlásokat :) )
Hihetetlenül jól esik, hogy a kérdezõ nem dõlt be az elõzõ kommentelõ ember badarságainak. Tisztán vízüzemû hajtóegység, ami vizet használ üzemanyagként és plusz energiát termel, jelenleg nincs. A plazmásított víz (azaz H és O plazmakeveréke) tényleg "elég", de a plazma fejlesztéséhez jóval több energia kell, mint ami keletkezik.
Van vízhajtású autó. Nagyon egyszerû módon mûködik: A vízbõl kinyerik a hidrogént, elektrolízis segítségével, majd azt használják üzemanyagként. Gyakorlatilag bárki átalakíthatja az autóját egy kis tudással. A lényeg, hogy olyan intézkedéseket is kell tenni, ami rozsdamentesíti azokat az alkatrészeket amik berozsdásodhatnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez hogyan van?

1. Gondolj egy számra egy és tíz között.
2. Szorozd meg 9-cel.
3. Add össze a számjegyek összegét.
4. Vonj ki belőle ötöt.
5. Vedd a számot, amire gondolsz, és az angol abc (A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) sorban megfelelő betűjével gondolj egy országra.
6. Az ország harmadik betűjével gondolj egy színre.
7. A szín harmadik betűjével pedig egy (emlős)állatra.
8. Dániában vannak narancsszínű rókák?:)

2

Hangsebesség, fénysebesség, vákuumban, és levegőben?

Kérem ne kerekítsetek ha lehet, nagyjából a pontos értéket próbáljátok leírni :) némelyiket sehol sem tudom megtalálni :(

Hang terjedési sebessége:
- levegőben
- vízben (nyugalomban lévő)

Fény terjedési sebessége:
- levegőben
- vízben
- vákuumban

És hogy mire kell? Hát fizikára :)

1

Mit jelent a többnyelvűség kifejezés, és mi a rege szó jelentése?

1

Mi a birt. Szem. Jel és a birt. Szem. Rag közötti különbség, és a kutyáimmal szóban milyen képző lesz az (i és az m), valamint a barátaimhoz szóban milyen képző az (a, i, és az m)?

2

Egy átlagos 70 kg-os emberből mennyi biogázt lehetne előállítani?

17

Különféle alkoholokhoz mennyi alapanyag kell? (1 literhez)

pl.
szilva pálinkához kell 8-10 kg szilva

2

Metil-cellulózt hogyan lehet előállítani házilag?

1

Ha a kézigránáton átvezetünk erős áramot, akkor felrobban a kézigránát?

9

Milyen nyelvi jelenség adja a humor forrását? Két szúnyog közül melyik a rendőr? Az amelyik nyakon csíp.

2

Milyen jelre ismertek? A) Csak igével vagyok hajlandó mutatkozni, de vele kapcsolatban is vannak feltételeim. B) Mindenki azt mondja, nem jó egyedül. Én viszont erre egyedül is képes vagyok.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!